- ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... (Θρησκειολογική προσέγγιση) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
Τελικά θα μείνω στην αρχική μου άποψη ναι θεωρώ ότι αυτό που βλέπω είναι η γη.
Δύσκολη απόφαση...
Δυστηχώς όμως η άποψη των παραμυθολόγων - ουφολόγων είναι άλλη...
Και εκεί εστιάζουν στο να πουλήσουν τα παραμύθια τους:
α) στην αναποφασιστικότητα του παρατηρητή,
β) στις ελειπείς γνώσεις του παρατηρητή,
γ) στην δύσκολη αποκρυπτογράφηση των ιδεών του καλλιτέχνη,
δ) στο ότι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει ιδέα τι μπορεί να είναι το εξωγήινο και θεωρεί τις δικές μας εκφράσεις και ως εκφράσεις μία άλλης νόησης...
Το ψέμα λοιπόν υπό τις πιο πάνω συνθήκες είναι πολύ εύκολο να πιάσει ανάμεσα στον κόσμο. Ο απλός πολίτες δεν μπορεί να καταλάβει ότι μία γήινη έκφραση δεν μπορεί να είναι το ίδιο με μία εξωγήινη...
Είναι σαν να γράφει κάποιος ότι όλα τα αεροσκάφη που έχουν πετάξει είναι ίδια. Πρέπει να ξέρει όμως να έχει δει δεκάδες αεροσκάφη για να μπορεί να κάνει μία σύγκριση και δυστηχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από όλους...
Το ίδιο συμβαίνει και με τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω ενός καλλιτέχνη τα οποία αλλάζουν ανά χρονική περίοδο, ανά χώρα και φυσικά από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη...
Οσο για τον πολύ ενδιαφέροντα πίνακα που έβαλε η Κεραυνός όντως αρχικά λες "αυτό είναι κάτι τεχνολογικό" όμως αν το ξανασκεφτείς προφανώς είναι η γη αν το βλέπω καλά (δάσος,βουνά,θάλασσα, ουρανός με ήλιο) και το "κουμπί" κάτω θα μπορούσε να είναι το φεγγάρι.
Οι "κεραίες" τι θα μπορούσαν να είναι; Ετσι όπως τις κρατούν αρχικά μου φάνηκαν σαν γραφίδες ή πινέλα αλλά μάλλον δεν ισχύει επειδή το κάτω μέρος τους φαίνεται πεπλατισμένο.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 03/01/2008 18:06:20
quote:
Οι "κεραίες" τι θα μπορούσαν να είναι; Ετσι όπως τις κρατούν αρχικά μου φάνηκαν σαν γραφίδες ή πινέλα αλλά μάλλον δεν ισχύει επειδή το κάτω μέρος τους φαίνεται πεπλατισμένο.
Ίσως το μέσον για να "κρατήσουν" την γη να μην πέσει στο χάος. Ο νόμος του Νεύτωνα για την βαρύτητα 90 χρόνια περίπου μετά από αυτόν τον πίνακα έγινε( αν και είχαμε θεωρίες για την βαρύτητα από τον καιρό του Αριστοτέλη)![]()

Παίζει τώρα τις τελευταίες ημέρες για μία κυριακάτικη εφημερίδα ότι θα περιέχει ως δώρο ένα dvd με πρόσφατες αποκαλύψεις για τα ufo και θα δείχνει λέει και βίντεο με προσπάθειες μαχητικών αεροσκαφών να καταρίψουν ufo.Έχει πέσει στην αντίληψή σας και μπας και υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ;
τα οποία θα περιέχουν και Α.Τ.Ι.Α.
?

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Οι "κεραίες" στον πίνακα θα μπορούσαν να είναι το μέσο για να κρατάει ο Ιεχωβά κι ο Ιησούς την Γη ώστε αυτή να μην πέσει στο χάος αλλά θα μπορούσαν όντως να είναι και γραφίδες.
Παρατηρώ την "κεραία" που κρατάει ο Ιησούς.
Από το σημείο που αυτή ακουμπάει την Γη ξεκινάει μια κάθετη λευκή γραμμή η οποία καταλήγει στην Σελήνη.
Μήπως αυτό υποδηλώνει ότι η Αγία Τριάδα "σχεδίασε" και δημιούργησε τον κόσμο;
Πάντως ο πίνακας δεν απεικονίζει κάτι τεχνολογικό, νομίζω πως μια τέτοια άποψη θα ήταν σχεδόν εξωπραγματική.
Απεικονίζει πιθανότατα την δημιουργία του κόσμου, ιδωμένη μέσα από την κοσμοαντίληψη που επικρατούσε εκείνη την εποχή.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Η Ελευεροτυπία του ΣΑΒΒΑΤΟΥ λέει οτι θα παρουσιάσει κλεμένα βίντεο απο μυστικές υπηρεσίες της ΕΣΣΔ (θεός συγχωρέστην)!
τα οποία θα περιέχουν και Α.Τ.Ι.Α.
?
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Παρασκευής.... και αν το πήρε κανείς κ μπορεί να το ανεβάσει καλά θα ήταν.
Φίλε A. Kircher αυτό το πόστ είναι για σένα. Θυμάμαι που ζητούσες παραπάνω υλικό για τα βίντεο του John Lenard Walson που βιντεογραφούσε και ακόμα βιντεογραφεί τεράστια ΑΤΙΑ σε τροχιά γύρω από τη γη με το μοτιφαρισμένο τηλεσκόπιο του. Εντυπωσιακά βίντεο.
Σου βάζω μερικά λίνκς με αρκετά βίντεο και φωτογραφίες του παρέα που βιντεογραφεί και το φεγγάρι, κρόνο, International Space Station, Shuttle Columbia κλπ. Κρίνε από μόνος σου τι βλέπεις φίλε Kircher και ελπίζω να απολαύσεις τα βίντεο, θα σε απασχολήσουν κάμποσο καιρό και εσένα και άλλους που ενδιαφέρονται.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
Αφορούν τα ΑΤΙΑ απ ότι λένε την άνοιξη .
Πηγή
http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/England/182478.html
που χάθηκες; Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω!
Τα βίντεo τα είχαμε συζητήσει λίγο και στο πρώτο θέμα. Κάποιες εικόνες είχε βάλει ο Leonard και στο space.com.
http://www.space.com/amazingimages/?page=homepagex&member_id=00903572&cat=s&m=0&p=0
Τώρα για τι ακριβώς πρόκειται, τι να πω; Δεν ξέρω...
quote:
Το υπουργείο άμυνας της Βρετάνιας θα ανοίξει και αυτό τα αρχεία του που
Αφορούν τα ΑΤΙΑ απ ότι λένε την άνοιξη .
Θα βγουν 160 αρχεία από το 70 μέχρι το 2007. Η λίστα είναι εδώ:
http://www.uk-ufo.org/downloads/filelist.pdf
Το πιο γνωστό περιστατικό από Αγγλία είναι αυτό του Rendlesham Forest που έγινε το 1980.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rendlesham_Forest_Incident
Οπότε θα είναι και αυτό μέσα οπότε θα έχει ενδιαφέρον.

Κορυφαίες δεν είναι;;;
Γι αυτό οι φωτογραφικές μαρτυρίες θέλουν μεγάλη προσοχή. Κοιτάξτε προσεκτικά τις παρακάτω. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για πλαστές φωτογραφίες. Ο Jeff χρησιμοποίησε ένα μικρό μοντέλο και μια απλή μηχανή, όχι digital. Επίσης δεν έγινε καμία επεξεργασία με photoshop.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αυτά που τραβάει ο τύπος και πώς καταφέρνει να τα τραβήξει.
Αγαπητέ Kircher, από το λίγο που κατάφερα να δω, χτες στην εκπομπή του Χαρδαβέλα αναφέρθηκαν στις fake φωτός και τα βίντεο που κυκλοφορούν. Αν κάποιος την παρακολούθησε ας μας πει περισσότερες λεπτομέρειες.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-