- ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Συνεχίστε έτσι. Οι πληροφορίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες!
εβαλα τους φακους μου, τιποτα.
εβαλα τα γυαλια μου, τιποτα.
τα βγαλα, παλι τιποτα.
εκανα εναν συνδιασμο φακων - γυαλιων, παλι τιποτα.
το ενα χερι κραταει το παιδακι (τζιζους) και το αλλο παει να αρπαξει το αλλο παιδακι.
βιβλιο μηδεν.
για φωτιστε την αοματη....
------------------------
Για ξαναδιάβασέ τα συγκεκριμένα μηνύματα στις προηγούμενες σελίδες...
Είναι δύο διαφορετικοί πίνακες με διαφορετικά στοιχεία.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Το συγκεκριμένο άρθρο μάλλον προσπαθεί να απομυθοποιήσει το όλο ζήτημα. Εντάξει, συμφωνώ ότι η υπόθεση "Κοινό της Σιών" μπορεί και να ήτανε απάτη του Πλαντάρ και ότι το πολυσυζητημένο βιβλίο "Holy Blood,Holy Grail" ίσως και να
βασίζεται στα αυθαίρετα συμπεράσματα των συγγραφέων του (το βιβλίο αποκαλείται ξέσπασμα μυθοπλασίας).
Όμως δε μου κάθεται καλά η υπόθεση ότι ο Σονιέρ πλούτισε από δωρεές της ενορίας στην εκκλησία του! Μια τέτοια υπόθεση μπορεί να εξηγεί την από κει και έπειτα άνετη ζωή του, δε δικαιολογεί όμως τις υπόλοιπες δραστηριότητες του. Εκτός κι αν εμείς έχουμε παρασυρθεί τόσο πολύ που βλέπουμε μυστήρια εκεί που δεν υπάρχουν...
Για το "Μυστικό Δείπνο" του DaVinci τώρα, και δω τα πράγματα παρουσιάζονται ξεκάθαρα. Από τα προσχέδια του πίνακα φαίνεται πως το χέρι που κρατάει το μαχαίρι ανήκει στον Απόστολο Πέτρο και συμβολίζει το γεγονός πως αυτός έκοψε το αυτί του υπηρέτη του αρχιερέα όταν οι Ρωμαίοι συνέλαβαν τον Ιησού. Βέβαια δεν εξηγούνται πειστικά οι υπόλοιπες παραδοξότητες του συγκεκριμένου πίνακα...
Υποστηρίζεται και η άποψη πως τα πάντα περί επιγραφών και κωδικοποιημένων μυνημάτων εξηγούνται αν γνωρίζει κανείς τα βασικά για την Αγία Γραφή. Π.χ, η επιγραφή CHRISTUS A.O.M.P.S.DEFENDIT υπάρχει στο Βατικανό και σημαίνει "ο Χριστός προφυλάσει το λαό του από κάθε κακό" και όχι "ο Χριστός προφυλάσσει την αρχαία μυστική τάξη της Αδελφότητας της Σιών". Ακόμα, η επιγραφή "Αυτό το μέρος είναι φοβερό" στην είσοδο της εκκλησίας προέρχεται από εδάφιο της Α.Γραφής στο οποίο το "φοβερό" έχει την έννοια του "αξιοθαύμαστου".
Τέλος, αναφέρεται φυσικά και η άποψη της Εκκλησίας, η οποία υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι παραφιλολογία των συγγραφέων που εκμεταλλεύονται εμπορικά τη θρησκεία...
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχετε στο topic, έμαθα πολλά πράγματα από αυτές τις σελίδες και έχω να πω ότι αν σε αγγίξει το μυστήριο αυτό μια φορά, θα συνεχίσει να σε μαγεύει για πάντα...όσα κείμενα κι αν διαβάσεις που να θέλουν να το απομυθοποιήσουν...
-Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να προδώσει τη μοίρα του-
την διδασκαλια του δεν υποτιθεται οτι ακολουθουμε και οχι την δωροδοκια μεσω θαυματων????
------------------------
.
.

Διαβάζοντας όλο το θέμα απο την πρώτη σελίδα και φτάνοντας στην εικόνα του "Ευαγγελισμού" , στην αρχή χωρίς να έχω διαβάσει τι υπάρχει δεν έβλεπα τίποτα. Και μετά είδα αυτό στη γωνία δεξιά.
Είναι ολοκάθαρα ένα πέος το οποίο Αγγίζει η Μαρία.
Οσον αφορά το βιβλίο είναι πιο αριστερά και μάλλον πάνω σε κάτι που μοιάζει με βάση οπότε κάποιος που απλά το κοιτάει όντως δε ξέρει αν βλέπει βιβλιό η αυτό που τελικά υποθέτει ότι διακρίνει... Δείτε το πιο προσεκτικά. Θα εκπλαγείτε.
Για το "Μυστικό Δείπνο" νομίζω τα παμε όλα. Πραγματικά παρουσιάζει ενδιαφέρον. Οπως και η "Παρθένος των βράχων" όπου όντως δε πίστευα σε αυτά που έβλεπα. Πραγματικά εύχομαι να ήμουν φέτος στο Παρίσι και στο Λούβρο μιας και πέρυσι δεν είχα ιδεά περί όλων αυτών.
Τελικά αποδεικνύεται ότι μυθιστόρημα ή όχι, ο Da Vinci ήταν όντως κάτι παραπέρα απο έναν απλό ζωγραφο. Βλασφημος, είρωνας ή αθεος δε γνωρίζω... Πάντως δεν είναι δυνατόν να εχει κάνει τελικά τόσα που στιγμή τη στιγμή τα αποσυμβολίζεις. Αφήστε που έτσι και αλλιώς το όνομα του είναι μαγικά συνδεδεμένο με μια άλλη διάθεση, μιας και το πιο γνωστό του έργο , η Μόνα Λίζα, ταλαιπωρεί χρόνια τώρα τους πάντες που γοητεύονται απο κάτι που φαινομενικά δεν υπάρχει. ειναι απλώς ένας πίνακας και όμως δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται στο Λούβρο. Χιλιάδες κόσμου το κοιτάνε αποσβολωμένοι, περιμένοντας το τι θα συμβεί αν κάτσουν λίγο ακόμη.
Περίεργος τυπος ο Da Vinci.... Πολύ περίεργος.
Α ναι.
γνωρίζει κανείς ένα βιβλίο που ονομάζεται "Ρέκβιεμ" ?
Τελικά αρχίζει και αυτό και μαθαίνεται απο ότι ακούω παντού. Ισως εκπλαγείτε με το θέμα που πραγματέυεται...
ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ENA COPY/PASTE ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΟΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΩ ,ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΩ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΟΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
TPT.
ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ( ΤΩΝ 474 ΚΒ ),
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΕΟΣ?
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΟΣ
Λοιπόν, εστειλα την εν λόγω φωτογραφία σε 4 ατομα. οι 3 είδανε αυτά που είδα και εγώ όταν τη κοιτούσα, ένας δεν είδε τιποτα. Κοινώς ο πίνακας είναι έξοχα φτιαγμένος απο τη στιγμή που έστω και ενας δε μπόρεσε να διακρίνει το "πικάντικο" σημείο....
Σας παραθέτω το λινκ με το πίνακα και τα 2 σημεία τα οποία θα πρέπει να παρατηρήσετε καλά. Η Παναγία καθώς και ο 'Αγγελος που έχει το χέρι του .... (αναλογιζόμενοι το ρούχο και πως αυτό τον καλύπτει)
Κάντε και λίγο ζούμ... θα το δείτε

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ,ΞΑΝΑ,ΞΑΝΑ,ΞΑΝΑ ΠΩ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ(ΧΑΛΙΑ)ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ(ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ).
ΔΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ DICK...:
http://www.christusrex.org/www2/art/angels-2.htm
...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ.
ΦΙΛΙΚΑ....
ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΛΕΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΗΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
http://www.christusrex.org/www2/art/angels-2.htm
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ TPT ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ
Ηρεμία! Δεν είναι απαραίτητο να βλέπουμε όλοι τα ίδια.
.
.

- ένας παγανιστής βλέπει ένα πέος...![]()
- ένας εθνικός ένα τεράστιο Ε σχηματισμένο από τον κίονα στο κεφάλι της Μαρίας ![]()
- ένας άλλος εσωτεριστής μπορεί να γοητευθεί με τα σύμβολα που υπάρχουν στη βάση του "έδρανου"...(ρόδακες, φοίνικες-αλήθεια γιατί φοίνικες και όχι περιστέρια λόγω αγνότητος?- καθώς και 2 σπείρες ενωμένες με μια "φούντα" στο κάτω μέρος τους που παραπέμπουν έντονα στο γυναικείο γεννητικό σύστημα...)![]()
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχει σημασία το τι βλέπουμε ούτε το τι θέλει να μας πει ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι...
Επίσης δεν έχει σημασία ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
Σημασία έχει τι είναι στην πραγματικότητα...
Υ.Γ. Αγαπητέ/ή nate και να πήγαινες στο Λούβρο πολύ αμφιβάλλω αν θα το έβλεπες το έργο αυτό. Εγώ για να το δω πήγαινα από το πρωϊ μέχρι το κλείσιμο επι τρείς μέρες!! Και αν και ήξερα από τον χάρτη του μουσείου σε ποια πτέρυγα περίπου βρισκόταν ήταν πολύ δύσκολο να τον βρω γιατί δεν ήταν στην κεντρική αίθουσα της πτέρυγας αλλά σε ένα παράπλευρο πολύ μικρό δωματιάκι που ελάχιστοι επισκέπτες πήγαιναν...

quote:
Εγώ βλέπω να έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε...Ηρεμία! Δεν είναι απαραίτητο να βλέπουμε όλοι τα ίδια.
.
.3A
Α γεια σου.
αυτό λέω και εγώ πιο πάνω.
Απο τη στιγμή που κανείς δε βλέπει τα ίδια, εκεί μιλάμε για μαγκια του Da Vinci :)
Edited by - _nate_ on 22/01/2005 08:04:14
Φυσικά και πρόκειται για τεράστια μαγκιά του Λεονάρντο,εξάλλου μιλάμε για τον άνθρωπο που θεωρείται από τους επιστήμονες ότι είχε το υψηλότερο IQ(γύρω στο 210).
Αυτή είναι η έννοια της αμφισημίας,ο ένας να φωνάζει "ναι είναι πέος",ο άλλος να ουρλιάζει "όχι,αποκλείεται".Φανταστείτε τί θα έγινε εκείνη την εποχή,ειδικά στους κύκλους της εκκλησίας,φοβερό μπάχαλο!!!
Εδώ που τα λέμε πάντως το πέος μπορεί να είναι θολό αλλά είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!Πραγματικά απορώ με αυτούς που δεν το βλέπουν το ρημάδι.
Θα'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη,θα'ναι ουρανού κατάνυξη που έλεγε και η Βόσσου με το Μικρούτσικο!!Άσχετο αλλά μου άρεσε το τραγούδι