ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kati30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
tptΜέλος
23/01/2005, 03:01:50
Ο ΚΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....) ΕΙΝΑΙ Η ΑΝ ΤΗΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΦΑΛΟ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ...
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ....
ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
Ο ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ..ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΖΩ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ...........
amwn_raΝέο Μέλος
23/01/2005, 19:30:44
etsi poy einai o aggelos den mporei na pianei to peos toy, kai h panagia krataei ena papyro,poy to eidate ithela kai na ksera.h fantasia orgiase blepw.
καύκαλοΝέο Μέλος
24/01/2005, 08:18:58
quote:
ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΖΩ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ??

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Υ.Γ.
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΛΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ?

24/01/2005, 13:07:02

Αν το θεωρείς δείπνο ηλιθίων σήκω και φύγε.Ουστ!!

Ακόμα εδώ είσαι?

Δεν ήταν απλά άξιος καλλιτέχνης,ήταν Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!

Δεν είμαι ξανθιά,ούτε μελαχρινή.Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω που λέει και ο άλλος!

Ρε πιτσιρίκο το μαραφέτι που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου πόσο καιρό έχεις να το δεις σηκωμένο?Πόσο καιρό έχεις να τον δεις το τζουτζούκο σου να ορθώνεται και να ανεμίζει περήφανος?Κάτι μου λέει ότι πάει καιρός!Αλλιώς δεν εξηγείται να μην το βλέπεις κοτζάμ πράγμα στον πίνακα.

Η επιμονή σου με κάνει να πιστεύω ότι έχεις οξεία γκαβομάρα!!

Όσο για τον αποσυμβολισμό που έκανα περί 25ης Μαρτίου,Άνοιξης,Κριού,Παγανισμού και Αναπαραγωγής προφανώς σου έπεσαν βαριά(παρόλο που δεν είναι και τίποτα δύσκολο για να τα καταλάβει κανείς).

analphabetΜέλος
24/01/2005, 14:40:53
quote:
Αγαπητή analphabet, welcome back!

Σ΄ευχαριστώ καλή μου, αν και άργησα να το δω.

Οι πίνακές, τα σύμβολα, πολύ συχνά και οι ήχοι προκαλούν τελείως αντίθετα συναισθήματα στους ανθρώπους.

Ένας φωτισμένος καλλιτέχνης σαν το Leonardo που ζωγράφιζε αντιφατικά και έδινε διπλή σημασία στις απεικονίσεις του, και με δεδομένη την υψηλή νοημοσύνη του, θεωρώ πως ζωγράφιζε έτσι ώστε η αμφισημία στα έργα του να μην γίνεται άμεσα και απλά φανερή.

Αν είσαι έτοιμος να δεις, θα δεις. Εγώ πάντως στην υψηλή ανάλυση δε διακρίνω το πέος, στη χαμηλή δεν διέκρινα το βιβλίο παιδιά, νόμιζα πως είχε μπουρδουκλώσει απλά τα χρώματα για να θολώσει την εικόνα και να φανεί το πέος.

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

Oculatis AbisΜέλος
24/01/2005, 15:15:30
Δεν είναι παράλογη η ταύτιση. Πάντως το βλέπω μόνον στα πλαίσια του ότι ο Leonardo ήταν απίστευτος prankster και δεν του αποδίδω στον πίνακα κάποιον βαθύτερο συμβολισμό. Πιστεύω πως ο Leonardo στα "καλύτερά" του ασχολείται περισσότερο με το συμβολισμό του θηλυκού στοιχείου.

by the way, μια και μιλάμε για το θηλυκό στοιχείο και χωρίς να θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες e-γυναίκες του forum, θεωρώ τη Zadok ως την απόλυτη cult θηλυκή φιγούρα

sub rosa

Oculatis AbisΜέλος
24/01/2005, 15:29:24
Και κάτι ακόμα για τον εν λόγω πίνακα σχετικά με την προοπτική του. Αν παρατηρήσετε το σημείο όπου στηρίζεται το αναλόγιο, θα διαπιστώσετε πως βρίσκεται πάνω σε μια επίπεδη βάση που καλύπτεται από κάτι σαν μαντίλι. Όμως αυτό που φαίνεται σαν "ρέον μαλλί" στο μπροστινό μέρος του αναλογίου ακουμπά στο πέτρινο γλυπτό που εμφανώς βρίσκεται μπροστά από το αναλόγιο. Πάραυτα το απροσδιορίστου υφής (και υπόστασης) "μαλλί" ζωγραφίστηκε με τρόπο που το δείχνει να πέφτει κάθετα. Αν έχετε καταλάβει τι θέλω να πω, το κάτω πεδίο που αφορά το σημείο που ακουμπά το "μαλλί", προοπτικά δε συμφωνεί με το σημείο του πέτρινου γλυπτού. Ίσως όχι τόσο σημαντική παρατήρηση, αλλά κατ' εμέ άλλη μια singularity του πίνακα.

Υ.Γ. Ας φτιάξει την ανωτέρω εικόνα κάποιος καλός μοδερατόρε γιατί πρέπει να τεντώσω την TFT μου (κρίμα η Eizo )

sub rosa

Edited by - Oculatis Abis on 24/01/2005 15:40:39

24/01/2005, 15:37:13
quote:

by the way, μια και μιλάμε για το θηλυκό στοιχείο και χωρίς να θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες e-γυναίκες του forum, θεωρώ τη Zadok ως την απόλυτη cult θηλυκή φιγούρα

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

24/01/2005, 19:36:42
Αγαπητοί μου φίλοι. Θα μου επιτρέψετε μια κι εγω δημιούργησα αυτό το τόπικ να πω κι εγω την γνώμη μου. Εγω φίλοι μου τυχαίνει να έχω μια παλιά έκδοση με τους μεγάλους ζωγράφους μέσα στην οποία υπάρχει η απεικόνιση του πίνακα του ευαγγελισμού και μάλιστα πολύ καλά τυπωμένη... Συγνώμη ρε παιδιά αλλά το πέος που λέτε εγω δεν το βλέπω και δόξα το Θεό και μου σηκώνεται (για να απαντήσω στον φίλο που μίλησε λίγο προκλητικά) και επειδή μου αρέσουν οι γυμνές φωτο έχω δει πολλά πέη σε φωτογραφίες. Θα μπορούσα επίσης να πω ότι το βιβλίο που δίνει την εντύπωση πέους, στην ανάλυση του κομπιούτερ πράγματι σου δίνει αυτήν την εντύπωση. Στην ανάλυση όμως του βιβλίου και πάλι θέλει πολύ μεγάλη φαντασία να το δεις έτσι. Δεν λέω ότι αποκλείεται να έγινε με αυτόν τον σκοπό πάντως δεν είναι και τόσο φανερό. Για μένα πιο φανερό είναι το φαλλικό σύμβολο που υπάρχει στην Μαντόνα των βράχων όπου πράγματι είναι ξεκάθαρο σαν σχήμα.
Επίσης ήθελα να πω σε όσους δεν το είδαν στις ειδήσεις, ότι η Γαλλική κυβέρνηση έδωσε με μεγάλη ευχαρίστηση άδεια στους παραγωγούς της ταινίας, να κάνουν τα γυρίσματα στο μουσείο του Λούβρου και στους άλλους χώρους που αναφέρονται στο βιβλίο, γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός της αύξησης της επισκεψιμότητας και της έμμεσης διαφήμισης της χώρας μέσα απο το βιβλίο. Αντιθέτως η καθολική εκκλησία όπως ήταν φυσικό δεν επέτρεψε να γίνουν τα γυρίσματα στην εκκλησία του αγίου Σουλπικίου για ευνόητους λόγους.
Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίξει κάποιος το οικοδόμημά του; (το οποίο όμως είναι σαθρό και πλησιάζει η μέρα που θα καταρρεύσει...)
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

24/01/2005, 22:28:56

Απέριττε,παρεξήγησες.Αυτό που έγραψα απευθυνόταν στον tpt και μόνο σε αυτόν μιας και αυτός αναφέρθηκε σε εμένα ειρωνικά.

Εσύ μίλησες μια χαρά διότι αναγνώρισες ότι η φωτογραφία του κομπιούτερ μπορεί να ερμηνευθεί και ως φαλλός.

Αυτό που δεν κατάλαβε ο tpt είναι το εξής.Ο Leonardo ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΦΑΛΛΟ,ΤΟΝ ΥΠΟΝΝΟΕΙ!!

Έχει τεράστια διαφορά το Εννοούμενο από το Υποννοούμενο.

Όταν ΕΝΝΟΩ κάτι σημαίνει ότι το λέω ξεκάθαρα,δίχως περιστροφές.Όταν ΥΠΟΝΝΟΩ κάτι σημαίνει ότι το φέρνω πλάγια,έμμεσα.

Επαναλαμβάνω για τρίτη φορά ότι ο Leonardo δεν θα μπορούσε επουδενί να ΕΝΝΟΗΣΕΙ το φαλλικό σύμβολο διότι ακόμα και οι τυφλοί θα αναγνώριζαν το γενετικό μόριο με αποτέλεσμα ο πίνακας να καταστραφεί και η εκκλησία να του πάρει το κεφάλι.

Είναι γελοίο να χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα ότι ο φαλλός δεν είναι άμεσα ορατός.Μα εννοείται ότι δεν είναι άμεσα ορατός!!!!

Επομένως αποφάσισε να ΥΠΟΝΝΟΗΣΕΙ το φαλλό και ο τελειότερος τρόπος για να υποννοήσεις κάτι είναι μέσω μίας αμφισημίας,αμφισημία που έχει δύο ερμηνίες,την προφανή και την λιγότερο προφανή που άλλοι θα την αναγνωρίσουν και άλλοι δεν θα την αναγνωρίσουν.

Εγώ δεν λέω ότι βλέπουμε μόνο ένα φαλλό.Μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα.Ο φαλλός όμως είναι μία οπτική γωνία ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.Η πιθανότητα να ζωγραφίσω κάτι που να θυμίζει τυχαία φαλλό είναι μία στο εκατομμύριο πόσο μάλλον για ένα ζωγράφο τελειομανή όπως ο Λεονάρντο ο οποίος ήταν ικανός να κολλήσει για χρόνια σε μία λεπτομέρεια.

Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Λεονάρντο ήταν φαρσέρ και του άρεσε να ρίχνει σπόντες στην εκκλησία με οποιοδήποτε τρόπο!

Πάντως επειδή τη φωτογραφία την έχω δει μόνο σε κομπιούτερ υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει τροποποιηθεί επίτηδες και ο αληθινός πίνακας να μην έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.