- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
η προφητεία του Πατροκοσμά που λέει ότι
το κακό θα γινει από το πάνω λιμάνι…
Τέτοιο είναι αυτό της Θες /νίκης, άλλο εγώ
στη Β Ελλάδα δεν ξέρω…
Ταιριάζει και το ότι τμήμα του λιμανιού ελέγχεται
από το ΝΑΤΟ Κι ότι ενδέχεται οι Τούρκοι να πάνε
για Κόσσοβο, Σκόπια ή
Αλλού και να σταματήσουν εδώ…
Ενδέχεται ,λέω…
Πως είναι ακριβώς η προφητεία αυτή του Αγίου Κοσμά που λέει για το λιμάνι? Μπορεί κάποιος να την παραθέσει?
Πρέπει να την αναλύσουμε σε συνάρτηση και με άλλες προφητείες γερόντων και διευκρινίσεις επί των προφητειών για να δούμε αν όντως εννοεί τη Θεσσαλονίκη ή όχι. Βέβαια και τη Θεσσαλονίκη να εννοεί δεν ξέρουμε το τι ακριβώς εννοεί.
Και κάτι τελευταίο. Παιδιά μην βριζόμαστε, δεν είναι καλό. Βαγγέλη σε παρακαλώ...έτσι όπως μίλησες στο τελευταίο σου post που άρχισες να λες την άποψη σου και σταματήσαμε τους αφορισμούς.....συνέχισε το. Ας πουμε ο καθένας τι πιστεύει για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Με προφητείες ασχολούμαστε και όλοι μπορούμε να κάνουμε κάπου λάθος. Για αυτό και στηριζόμαστε στις προφητείες των Αγίων άλλωστε.
Άντε παιδιά ας αλλάξουμε το ύφος του topic......όλοι αδέλφια είμαστε.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
quote:
Πως είναι ακριβώς η προφητεία αυτή του Αγίου Κοσμά που λέει για το λιμάνι? Μπορεί κάποιος να την παραθέσει?
Φίλε Σταυρο μάλλον ο φίλος τρεχαγύρευε εννοεί αυτήν την προφητεία
"Από ψηλά, μέσα από το λιμάνι θάρθη ο χαλασμός".
Αλλά λέω εγώ τώρα,υπάρχει άλλη μια προφητεία του Πατροκοσμα που λέει
"Από πάνω και από τη σκάλα χαλασμό μη περιμένετε".
ΕΛΛΗΝ
Είχα διαβάσει σε κάποιο βιβλίο όμως και νομίζω ότι είναι άκρως λογική η εξήγηση πως με αυτή τη προφητεία ο Άγιος προέβλεψε με ακρίβεια την καταστροφή που υπέστησαν οι Αμερικανοί στο Περλ Χαρμπορ.
Μην ξεχνάμε ότι οι προφητείες του πατροΚοσμά καλύπτουν μια μεγάλη περίοδο ιστορική και δεν αφορούν μοναχά τον πόλεμο που αναμένεται.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει και κάτι που να συνδέει την προφητεία αυτή με τον γενικό πόλεμο.
Πώς αλλιώς θα ξεκίναγαν την επίθεση τους οι ρώσοι....
71. «΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι».(Πιθανώς μιλά για Κύπρο και το 1974...)
72. «Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε• αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε
73. «Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο».
74. «Θαρθεί ξαφνικά• ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ’ αλώνι». (Οκτώβριος ή Ιούλιος)
98. «Από ψηλά, μέσα από το λιμάνι θάρθει ο χαλασμός».
99. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν». Αλλού γράφεται: «δεν θα προφθάσουν»
Περιμένουμε γεγονότα και με τις προφητείες αυτές μπορείς να ξέρεις μια άλφα σειρά, περίπου…
Φίλε Βυζαντινέ, η προφητεία με τη σκάλα, νομίζω ότι ελέχθηκε αλλού και αναφερότανε σε άλλη χρονική περίοδο…
Τουλάχιστον αυτές εδώ είναι με μια σειρά και βγαίνει ένα νόημα…
Φίλε Σταύρο, αν τα εννοείς αυτά που λες θα φανεί παρακάτω…
Παντος να ερθουν εδω οι τουρκοι με οποιοδηποτε τροπο(νατο ή δεν ξερω και εγω πως αλλιως) και να μας κανουν κολπα, του στυλ αφου ηρθαμε δεν φευγουμε...δυσκολο. Εκτος και αν τους αφησουν οι αμερικανοι να μας τρομαξουν 1-2 μερουλες και μετα τους πουν να φυγουν. Αλλα και ετσι να γινει, παλι η Ελλας θα γινει ενα με τη ρωσσια..και αυτο δεν το θελουν.
Ασε που και ετσι να γινει...παλι το νατο βγαινει χαμενο...τι συμμαχια ειναι αυτη; Ολοι στην 'μπουκα' θα το εχουνε, καθε μελος του νατο θα κοιταει μη του την πεσει ο συμμαχος!!
Κατι δεν μου καλλαει στο σεναριο αυτο...
Λοιπόν εμένα αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι οι ΑμερικανοΕβραίοι θα προσπαθήσουν να φέρουν τους Τούρκους εδώ για να πιέσουν την Ελλάδα είτε στο Σκοπιανό είτε για να εμποδίσουν την ολοένα και μεγαλύτερη προσέγγιση Ελλάδας-Ρωσίας (θυμηθείτε αυτό που έλεγε ο γέροντας Ιωσήφ).
Αν και θα έχουν καταστρώσει μια ελεγχόμενη υπερπρόκληση (κάτι δυνατότερο από Ίμια), οι Τούρκοι θα χάσουν τον έλεγχο γιατι θα βρίσκονται πρώτη φορά τόσο κοντά στον διακαή τους πόθο....να καταλάβουν το Αιγαίο.
Και κάπου εκεί θα στραβώσει. Οι Αμερικάνοι δεν είναι χαζοί. Προφανώς και ξέρουν ότι ίσως η Ρωσία αντιδράσει. Για αυτό ίσως σχεδίαζουν μια πρόκληση με όριο. Αυτή όμως θα ξεφύγει λόγω της αδημονίας των Τούρκων. Οι Αμερικανοί τότε δεν θα μπορούν να μαζέψουν τον λύκο που αμόλησαν και τότε η Ρωσία πια δεν έχει άλλη επιλογή. Ή χτυπάει ή μένει περικυκλωμένη από τις αντίπαλες της δυνάμεις χωρίς διέξοδο στο Αιγαίο μιας και ο καλύτερος της στρατηγικός σύμμαχος στο χώρο - η Ελλάδα - θα απελείται σοβαρότατα.
Ο Θεός έχει τα δικά Του σχέδια βλέπετε. Αυτό βλέπω προσωπικά δεν είναι προφητεία.....να μην παρεξηγηθώ
Δεν ξερουμε αν εννοει μεσα στην Ελλαδα.Ισως ειναι στα στενα του Βοσπορου η οπουδηποτε.Ψηλα μπορει να ειναι οπουδηποτε.
Δείτε που είναι κοντά η Αρμενία.....
Αν μιλάει για κάποιο λιμάνι βόρεια πιστεύω κ γω οτι θα είναι της Θεσσαλονίκης.Ξέρω οτι στο δέλτα του Νέστου έχουν κάπου εκέι βάσεις οι Αμερικάνοι αλλά κεντρικό λιμάνι είναι εκεί.Ακόμα λέει λιμάνι εννοώντας και στόλο πιστεύω εξ ου και το χιλιάρμενο...
Να σας θυμίσω και κατι που μπορεί να αποδεικνύει οτι αυτή η προφητεία ίσως να έχει επαληθευτεί κατα το βομβαρδισμό του Κοσσόβου όταν ο στρατός του ΝΑΤΟ χάθηκε στη Θεσσαλονίκη και βγήκε στη λαχαναγορά, το θυμάστε?
Το Σκοπιανό τώρα θεωρω οτι εχει μπει σε γραμμη οπως είχε πει κ ο π.Παισιος ο Μαρτης θα βοηθήσει,...η λύση θα είναι ελληνική, οπως και για το Κυπριακό.
Οι Αμερικάνοι είναι πολυ πιθανό να κανουν πλάτες στους Τουρκους ωστε να προκαλέσουν θέμα γυρω απο την αιγιαλίτιδα ζώνη.Αγνοώντας τα συμφέροντα των Ρωσων
Κατι πολυ ενδιαφέρον είναι οι επισκέψεις πολιτικών μας σε γυρω περιοχές όπως Ινδια, Σ.Αραβία, Ιορδανια, Αιγυπτος...
Παλι καλα οι πολιτικοι μας δρομολογουν την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων...
Σωστός ο Μιχαήλ32 , "απο ψηλά λιμάνι " ίσως εννοεί ρωσικό.
Αν και να σας πω την αλήθεια , το σενάριο του Βαγγέλη δνε μου φαίνεται καθόλου περίεργο.
Να σας θυμίσω τον Αττίλα;;Σαν "άσκηση" ξεκίνησε και τελικά κατέλαβαν το μισό νησί.Είναι συνηθισμένη τακτική των γειτόνων αυτή.Άρα ίσως και τώρα "παριστάνουν" την άσκηση ή την ιενίσχυση των δυναμεών τους στο Κόσσοβο κτλ οπότε βρουν τρόπο να μπουκάρουν.
Εξάλλου το οτι κάποιες δυνάμεις της τουρκίας θα είναι στην Θεσσαλονίκη δεν αναιρεί τελείως την προφητεία για τα εξαμίλια , καθώς ίσως στο λιμάνι κατέβει ένα μικρό στρατιωτικό κομμάτι για να αιφνιδιάσει ενώ απο Αιγαίο θα έρχεται ο κυρίως στρατιωτικός όγκος των Τούρκων.Και εκεί είναι που θα τους προλάβουν οι Ρωσσοι ..στα εξι μίλια..καλό(πιθανό δλδ) το σενάριο του τρεχαγύρευε νομίζω.
Υ.Γ χαίρομαι πάρα πολύ που τα 2 τελευταία σας ποστ ήταν σε τόσο ήπιους τόνους.Έυγε και στους 2!!! (ά ρε Έλληνα πάντα η διχόνοια σε έτρωγε )![]()
![]()
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
Και άλλο ένα:http://www.thepopeinred.com/antichrist.htm
Εδώ παρατίθενται κάποιες καθολικές προφητείες στα αγγλικά για τον Αντίχριστο. Χαρακτηριστική είναι αυτή που λέει για έναν Μεγάλο Μονάρχη που θα κυβερνήσει πριν από αυτόν και μάλλον θα είναι ο Ιωάννης αφού θα καταλύσει την Τουρκία. Μετά τον θανατό του ο Αντ. θα την επανασυστήσει.
Παραθέτω απόσπασμα:
"When the great ruler (the Great Monarch who is to rule Europe after the collapse of Communism) exterminates the Turks almost entirely, one of the remaining Mohammadans will be converted, become a priest bishop and cardinal, and when the new pope is elected (immediately before Antichrist) this cardinal will kill the pope before he is crowned, through jealousy, wishing to be pope himself; then when the other cardinals elect the next pope this cardinal will proclaim himself Anti-pope, and two-thirds of the Christians will go with him. He, as well as Anti-christ, are descendants of the tribe of Dan"
(είναι στην παράγραφο 50).
St Hildergald.
Ο ως άνω άγιος λέει όπως βλέπετε ότι ένας από τους εναπομείναντες Μωχάμεντ, μετά την νίκη-έναντι των Τούρκων-του Μεγάλου Μονάρχη(Ιωάννης;)θα ασπαστεί τον χριστιανισμό, θα γίνει ιερέας, επίσκοπος και καρδινάλιος και μετά θα σκοτώσει τον τότε νεοεκλεγέντα πάπα για να τον αντικαταστήσει. Στη συνέχεια θα διακυρήξει την αντι-παπικότητά του και τότε τα 2/2 των χριστιανών(θα πλανηθούν εννοεί, μάλλον) και θα πιστέψουν σε αυτόν.
Άρα θα υπάρξουν δύο αντίχριστοι, ως φαίνεται. Επιπλέον βλέπουμε ότι και οι καθολικοί συμφωνούν με την έλευση ενός παγκόσμιου, δίκαιου βασιλέαπριν τον αντίχριστο.
Edited by - trevor on 12/04/2008 02:20:58
Όσο για την αφορμή που ψάχνεις , εχω την εντύπωση οτι θα δωθεί πολύ γρήγορα.Επι Τσιλέρ η Τουρκία μας είχε απειλήσει ανοικτά με πόλεμο 2 φορές.Την πρώτη για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΟΚ και την δεύτερη για την επέκταση των 6 ν.μ της υφαλοκρηπίδας σε 12 ν.μ.
Τότε κωλώσαμε και δεν κάναμε επέκταση χωρικών υδάτων.
Σήμερα πιστεύω πως με Ρώσσικες πλάτες και με τον αέρα της διπλωματικής νίκης στο Σκοπιανό θα την κάνουμε την μπαμπεσιά μας..και τσούπ (όπως είπες χαχα) νατη η αφορμή...
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
Αλλα αν ξερουν, δεν θα αφησουν τους τουρκους να κανουν 'παρτυ' στη θεσσαλονικη...!!! Σωστα; Σωστα!!!
Επισης πιστευω οτι ξερει ο σκοπιανος που λεει, θα το πληρωσει η ελλάδα αλλα δεν μπορει να πει ανοιχτα οτι θα το πληρωσει απο τουρκια!! Δε λεγονται αυτα ετσι χυμα οσο πικραμενος και αν εισαι...
Παντος εγω δε νομιζω οτι οταν γινει το μπαμ θα καταφερουμε 'αντιποινα' στους τουρκους..μαλλαν θα 'πεταμε' και δεν θα φτανουμε!!!
Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...................