ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Vassilis_130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/09/2016, 22:41:44

δε νομίζω, ύστερα από δέκα διαγραμμένους λογαριασμούς τον τελευταίο μήνα άρχισε να επαναλαμβάνει τα αυτιστικά του βασιλάκη...αλλά και δίκιο να'χεις δεν πειράζει...
14/09/2016, 22:42:44

στον heretic πήγαινε αυτό
14/09/2016, 22:46:53

οι πρωινές κουράδες να ξέρετε είναι του αντρεαδάκη, μαζί με όλα αυτά περί άθεων εξελικτών, εωσφόρων κτλ...ο κάρμελ ήταν νυχτερινός και κάπως λιγότερο βλάκας...
14/09/2016, 23:14:48
Μα, δεν έχει και σημασία Heretic, ποιος είναι ποιος!
Όλοι αυτοί οι σχιζοφρενείς Ταλιμπάν, ακριβώς το ίδιο μυαλό έχουν, ακριβώς τα ίδια βιβλία όλοι αντιγράφουν, τους ίδιους καθηγητές έχουν (τους γνωστούς Ιμάμηδες, Αρχιμανδρίτες, Παπατζήδες) και ακριβώς τα ίδια πράγματα πιστεύουν.
Μα δεν βλέπεις; Εμείς χρίστο Ελ, τον αποκαλούμε, αυτός δεν μας διόρθωσε.
Ακριβώς το ίδιο στιλ γραφής έχουν, ακριβώς την ίδια τακτική στο τρολλάρισμα έχουν, ακριβώς τα ίδια λόγια αντιγράφουν. Και γενικά, ο ένας αντιγράφει τον άλλον. Μπορείς εσύ, να αντιληφθείς κάποια διαφορά, μεταξύ Χρίστου Ελ και Creationist;
Δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Είναι σαν να γράφει πάντα το ίδιο άρρωστο μυαλό. Όλοι είναι Χρίστος Ελ.

Edited by - Συνοδινός.1 on 14/09/2016 23:15:34

Edited by - Συνοδινός.1 on 14/09/2016 23:16:33

14/09/2016, 23:24:26

Ε ναι, η πρωινή κουράδα έχει μπει σε αυτό το θέμα ως KnightoftheRoundTable, King Arthur, Λιάννα Κανέλλη, Ατσίδας, Μεσαιωνιστής, Crusades, TheMiddleAges, JesusisLife, DefenderofPoor, Creationist...νοσηρές καταστάσεις...
14/09/2016, 23:41:24
Ναι, όλοι αυτοί ήταν ο βλακοΕλ, νομίζω ότι ο creationist δεν είναι. Μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά. Έχει πλάκα πάντως το θέμα, έτσι; Η επίσημη εκκλησία διολισθαίνει στο new age, και πέντε μανιακοί έχουν ξαμοληθεί στα φόρουμ, νομίζοντας ότι θα αναβιώσουν τις ημέρες της Ιεράς Εξέτασης. Το κοινό τους εδώ παραμένουμε εμείς, εννοώ εγώ κι εσείς που τοςυ τα χώνουμε, ενώ ο πολύς ο κόσμος γελάει με τα χάλια τους. Οι τράγοι φορτωμένοι σαν λατέρνες, γυρίζουν και μιλάνε για αστροφυσική ενώ οι αστροφυσικοί (Δανέζης) για θεολογία. Μιλάμε, πιο παλαβή κατάσταση δεν μπορεί να υπάρξει, 21ος αιώνας και αν προσέξεις στα Ελληνικά φόρουμ γενικής θεματολογία, η κατηγορία της "θρησκείας" έχει τους πολλούς και μανιακούς poster. Είναι να αμφιβάλει κανείς γιατί παραμένουμε ακόμα κοντά στο δέντρο που κατεβήκαμε;

Abyssus Abyssum Invocat

14/09/2016, 23:56:14
quote:
η θεματολογία που επιλέγουν, γίνεται καθαρά για λόγους διάσπασης του φόρουμ, δοκιμάζουν διάφορες παλαιοθρησκευτικές αρλούμπες και σε όποια τσιμπήσουν οι περισσότεροι, και μετά αρχίζουν και βαράνε στα αυτιά. Η ζημιά που γίνεται φυσικά είναι ανυπολόγιστη και ίσως μη αναστρέψιμη στο φόρουμ, όταν καταντάμε σοβαροί άνθρωποι να πετάμε την ώρα μας σε συζήτηση με κνώδαλα, αυτό δρα αποτρεπτικά για συμμετοχή νέων ή αδρανών μελών της σελίδας.

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι η Θεματολογία το πρόβλημα.
Αυτά που παπαγαλίζουν (ηλικία Σύμπαντος 10.000 χρόνια, Επίπεδη Γη, Γεωκεντρικό σύστημα) τα πιστεύουν.
Άλλωστε έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με τις κοπριές τους. Δεν είναι μόνο εδώ μέσα.
Το πρόβλημα είναι η τακτική που ακολουθούν. Η πλήρη απάθεια και το ατέλειωτο τρολλάρισμα. Έχουν πάρει μαθήματα Ταλιμπανισμού. Για την ακρίβεια έχουν κηρύξει Ιερό Πόλεμο.
Ο Καλόγερος και το Χρηστάκη ονειρεύονται θρησκευτικές επαναστάσεις, στα πρότυπα του Ισλαμικού κράτους.
Θα βγάλουν από την μέση τους άθεους επιστήμονες, λένε, οι οποίοι θα "πληρώσουν", αλλά μέσα στα άρρωστα μυαλά τους, έχουν πολύ μεγαλύτερα σχέδια.
Μιλάμε για σχιζοφρενείς φυσικά, παράγωγα της θρησκευτικής ψύχωσης.
*Ο Χρίστος Ελ είναι Heretic, χωρίς καμιά αμφιβολία.

14/09/2016, 23:58:20

είναι όντως παλαβό, αλλά έχει μία εξήγηση. Πολύ περίπλοκοι καιροί, μεγάλες αλλαγές και με την επιστήμη να τρέχει με χίλια...οπότε οι ιερείς και το κοπάδι έχουν δύο επιλογές, ή να γατζωθούν με αυτιστική μανία στο δόγμα -και με ένα θαυμασμό για τους ψυχοπαθείς του Isis- ή να το πάρουν χαμπάρι ότι εάν δεν εξελιχθούν λιγάκι οι νέες γενιές θα τούς ρίχνουν το ένα γιαούρτι μετά το άλλο...και τώρα που λες Δανέζη, είχα δει μία συνέντευξή του πρόσφατα στο youtube, γυάλιζε λίγο το μάτι του ή ιδέα μου ήταν;;
14/09/2016, 23:58:35
quote:
*Ο Χρίστος Ελ είναι Heretic, χωρίς καμιά αμφιβολία.

15/09/2016, 08:23:47
quote:
και τώρα που λες Δανέζη, είχα δει μία συνέντευξή του πρόσφατα στο youtube, γυάλιζε λίγο το μάτι του ή ιδέα μου ήταν;;

Δεν το έχω προσέξει, αυτό που έχω διαπιστώσει σίγουρα είναι πως τα τελευταία χρόνια συγχέει όλο και περισσότερο τις πανθεϊστικές του πεποιθήσεις με την επιστημονική του αντίληψη. Το αποτέλεσμα μπορεί να το θεωρώ ενδιαφέρον, κάνει όμως ένα ολίσθημα. Χρησιμοποιεί την ιδιότητα του καθηγητή πανεπιστημίου για αυτό, έστω και έμμεσα. Επίσης, τα συμπεράσματά του χρησιμοποιούνται αυθαίρετα από διάφορους nuagers, αποκρυφιστές και γενικά αλλοπρόσαλλους τύπους, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα γενικώς. Μην μπω δηλαδή σε λεπτομέρειες, όπως την έννοια των μη ευκλείδειων γεωμετριών. Αραδιάζουν παπαγαλιστί αυτά που γράφουν κάποιοι Αμερικάνοι συγγραφείς και πετάνε κι ένα "Δανέζης" κάπου στο τέλος, για επιστημονική εγκυρότητα.

quote:
Άλλωστε έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με τις κοπριές τους. Δεν είναι μόνο εδώ μέσα.
Το πρόβλημα είναι η τακτική που ακολουθούν. Η πλήρη απάθεια και το ατέλειωτο τρολλάρισμα. Έχουν πάρει μαθήματα Ταλιμπανισμού. Για την ακρίβεια έχουν κηρύξει Ιερό Πόλεμο.

Μεταξύ μας, κι εγώ αυτών των απόψεων είμαι. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ μικρή θρησκευτική ομάδα, ανοργάνωτη και ανίσχυρη για οτιδήποτε. Είναι ενδιαφέρον όπως το πως κινείται, το έχω ξαναγράψει κιόλας, έχω υποθέσει ότι περιμένουν εναγωνίως κάποια μεγάλη εθνική καταστροφή για να εκμεταλλευτούν το γεγονός μια καθολικής αντίδρασης. Θα προσπαθήσουν να την καπελώσουν, στα πρότυπα της Ισλαμικής επανάστασης του Ιράν, με σκοπό την δημιουργία θεοκρατικού καθεστώτος.
Και γιατί όχι, επιβάλλοντας πρόεδρο της χριστιανικής δημοκρατίας κάποιον ανώτερο κληρικό, στα πρότυπα του Μακάριου. Φυσικά πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός, αλλά αξίζει να τους παρακολουθεί στενά κάποιος.

Abyssus Abyssum Invocat