- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
γαραντζώτης γιάννηςΛυπάμαι Σάκη,το βιβλίο εκδόθηκε αφού είχα φύγει από την Νέα ακρόπολη.
Εσύ που τώρα είσαι αρχηγός, εσύ πρέπει και να μας εξηγήσεις.Κι εγώ που νόμιζα πως είχες πέσει σε βαθύ διαλογισμό για να μας εξηγήσεις. κρίμα...
Κατ' αυτόν τον τρόπο θέλεις να κάνουμε διάλογο ; Με ειρωνείες ; Λυπάμαι Γιαννάκη. Εγώ έτσι, δεν κουβεντιάζω.
quote:
γαραντζώτης γιάννηςΠάντως Σάκη Κ. , όπως γράφει στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο, από αυτήν που σας μετέφερα της σελ 11, λέει..."αυτή η εσωτερική όψη είναι άγνωστη ή έχει δημοσιευθεί πολύ ελάχιστα. Αποτελεί μέρος της διδασκαλίας που αναφέρεται στα μαθήματα στη ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ σε όλο τον κόσμο"
Ε, για να το λέει ... έτσι θα 'ναι.
quote:
γαραντζώτης γιάννηςΔυστυχώς λοιπόν, μόνο εσύ μπορείς να μας εξηγήσεις, τι θέλει να πει ο Διδάσκαλος. Εγώ αυτά τα μαθήματα, δεν τα πρόλαβα. Αν τα είχα προλάβει, πολύ πιθανά να είχα φύγει πολύ πιο γρήγορα. Εσύ πως τα αντέχεις?
Σου είπα πως δεν ξέρω τι εννοεί. Αν θες μπορώ να ρωτήσω και να σου πω. Με την προϋπόθεση όμως, πως θα σταματήσεις το ειρωνικό ύφος σου. Σου επαναλαμβάνω : Σε τέτοιο διάλογο δεν μπαίνω. Αν θες πραγματικά να κουβεντιάσουμε, αν όπως λες θες "ειλικρινή διάλογο", πολύ ευχαρίστως. Αλλά με αυτόν τον τρόπο που μου μιλάς, όχι φίλε.
quote:
γαραντζώτης γιάννηςstiv, λέω τον δεύτερο ρόλο να τον παίξουμε στην κρεμάλα. Να δούμε ποιος θα βρεί το επώνυμο του Σάκη.
Θα πρέπει μόνο να εξαιρεθούν ο Σάκης και η αμαλία, που είναι οι μόνοι που το γνωρίζουν σίγουρα (κατά δήλωση του Σάκη βέβαια).
Άντε λοιπόν... ας αρχίσουμε...Κ------ς
Αυτό, τι είναι τώρα ; Γιατί το κάνεις ;
Σου τον παραχωρώ...
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
quote:
Νικόμαχε, άντε έλα να παίξεις και εσύ, να το διασκεδάσεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο...
Μπορεί να το ξανασκεφτούν και...νάσου το κεφαλάκι πάνω στον πάγκο του χασάπη...πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Αυτο Γιάννη δεν θελουμε να γίνει για κανένα λόγο, για κανενα μελος μα και για σένα.
ΕΓΏ θα ήθελα να διαβάσω το βιβλίο του λιβραγκα, μα δεν το βρίσκω, ούτε στα ιταλικά ούτε στα αγγλικά.
Γιατι?
Έτσι, διαβάζω γιατι μ'αρεσει το διάβασμα.
Και το μεινκαμπφ του αδολφου έχω διαβάσει, μα αυτο δεν με κάνει, ναζιστη, η ομοοιδεατη κάποιας παράταξης.
quote:
Admin
Ακόμη:ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
ξέρεις φυσικά αυτό που λένε για τα "πίτουρα" και τις "κότες"...
Ξέρω,ξέρω!!
Εσυ ξέρεις ότι δεν με τρώνε ποτέ?
Ξέρεις γιατί?
Επειδή...εχω καμουφλάζ παραλαγής!!
Δηλαδή είμαι γνήσιος και είμαι αυτός που λέω και δεν εξαρτώμαι απο κανέναν!![]()
![]()
Ομως εσυ admin,νομίζω ότι έχεις ενα ελαφρύ "μειονέκτημα",ή μάλλον δυο.
Α:Μερικές φορές λειτουργείς εν θερμώ και αμέσως μετα με σύνεση.Στον χρόνο που μεσολαβεί,ίσως προλάβει να γίνει το "κακό",ίσως όχι.
Β:Δεν σηκώνεις μυίγα στο σπαθί σου!
Πάντως εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητώ μαζί σου,για οτιδήποτε.Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε και δεν γνωριζόμαστε.Ακόμη τουλάχιστον!!Ισως και να κάνω κάποιο λαθάκι εδω και εσυ να με γνωρίζεις μονομερώς,αλλά δεν έχει να κάνει αυτο με οτιδήποτε συζητάμε στο φόρουμ.
Εις υγείαν admin!
quote:
γαρατζωτης
Ωχ! Νικόμαχε. Θα σε φάνε οι "κότες". Μετράς αντίστροφα..
Βάζεις στοίχημα το αυτί σου για αυτό?
quote:
admin
Μην ανησυχείς καθόλου ΝΙΚΟΜΑΧΕ, θα σε σώσει ο καινούργιος Πρόεδρος!
Δεν ανησυχώ καθόλου admin.Εσύ θα με σώσεις!Για τους λόγους που είπα πιό πάνω...![]()
quote:
γαρατζωτης
Άντε Νικόμαχε, μου φαίνεται την σκαπούλαρες...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει και καταγεγραμμένο στην...πίσω μεριά του εγκεφάλου.
Γι αυτό φρόνιμα... μέχρι τουλάχιστον να ξεχαστεί λίγο.
Ζήτα και καμιά συγγνώμη, κάνε και καμιά κωλοτούμπα, δεν κάνει κακό..
Καλά λέει ο Ζιπ.Εχεις καβαλήσει το καλάμι και πετάς ποιό γρήγορα κι απο την Μάτζικα ντε Σπέλλ!!!
quote:
γαρατζωτης
Νικόμαχε, άντε έλα να παίξεις και εσύ, να το διασκεδάσεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο...
Μπορεί να το ξανασκεφτούν και...νάσου το κεφαλάκι πάνω στον πάγκο του χασάπη...
Και?
Τι σε κόφτει εσένα,τέως αρχηγε επικίνδυνων τέτοιων?
quote:
γαρατζωτης
Νικόμαχε, πρόσεξε, η αμαλία τσαντίζετε όταν , μαζί με τα άλλα, μεταφέρουν και την υπογραφή.Σε προειδοποιώ για να μην λες πως δεν σε προειδοποίησε κανείς...
Είπαμε...το κεφαλάκι...
Είπαμε είσαι εύκολα κατανοητός,αλλά όταν λειτουργείς υπο καθεστώς ανοησίας,όπως απόψε δεν καταλαβαίνω όλα όσα λές.Τι θέλεις να πεις με το ανωτέρω?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αυτό Ζιρ, το κρατάω. Όπως θα κατάλαβες, μπορώ να μιλήσω με όποιο στυλ κρίνω πως χρειάζεται.
Εγώ το μόνο που θέλω, είναι να προχωρήσει το θέμα, με καλή διάθεση.
Αν δεν υπάρχει, τι να κάνω, δεν φταίω εγώ...
Εγώ, όπως και να έχει, θα το προχωρήσω...
Όπως δηλαδή έκανα και σήμερα.
Τώρα όμως, σας αφήνω γιατί έχω και άλλες υποχρεώσεις.
Μαγκές, μικρέ? Μαγκιές?
Βάλε κάνα κομμάτι ΜΕΓΆΛΟ του δασκάλου να διαβάσουμε. Αφου διάβασα κάπου πως ύπνωτιζε της κότες με μια ματια!
Δεν ξέρεις μπορει κάτι να μάθουμε! Θέλω να ύπνωτισω μια μέρα ένα μέλος του φόρουμ, δεν λέω ποιο, γιατι έχει κίτρινες... ![]()
Νικ αύριο η μεθαύριο? πάρε λάπτοπ μαζυ...![]()

quote:
γαραντζώτης γιάννηςΕγώ το μόνο που θέλω, είναι να προχωρήσει το θέμα, με καλή διάθεση.
Αν δεν υπάρχει, τι να κάνω, δεν φταίω εγώ...
Εγώ, όπως και να έχει, θα το προχωρήσω...
OK, προχώρησέ το. Κανένα πρόβλημα από μένα. ![]()
Καλό ξημέρωμα.
Για να δεις πως βγαίνει από το μπάνιο, και δεν θα κανείς μάτι!![]()

OK, προχώρησέ το. Κανένα πρόβλημα από μένα.
Καλό ξημέρωμα.
........
Είδες ζιπ, που φωνάζες σταυρωσον σταυρωσον....Και να τον πετάξουμε το Γιαννάκη μας?
Και ο νικομαχος να τα βλέπει...και όλοι!
Μπράβο αδέρφια, τώρα ξύγιεστε....εσωτερικα! ![]()
quote:
Μα καλά, όταν είναι ντυμένος κανονικά όλοι κάνουνε μάτι. Γιατί δεν πειράζει τότε;
Γιατι το συνηθισμένο είναι νορμαλ Για μας, μα όταν βγαίνει απο το μπάνιο...όχι
Υπάρχει και κάτι πολυ απλούστερο.
Για να σκουπιστει...μα δεν νομίζω να ήθελες να ακούσεις μπάναλ πράγματα!
Καληνύχτα!

ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ακόμα λιγο, με τη χολή του....
Το μικρο σπιτι στο λιβάδι μου θυμίσατε
δεν αντέχω άλλες συγκινήσεις απόψε !
σταματήστε τις καληνυχτες θα βαλω τα κλαματα

quote:
Το μικρο σπιτι στο λιβάδι μου θυμίσατε
Ού να χαθείς προβοκάτορα.
Οι Γουώλτονς ήτανε!

macedon
quote:
amaliaγαραντζώτης γιάννης, Το ύψος της τεχνικής αρτιότητας των χειραγωγικών μεθοδεύσεών σου, έχει αγγίξει επίπεδα τελειότητας.
Ναι, αυτό του το αναγνωρίζω κι εγώ. Είναι αρκετά εκπαιδευμένος.
Απαντάει μονάχα σε ότι θέλει. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπει. Είναι αρκετά καλό ρομπότ. Η εκπαίδευσή του όμως είναι ελλειπής : Δεν έχει μάθει να υπολογίζει ... τον ξενοδόχο. ![]()
![]()
quote:
γαραντζώτης γιάννηςΌπως θα κατάλαβες, μπορώ να μιλήσω
με όποιο στυλ κρίνω πως χρειάζεται.μονάχα για ότι με συμφέρει.
quote:
AdminΌλα τα άλλα γίνονται απλά και μόνον, και με ευκολία που σοκάρει, "θυσία" στον βωμό των ιδιοτελών επιδιώξεων. Τη μία στιγμή "έτσι", την άλλη "αλλιώς" -το εντελώς αντίστροφο- τη μία "μαύρο", την άλλη "άσπρο"...
Είναι εκπαιδευμένος να το κάνει αυτό. Θυσιάζει την αξιοπέπειά του, την υπόληψή του, γίνεται ξεφτίλα [ δεν τον νοιάζει! δεν τον ενδιαφέρει! ] μόνο και μόνο για να πετύχει τον σκοπό του.
Αυτό κι εγώ ομολογώ, τόσο έντονα, δεν το έχω συναντήσει ξανά. Είναι πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένος, αλλά όπως είπα και στην amalia ... ο ξενοδόχος ακόμη δεν μίλησε. Ούτε μίλησε, ούτε έπραξε.
Edited by - zip on 28/02/2012 08:13:35