ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

thoth30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lencolasΜέλος
04/11/2003, 16:46:35
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΙΛ..
kikh_sot@hotmail.com
ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!!
KIKH

Alma Libre....

drumx13Μέλος
04/11/2003, 17:03:30
ΑΧ ...ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....(ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΟΑΣΗ....

ΠΕΣΤΑ

ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΗΣΤΙΚΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ....

ΚΛΑΨ...ΚΛΑΨ...ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ...ΑΡΚΕΤΑ..... Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΟΥΝ "ΕΝ ΧΗΡΕΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ(ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΝΑ
ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ....

ANYWAY

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

OannesΜέλος
04/11/2003, 17:23:06
Υποτίθεται ότι εδώ μέσα «μπαίνουμε» για να δώσουμε και να πάρουμε ο ένας απο τον άλλο λίγο από το περίσσευμα της γνώσης και της έρευνας του καθενός, με πνεύμα αγάπης και ανοχής που αρμόζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να αρμόζει σε ανθρώπους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται εσωτεριστές, όποιο δρόμο κι αν ακολουθούν...

Παρακολουθώντας την συζήτηση έτσι όπως εξελίσσεται, αλλά και απο τη μικρή μου εμπειρία σε άλλα topics (γνωστά) αλλά και σε άλλα forums αναρωτιέμαι:

«μπαίνουμε» στο forum γιατί θέλουμε να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που δεν είναι ευκόλως συζητήσιμα με τους πολλούς που προτιμούν να αναλώνονται μόνο στα της υλικής ζωής

ή

«μπαίνουμε» για να λειτουργούμε ως συνήγοροι και ως ...εξαπτέρυγα προσώπων που είναι φίλοι μας και ως καταρρακωτές προσωπικοτήτων που δεν είναι?

Χαίρομαι που υπάρχει και αυτός ο δικτυακός τόπος, όπως χαίρομαι και για το innernet.gr και για οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια εσωτερικής αναζήτησης, είτε είναι site, είτε περιοδικό, είτε εκδοτικός οίκος, είτε τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να ανάψει τη φλόγα έστω και σε έναν για να δει οτι εκτός απο το «εξω» υπάρχει και το «έσω»...

Κλείνοντας, θέλω να πω οτι ο τιμητικός όρος του εσωτεριστή, με ό,τι σημαίνει αυτό, δεν κερδίζεται με τίτλους και (επιτρέψτε μου την έκφραση) ...συντονιστιλίκια και λιλιά, αλλά με την αντανάκλαση μιας συγκροτημένης προσωπικότητας στο μικρόκοσμο του καθενός, μετά από εργασία πάνω και μέσα στον εαυτό. Ως εκ τούτου, προσωπικώς, ελάχιστα ως καθόλου με ενδιαφέρουν οι διαφωνίες του κάθε Συντονιστή με τον κάθε Admin...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Edited by - Oannes on 04/11/2003 17:31:44

Edited by - Oannes on 04/11/2003 17:36:42

04/11/2003, 17:28:01
quote:
Άλλοι κατηγορούν για απόκρυψη της αλήθειας και άλλοι προσπαθούν να κουκουλώσουν το θέμα... Θα πει τελικά κάποιος υπεύθυνα γιατί αποχώρησαν ολοι αυτοί οι μεγάλοι συντονιστές και ιδιαίτερα ο Κέλσος;

Μήπως να δημιουργήσουμε καλύτερα και μία ανοικτή ροή ήχου από τις συναντήσεις και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των Συνεργατών του ESOTERICA;;

Μήπως να κάνουμε το Forum κάτι σαν Trash TV και να βγάλουμε όλοι τα σώψυχά μας εδώ μέσα, τις οποιεσδήποτε πικρίες ή αρνητικές σκέψεις μας;;

Και ρωτάω το παραπάνω γιατί κάποιες τέτοιες αιτήσεις μου φέρνουν στο νου αδηφάγα βλέμματα για "νεκρά και κατασπαραγμένα κορμιά".
Και ρωτάω επιπλέον: Γιατί όσοι αναρωτιούνται τώρα και θέλουν να μάθουν πράγματα που, ούτως ή άλλως δεν τους αφορούν, δεν αναρωτήθηκαν και δεν δήλωσαν παρόμοια διάθεση, άλλες στιγμές, για τον τρόπο με τον οποίο συννενοούνται γενικά οι άνθρωποι του ESOTERICA, πώς οργανώνουν την δράση/προσφορά τους, τι πράγματα λένε μεταξύ τους όταν σκέφτονται και δουλεύουν πάνω σε ιδέες, υπηρεσίες κ.λπ. προς τους Αναζητητές που περιδιαβαίνουν αυτόν τον Τόπο σε όλα τα τμήματά του; Τι σκέφτονται και τι λένε αυτοί οι, αφανείς τις περισσότερες φορές, ήρωες(είναι υπερβολικό ίσως, αλλά σε κάποιο επίπεδο σίγουρα ισχύει) που Θυσιάζουν τον χρόνο τους και τον μόχθο τους για να υπάρχουν και να διατηρούνται όλα αυτά;

Η αλήθεια είναι ότι ούτε για το ένα σκέλος δεν θα έπρεπε να ρωτάνε λεπτομέρειες αλλά ούτε και για το άλλο. Ο καθένας έχει να κάνει με τον εαυτό του και με τους ανθρώπους με τους οποίους φτιάχνουν μαζί οτιδήποτε άξιο. Τα υπόλοιπα, ακόμη και αν γίνονται με καλοπροαίρετη διάθεση είναι εισβολή στον προσωπικό χώρο του άλλου. Πάνω απ'όλα η περιέργεια δεν πρέπει να συγχέεται με το ουσιαστικό ενδιαφέρον. Το δεύτερο γίνεται φανερό πάντα έμπρακτα και έχει αντοχή στον χρόνο.

Με συγχωρείτε για το πιθανώς "απότομο" του μηνύματός μου αλλά νιώθω πραγματικά την υποχρέωση να εκφράσω την άποψή μου για ορισμένες στάσεις που δεν ωφελούν την Ψυχή και τον Εσωτερικό Σκοπό. Και ότι επέλεξα το συγκεκριμένο μήνυμα να παραπέμψω δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε προσωπική αιχμή προς το Μέλος που το έγραψε, απλά επέλεξα την πλέον πρόσφατη σχετική δήλωση για να μιλήσω συνολικά για όλες τις παρόμοιες.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι μηνύματα που φέρουν χρωματισμό κακεντρέχιας ή μνησικακίας προς αποχωρούντες Συνεργάτες του ESOTERICA δεν έχουν καμία θέση σε αυτό το Θέμα. Όπως άλλωστε δεν έχουν γενικώς καμία θέση στα Forums τέτοια μηνύματα προς οποιονδήποτε και αν απευθύνονται. Επειδή υπήρξαν παραπάνω κάποια που γεννούν μία τέτοια υπόνοια και επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι πράγματι έτσι είναι θα περιοριστώ για την ώρα να κάνω μόνον την παραπάνω υπόδειξη.

Τελειώνοντας:
Το ESOTERICA δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο, παραμένει το ίδιο στην ουσία και στον πυρήνα του! Έχει τις Αρχές του, τους Στόχους του και τους Ανθρωπούς του, Συνεργάτες, Μέλη, Φίλους και Επισκέπτες. Σε όλα αυτά παραμένει απόλυτα πιστό.
Αν αυτό πάψει ποτέ να συμβαίνει, να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι η Φυσική Τάξη και Εξέλιξη των Πραγμάτων θα το αποθέσει μόνη της ήρεμα στο "Χρονοντούλαπο".

Μέχρι τότε θα εξακολουθήσει να υπάρχει Ζωή και Δράση!

Σας προσκαλούμε, όπως πάντα κάνουμε, να συμμετέχετε!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Stavros_ΗΜέλος
04/11/2003, 17:48:06
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ POSTS, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ FORUMS ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ 2 Η 3 ΤΟ ΠΟΛΥ TOPICS, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ...

ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ, ΤΟ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΛΕΣ:

quote:

Ψάχνω με όση ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ΔΙΑΘΕΤΩ, να βρω τα ΚΟΙΝΑ με το "τότε" και το
"τώρα"...
Και το "τώρα" με αφήνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, μίας και τα forums για τα οποία δούλεψα και θυσίασα ΠΟΛΛΑ, έχουν χάσει εκείνες τις ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ που αναζητούσαν "σημάδια" για να προχωρήσουν προς την ανακάλυψη του ΕΣΩ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΣΩ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥΣ...

Και τη θέση τους έχουν πάρει ψυχές που είναι ΦΙΜΩΜΕΝΕΣ και ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΕΣ απο τη λογική και τις αισθήσεις και έτσι έχουν μετατρέψει τα forums σε ένα μεγάλο ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ για να ΜΗΝ ΠΩ σ' ένα μεγάλο ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ POST ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΑ 2000 ΣΧΕΔΟΝ POSTS ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ -ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ?? ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ...

ΠΙΣΤΕΥΩ -ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ESOTERICA ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ FORUMS ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΜΑΧΩΝ, ΣΤΕΙΡΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΚΤΛ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ.

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΗ ???

04/11/2003, 18:40:53
Απαντήσεις και από μένα , λιγόλογες θα είναι και ελπίζω να καταλάβετε πολλά .
Πάμε λοιπόν .

Γιώργος :

Εάν εσύ μπορείς να λες στον Κέλσο να πάει στο κλουβί του μετά τα όσα είπε , εάν εσύ έχεις το ηθικό αυτό ανάστημα απέναντι σε κάποιον που αν μη τι άλλο έχει προσφέρει όσα εσύ ούτε καν διανοείσαι ότι μπορείς να προσφέρεις , τότε εγώ έχω να σου πω ένα απλό BRAVO !

Drumx13 :

Είσαι άδικος φίλε μου , ελπίζω να εμπιστεύεσαι ένα φίλο που στο λέει , δες λίγο ποιο έξω και τότε κρίνε .

Στα υπόλοιπα τώρα :

Το site αυτό ανήκει στον Admin , είναι δικό του και το κάνει ότι θέλει , προσωπικά κάποτε μίλησα όταν είχα διαγνώσει την επερχόμενη μπόρα και η απάντηση του Thoth ήταν «άσε να ξέρουμε εμείς τι και γιατί το κάνουμε , δε μπορείς εσύ να αγαπάς περισσότερο το esoterica.gr από εμάς που το στήσαμε» .
Δεν διεκδίκησα πότε την πατρότητα της αγάπης προς το esoterica.gr απλά προείδα και προείπα .

Ποτέ δεν είδα κάποιον όταν άνοιξαν ολόκληρα Topic εναντίον του Κέλσου να τρέχει να το κλειδώσει , είδα όμως να υπάρχει τελευταία υπερευαισθησία σε όποιον τολμήσει να πει έστω και περιφραστικά κάτι που αφορά την διοίκηση του esoterica.gr , όψιμα κάποιοι θυμούνται την σιγή , όψιμα θυμούνται την φιλία , όψιμα θυμούνται πολλά .
Μπράβο σε όσους χτυπάτε ακόμα και τώρα τον Κέλσο , μπράβο σε όσους εποφθαλμιάτε τη χηρεύουσα θέση , μπράβο σε όσους θα πάθουν όσα έπαθε ο Κέλσος , μακάρι να αντέξουν όσο αυτός ο μικρός ανθρωπάκος .

Λοιπόν φίλοι μου όσοι θέλουν μπορούν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και να μην θέλουν να τους ενοχλούν οι φωνές , οι αληθινές φωνές , αυτές που δε θα πάψουν ποτέ να μιλάνε και να λένε την αλήθεια όταν το ψέμα και η υποκρισία βασιλεύει .

Και ξαναλέω , στον Admin ανήκει το site δικό του είναι εκείνος ορίζει το ποιος θα είναι συντονιστής και ποιος όχι , το ποιος θα ανήκει και κάτω από ποιους όρους στην ηγετική ομάδα του esoterica.gr , αλλά και δικαίωμα του κάθ’ ένα είναι να μιλήσει και να πει την αλήθεια , όταν και όποτε κρίνει ότι θίγετε ή ότι πρέπει να την πει , είναι επίσης δικαίωμα του καθένα να κάνει την κότα ή να κρύβετε αποφεύγοντας να πάρει θέση .

Amalitsa αν θέλεις γλυκιά μου δημοσίευσε το mail του secondborn να δούμε και εμείς τι λέει , γιατί το αν είναι ακόμα στη λίστα δε λέει κάτι , έτσι για να δούμε ποιος λέει αλήθειες και ποιος όχι .

Δε θέλω να συνεχίσω και με άλλες αλήθειες αυτές νομίζω φτάνουν , αλλά αν προκληθώ να είσαστε σίγουροι πως θα τις πω .

Ο κακός λύκος

04/11/2003, 20:03:32
Μια καλησπερα σε όλους
Αφου το θεμα τουτο θα κλειδωθει ,όπως ειπε ο Αdmin, θελω να πω ένα ευχαριστω στα 4 μελη των φορουμς του esoterica(ananass-darkangel78-alati13 –kelsos) και φυσικα τον Admin για τις ευχες τους οσον αφορα την συμμετοχη μου στην συντονιστικη ομαδα των φορουμς.

Είναι πραγματι χρησιμο για τον ίδιο τον ανθρωπο να μπορεί να εξεταζει μια κατασταση αποστασιοπημενος από αυτην.Τοτε μόνο μπορεί να βγαλει συμπερασματα τα οποια θα τον ωφελησουν.Καποτε ρωτησα έναν σοφο ανθρωπο: ‘πολλές φορες σε μια συζητηση γνωριζω ότι εχω δικιο και αυτό είναι ηλιου φαεινοτερο, εντουτοις ο συζητητης μου δεν θελει να το δεχτει και εξοργιζομαι.Πως να το αντιμετωπισω λοιπόν;’
Δεν υπαρχει λογος να εξοργιζεσαι, μου απαντα, για δυο λογους: ο πρωτος είναι ότι δεν κατεχεις Όλη την Αληθεια γιατί τοτε θα ησουν Θεος. Αν παρ’ ολ’αυτά κατεχεις πραγματι μια μικρη αληθεια, δλδ ότι το ποτηρι είναι ποτηρι, τοτε δεν εχεις παρά να την πεις και να εισαι σιγουρος ότι ο συζητητης σου καποια στιγμη θα την αναγνωρισει ως τετοια.Κι αυτος είναι ο δευτερος λογος.

Το να κρινει καποιος κατά τρόπο απολυτο προυποθετει την κατοχη ολων των δεδομενων.Και σ’αυτην την περιπτωση ακομη θα πρεπει η αγαπη για τον ίδιο του τον εαυτό να μετουσιωσει αυτην την γνωστικη κριση σε μια σοφη περιγραφη.Δεν ταιριαζει σε ερευνητες της Αληθειας Λογος τοποχρονικης ιδιοτελειας διότι ενας ερευνητης από τα πρωτα κιολας βηματα του λαμβανει γνωση των Νομων που διεπουν την Υπαρξη.Ενας εξ’αυτων(ο κυριοτερος) κι ο νομος του καρμα.Μια ‘διαταξη’ του λοιπόν λεγει ότι το οιοδηποτε δημιουργημα (ως κραδασμος) αποτελει μερος του ιδιου του γεννητορα και επιστρεφει στον ίδιο του τον δημιουργο(ως κραδαινομενο).Αυτο ακριβως είναι που κάνει τον Ανθρωπο συνδημιουργο και αυτή η δυνατότητα γεννα την υποχρεωση της αξιοποιησης της κατά τρόπο χρηστό.Ειναι υποχρεωση του κάθε ερευνητη να γνωριζει ποιος εκφραζεται δια του λογου του την κάθε φορα: το ενστικτο, τοσυναισθημα,η σκεψη, η διανοια, η ψυχή;Για αυτό και εχει ειπωθει: ‘τα εξερχομενα βλαπτουν…’

Δεν γεμιζει με θλιψη τον ανθρωπο η ιδια η ζωή.Οχι! Είναι ο τροπος που εμεις θελουμε να την ζησουμε.Και τουτο είναι απολυτα φυσικο και μαγευτικο για τον ανθρωπο που εχει γνωση κι αγαπη.Καλο δρόμο σε όλους.

SecondbornΜέλος
04/11/2003, 20:17:33
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;

Έχω δύο επιλογές γραφής: α)η "quotική" αντιδικία(που σας "έλκει" περισσότερο)και β)η γραφή από τα έσω προς τα έξω(που πάντα περνάει απαρατήρητη από τους περισσότερους από εσάς).

Δε θα σας κάνω όμως τη χάρη. Θα επιλέξω το δεύτερο τρόπο.

Είναι "καθρέφτης" η συμμετοχή μας ξέρετε... Και απαντήστε μου τώρα σε αυτή την ερώτηση: Τί συμπέρασμα να βγάλω όταν ο καταιγισμός μηνυμάτων παρατηρείται σε θέματα που αφορούν αντιδικίες ή ανούσια πράγματα; Τόσο ανίκανοι είμαστε να καταπολεμήσουμε τις προσωπικές μας εμμονές; Και σας ρωτώ; πόσες φορές μπήκατε στα forums του esoterica με μεγαλύτερη λαχτάρα για γραφή; Σας απαντώ εγώ... Όταν είχατε την οποιαδήποτε διαμάχη σε εξέλιξη. Δε χρειάζεται να το αρνηθείτε. Το δείχνει η στάση σας φίλοι μου. Οι θεματικές συζητήσεις με τα περισσότερα μηνύματα είναι αυτές που είναι full σε κακόβουλες αλληλοεπιθέσεις εναντίον του εγωισμού του άλλου. Είναι γεγονός. Τόσο πληγωμένο εγωισμό έχουμε τέλος πάντων;

Ας είναι όμως... Εύχομαι τουλάχιστον να γνωρίζετε ότι για την ποιότητα του forum αυτού έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την ίδια ευθύνη. Το λέω αυτό γιατί πολύ μα πολύ λίγα μέλη είναι αυτά που δεν στράφηκαν με την πρώτη ευκαιρία να κατασπαράξουν τα νεκρά πτώματα που προήλθαν από τη μάχη των "πληγωμένων" εγωιστικών συγκρούσεων των εσωτερικών μας κόσμων. ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ!

Καμιά φορά η όψη μας στο καθρέφτη μας φοβίζει τόσο πολύ που στρεφόμαστε κατευθείαν να κατηγορήσουμε τη "φάτσα" του άλλου. Αυτό όμως είναι αδυναμία.

*Τα παραπάνω αναφέρονται σε όλους αυτούς που διαβάζοντάς τα κατάφεραν να βρουν κάπου μέσα εκεί τον ταπεινό εαυτό τους.

Και τώρα στα δικά μας. Είναι γεγονός ότι ΕΙΧΑ στείλει προσωπικά μηνύματα σε όλους τους Συνεργάτες του Esoterica με σκοπό να τους γνωστοποιήσω την απόφασή μου να απέχω από το Έργο του Esoterica λόγω έλλειψης του χρόνου που η Καρδιά μου μου υπαγόρευε ότι έπρεπε να διαθέσω.
Η απόφασή μου αυτή δεν προήλθε ως απόρροια προσωπικών εμμονών και παρεξηγήσεων σε αντίθεση με άλλες αποχωρήσεις. Φίλη Mara και αγαπητέ Ramoglou δεν υπάρχει λοιπόν καμία διάθεση απόκρυψης της πληροφορίας αυτής από το κοινό με το να παρουσιάζεται στο όνομα μου ο τίτλος του Συντονιστή, μιας και η απόφασή μου αυτή δεν έλεγε κάπου ότι θα σταματήσω να γράφω στο esoterica. Από τη στιγμή όμως που δε θα σταματήσω να γράφω και γράφω ΠΑΝΤΑ συντονιστικά,γιατί έτσι έγραφα από την πρώτη στιγμή της υπαρξής μου σε αυτόν τον τόπο, σημαίνει ότι ποτέ δε θα πάψω στην ΟΥΣΙΑ να είμαι Συντονιστής. Εξάλλου κάθε μέλος που αγαπά αυτό το χώρο γράφει Συντονιστικά εκ των πραγμάτων.

Ακόμα αν θυμάστε καλά η δήλωση της παραίτησής μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καλούμουν από το Esoterica να προσφέρω συνειδητά κάποιο Έργο, το οποίο χρειαζόταν περισσότερο από το χρόνο που μπορούσα να διαθέσω για το Esoterica. Δεν ήθελα λοιπόν να τεθώ σε κάποια κατηγορία "ειδικών αναγκών με περιορισμένο χρόνο" στο σύνολο των Συνεργατών και για αυτό επέλεξα ότι καλύτερη λύση είναι η αποχώρησή μου. Όμως με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα,εξετάζω την περίπτωση να συμμετέχω στο Έργο με κάποια μειωμένη απόδοση από αυτή που μου ζητείται.

Επομένως περιμένω από σας Mara και Ramoglou, αλλά και όλους όσους βάλθηκαν να ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ και να κατηγορήσουν, να ζητήσουν στον Ευατό τους ένα συγγνώμη.

Ας κοιταχτούμε όλοι πια σε αυτόν το ρημάδι τον καθρέφτη...

Ο ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣ

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
SecondbornΜέλος
04/11/2003, 20:22:05
Αληθινέ και σοφέ Morent11 ευχές για μια καλή και δημιουργική πορεία!
Να είσαι πάντα καλά. Έχουμε ανάγκη από Ανθρώπους σαν και εσένα.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
04/11/2003, 21:03:48
Αν απέναντι σε σένα ΦΙΛΕ secondborn πρέπει να ζητήσω συγνώμη τότε ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Συγνώμη που ανέφερα το τι έγραψες , αλλά αυτή ήταν η ουσία του mail , και η «διαφορά» μας δεν είναι αν κάνεις έργο χωρίς τίτλους αλλά Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .

Η προσωπική μου γνώμη για το άτομο σου και την προσφορά σου ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ είτε δίπλα στο nickname σου γράφει συντονιστής είτε μέλος , όπως και δεν αλλάζει η γνώμη μου για τον πραγματικά αληθινό morent11 .

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και σε εσάς αλλά και σε όποιον άλλο έχει τον όποιο τίτλο να επιτύχει στους στόχους και στο έργο του .

Απλά επέλεξα να μιλήσω με λόγια αληθινά , με λόγια που απευθύνονται σε ανθρώπους που με ξέρουν και ξέρουν πολύ πολύ καλά τι και γιατί το λέω .
Δε μου αρέσει να υποτιμώ ΚΑΝΕΝΑΝ και δε μου αρέσει να με ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ .
Η δική μου συνειδητή επιλογή και οι δικοί μου λόγοι έχουν έρθει στα e-mail που έστειλα και τα οποία ισχύουν ακόμα και σήμερα .
Σέβομαι την δική σου επιλογή , σέβομαι πάνω απ’ όλα την όποια σου απόφαση και εμμένω στα λόγια που κάποτε σου είπα ( περί του ποιος είναι άξιος και περί αποδοχής ) , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .

Συγνώμη λοιπόν Φίλε και καλή δύναμη .

Ο κακός λύκος