ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/06/2003, 16:52:28
quote:

Από Avallon:
quote:
Όταν κάνουμε subscribe σε ένα θέμα και μας έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος έχει απαντήσει σε αυτό πατώντας το link να μην πηγαίνουμε στην αρχή του θέματος (αφού υποτίθεται ότι το έχουμε διαβάσει για να περιμένουμε απάντηση) αλλά στην τελευταία σελίδα...

Πολύ σωστό αυτό!!
Παρόμοια είναι και η υπάρχουσα "αδυναμία" να μεταφέρεται ο χρήστης στο πραγματικά τελευταίο μήνυμα από το σχετικό Link της πρώτης σελίδας των Forums.

Αγαπητέ admin Ευχαριστώ!

Καλά λέω ότι είσαι "ο απανταχού παρών και...τα πάντα πληρών"

"Τάδε έφη Avallon"
ma.gosΜέλος
06/06/2003, 20:00:18
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ TO FOROUM ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ESOTERICA ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΙΝΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ. Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ( ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟ).
1) ΠΡΟΣΦΑΤΟ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΘΡΟ
2) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ( ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΠΑΛΙΩΣΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ REPTILESALONICA ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ON-LINE ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΗ.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΝΤΑΣ (ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ) ΟΤΙ ΤΟ ESOTERICA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ" ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΟΙΧΤΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΥΡΥΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ -. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( Η ΠΡΩΤΗ e-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΗ ΣΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ( ΚΑΠΟΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ).
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ SITE ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ESOTERICA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ.

1) ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ESOTERICA. ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
2) ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΡΙΟΧΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1)
3) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕ ΕΝΑ. Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣΤΟ SITE.
4) ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΜ=ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΑΙ. ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 10.000 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ 30.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
5) ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ 10000 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 40000 ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.
6) ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΟΓΩ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ". ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
7) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕRNET( ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 25000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ. ETΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΣΠΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛ ΜΙΑ ΑΡΜΑΘΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Henry David Thoreau.
"I went to the woods because I wanted to
live deliberately. I wanted to live deep
and suck out all the marrow of life."

thothΙδρυτικό Μέλος
06/06/2003, 21:53:32

Admiiiiinnnn, βρήηηκαμεεε managerrrr

quote:
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Φίλε μας Ma.gos, έχεις κι άλλες;;;

Κάτσε να χωνέψω πρώτα αυτές.

Καλά είσαι καταπληκτικός. Μπορείς να μας κάνεις κάποια πρόταση να βρούμε και χρόνο να ασχοληθούμε με την υλοποίηση των προτάσεων; Εκεί ακόμα έχουμε πρόβλημα. Πώς να βρούμε χρόνο για να κερδίσουμε χρόνο!

Πάντως με έχεις ξεσηκώσει και θα φάω τα αυτιά και των άλλων για να δούμε τι μπορεί να υλοποιηθεί από αυτά.

Ποια είναι η "Αγία Τριάδα" των συντελεστών;;;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ma.gosΜέλος
07/06/2003, 01:15:51
quote:
esoterica@esoterica.gr - απαντά ο thoth, Συνδιαχειριστής των Forums και Γενικός Υπεύθυνος κατά κύριο λόγo για τη διαχείριση του Περιεχομένου του Τόπου. Υπεύθυνος διοχετευόμενου περιεχομένου προς Συνεργαζόμενα sites και τρίτους Τόπους.

forums@esoterica.gr - απαντά ο Admin, Διαχειριστής των Ομάδων Συζήτησης και τεχνικός υπεύθυνος της λειτουργίας τους.

arzuna@esoterica.gr - απαντά ο Arzuna, Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Τόπου(τεχνικός υπεύθυνος συνολικά) και τελικός Επιμελητής των Τμημάτων και Σελίδων του Τόπου.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ LOGO ΤΟΥ ESOTERICA. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ "ΒΛΑΚΕΙΑΣ" ΑΦΟΥ ...
"ΤΑ ΜΑΖΕΨΑ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.."

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Κ.Ο.Κ

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΟΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΤΟ MANAGERιλικι ΜΟΥ. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ CHAMIONSHIP MANAGER...

ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Henry David Thoreau.
"I went to the woods because I wanted to
live deliberately. I wanted to live deep
and suck out all the marrow of life."

07/06/2003, 20:55:57
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ESOTERICA.gr.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

08/06/2003, 02:26:06
Οι δικές σου απόψεις πιες είναι AVATARGR?...
Θα ήθελα να τις ακούσω...ευχαριστώ...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

09/06/2003, 09:34:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ reptilesalonica ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5 ΦΟΡΕΣ....

ΕΧΩ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ESOTERICA.gr ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ.

ΘΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΩ ΑΥΤΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ Η ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ 1 ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ )

ΑΛΧΗΜΕΙΑ..3 ΦΟΡΕΣ
ΤΑΡΟ.........3 ΦΟΡΕΣ
ΟΜΑΔΑ..Ε...8 ΦΟΡΕΣ
ΜΑΓΕΙΑ......5 ΦΟΡΕΣ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ)

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΘΟΡΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΜΕ 0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΑ.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΝΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. (ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ)

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΥΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....
ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ PASS ΠOY NA TOY ANAΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ** ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ **.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΑΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ/Α ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ)....

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ***Μήνυμα από τη συντακτική ομάδα*** ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

http://www.esoterica.gr/editorial.htm

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

VIKINGΜέλος
11/06/2003, 20:42:10
Οπως θα γνωριζεται υπαρχουν στην αγορα μικροφωνα τα οποια συνδεεις
στον υπολογιστη και ετσι μπορει καποιος να ακουει την φωνη σε
ενα αλλον υπολογιστη.Με αλλα λογια προτεινω αν φυσικα διαθετουν και
αλλα μελη μικροφωνα να υπαρχει ενα μερος στο forum οπου θα γινεται
κανονικος διαλογος χωρις γραπτα μηνυματα.Βεβαια να υπαρχει ενα οριο
στο ποσα ατομα θα μπορουν να ομιλουν μεταξυ τους για να μην γινεται
σοου το φορουμ.Ισως θα ηταν πολυ πιο ευκολο για αρκετους μια και
ορισμενα μηνυματα ειναι δυσκολο να διαβαστουν.Αλλωστε νομιζω πως τα
μικροφωνα δεν κοστιζουν πολυ.Στα αλλα μερη του Φορουμ θα γινεται
κανονικα με τα μηνυματα, απλως να υπαρχει και ενα μερος στο φορουμ
οπου θα γινεται διαλογος σαν να ειναι ραδιοφωνο.Δεν ξερω αν
συμφωνειτε;

AlastisΜέλος
11/06/2003, 23:28:40
Αν εννοειτε να αναβαθμιστει η ιστοσελιδα πολυ γενικοτερα, οπως λεει και ο ΜΑΓΟΣ, καλη φαση ειναι το merchendise το οποιο ανθει στο εξωτερικο σε τετοιες ιστοσελιδες.
Μπλουζακια κτλ κτλ ωστε λιγο χρημα απο εκει να μας δωσει την δυνατοτητα να αγορασουμε λιγο ακομα χωρο που ειναι πολυ σημαντικος πιστευω...!!!

...open minds are better minds!

ΓιώργοςΜέλος
17/07/2003, 14:47:07
χμ.. τι θα λεγατε για μια βιβλιοθηκη... (ftp site)? ενα μερος οπου η χρηστες θα μπορουν να κατεβαζουν και να ανεβαζουν διαφορα αρχεια (εικονες..βιβλια..εκθεσεις..κλπ..κλπ) σχετικα παντα με τον εσωτερισμο... μετα απο το απαραιτητο τσεκαρισμα απο τους admin..

Γιώργος
πιανει και τα 200.!!!

wiccaΜέλος
17/07/2003, 16:05:19
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ FORUM/TOPIC ""ΕΜΠΙΡΕΙΕΣ""

Πέθανε μια άλλη μέρα
21/07/2003, 21:05:31
Mήπως να γινόταν η αναζήτηση λίγο πιο έξυπνη?
Να μπορούσαμε για παράδειγμα να πάμε στο θέμα που θέλαμε βάση του αριθμού του τόπικ

"Τάδε έφη Avallon"
22/07/2003, 00:50:13
Πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις έχουν γίνει την τελευταία περίοδο!

Χωρίς να μπω στον πειρασμό να εκθέσω ποιες από αυτές είναι εφικτές και σε ποιον βαθμό ( δύσκολους στόχους μας βάζετε φίλες και φίλοι!) θα ήθελα να σχολιάσω απλά δύο από αυτές:

Alastis:

quote:
Μπλουζακια κτλ κτλ ωστε λιγο χρημα απο εκει να μας δωσει την δυνατοτητα να αγορασουμε λιγο ακομα χωρο που ειναι πολυ σημαντικος πιστευω...!!!

Μας αρέσει το πνεύμα ομάδας σου αγαπητέ Alastis

Γιώργος:

quote:
τι θα λεγατε για μια βιβλιοθηκη... (ftp site)? ενα μερος οπου η χρηστες θα μπορουν να κατεβαζουν και να ανεβαζουν διαφορα αρχεια (εικονες..βιβλια..εκθεσεις..κλπ..κλπ) σχετικα παντα με τον εσωτερισμο... μετα απο το απαραιτητο τσεκαρισμα απο τους admin...

Αυτή είναι μία καλή ιδέα (δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συζητείται...)! Απαιτεί όμως ιδιαίτερη περίσκεψη και προσοχή στην υλοποίησή της καθώς μπορεί να αποδειχτεί αρκετά επικίνδυνη... από διάφορες απόψεις.

Avallon:

quote:
Να μπορούσαμε για παράδειγμα να πάμε στο θέμα που θέλαμε βάση του αριθμού του τόπικ

Θα πρέπει να μας το εξηγήσεις περισσότερο αυτό αγαπητή Avallon. Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό που ακριβώς εννοείς καθώς σκέφτηκα ήδη κάποιες διαφορετικές εκδοχές... Μπορείς να το αναλύσεις κι άλλο σε παρακαλώ;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Darkangel_78Μέλος
22/07/2003, 01:14:54
Γειά σας!
Να πιθανολογήσω? Ας το κάνω!!!
Μπορεί η φίλη Avallon εννοεί το τμήμα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του θέματος TOPIC_ID=1390 (εν προκειμένω),όπως αυτή εμφανίζεται στο πεδίο διευθύνσεων του φυλλομετρητή!

Αν εννοείς κάτι άλλο φίλη Avallon,περιμένω να ακούσω ανυπόμονα την ιδέα σου!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 22/07/2003 01:16:15

22/07/2003, 10:18:50
Φίλη Darkangel με κάλυψες απολύτως...
Βρε πως καταλαβαινόμαστε εμείς οι γυναίκες μεταξύ μας!
Σε πολλές περιπτώσεις αναζήτησης ανακάλυψα ότι ήταν αρκετά χρήσιμο να μπορούσαμε να είχαμε αυτό το εργαλείο...

"Τάδε έφη Avallon"
ΓιώργοςΜέλος
31/07/2003, 17:56:21
Εχουμε Κινηματογραφο στο κεντρικο μενου συζητησεων αλλα οχι μουσική..?!

Να βαλουμε και την μουσική,...?
Οι Μεταφυσικές, Φιλοσοφικές και Εσωτεριστικές αναζητήσεις στην Μουσική!!!

Γιώργος
.... rock and roll ....

TravellerΜέλος
01/08/2003, 15:10:48
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ.

FORUMS ESOTERICA : ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ (ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ "ΦΡΑΓΚΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ LAYOUT, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΚΟ" ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ "HI-DESIGNATO".

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΥΠΟ-ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟ-ΟΜΑΔΩΝ" ΚΛΠ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ "ΕΙΔΙΚΗ" HIGH-CLASS ΟΜΑΔΑ (ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΡΟ), ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.

ΤΕΛΟΣ, Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ "ΛΑΜΠΕΙ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΜΑΤΙΑ" ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ. ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΙΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ !

ΦΙΛΙΚΑ

TRAVELLER

Darkangel_78Μέλος
02/08/2003, 02:18:38
quote:

Οι Μεταφυσικές, Φιλοσοφικές και Εσωτεριστικές αναζητήσεις στην Μουσική!!!

Φίλε μου Γιώργο με συγχωρείς που απαντώ με λίγη καθυστέρηση...
Κοίτα και αυτά τα θέματα,έχουν σχέση και με τη μουσική:

"ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ...'Η....God is a((D_j*)) "
"ΜΟΥΣΙΚΗ - ΡΥΘΜΟΣ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ"
"Μουσική και Ψυχή "

Ακόμα καλύτερα,κάνε μια "Αναζήτηση" με λέξη-κλειδί <<μουσική>> ή κάτι άλλο και είμαι βέβαιη ότι θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που έχουν ανοίξει κατά καιρούς τα μέλη μας!! Φυσικά,περιμένουμε τις ιδέες σας για να κάνουμε το ESOTERICA.gr ακόμα καλύτερο!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΓιώργοςΜέλος
02/08/2003, 06:49:20
Αγαπητη Darkangel_78 μαλλον δεν καταλαβες,,

Αυτο που προτεινω είναι να βαλουμε την Μουσικη σαν Θεματικη ενοτητα στο κεντρικο Μενου..Όπως την ΣΟΦΙΑ,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΓΝΩΣΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ κλπ..και να βαλουμε εκει ολα τα σχετικα θεματα με την μουσικη..

Γιώργος.
...Επιλέξτε για να συμπεριλάβετε την ψηφιακή Υπογραφή του Προφίτερολ σας.

02/08/2003, 08:49:16
quote:

...Επιλέξτε για να συμπεριλάβετε την ψηφιακή Υπογραφή του Προφίτερολ σας.

Μπορώ να έχω το προφιτερόλ παρακαλώ χωρίς την ψηφιακή υπογραφή?
Μια πρόταση για καλύτερο esoterica...

"Τάδε έφη Avallon"