- C O D E X R E B I S: ένα μυστηριώδες χειρόγραφο... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Λοιπόν,χωρίς να μακρυγορήσω:στη κατοχή μου περιήλθε ένα αντίγραφο-χειρόγραφο(!)σε χαρτί παπύρου(;)20σέλιδο βιβλιαράκι(σε μορφή εγχειρίδιου μάλλον)γεμάτο άγνωστά (αλλά κατ΄εμέ,κάποια άλλα σύμβολα και σφραγίδες όλο και κάτι μου θυμίζουν...)Στοιχεία ΣΥΜΒΟΛΩΝ και το ακόμα αξιοπρόσεχτο:άγνωστη γλώσσα στα κείμενα παραγράφων που κοσμούν τα σύμβολα/σφραγίδες.Δυστυχώς,μόνη πηγή είναι οι φώτο στις κάτω ιστοσελίδες(όπου η πρόσβαση περιορισμένη),μιας και αδυνατώ να ανεβάσω αποθηκευμένες εικόνες εδώ κατευθείαν από τον πισί μου...
Το όνομα του εν λόγω χειρογράφου; "C O D E X R E B I S" που αναμφίβολα μεταφράζεται ως "Κώδικας του Ερμαφρόδιτου"!
Ερώτηση: Σας θυμίζει τίποτα; Γνωρίζει κανείς σας,σχετικά με το συγκεκριμένο Κώδικα;
![]()
![]()
Ingy
(όπως πάνω-έτσι και κάτω)
Σχόλια,δικά σας
![]()
![]()
![]()
![]()
Ingy
Καλά μάντεψα,πως εδώ δεν θα΄βρισκα άκρη στο τι ή ποιός συνένταξε το χειρόγραφο.Κι αυτό είναι που μου τη σπάει!Ελάχιστα τα δεδομένα,διότι είναι γεγονός πως:
-Έψαξα στα ψαχτήρια στο Διαδίκτυο:ΤΙΠΟΤΑ
-Ρώτησα σε γνωστούς μου,που "ασχολούνται".Ένιωσαν μεν κατάπληξη με την ύπαρξη του χειρογράφου,αλλά εξέφρασαν άγνοια περί αυτού και φυσικά δεν μπορούσαν να διαβάσουν το κείμενο.Άρα πάλι ΤΙΠΟΤΑ!
-Μετά μου πρότεινε ένας:"Γιατι δε σκαννάρεις εικόνες και να το ανεβάσεις σε κάποιο σχετικό φόρουμ;Όλο και κάποιος θα βρεθεί που μπορεί να σου πει".
Μέχρι τώρα,τίποτα. Δύο τα ενδεχόμενα: είτε έπεσε κάποια "γραμμή" ένοχης σιωπής από γνώστες του αντικειμένου,είτε όντως κανείς δε γνωρίζει κάτι σχετικά...
Ε...και στις δύο περιπτώσεις,κατεβάζω μούτρα![]()
![]()
![]()
Ingy
Φαίνεται ότι πάντως έχει μέσα κάποιες "σφραγίδες". Κάποιες κάτι μου θυμίζουν αλλά δεν είμαι σίγουρη θα το ψάξω λίγο περισσότερο και θα επανέλθω, η γλώσσα δεν μου θυμίζει απολύτως τίποτα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

quote:
Ωστόσο μου θυμίζουν έντονα τις σφραγίδες του Νεκρονομικού!
ΈΤΣΙ έλεγα και γω "ρε συ τι μου θυμίζουν-τι μου θυμίζουν!"
Είναι αλήθεια:αδύνατον το χειρόγραφο να μην έχει σχέση με μαγεία της Αλχημείας,του ερμητισμού (το "ρεμπίς" αυτό θυμίζει...)ή ακόμα και σχέση με κάποιο κλάδο της WICCA!
Ας πούμε κάποιες από τις κυκλικές σφραγίδες,μου θύμισαν έντονα τις αντίστοιχες αγγελικές-δαιμονικές "σφραγίδες της Σολωμονικής GOETIA,αλλά μια πιο προσεκτική παρατήρηση εμφανίζει τις έντονες διαφορές τους (και στη τελική:τι διάολο απεικονίζουν ή συμβολίζουν; Αγγέλους; Δαίμονες; Κάποιες αύλες οντότητες ή απλώς δυναμική πραγματοποίησης "εντολών";).Οπωσδήποτε το όλο χειρόγραφο είναι σύγχρονο έργο -αφού πουθενά σε χώρες όπου υπάρχει εσωτερική παράδοση δεν μνημονεύεται-θα΄ταν μάλλον αφελές να θεωρηθεί μεσαιωνικό(κι ας προιδεάζει ο τύπος χαρτιού/γραφής κάτι τέτοιο)!Αλλά τον βλέπω μπροστά μου και δεν μπορώ να μην αποφανθώ πως είναι ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ.
Και εκτός της προελευσής του...΄μου προκύπτουν μια σειρά ερωτημάτων:
-Από παλιότερα ποστ εδώ στο Φόρουμ,όλο διαβάζει κανείς έντονες προειδοποιήσεις και παροτρύνσειςπολλών μελών για τυχόν χρήση τέτοιων απόκρυφων γριμμόριων (ιστορίες για "αγρίους" κυριολεκτικά:άτομα που τρελάθηκαν...έπαθαν σοβαρό ατύχημα...ένιωσαν "ξένες" παρουσίες σπίτι τους μόνο και επειδή είχαν στην κατοχή τους π.χ.τη Σολωμονική...).Μετά από αυτά,εγώ θα πρέπει να έχω λόγους να ανησυχώ;Να ανησυχώ επειδή κατέχων τον Codex Rebis;Ή μήπως να εφησυχάζω...;
-Έως τώρα εμπιστευόμουν τα μαγικά γριμμόρια που σήμερα εύκολα τα βρίσκεις σε ξένες ή ελληνικές ιστοσελίδες αλχημικού-ερμητικού περιεχομένου(τύπου Clavicula Salomonis regis,κ.τ.λ.).Όλα τα τυπικά,οι διαδικασίες,υλικά χρήσης,οι επικλήσεις κοκ είναι είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά.Τώρα,με το νέο αυτό χειρόγραφο,αφού δεν...καταλαβαίνω γρυ από τα "ιερογλυφικά"/ιδεογράμματα/ή δενξέρωγωτιάλλλοείναι,μήπως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα σύμβολα και σφραγίδες αυτού,χρησιμοποιώντας τις οδηγίες...άλλων γνωστών γριμμορίων ή μήπως αυτό είναι λάθος προσέγγιση;
![]()
Ingy
αν και δεν μπορώ να πω πως είμαι ειδική σε αυτά, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως σε όλα τα γραπτά το Ο (υποθέτω πως πρόκειται για Ο) είναι με το σύμβολο του ήλιου ενώ μάλλον το e είναι με της σελήνης.
Δεύτερον στη σελίδα όπου έχει μεγάλο κύκλο με τη σφραγίδα στη μέση, μου μοιάζει πως γύρω γύρω ξεχώρισα το όνομα YSIS???? όπως κοιτάς τον κύκλο επάνω δεξιά.
Εγώ αυτό που θα έκανα στη θέση σου (ειλικρινά είμαι πολύ περίεργη για να μάθω πως έφτασε στα χέρια σου-συγνώμη για αυτό), θα πήγαινα σε κάποιον γνώστη να μου αξιολογήσει τη χρονολογία του "παπύρου" όπως επίσης και με τι "μελάνι" είναι γραμμένο.
Συγνώμη αν δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
Στο θέμα της αποκρυπτογράφησης:βασικά ούτε είμαι σίγουρος.Ναι,αν ακολουθήσουμε αυστηρά το σκεπτικό σου,όντως γνωρίζω πως ο κύκλος με τη τελεία μέσα του,είναι επίσης πασίγνωστο σύμβολο.Του Ηλίου,συγκεκριμένα.Το πρόβλημα είναι πως κάποιος όπως εσύ,διαβάζεις σε αυτό το γράμμα "ο" εκεί που οι άλλοι ίσως δουν ένα "η"(το πρώτο γράμμα της λέξης ΗΛΙΟΣ)ή το "α",επειδή ίσως σκεφτούν πως το φώς του Ήλιου συμβολίζει την Αρχή του Κόσμου(;).Αντιστοίχως,η λέξη που οπτικά μοιάζει πολύ της σελήνης(μισοφέγγαρο)θα μπορούσε να'ναι το γράμμα "ε" όπως λες,αλλά μπορεί να είναι και "σ"(πρώτο γράμμα της ΣΕΛΗΝΗΣ)ή το "φ"(πρώτο γράμμα του ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ)ή και...κάποιο άλλο γράμμα και...πάει λέγοντας!Τι απ όλα ισχύει;Αυτό είναι το πρόβλημά μου:ΔΕΝ έχω τη κλείδαπου ξεκλειδώνει τη κάθε λέξη ξεχωριστά...Όποτε... [:-(]
![]()
Και γω σπάζομαι που δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου,οπότε...έκανες το κατά δύναμιν!![]()
Ingy
quote:
Από παλιότερα ποστ εδώ στο Φόρουμ,όλο διαβάζει κανείς έντονες προειδοποιήσεις και παροτρύνσειςπολλών μελών για τυχόν χρήση τέτοιων απόκρυφων γριμμόριων (ιστορίες για "αγρίους" κυριολεκτικά:άτομα που τρελάθηκαν...έπαθαν σοβαρό ατύχημα...ένιωσαν "ξένες" παρουσίες σπίτι τους μόνο και επειδή είχαν στην κατοχή τους π.χ.τη Σολωμονική...).Μετά από αυτά,εγώ θα πρέπει να έχω λόγους να ανησυχώ;Να ανησυχώ επειδή κατέχων τον Codex Rebis;Ή μήπως να εφησυχάζω...;-Έως τώρα εμπιστευόμουν τα μαγικά γριμμόρια που σήμερα εύκολα τα βρίσκεις σε ξένες ή ελληνικές ιστοσελίδες αλχημικού-ερμητικού περιεχομένου(τύπου Clavicula Salomonis regis,κ.τ.λ.).Όλα τα τυπικά,οι διαδικασίες,υλικά χρήσης,οι επικλήσεις κοκ είναι είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά.Τώρα,με το νέο αυτό χειρόγραφο,αφού δεν...καταλαβαίνω γρυ από τα "ιερογλυφικά"/ιδεογράμματα/ή δενξέρωγωτιάλλλοείναι,μήπως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα σύμβολα και σφραγίδες αυτού,χρησιμοποιώντας τις οδηγίες...άλλων γνωστών γριμμορίων ή μήπως αυτό είναι λάθος προσέγγιση;
Καλά δεν πιστεύω ότι θα πάθεις κανένα κακό και θα τρελλαθείς επειδή έχεις στα χέρια σου τον κώδικα. Φύλαξέ τον.
Ως προς να χρησιμοποιήσεις οδηγίες άλλων γριμορίων δεν θα το συμβούλευα με τίποτα.
Πάντως όσο το βλέπω τόσο λιγότερο μου θυμίζει γνωστά βιβλία. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται παρόμοιο ωστόσο δεν το "νιώθω" παρόμοιο. Και η λέξη "κώδικας του ερμαφρόδιτου" οδηγεί αλλού.
Πάντως αν βρεις άκρη θα ήθελα να μάθω τί είναι.

Εδώ παραθέτω το αλφάβητο και 3 μόνο από τις σελίδες (για να μην βαρύνω τη σελίδα του φόρουμ). Ολόκληρο το κείμενο το έχω ανεβάσει εδώ:
http://rapidshare.com/files/60533931/oktinomos_rebis.rar

Αν και δεν έκατσα ακόμη να το επιβεβαιώσω,να αντικαταστήσω ένα-ένα τα γράμματα(απαντάω αμέσως,βλέπετε...)εκ πρώτης όψεως,η μετάφραση πάνω σε δείγματα σελίδων που παραθέτει ο φίλος πάνω,μοιάζει πειστική και ακριβής!Πάλι καλά που το φόρουμ διαθέτει επιτέλους έναν Ρόμπερτ Λάνγκτον
(που'σαι κύριε Μπράουν;)να μας βγάζει από τα δύσκολα...
Τι να πούμε -χίλια ευχαριστούμε να μας ζήσεις χιλιόχρονος!!!![]()
![]()
![]()
Θα πάω αμέσως μετά να κάνω την αποκωδικοποίηση με το κλειδί που μας έδωσες...
Όσον αφορά το ερωτημά σου:Τον κώδικα ούτε τον είχα ξαναδεί(πόσο μάλλον να τον έχω ποτέ ακουστά!)μέχρι που ένας κοινός φίλος φίλου μου ονόματι Μάνος(αν σας λέει το όνομα-αν κανείς σας τον γνωρίζει:ασχολείται με αποκρυφισμό και μαγεία),μέσα στη κουβέντα περί Γουϊκανικού κινήματος στην Ελλάδα,περί αποκρυφισμού και πόσο παρεξηγημένος στην Ελλάδα είναι κ.τ.λ. κ.τ.λ.,το φέραμε το θέμα στα μαγικά γριμμόρια.Του 'λεγα για τη ΓΟΗΤΕΙΑ,τον "Ινκάμπουλα" και άλλα γνωστά του Μεσαίωνα και εκείνος μου πέταξε την ερώτηση περί του "Κώδικα"!Μετά την εκδήλωση της άγνοιας μου,υποσχέθηκε να μου στείλει ταχυδρομικώς ένα αντίτυπο.Ε,αυτό ήταν...τα υπόλοιπα γνωστά...
ΑΣΧΕΤΟ:δεν θα μπω στον κόπο να σχολιασω περαιτέρω το...ανοσιουργηματικο "μπλογκ"(η θεά να το κάνει)κάποιου "στρογγυλοκέφαλου ψυχωσικού" που πιθανόν να εζήλεψε δόξες Θέμου Αναστασιάδη ή κ.Στάθη,πλην η αποπειρά του αυτή βαίνει σε παταγώδη αποτυχία.Ίσως, άλλο το "ταλέντο" του Θέμου και δεν αντιγράφεται εύκολα.Μόνο τον εαυτό του γελοιοποιεί και μόνο τον εαυτό του εκθέτει ανεπανόρθωτα.Του ευχόμαστε να βρει γαλήνη και ευσυνειδησία στη δική του ζωή...Αυτά!
Ingy
Episis, oi samanoi exoun to "dentro tis zwhs", me 6 kateuthinseis, anatoli, dusi, noto, vorra kai "panw" kai "katw". sto xarti tous, exoun kai kentriko kuklo. An auto einai poli palio, isaws na einai apo kapoion arxaio politismo me mustikismo, kai na exei kai sxesi me tin astronomia.
An to eixa ego, that to pigaina isws sto panepistimio, na mathw poso palio einai. AN exeis sta xeria sou mia xronologia, kai anazitiseis politismous ths epoxhs, tote isws na vreis k ta grammata auta.
Etsi omws tha apokleiseis to endexomeno na to egrapse o opoiosdipote oneiropolos. Den koroideuw, o oneiropolos kanei polles anakalypseis, alla exw k egw hmerologia grammena me kwdiko..
Kalh tyxh!!
quote:
Geia.. Eimai kainourgia, alla graftika na pw oti emena mou moiazei me kapoio xarti (like a map), isws na einai xartis astronomikos. An koitakseis ta sxediakia me tis grammes, arxizoun kai kataligoun se koukkides. Isws na antiproswpevoun astra kai planites.. Psyxanemistika apo mia zwgrafia pou emoiaze me diastimoploio.Exei kai feggaria..
Episis, oi samanoi exoun to "dentro tis zwhs", me 6 kateuthinseis, anatoli, dusi, noto, vorra kai "panw" kai "katw". sto xarti tous, exoun kai kentriko kuklo. An auto einai poli palio, isaws na einai apo kapoion arxaio politismo me mustikismo, kai na exei kai sxesi me tin astronomia.
An to eixa ego, that to pigaina isws sto panepistimio, na mathw poso palio einai. AN exeis sta xeria sou mia xronologia, kai anazitiseis politismous ths epoxhs, tote isws na vreis k ta grammata auta.
Etsi omws tha apokleiseis to endexomeno na to egrapse o opoiosdipote oneiropolos. Den koroideuw, o oneiropolos kanei polles anakalypseis, alla exw k egw hmerologia grammena me kwdiko..
Kalh tyxh!!
Καλωσόρισες Razzlenn!
Έχεις ημερολόγια γραμμένα με κωδικό,είπες;Ενδιαφέρον...
Για αστρονομικό,χλωμό το βλέπω...Ίσως βέβαια να δίνει μια τέτοια εντύπωση αρχικά διότι ναι-έχει τα γνωστά σύμβολα των πλανητών(π.χ.Κρόνου,Δία,Ερμή,Αφροδίτης,κτλ.)αλλά δεν νομίζω να "έστηναν" αστρολογικό χάρτηκατ'αυτόν τον τρόπο-με το συμπάθειο...
Και να ήταν έτσι,πρόβλημα αποτελούν οι επικλήσεις(κυρίως το πιο...ακαταλαβίστικο κομμάτι των κειμένων αυτών)που δεν είναι και τόσο σίγουρο πως αφορούν αστρικά στοιχεία/πλανήτες.Πιθανόν και να'χεις δίκιο,βέβαια-αυτό μένει να ερευνηθεί βασικά.Ίσως πάλι,και να έχει "σαμανιστικές" επιρροές και στοιχεία,όπως θεωρείς!Όσο για ονειροπόλους...ε,υπάρχουν όντως ονειροπόλοι και "ονειροπόλοι"...Τι είδους "ονειροπόλος" είναι τούτος που έγραψε το εν λόγω εγχειρίδιο,όμως,θα σε γελάσω...Δεν μπορώ να πω τίποτε με απόλυτη βεβαιότητα-όχι αυτή τη στιγμή πάντως.Είναι νωρίς.
Και όσο για τυχόν "παλαιότητα"...αφού προέκυψε πως ο κώδικας "κρύβει" νεοελληνικό κείμενο,αποκλείεται να είναι πάνω από αιώνα πάντως!Αποκλείω -μέχρι νεοτέρας-να είναι ένα αρχαίο κείμενο(εκτός κι αν κυρίως βασίζεται σε ακόμα παλαιότερες πηγές-αυτό δεν αποκλείεται!!!).Μετά λύπης,θεωρώ πως απαιτείται ένα...ΓΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ingy
Θα ήταν καλό να γράφεις ελληνικά αντί για γκρηκλις για να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματά σου από όλους.
Και πάλι καλωσόρισες

Αρχικά είδα ότι το κείμενο ήταν όλο γραμμένο από το ίδιο χέρι, με γράμματα που πλάγιαζαν δείχνοντας ότι γράφηκε απ’ αριστερά προς τα δεξιά. Έτσι απέρριψα αραβικά, εβραϊκά, βουστροφηδόν, κ.τ.λ.
Υπήρχαν τριγράμματες λέξεις που φαίνονταν για άρθρα, και η όλη γραφή έμοιαζε δυτική. Ελληνική ή λατινογενής λοιπόν.
Κοιτάζοντας τώρα τη σελίδα με τις έξι σφραγίδες (αυτές του οίκου), είδα ότι επαναλαμβανόταν μια λέξη η οποία πιθανόν να σήμαινε σφραγίδα. Στην κορυφή δε της σελίδας υπήρχε μια λέξη με τα ίδια γράμματα στην αρχή αλλά διαφορετική κατάληξη. Πληθυντικός λοιπόν με δύο γράμματα περισσότερο. Άρα δεν ήταν Λατινικά αλλά Ελληνικά.
Σφραγίς λοιπόν και πληθυντικός σφραγίδαι (αρχαία & καθαρεύουσα) ή σφραγίδες (δημοτική). Το πρώτο γράμμα ήταν ίδιο με το τελευταίο, άρα σφραγίδες. Είχα λοιπόν οκτώ γράμματα για να δοκιμάσω τη θεωρία μου. Τα υπόλοιπα ήταν σαν απλό κρυπτόλεξο.
Τώρα σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου σου. Ας αφήσουμε κατ’ αρχήν την περίπτωση που το όλο θέμα είναι ένα ιντερνετικό hoax. Τότε τζάμπα ο κόπος μας.
Θα συμφωνήσω με την Gretel. Κι εμένα το βιβλίο σου μου θυμίζει το ελληνιστικό πρωτότυπο, από το οποίο πάρθηκαν οι σφραγίδες του ψευδο- νεκρονομικού του Simon γραφθέντα από τον Peter Levenda. Οι αναφορές δε στη magna matter (Δήμητρα) ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο την πεποίθηση μου αυτή. Θα πούμε περισσότερα όμως μια άλλη φορά.

quote:
Θα συμφωνήσω με την Gretel. Κι εμένα το βιβλίο σου μου θυμίζει το ελληνιστικό πρωτότυπο, από το οποίο πάρθηκαν οι σφραγίδες του ψευδο- νεκρονομικού του Simon γραφθέντα από τον Peter Levenda. Οι αναφορές δε στη magna matter (Δήμητρα) ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο την πεποίθηση μου αυτή. Θα πούμε περισσότερα όμως μια άλλη φορά.
Aγαπητέ Οκτινόμε το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο.
Το Νεκρονομικό ως βιβλίο με τις σφραγίδες και τις επικλήσεις παρ΄ότι φαίνεται ως κάτι που ομοιάζει με γνήσιο είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι είναι πλαστο, μαγκια του Λαβκραφτ για να υποστηρίξει τα βιβλία του.
Ας με διορθώσει όποιος ξέρει κάτι περισσότερο.

A - Lux e Tenebris - Ω
Οφείλω λοιπόν μια συγνώμη για την αρχική καχυποψία μουαπέναντι στο προσωπό σου και τις σκέψεις που έκανα.Παραδέχομαι πως ,με βάση το τελευταίο σχόλιο σου, η διαδικασία είναι απλούστερη από όσο φαίνεται αρχικά.Απλά,τη πρώτη φορά που αναγκάστηκα να ανατρέξω στο βιβλίο του κ.Simon Singh "Κώδικες και Μυστικά"(εκδόσεων ΤΡΑΥΛΟΣ)μπας και τυχόν έβρισκα άκρη στο θέμα-τζίφος και πάλι άκρη δεν έβρισκα.Οπωσδήποτε,μου διέφυγε το ζήτημα του τρόπου "γραφής"(ενώ ο βλάκας αρκέστηκα μόνο στον τύπο "γραμμάτων" αλφαβητικά!)και του πόσο κοινό ήταν με κάποια ευρωπαϊκή γλώσσα(αυτό-μόνο απλώς το υποψιαζόμουν και δίσταζα να πείσω τον εαυτό μου πως <<καλά κάνω και θεωρώ τη γραφή καθαρά ευρωπαϊκή>>).Ίσως βέβαια,απλώς να ήσουν...πιο γρήγορος από μένα στη όλη διαδικασία![]()
![]()
Όσον αφορά την ιστορία περί Σίμωνα και "Νεκρονομικόν",δυστυχώς δεν διαθέτω κανένα πρότυπο βιβλίο Νεκρονομικών -Μόνο μια έκδοση της Σολωμονικής(και αυτή ακόμα,σε άσχημα ελληνικά!)και έτσι δεν μπορώ ειλικρινά να εκφέρω μια σίγουρη και συγκεκριμένη γνώμη. Σε αυτά τα ερωτήματα,ας απαντήσει κάποιος άλλος...
Πάντως,δεν κατάλαβα τι εννοείς "ιντερνετικό χοαξ"(?).Τον κρατάω στα χέρια μου και...τελικά δεν νιώθω πλέον σίγουρος για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κρατάω στα χέρια μου.Από χθές βράδυ προσπαθώ να βρώ στο κινητό το παιδί που μου τον έδωσε.Να τον πιέσω να πει περισσότερα γι αυτό...
Και πάλι,δε ξέρω αν έκανα καλά που το δημοσίευσα εδώ μέσα.Γιατί σκέφτομαι καμιά φορά:υπήρχε λόγος για τέτοια κρυπτογράφηση;Υπήρχε λόγος που τόσο καιρό ούτε τυπογραφείο πήγε το βιβλίο ούτε καν βγήκε νωρίς στο διαδίκτυο;Μας έπιασε στον ύπνο,ομολογώ...
Ίσως πάλι,ΔΕΝ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ να του δοθεί τόση σημασία:Μπορεί να σημαίνει πολλά-αλλά πάλι,μπορεί να σημαίνει τίποτα...!![]()
![]()
Ingy
Ωστόσο δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλλό ότι αυτά τα κείμενα είναι στα Ελληνικά! Και βασικά ακόμα κουλό μου φαίνεται, δεν ήξερα ότι παίζουν και άλλα αλφάβητα...
Οι τέσσερις σφραγίδες όμως είναι ευφυέστατες! Ειδικά αυτή με το έμβρυο με έχει συγκλονίσει!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ....

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
*= 3W FIRST
Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 11/10/2007 16:41:20