- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Οι Κρόνιοι προυπήρξαν των Διογενών, καθότι ο Κρόνος προυπήρξε του Διός.
Ο Σαρπηδόνας ας πούμε έλληνας ήταν αν το πάρουμε εδαφικά. Σαφώς και στον ελλαδικό χώρο υπήρξε/ προυπήρξε η κρόνια θρησκεία και νοοτροπία.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Κοίτα να διαβάσεις ή μάλλον δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει για το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ μιλάει για τους γίγαντες-Κρόνιους της εποχής.
Όπως και για τους Ελοχίμ.
Αναφέρω ποιο πάνω στο θέμα του Χ.Ο για τους πολιτισμούς.
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα αν το έπιασα αυτό που μου είπες.
Edited by - maria3 on 18/01/2015 16:55:41
quote:
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα αν το έπιασα αυτό που μου είπες.
Εχω διαβάσει το βιβλίο του Ενώχ. Αν θες να το συμπληρώσεις σαν εικόνα διάβασε την αποκάλυψη των Ιωβηλαίων, η οποία θεωρείται απόκρυφη από εμάς αλλά κανονική στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αιθιοπίας αν θυμάμαι καλά.
quote:Μεταξύ σοβαρού και αστείου, και μεις ελοχείμ ονομαζόμαστε αν το καλοσκεφτείς. Μην το πάρεις τοις μετρητοίς δεν υπονοώ κάτι, ούτε κατά διάνοια.
Μου άρεσε το χαμόγελο γιατί κατάλαβες.
Τέλος πάντων, εμείς δεν είμαστε Italos γιατί θα είχαμε καταστραφεί και εμείς, οι Ελοχίμ είναι διαφορετικό είδος.
Βέβαια αν διαβάσει για τα Incubus και Succubus κάτι μας θυμίζουν ότι προσπαθούν να κάνουν οι εκπέσοντες τότε Άγγελοι.
quote:
Ιταλος
Ελοίμ/ Ελοχίμ είναι απλα ο πληθυντικός του Ελ,
Μικρό λαθάκι Λεβαντίνε.
Ελοχίμ είναι πληθυντικός του Ελώχ και όχι του Ελ. ( Θεός-Θεοί )
Το Ελ είναι το δεύτερο συνθετικό πολλών ονομάτων, ανώτερων όντων ( θεών-αγγέλων-ημίθεων ) π.χ Σανέλ- Ελ Σαν.
Εδώ μπορείς να δεις δύο αυθεντικούς Ελ:
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CE%B9
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Απ' όσο ξέρω τα Incubus και Succubus δεν είναι "εκπέσοντες άγγελοι", αλλά απλές κατώτερες οντότητες που δημιουργούνται -απ' ο,τι λέγεται- από την ίδια την ανθρώπινη ενέργεια ή/και τρέφονται από αυτή.
Βέβαια αν διαβάσει για τα Incubus και Succubus κάτι μας θυμίζουν ότι προσπαθούν να κάνουν οι εκπέσοντες τότε Άγγελοι.
quote:
Απ' όσο ξέρω τα Incubus και Succubus δεν είναι "εκπέσοντες άγγελοι", αλλά απλές κατώτερες οντότητες που δημιουργούνται -απ' ο,τι λέγεται- από την ίδια την ανθρώπινη ενέργεια ή/και τρέφονται από αυτή.
Απλά μου θύμισε τους γεννητικούς κώδικες του Ενώχ, συν ότι οι εκπέσοντες δεν είναι κατώτερα όντα Πύρινε αλλά ανώτερα από εμάς;
quote:
Στον Πλούταρχο. Και όχι μόνο.
Πες.