- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ουτε αναφερθηκα στο πως εξεφραζαν την τεχνη τους οπως εσυ
quote:και εγω ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποδυθεί τον ομοφυλοφιλο σε μια τοπικη παρασταση, τι παει να πει οτι είναι ομοφυλοφιλος?
Ο κωμωδιογράφος Αριστοφάνης χαρακτηρίζει..
οσο για την αναφορα σου στον Ομηρο δεν νομιζω οτι εισαι αρμοδιος (ουτε και εγω βεβαια) να καταλαβουμε την σημασία τον ιστοριών του(ενας "ταλαιπωρος"σε ενα αλλο θεμα εδω στο esoterica εχει βγαλει τα ματια του να τον ερμηνεύσει,θα μας κυνηγαει και με το δικιο του)
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
quote:
Τωρα εσυ απο που και ως που εκανες τον Αριστοτελη
Μακεδονα ρε διανοια??? Επειδη ηταν δασκαλος του Αλεξανδρου??

macedon
Άσε που δεν μπορώ να καταλάβω κιολας... τί θέση έχουν όλα αυτά στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ"...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
stanfromgreece
Άσε που δεν μπορώ να καταλάβω κιολας... τί θέση έχουν όλα αυτά στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ"...
Πώς δεν έχουν... Τι πιο παράξενο από το να ξεκινήσει μια συζήτηση γύρω από σενάρια ελληνοτουρκικού πολέμου και να καταλήξει στην ομοφυλοφιλία και τη μαστορική;
Όσο παράλογο και να φαίνεται σε κάποιον το παρόν θέμα, αν δεν συμφωνεί, καλά θα κάνει να σιωπήσει και να καθίσει στη φωλιά του.
Έχουμε μπουχτίσει από τσάμπα πνεύμα και εξυπνάδες.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8608
Ο Γιώργος; Μα...πώς; Αφού θέλει να σώσει την Ελλάδα...!

quote:
stanfromgreece
... άσε που στα τελευταία "ποσταρίσματα", έχει γίνει της μουρλής από τα off topic...
Σταν
Τουλάχιστον 3-4 συνδίκτυοι και εγω,δεν μπορούμε να ανεχθούμε την βλακεία,την παραπληροφόρηση και την εν γένει ηλιθιότητα των ποσταρισμάτων.Δεν ονοματοδοτώ τους ανωτέρω συνδίκτυους,αλλά παόρνω το θάρρος και μιλώ εκ μέρους τους.Αν θέλουν,εδω είναι,να συνυπογράψουν ή οχι τα λόγια μου!!
Δεν μπορούμε να βλέπουμε την βλακεία,να είναι οχι απλά οδηγός μερικών,αλλά βίωμά τους.Ενας κόσμος γυάλινος,όπου απ'εξω εμείς βλέπουμε μέσα,αλλά οι απο μέσα δεν βλέπουν έξω και νομίζουν οτι είναι στο απυρόβλητο να λένε οτι τούς κατέβει.
Αρκετα με την βλακεία και την ηλιθιότητα,την βλέπουμε στους γύρω μας στην καθημερινή μας ζωή,στα ΜΜΕ,στούς πολιτικούς κ.λ.π.Μπουχτίσαμε!!!
Εχουμε ενα φόρουμ υψηλών γνωστικών προδιαγραφών,με εξέχοντα μέλη μορφωμένα,καλλιεργημένα και θέλουμε να το κρατήσουμε εκεί που βρίσκεται και αν είναι δυνατόν να το εξυψώσουμε και οχι να το υποβιβάσουμε.
Οι άλλοι φίλοι κι εγώ,όπου βλέπουμε την βλακεία,θα την ξεγυμνώνουμε και θα την προβάλουμε με στόχο να την εξαφανίσουμε.Σε οποιοδήποτε τόπικ.Συγνώμη αν προσωρινά εκτροχιάζουμε ενα θέμα,αλλά είναι αναγκαίο κακό.Αλλοιώς αν δεν επέμβουμε η βλακεία θα κερδίζει έδαφος και στο τέλος-τέλος,επειδή το φόρουμ είναι και σε μηχανές αναζήτησης,θα τα βλέπει κάποιος και θα λέε:<<τι χαζομάρες λένε στο esoterica!>>.
Εγω σαν μέλος του φόρουμ δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό!!!
quote:
Runket
Ας αφήσουμε όμως τους διαχειριστές να αποφανθούν.
Oχι Runket
Μη ρίχνεις το μπαλάκι στη διαχείρηση.
Δεν μπορεί η διαχείρηση να πάρει θέση υπέρ ή κατα της βλακείας.Είναι υποχρεωμένη να προστατέψει την ελευθερία του λόγου.Το πολύ-πολύ να κάνει μια σύσταση την οποία ο εχων τα βλακοσωματίδια,δεν θα αντιληφθεί!Θα το πολεμήσουμε μόνοι μας το θέμα αυτο,αφου και εμείς δεν ξεπερνάμε τα όρια του επιτρεπτού διαλόγου.Ισως τα τεντώνουμε λίγο,αλλά <<ο σκοπός αγιάζει τα μέσα>>.
quote:
Ψηλός
Όσο παράλογο και να φαίνεται σε κάποιον το παρόν θέμα, αν δεν συμφωνεί, καλά θα κάνει να σιωπήσει και να καθίσει στη φωλιά του.
Οχι Ψηλέ.
Δεν θα αφήσουμε την βλακεία να διαιωνίζεται.Αυτη είναι η κυρίως υπεύθυνη της σημερινής κατάστασης της ανθρωπότητας.Θα την κυνηγήσουμε όπου και οπως μπορούμε.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.