- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν φαντάζομαι να φαντάζεσαι ότι ήταν οι νεράιδες που σκότωσαν το ζώο και έσκαψαν κύκλους στο έδαφος... μάλλον σε κάτι πιο ανθρώπινο θα πρέπει να αναζητήσεις την ερμηνεία της συγκεκριμένης σου εμπειρίας, λυπάμαι που σου το λέω. Τα τελευταία χρόνια ο σατανισμός είναι σε έξαρση.
Φιλικά,
Unseen
******* By Art we live *******
Εδώ η βιβλιογραφία μάς τα μπερδεύει… Αυτό συμβαίνει επειδή οι συγγραφείς μιλούν από διαφορετικά επίπεδα αντίληψης (σπανιότερα εμπειρίας) και είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκτιμήσεις.
Η προσωπική μου εμπειρία μιλά για νεράιδες και ξωτικά που ανήκουν στα τέσσερα στοιχεία (πρόσφατα ο αδερφός μου ανακάλυψε αποδείξεις για την ύπαρξη ξωτικών από το πέμπτο στοιχείο και είμαι πραγματικά συγκλονισμένη και ενθουσιασμένη), καθένα από τα οποία κατοικείται από τρεις διακριτές φυλές, συνολικά επομένως έχουμε 12 φυλές νεράιδων.
Πέραν αυτού, κάθε στοιχείο περιλαμβάνει 3 επίπεδα ή οκτάβες εκδήλωσης – 2 περισσότερο προσβάσιμες και 1 λιγότερο («νόμος του 2/3-1/3» ή αλλιώς «νόμος του τρία»), αναλόγως της καθαρότητας, της ευγένειας και του εκλεπτυσμένου της ενέργειας. Π.χ. 1ο επίπεδο: στοιχειακά, 2ο επίπεδο: νεράιδες-ξωτικά, 3ο επίπεδο: άγγελοι. Κάθε αλλαγή οκτάβας (μετάβαση από ένα επίπεδο σε άλλο) χαρακτηρίζεται από μία αντιστροφή. Έτσι, αν στο επίπεδο των νεράιδων προεξάρχει το θηλυκό γένος (πβλ. νύμφες), στο επίπεδο των αγγέλων η το θηλυκό γένος είναι η κατώτερη εκδήλωση.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πόλωση (π.χ. για νεράιδες): «άσπρες»-«μαύρες», «αρνητικές»-«θετικές», «φωτεινές»-«σκοτεινές» που φυσικά (βάσει του νόμου του τρία) περιλαμβάνει και τον τρίτο τομέα («ουδέτερες»;).
Δεν έχουμε εξαντλήσει αυτή την ερώτηση, οπότε θα υπάρξει και δεύτερη απάντηση.
Με αγάπη,
Unseen
Αγαπητή Unseen, έχεις δίκιο με το όνομα της Galadriel πολύ ανάποδα μου βγήκε, αλλά δεν φημίζομαι και ιδιαίτερα για την μνήμη μου καθότι χάνει σε σημείο ανυσηχητικό πολές φορές. Πάντως γέλασα με την γκάφα μου, δεν είχα πάρει χαμπάρι πως το χα γράψει.
Όσο αφορά την χρυσομυγούλα, πολά έντομα όταν αισθάνονται απειλή το παίζουν ψώφια. Κάθονται ακίνητα και πολές φορές ζαρώνουν και τα ποδαράκια τους προκειμένου να γίνουν πειστικά και κουνιούνται μόνο όταν νοιώσουν ασφαλή. Και βασανηστίρια να τους κάνεις αυτά είναι ανένδοτα. Μου χει τύχει πολές φορές το σκηνικό με την χρυσόμυγα στο μπαλκόνι, συνήθως τις τοποθετώ πάνω σ' ένα κομμάτι μήλου και απο την λαιμαργία τους ξεχνάν ότι πρέπει να το παίζουν νεκρές. Που να δεις το σκηνικό με τα σαυράκια. Αυτά όταν νοιώθουν απειλή κόβουν απο μόνα τους την ουρά τους η οποία συνεχίζει να κουνιέται κανονικά. Όσο ο εχθρός λοιπόν ασχολείτε με την ουρά (η γάτα μου π.χ.) αυτά την κοπανάνε. Απίστευτο? (Αυτό που αναφέρω όμως δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι κάλυστα θα μπορούσες εσύ ή ο οποιοσδήποτε να περάσει θετική ενέργεια μέσα σ' ένα πλάσμα και να το βοηθήσει)
Στο θέμα του τόπικ τώρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γενικά. Απο την κουβέντα που έχει γίνει μέχρι τώρα μου έχει μείνει η αίσθηση πως νεράιδες και ξωτικά πρόκειτε για μη επικύνδυνα πλάσματα. Η ιστορία όμως της Burbulithras μου έφερε στο μυαλό ότι όσες φορές έτυχε να διαβάσω ιστορίες σχετικά, όλες έδειχναν πως οι επαφές τους με ανθρώπους είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Άλλος έχανε την φωνή του, άλλος τρελαινόταν, άλλος γύρναγε ξυλοκοπημένος κ.λ. Χρειάζομαι λίγο φως παρακαλώ, είναι τελικά κακόβουλα απέναντι στους ανθρώπους, είναι θετικά ή όπως παντού υπάρχει και σ'αυτά ο συνδιασμός καλού και κακού?
Burbulithra 54,συμφωνώ με την Unseen/δεν ήταν οι νεράιδες.Επίσης θα σε παρακαλούσα να μας πεις πως ακούστηκαν οι φωνές και η μουσική.Ηταν διαφορετικές απο την άλλη φορα?Επίσης λες περίεργη ''μουσική''.Κατα ποιόν τρόπο περίεργη?
Εγω αυτό που θά θελα να πω παντως στο θέμα καλό-κακό είναι οτι αυτα τα πλάσματα χωρίζονται στο Seelie(ευλογία) και Unseelie(κατάρα)(δυστυχως δεν θυμάμαι αν εχει ξαναναφερθει αυτο στο συγκεκριμένο φόρουμ).Δεν είναι καλά η κακά οπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς.Είναι θέμα ισορροπίας.Οπως είχε πει η Unseen σημαντικό είναι και το αποτέλεσμα της αμοιβαίας έλξης.Παντως καλά ή κακα αυτα τα πλάσματα δεν πληγωνουν ζωα ή ανθρώπους για ευχαρίστηση.Η προδιάθεση τους εξαρτάται απο το πλάσμα που αντικρύζουν.Οσον αφορά τους κύκλους.Οι κυκλοί που δημιουργούνται απο νεράιδες είναι μέρη οπου το πέπλο μπορεί να λεπτυνει,η είναι ήδη λεπτο.Αυτό σημαίνει οτι το άτομο που μπαίνει στον κύκλο στην ουσία ''περπατα΄΄ ανάμεσα στους κόσμους.Και εκεί συμβαίνουν διάφορα που εξαρτώνται απο τα πιστευω μας αλλα και απο την αυρα μας.
Unseen μου ακόμα και στην σιγή ο αέρας ακουει τις ευχές που τοποθετούνται στην γη και φροντίζει να τους δίνει πνοή...
Με αγάπη
Angus
Τα Δολιανά έχουν γίνει γνωστά γι’ αυτό ακριβώς το φαινόμενο, της εμφάνισης μυστηριωδών κύκλων και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ατόμων με δερματικές αλλοιώσεις μετά την είσοδό τους σε τέτοιους κύκλους, όπως δηλ. αυτό που έπαθε η θεία σου. Έχουν προταθεί μάλιστα διάφορες εξηγήσεις, κάποιες από τις οποίες ανήκουν στον χώρο του υπερφυσικού ή του «παράξενου» (π.χ. ΑΤΙΑ) και κάποιες άλλες πιο ορθολογικές που μιλούν για κακόβουλη ανθρώπινη παρέμβαση. Προφανώς δεν είμαι ειδική να αποφανθώ τι απ’ όλα αυτά μπορεί να είναι, μπορώ όμως με βεβαιότητα να σου πω ότι νεράιδες ΔΕΝ είναι.
Αυτό το σύμπαν στο οποίο βρεθήκαμε, κατοικείται πέρα από μας και από πολλά άλλα όντα (ή οντότητες αν προτιμάς) και μπορεί να είναι βολικό να τα βάλουμε όλα σε ένα τσουβάλι, να τους δώσουμε ένα γενικό όνομα και κάθε φορά που ακούμε το όνομα αυτό να τρέχουμε έντρομοι να πίνουμε αγιασμούς, όμως δεν είναι ούτε σωστό ούτε δίκαιο. Υπάρχουν λοιπόν άλλα όντα, τα αντιδιαμετρικά αντίθετα των ξωτικών και των νεράιδων, που έχουν κι αυτά το ρόλο τους μέσα στο μεγαλύτερο Σχέδιο και πράττουν ό,τι πράττουν γιατί αυτό τους αναλογεί ή αυτό επέλεξαν να πράξουν. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει τέτοια σύγχιση μεταξύ αυτών και των εξαιρετικά ευγενικών όντων που είναι οι νεράιδες και τα ξωτικά και προσωπικά προσπαθώ όσο είναι στις δυνάμεις μου να καθαρίσω το τοπίο.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να πας λίγο πίσω και να διαβάσεις κάποια απ’ αυτά που έχουν γραφτεί στο τόπικ για να καταλάβεις για το είδος των όντων για τα οποία συζητάμε εδώ. Αν οι εμπειρίες που είχες είναι όλες σε αυτό το μοτίβο, θα ήταν ίσως χρήσιμο να ανοίξεις ένα καινούριο τόπικ (αν το επιτρέπουν οι συντονιστές και λοιποί) σχετικό με αρνητικές οντότητες, βριλ, βαμπίρ, incubus, succumbus και όλο το συναπάντημα, γιατί σ’ αυτό το τόπικ δεν ασχολούμαστε με αυτές.
Και μια ακόμα θερμή παράκληση σαν άνθρωπος προς άνθρωπο: έχεις λες ασχοληθεί με τη μαγεία και είδα και από άλλα τόπικ ότι σε έλκουν τα ανεξήγητα φαινόμενα και γενικά το υπερφυσικό, και διέκρινα και μια επιπολαιότητα στον τρόπο που είσαι έτοιμη να δημοσιοποιήσεις πράγματα που δεν κατανοείς ούτε τη δύναμη ούτε τις δυνητικές τους επιπτώσεις. Λοιπόν, Κατερίνα, προτού προχωρήσεις στην προσωπική σου αναζήτηση εγώ σαν Χριστίνα (πιθανόν αρκετά μεγαλύτερή σου) θέλω να σε παρακαλέσω θερμά να καθίσεις πολύ σοβαρά να σκεφτείς τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάς, τι προσδοκάς να βρεις και –το σπουδαιότερο- από ποιο σημείο μέσα σου ξεκινάς να ψάχνεις. Είναι εντελώς απαραίτητο να το κάνεις προτού προχωρήσεις παραπέρα, γιατί (όπως λέει μια αγγλική παροιμία) if you can’t be the mill, then you must be the grain.
Τις καλύτερες ευχές μου για την προσωπική σου πορεία.
Unseen
Τέτοια κόλπα κάνουν λοιπόν οι χρυσόμυγες; Καταπληκτικό!
Ελπίζω η απάντηση που έδωσα στη Burbulithra54 να σε διαφώτισε αρκετά. Υπάρχει ένα ρητό της μεσαιωνικής σοφίας “as above so below” που είναι ξεπατικωτούρα από το αρχαιοελληνικό «οδός άνω κάτω μία και αυτή» (Ηράκλειτος), το οποίο μας αποκαλύπτει έναν από τους βασικούς φυσικούς νόμους: ό,τι συμβαίνει σε ένα επίπεδο ύπαρξης, το ίδιο (κατ’ αναλογία) συμβαίνει και στα ανώτερα ή κατώτερα απ’ αυτό επίπεδα ύπαρξης.
Κάποια στιγμή ο Μορφέας είχε γράψει σε αυτό το τόπικ για τα εγρηγορότα. Το εγρηγορός είναι το ενεργειακό σύνολο των σκέψεων, των συναισθημάτων και των πράξεων των ανθρώπων (μιας ομάδας ανθρώπων ή και της ανθρωπότητας ως σύνολο), το οποίο μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο δύναμης που να ανεξαρτητοποιηθεί, να αποκτήσει ευφυΐα και βεβαίως να αρχίσει να παρεμβαίνει στα γεγονότα ή στα άτομα προκειμένου να μη χάσει την τροφή του.
Αν πρόκειται για αρνητικό εγρηγορός (π.χ. το εγρηγορός του τρόμου) θα προσπαθήσει να προκαλέσει γεγονότα που προξενούν τρόμο ώστε να τραφεί από αυτόν. Αν πρόκειται για θετικό εγρηγορός (π.χ. το εγρηγορός της αγάπης), αντίθετα, θα δημιουργεί ολοένα τις συνθήκες ώστε να γίνονται σκέψεις και πράξεις αγάπης. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της –κατά τα άλλα ακαταλαβίστικης- φράσης “to be eaten by the Gods”. Και βεβαίως είναι μια πιθανή εξήγηση για την τάξη εκείνη των αγγέλων που λέγεται ότι ξεκίνησε από τους ανθρώπους.
Η μηχανική στην οποία στηρίζεται η δημιουργία των εγρηγορότων είναι η εφαρμογή της αρχής της Φυσικής ότι δεν νοείται κίνηση ενέργειας χωρίς την ύπαρξη ύλης (όπου ύλη εννοούμε και τόσο ανάριες καταστάσεις όπως το χρώμα ή τον ήχο). Καθετί λοιπόν που σκεφτόμαστε, που αισθανόμαστε, που λέμε και που κάνουμε δημιουργεί και στη συνέχεια τροφοδοτεί ενεργειακά σημεία που αφού περάσουν την «κρίσιμη μάζα» εξελίσσονται σαν αυτόνομες οντότητες.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν επιθυμώ να ασχολούμαι καθόλου με τα αρνητικά όντα και αποφεύγω ακόμα και να τα ονομάζω.
Με αγάπη,
Unseen
quote:
Unseen μου ακόμα και στην σιγή ο αέρας ακουει τις ευχές που τοποθετούνται στην γη και φροντίζει να τους δίνει πνοή...
Και έτσι είναι.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
quote:Κοίτα τι μαθαίνω!!!
Η μηχανική στην οποία στηρίζεται η δημιουργία των εγρηγορότων είναι η εφαρμογή της αρχής της Φυσικής ότι δεν νοείται κίνηση ενέργειας χωρίς την ύπαρξη ύλης (όπου ύλη εννοούμε και τόσο ανάριες καταστάσεις όπως το χρώμα ή τον ήχο). Καθετί λοιπόν που σκεφτόμαστε, που αισθανόμαστε, που λέμε και που κάνουμε δημιουργεί και στη συνέχεια τροφοδοτεί ενεργειακά σημεία που αφού περάσουν την «κρίσιμη μάζα» εξελίσσονται σαν αυτόνομες οντότητες.Αυτός είναι ο λόγος που δεν επιθυμώ να ασχολούμαι καθόλου με τα αρνητικά όντα και αποφεύγω ακόμα και να τα ονομάζω.
Εγώ αυτό το θεωρούσα προσωπική μου άποψη και τώρα μαθαίνω και ότι κάπου στηρίζεται.
Από την πρώτη σελίδα μέχρι εδώ, μόνο χρήσιμες πληροφορίες...
Και επίπεδο συζήτησης που πολλά τόπικ θα ζήλευαν.
Μάλλον εδώ οι θετικές ενέργειες βασιλεύουν!
Εγώ δυστυχώς έχω εμπειρίες πολύ νοητές,
απλά νιώθω τις παρουσίες στον αέρα.
Πριν λίγες μέρες έβρεχε και περπατώντας στο δρόμο,
ένιωθα τα δέντρα γεμάτα από άλλες.......
οντότητες να το πω,
παρουσίες (?)
και ενώ είχε ομίχλη,
μέσα απ'τη θολούρα τα χρώματα όλων των φυτών έλαμπαν παράξενα και πανέμορφα.
Και όσο τα παρατηρούσα και ρουφούσα τη μυρωδιά της υγρασίας και απολάμβανα σταγονίτσες στο κεφάλι μου,
τόσο περισσότερο άνθιζε ένα χαμόγελο και ένα συναίσθημα αισιοδοξίας,
παρόλο που η διάθεση μου βγαίνοντας από το σπίτι δεν ήταν ανάλογη.
Αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι εγώ αυτές τις παρουσίες-όντα ή ό,τι άλλο.
Ακόμη κι αν δεν είναι όμως ξωτικά ή νεράιδες, όπως τα αντιλαμβάνομαι,
είναι σίγουρα μια θετική αλληλεπίδραση με τη φύση, που με βοηθά.
απίστευτα.
Έχω γενικώς την αίσθηση ότι η φύση είναι με το μέρος μου, ή ίσως εγώ με το δικό της, ή και τα δύο.
Με δυο δροσοσταλιές αγάπης σας χαιρετώ,
Ξωτικούλα.
Υ.Γ. Η Galadriel θα μας ξανατιμήσει με την παρουσία της?
Νιώθω την απουσία της κάπως βαριά ελπίζω να κάνω λάθος.
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
Και εγω νιώθω βαρια την απώλεια της Galadriel.Ισως επειδη την είχα ταυτίσει με το θέμα.Πολύ ωραία τα όσα λές,φαίνεται οτι ο κόσμος των ξωτικών σε έχει αγγίξει με τον τρόπο του.Να είσαι πάντα καλά.
Με αγάπη
Angus
Πάντως με τα όσα έγραψες που απέδειξες πως έκανα λάθος, δεν έισαι αδαής , είσαι ημιμαθής. Ως γνωστόν η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια. Δεν κατηγορώ όμως μόνο εσένα, το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
LOCO ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
INVADER , ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ , ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
CYBERMASTER ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΟΜΕΝΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ 1821 ,ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.
INVADER ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΥΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΙΝΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ !
quote:
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? (Α ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΕΚΕΙ ΣΟΡΡΥ)
Διάβασε παραπάνω για να δεις ποιός πούλησε την Κύπρο στους Τούρκους. Και γενικώς διάβαζε και κάτι άλλο εκτός απ'το σχολικό σου βιβλίο ιστορίας( αν το νοίγεις ποτέ και αυτό).
quote:
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΕΟΥΔΟ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???
Διάβασε παραπάνω και αν διαφωνείς, να δω επιχειρήματα και όχι πυροτεχνήματα.
quote:
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??????
Τι ακριβώς ενοείς? Σε ποιούς πούλησε όπλα η χούντα? Ποιές ε΄ναι οι πηγές σου?
quote:ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΝΚ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????
Οι νέοι αυτοί είχαν πλήρη επίγνωση των συνεπειών που θα είχε η πράξη τους( η οποία υπαγορεύτηκε απο πολύ πιο ''πεζά'' κίνητρα απο αυτά που νομίζουμε σήμερα και νόμιζα και εγώ παλαιότερα...) οπότε δεν τους παίρνει να κλαίγονται. Και νομίζω πως σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν σε τόσο δύσκολη φάση, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν η Ελλάδα ήταν ένα ''πολυτεχνείο'', καταλαβαίνεις αγαπητέ?
quote:
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???????????????????????????
Στο ξαναλέω... Κόψε τα ''πυροτεχνήματα''!
Η γνώμη σου είναι απόλυτα σεβαστή φίλε. Αρκεί ότι λες να το στηρίζεις με επιχειρήματα και όχι να αμολάς ότι σου καπνίσει για να κερδίσεις το διαγωνισμό ''ποιός είναι ο ποιό καλός δημοκράτης''...
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
quote:
Cybermaster δεν θα σχολιάσω τα αυθαίρετα επιχειρήματα του πισινού που μας παρέθεσες. Αν και ομολογώ πως είναι διασκεδαστικά, με έκανες να γελάσω.
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ......
ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ....... (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ)
ΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.....
ΑΝ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.....
ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΔΝ ΑΞΙΖΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.....
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.....
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Η ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.......
ΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ......
ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ..........
YG: ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.......
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΟΠΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.....(ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΟΠΥ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΜΑΙ......)
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
σχολικό σου βιβλίο ιστορίας
ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΤΧΟΥΡΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΙΚ ΝΑ ΜΑΘΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΤΑΝΕΙ.......
quote:
Τι ακριβώς ενοείς? Σε ποιούς πούλησε όπλα η χούντα? Ποιές ε΄ναι οι πηγές σου?
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ????
ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΠΕΤΡΕΣ?????
ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.....
quote:
Οι νέοι αυτοί είχαν πλήρη επίγνωση των συνεπειών που θα είχε η πράξη τους( η οποία υπαγορεύτηκε απο πολύ πιο ''πεζά'' κίνητρα απο αυτά που νομίζουμε σήμερα και νόμιζα και εγώ παλαιότερα...) οπότε δεν τους παίρνει να κλαίγονται. Και νομίζω πως σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν σε τόσο δύσκολη φάση, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν η Ελλάδα ήταν ένα ''πολυτεχνείο'', καταλαβαίνεις αγαπητέ?
ΕΣΥ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ......
quote:
Διάβασε παραπάνω για να δεις ποιός πούλησε την Κύπρο στους Τούρκους.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΔΑ ΤΠΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ....???? ΜΟΠΡΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......
quote:
Διάβασε παραπάνω και αν διαφωνείς, να δω επιχειρήματα και όχι πυροτεχνήματα.
Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.......
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΗΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ?????
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
Κοίτα, αγαπητέ, αν είναι να συνεχίσεις τα αυθαίρετα συμπεράσματα και τις προβλέψεις τύπου... ταρώ για το μέλλον της Κίνας, τότε θα σε αφήσω να συνεχίσεις μόνος σου και απλά θα αποχωρήσω.
Τι προσπαθείς να πεις φίλτατε? Πως εργατικά ατυχήματα σε ορυχεία συμβαίνουν μόνο υπο... άυταρχικά καθστώτα?
Και τι έχεις να πεις για το Βιετνάμ, που με ένα φασιστικό ουσιαστικά καθεστώς( μην ακούσω αηδίες ήταν κομμουνιστικό και όχι φασιστικό. Ο κομμουνισμός είναι απλώς η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος) έκανε σκόνη τους ''δημοκράτες'' αμερικάνους? Για την Κούβα που επι τόσα χρόνια κρατάει τους αμερικάνους μακρυά?
Για την Ισπανια του Φράνκο που απο καθυστερημένο αγροτικό κράτος μεταβλήθηλε στα 40 χρόνια της διακυβέρνησης του τελευταίου σε ισχυρότατη οικονομική δύναμη? Για τη Ρωσία που υπο τη δικτατορία του Στάλιν απέκρουσε τους πανίσχυρους γερμανούς εισβολείς? Για την Ελλάδα ακόμα που υπο τον Μεταξά τσάκισε τους ιταλούς φασίστες?
Πήγαινε πες σε όλους αυτούς πως πατρίδα χωρίς δημοκρατία είναι δύναμη με...ξύλινα πόδια!!!
Το κείμενο σου το διάβασα προσεκτικά και ομολογώ πως μου φαίνεται πολύ περίεργο πως έγκλημα που έγινε την περίοδο της χούντας δεν τιμωρήθηκε( εδώ τιμωρήθηκαν εγκλήματα που δεν έγιναν...). Το πιο πιθανό είναι πως όλα αυτά ήταν στη φαντασία αυτού που τα είπε και πως το παιδί πράγματι αυτοκτόνησε( αλήθεια, αυτό το αποκλείεις?)
Αλλά και έτσι όπως τα λες να έγιναν τα πράγματα, σου επαναλαμβανω, απο πότε η παράλογη βία είναι χαρακτηριστικό μόνο των αυταρχικών καθεστώτων? Ρε εδώ πριν λίγα χρόνια τα ΜΑΤ σαπίσανε στο ξύλο... συνταξιούχους! Καταλαβαίνεις? Γέρους ανθρώπους που το μόνο έγκλημα τους ήταν πως ... διαδήλωναν ζητώντας υψηλότερη σύνταξη!!!
Μην ξεγελάτε τους εαυτούς σας αγαπητοί. Κατηγορείτε τη χούντα για τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν κάλλιστα και επι δημοκρατίας(!), πράγμα που φυσικά βολεύει τις εκάτοστε κυβερνήσεις και τις διευκολύνει να αποποιηθούν κάθε ευθύνη για ανάλογα εγκλήματα.
Και ο νοών νοείτω...
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Και έτσι για να τιμήσουμε την ελληνική σημαία και να κάνουμε τη χάρη στο φίλο dan, ορίστε:

Σημαία του Α. και Δ. Υψηλάντου λίγο πριν την επανάσταση του 1821. Με την σημαία αυτή αγωνίστηκαν οι Ιερολοχίτες. Απο την α' όψη είχε τον Φοίνικα:

Η πρώτη επίσημη σημαία της ελεύθερης ελληνικής πολιτείας είναι η σημαία της Επτανήσου πολιτείας (1800 μ.Χ.). Ισχυσε μέχρι το 1807 μ.Χ. οπότε τα Επτάνησα παραχωρήθηκαν στην Γαλλία.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
den exw alli grammatoseira
ayto mou apagoreyei na grafw?
katalavainw oti einai kourastiko alla den mporw na kanw kati dystyxws.
tin tropi pou pire i syzitisi
as tin xairontai osoi prospathisan na stisoun ena katigoritirio
stirizomenoi se politika ypovathra anthrwpwn.
contro la societa multiculturale...tradizione...distinzione...
INVANDER
KATAΛABAINΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ,
ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΩΡΟΣ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ?
quote:
ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΤΧΟΥΡΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΙΚ ΝΑ ΜΑΘΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΤΑΝΕΙ.......
Απο που διαβάζεις ιστορία εσύ αγαπητέ? Με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω!
quote:
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ????
ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΠΕΤΡΕΣ?????
Και σε ξαναρωτάω, ποιες είναι οι πηγές σου? Δεν μπορείς να αμολάς οτι σου καπνίσει χωρίς να το τεκμηριώνεις, όσο προφανες και αν φαίνεται σε εσένα, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αυτό δεν είναι καθόλυ, μα καθόλου προφανές!
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί στο forum σε αντιμετωπίζουν σαν παιδάκι και σου λένε να την ''κάνεις'' ή απλώς δεν σου δίνουν σημασία όταν συζητάνε για σοβαρά θέματα? Καταλαβαίνεις επιτέλους το νόημα της φράσης του loco ''πήγαινε παίξε πιο πέρα''?
Δεν φταίει η ηλίκία σου για αυτο, φταίει η έλλειψη γνώσεων για να σταθείς σε μια συζήτηση με σοβαρό ιστορικό περιεχόμενο, φταίει η άγνοια σου πάνω στο πως διεξάγεται ένας διάλογος και πάνω απ'όλα η απίστευτη, αδιανόητη επιπολαιότητα που σε διακατέχει. Άκου εκεί να βγάλουμε το φοίνικα απο τη σημαία γιατί... θυμίζει τη χούντα!!!
quote:΄
ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.....
Όταν οι στρατιωτικοί παρέδωσαν την εξουσία, μικρέ και ανιστόρητε φίλε μου, η Ελλάδα δεν χρωστούσε ουτε μια δραχμή, είχε μια ανθηρή τουριστική οικονομία και είχαν τεθεί οι βάσεις για την εκβιομηχανοποίηση της. Σύγκρινε με το σημερινό χάλι! Αν δεν πιστεύεις εμένα, ρίξε μια ματιά στον 16ο τόμο της ''Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους''( θα την βρεις, υποθέτω, στην κοντινότερη σου δημοτική βιβλιοθήκη...), διάβασε και μετά ξαναέλα να τα πούμε!
Στο ξαναλέω, καταλαβαίνεις γιατί η συζήτηση μαί σου είναι κάτι άσκοπο? Στερείσαι ακόμα και βασικών γνώσεων!
quote:
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΗΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ?????
Ξαναδιάβασε λίγα post παραπάνω, και μη με κουράζεις σε παρακαλώ...
Αυτά για απόψε!
Φιλικά,
*πρώην Kaizer