- help!! (Για εισαγωγή εικόνας) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
WHO DARES... WINS!
Μπορείς να εισάγεις εικόνα ΒΜΡ.Ακολούθησε τις οδηγίες στο θέμα "Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!". Πάντως οι ΒΜΡ εικόνες γενικά καταλαμβάνουν χώρο,οπότε δεν προτιμώνται.
Για να κάνεις μετατροπή μιας εικόνας από φορμάτ ΒΜΡ σε JPEG,μπορείς να κάνεις δυο πράγματα:
1) Να ανοίξεις την εικόνα με το ενσωματωμένο στο λειτουργικό σου ΡΑΙΝΤ (ή όποιο άλλο σχεδιαστικό πρόγραμμα έχεις στον υπολογιστή σου) και να επιλέξεις Save as... (ή Αποθήκευση ως...).Από την αναπτυσσόμενη λίστα των διαθέσιμων φορμάτ,να επιλέξεις το JPEG.
2) Αν έχεις εγκατεστημένο κάποια εφαρμογή image viewing (όπως το ACDSee),βρες την εικόνα στη λίστα,κάνε δεξί κλικ και από το μενού επέλεξε την εντολή Convert.Όταν εμφανιστεί το παράθυρο,επέλεξε το φορμάτ JPEG.
Και με τους δυο τρόπους καταλήγεις στο ίδιο αποτέλεσμα.Αν προκύψει καποιο πρόβλημα,βάλε .
Καλή επιτυχία!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
WHO DARES... WINS!
Για να "ανέβει" μια εικόνα σου στο Forum,μπορείς να τη στείλεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση forums@esoterica.gr,δηλαδή στον Admin,περιλαμβάνοντας το nickname σου στο μήνυμα.
Στην απάντησή του,θα περιλαμβάνεται μια ηλεκτρονική διεύθυνση που θα καταλήγει στο όνομα της εικόνας σου.Αυτή τη διεύθυνση (άρα και την εικόνα) θα μπορείς να την συμπεριλάβεις σε μήνυμά σου,σύμφωνα με τις οδηγίες στο θέμα "Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!".
Προς το παρόν,το αγαπημένο μας ESOTERICA.gr περνά μια φάση αναδόμησης,γι'αυτό ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για όποια καθυστέρηση της διαδικασίας.
Ευχαριστώ!
Πριν το Σαββατοκυριακο μπορουσα να σβησω η να ενεργοποιησω το Subscription μου αλλα ξαφνικα δεν μπορω .
Οποτε παω να να ματαιωσω ενα Subscription μου βγαζει οτι μονο ο Admin
μπορει να αλλαξει ενος χρηστη το Subscription ενω εγω προσπαθω να ματαιωσω τα δικα μου.
Γιατι μου το κανει αυτο?
quote:
Γιατι μου το κανει αυτο?
έχει προηγούμενα μαζί σου φαίνεται... ![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Μηπως πρεπει να το κερασω γλυκα?
Μηπως θελει κανα ποτο?
Αμαλια λες να συγκινηθει ετσι?
Αν του ταξω καριοκες απο Ξανθη μηπως συγκινηθει?
Βοηθηστε καλε
Edited by - Το ξωτικό on 12/11/2003 19:46:49
δοκίμασε να κάνεις logout, βγες από το ίντερνετ, κάνε restart, ξανα(ματα)μπες, κάνε login και προσπάθησε πάλι.
Αν δεν σου έχουν σπάσει ήδη τα νεύρα, αλλά δεν έχει λυθεί και το πρόβλημα, κάνε υπομονή μέχρι να σου απαντήσει κάποιος ο οποίος είναι πιο εξοικειωμένος με τέτοια προβλήματα. ![]()
![]()
quote:
Μηπως πρεπει να το κερασω γλυκα?
όχι, όχι κούκις!!!
quote:δοκίμασε να κάνεις logout, βγες από το ίντερνετ, κάνε restart, ξανα(ματα)μπες, κάνε login και προσπάθησε πάλι.
Αν δεν σου έχουν σπάσει ήδη τα νεύρα, αλλά δεν έχει λυθεί και το πρόβλημα, κάνε υπομονή μέχρι να σου απαντήσει κάποιος ο οποίος είναι πιο εξοικειωμένος με τέτοια προβλήματα.
Ευχαριστω Αμαλιτσα,θα προσπαθησω να κανω οπως το λες...και αμα δεν γινει τπτ... υπαρχουν δυο περιπτωσεις...
1η ) να καταλαβετε οτι το πεταξα απο το μπαλκονι ,οταν δειτε οτι εχω μερες να γραψω... και
2ον ) να το πεταξω απο την ταρατσα και θα το καταλαβετε απο το οτι θα εχω μερες να γραψω ![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και σαν κλασικη (μαλλον) Αιγοκερως δεν μου σπανε ευκολα τα νευρα...
το πολυ πολυ να παρεξηγηθω μαζι του...(αυτο και αν ειναι ευκολο...
)και να μην του προσφερω τιποτα...ουτε καριοκες,ουτε ποτο,ουτε κουκις (με σοκολατα).
Να δουμε θα συνεργαστει τοτε?
Καλο σας βραδυ![]()
![]()
![]()
πέστο ντε!
αλλάζει το πράγμα τότε.
λοιπόν, ακολούθησε πιστά τις παρακάτω οδηγίες:
δοκίμασε να κάνεις logout, βγες από το ίντερνετ, κάνε restart, ξανα(ματα)μπες, κάνε login και προσπάθησε πάλι.
Αν δεν σου έχουν σπάσει ήδη τα νεύρα, αλλά δεν έχει λυθεί και το πρόβλημα, κάνε υπομονή μέχρι να σου απαντήσει κάποιος ο οποίος είναι πιο εξοικειωμένος με τέτοια προβλήματα.
(κι εγώ αιγόκερος ειμί...
)
Ολοκληρο τοπικ εχεις δημιουργησει στις προτασεις με 23 σελιδες και δεν εχεις παει να δεις οτι απο τα τελευταια μυνηματα σε φωναζω να κανεις ενα απολογισμο των μεχρι στιγμης Αιγοκερων που εχουμε μαζευτει?
Βρε Αμαλια ,βρε Αμαλια θα σε μαλωσω (παρμενο απο τους δυο ξενους).
Υ.Γ εφοσον μου ειπες τι να κανω κατα γραμμα, γιατι στο πρωτο μυνημα....δεν ησουν και τοσο αναλυτικη
Αν παρολαυτα δεν με δειτε τις επομενες μερες μην απορησετε....απλα θα χω πεταξει τον πυργο μου απο την ταρατσα...χεχεχε
quote:
Ολοκληρο τοπικ εχεις δημιουργησει στις προτασεις με 23 σελιδες
όλα κι όλα.
αυτό το τόπικ είναι σαν τους ξεχασμένους λογαριασμούς τραπέζης: καταθέτεις μόλις γεννηθείς 2 δίφραγκα, κι όταν πεθάνεις, κανείς δεν χρεώνεται για την κηδεία σου...![]()
![]()
με το προβληματάκι, τι έγινε;
quote:
Βοηθεια και σε μενα.
Πριν το Σαββατοκυριακο μπορουσα να σβησω η να ενεργοποιησω το Subscription μου αλλα ξαφνικα δεν μπορω .
Οποτε παω να να ματαιωσω ενα Subscription μου βγαζει οτι μονο ο Admin
μπορει να αλλαξει ενος χρηστη το Subscription ενω εγω προσπαθω να ματαιωσω τα δικα μου.
Γιατι μου το κανει αυτο?
Αγαπητή "Το ξωτικό", δοκίμασα να κάνω ένα Subscription(για το Θέμα που βρισκόμαστε) και να το ματαιώσω στη συνέχεια με τα δικά σου στοιχεία και δε συνάντησα κάποιο πρόβλημα.
Ο λογαριασμός σου λοιπόν λειτουργεί κανονικά. Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Cookies(συμβαίνει και όταν υπάρχει δεύτερος λογαριασμός για τα Forums στο ίδιο υπολογιστή...).
Ακολούθησε τις οδηγίες του θέματος: Logout problems>>
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Κυριε Admin η αλλιως Κυριε Νυχτερινε επισκεπτη των φορουμς
Αμαλια η υπογραφη μου σου λεει κατι?
Αυτη... που δεν τα καταφερε
Edited by - Το ξωτικό on 13/11/2003 09:49:54
Έχω XP και μπαίνω απο δίκτυο.
HELP

WHO DARES... WINS!
WHO DARES... WINS!
Πολύ πιθανό να μην είναι διαθέσιμες οι εικόνες από τον άλλο δικτυακό τόπο.Αν διάβασες το θέμα "Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!" γίνεται αναφορά σε αυτό και για την αποστολή των φωτογραφιών στον Admin.
Όσο για τα Cookies σβήστα άφοβα και προσοχή στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου!
quote:
προσοχή στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου!
Τι είναι αυτό;
Μπορείτε να δείτε αυτή την εικόνα.
Εμένα πότε μου εμφανίζεται πότε όχι. Είναι παρμένη απο το εξής url:
http://www.geocities.com/athens_5th_century/EREHTHEION.html
Μόνο οταν κάνω refresh της παραπανω σελίδας εμφανίζεται σίγουρα
Edited by - omega on 13/11/2003 15:29:35
quote:quote:
προσοχή στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου!
Τι είναι αυτό;
Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω ....αλλα ειπα παλι...αστο καλυτερα μην σε παρουν για τελειως αστοιχειωτη οσο αφορα τους υπολογιστες....χεχεχεχεχε
Καλο σας απογευμα