- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Aitherovamon ξηγήσου.που το ξέρεις ρε?Είδες πώς περνάει η προπαγάνδα σε μη σκεπτόμενα άτομα?
Το λυπηρό είναι οτι αυτα τα άτομα εχουν δικαίωμα ψήφου.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Εγω σκατοφλωρε δεν ψηφισα ποτε τους μαλακες που εφεραν την Ελλαδα εδω που ειναι, καταλαβες??? Χωρις να ξερεις μην λες οτι σου κατεβαινει στο γαμημενο μυαλο σου. Δωσε τηλ οποτε θελεις να τα πουμε απο κοντα να δουμε
ποσο μαγκας εισαι καραγκιοζη. Εγω ειναι Ελληνας καθαρος και τιμω τις παραδοσεις την θρησκεια μου και την πατριδα μου.
Εσυ εισαι ο γιαλαντζι Ελληνας, αλλωστε και οι 300 μαλακες της βουλης αθεοι ειναι και κοτες σαν εσενα. Οταν ειχαμε τον Παπαδοπουλο το χρεος της πατριδας ηταν 0, το επιασες??
Nik,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
demonhunter :
Εγω ειναι Ελληνας καθαρος και τιμω τις παραδοσεις την θρησκεια μουquote:και την πατριδα μου.
Ειπα οτι ειμαι χριστιανος
φίλε demonhunter, μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί , διότι το Έλληνας καθαρός(όπως λες) Και το Χριστιανός δεν πανε μαζί.
Γιαυτο αποφάσισε τι είσαι , Έλληνας ή Χριστιανός ( εβραιοελληνας ) ;
Και το " τιμώ την πατρίδα μου " με το είμαι Χριστιανός ( ιστορικά τουλάχιστον) είναι σα να πας να βάλεις μαζί νερό και φωτιά(γίνεται μωρε να συνυπάρξει το νερό με τη φωτιά;) . Ποιο πολύ την προσβάλουν πιστεύω( αυτή είναι η άποψη μου, σαφώς θα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις)
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
quote:
Οι ισραηλινες μυστικες υπηρεσιες που μας προιδοποιησαν για επικειμενη εισβολη των Τουρκων στο καστελοριζο
A, δεν το ήξερα ότι σε προειδοποίησαν. Άμα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο όμως, πες τους να φέρουν κι ένα τενεκέ φέτα. Απ' την καλή...
quote:
Ναι macedon ελα να βοηθησεις τον αθεο φιλαρακο σου γιατι δεν μπορει μονος, ελατε ολοι μαζι να ειρωνευεστε.
Να, τέτοιος είναι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ... Μόλις δει τον ηλίθιο του χωριού, πάει και τον κοροϊδεύει. Και μετά παίρνει και μένα η μπάλα που απλά ρωτάω για να ενημερωθώ. Αλλά αυτοί οι μισοΑπάτσι έτσι είναι. Τους ξέρω...
quote:
Εγω εχω φιλο απο μεσα και μου το επιβεβαιωσε οτι ειχαν το καστελοριζο περικυκλωμενο.
Ε, τα λένε αυτά! Πού να ξέρει ο άλλος ότι έχεις φίλο μέσα στη MOSSAD? Ρώτα τον και κανά σίγουρο για το στοίχημα... Ξέρουν αυτοί.
quote:
Δεν ειναι τυχαιο οτι και το 1821 χριστιανοι μας απελευθερωσαν,
Το 1827 (και όχι το 1821) μας ελευθέρωσαν οι Μεγάλες Δυνάμεις. Στα λέω με χριστιανικό πνεύμα για να μαθαίνεις τουλάχιστον τα βασικά.
quote:
Δωσε τηλ οποτε θελεις να τα πουμε απο κοντα να δουμε
ποσο μαγκας εισαι καραγκιοζη.
Ώπα, περίμενε. Να πάρω μια στιγμή το ποτό και τα φυστίκια μου... Δε πιστεύω να βάζεις και διαφημίσεις ανάμεσα;
quote:
Αν ησουν πραγματικος Ελληνας θα ηξερες οτι χαρη στον χριστιανισμο αυτη η πατριδα ειναι εννωμενη και λεφτερη σημερα.
Να σε ρωτήσω βρε παληκάρι (υποθέτω ότι είσαι παληκάρι, αν και ενδεχομένως να φέρνεις προς τη Μπάρμπι). Αφού ο εκπρόσωπος των χριστιανών ήταν το Πατριαρχείο και αφού το Πατριαρχείο έλεγε "όποιος πολεμάει το Σουλτάνο, πολεμάει το θεό", πώς διάολο έγινε και ελευθερωθήκαμε από τους χριστιανούς;
quote:
Χρυσαυγητης και ανιστοριτος δεν υπαρχει φιλαρακο, μαλλον εσυ εισαι ανιστοριτος ή σε εχουν λιωσει στην πραπαγανδα.
Καλά, έχει τώρα κάτι βλήματα ... οχτάιντσα (8'')...Θυμάμαι στη Θεσσαλονίκη, πριν χρόνια, στη Χρυσή Αυγή είχε έναν τύπο που τον έβαζαν να βάφει το κτίριο. Τον είχαν βγάλει "Waffen SS" ![]()
Και δώστου και καμάρωνε...
Αλλά είχαν και τα καλά τους τα παιδιά. Τουλάχιστον τότε, οι Χρυσαυγίτες ήξεραν τα στοιχειώδη ελληνικά. Δεν έγραφαν σαν τουρκαλβανοί λαθρομετανάστες με δυσλεξία... Και δεν ήταν Νεοχαζοί!

macedon
quote:
Είμαι μισός Απάτσι,μισός Ελληνας
Αλήθεια λέει! Το πραγματικό του όνομα είναι "Καθιστή Αρκούδα Παπαδόπουλος"

macedon
quote:
Εγω ειναι Ελληνας καθαρος και τιμω τις παραδοσεις την θρησκεια μου και την πατριδα μου.
Τα έχεις λίγο μπερδεμένα...
Πώς γίνεται να αναθεματίζεις τους Έλληνες στην εκκλησία σου, να κολλάς τη μούρη σου στο χώμα και να προσκυνάς έναν Εβραίο θεό, να έχεις σαν προπάτορές σου τον Αβραάμ και τον Ισαάκ, να έχεις σαν ιερό σου βιβλίο το ιερό βιβλίο των Εβραίων, να δοξολογείς το θεό σου στα εβραϊκά, να δίνεις στα παιδιά σου εβραϊκά ονόματα, να συμφωνείς με τον τουρκοϋπάλληλο Κοσμά τον Αιτωλό που έλεγε "Δεν είστε Έλληνες, είστε ορθόδοξοι χριστιανοί" και να είσαι καθαρός Έλληνας;
Καθαρός Ιουδαιοχριστιανός είσαι...
quote:
αλλωστε και οι 300 μαλακες της βουλης αθεοι ειναι
Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών είναι χριστιανοί... 5-10 μόνον απ'αυτούς είναι κανονικοί άνθρωποι.
quote:
Οταν ειχαμε τον Παπαδοπουλο το χρεος της πατριδας ηταν 0, το επιασες??
Θα πρέπει να αποφασίσεις τι είσαι: Χουντικός; Χρυσαυγίτης; Εθνικόφρων; Βασιλόφρων; Βαρελόφρων; Όλα μαζί; Τίποτε απ' τα παραπάνω; Και εν πάσει περιπτώσει, αν δεν είσαι τίποτε απ' όλα αυτά, τι θέλεις να γίνεις όταν πιάσεις τα 15?
Α, και για να ενημερώνεσαι, το χρέος της Ελλάδας επί Παπαδόπουλου ήταν 21%, όχι 0. Και το 21% διατηρήθηκε (με μικρές αποκλίσεις) μέχρι το 1981, που είχε φτάσει το 25%. Το 1989 είχε φτάσει στο 80%.

macedon
quote:Μα ρε μάσεντον αν δεν κάνω λάθος είσαι άνω των 45, οπότε πώς θα σε καλέσουν;
Έτσι είπες και την άλλη φορά και περίμενα 2 μέρες ντυμένος με φόρμες και με το FN στο καθιστικό μου, να με ειδοποιήσουν να παρουσιαστώ. Τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι σίγουρο; Γιατί "ντύσου-ξεντύσου", έχω καταντήσει σαν την π....να που περιμένει πελάτες...
Αλλά αν επιμένεις ορίστε η λύση:

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8326
Τα πέντε "μέτωπα" της Τουρκίας! Θα αντέξει;
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8327
Τι σημασία αν είναι κανείς...Άθεος, Δωδεκαθειστής, Χριστιανός, Χουντικός, Βασιλόφρων και ότι άλλο θέλει...Το θέμα είναι ο καθένας να βοηθησει για τους δικούς του λόγους την Ελλάδα. Μόνοι είμαστε...Το Ισραήλ έχει και αυτό τους σκοπούς του. Γι αυτό έκανε τη συμφωνία...Για να επιτύχει δικά του σ΄χεδια όχι για να βοηθήσει του Ελληνες, που παραδοσιακά είμαστε φίλοι....(Εδω ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
Μόνοι σαν την καλαμια στο κάμπο...Το θέμα είναι αν μαας περισέψει κανένα λιανοντούφεκο να σκοτώσουμε κανέναν.
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/79441/poies-einai-oi-synepeies-enos-thermoy-epeisodioy
quote:quote:
demonhunter :
Εγω ειναι Ελληνας καθαρος και τιμω τις παραδοσεις την θρησκεια μουquote:και την πατριδα μου.
Ειπα οτι ειμαι χριστιανος
φίλε demonhunter, μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί , διότι το Έλληνας καθαρός(όπως λες) Και το Χριστιανός δεν πανε μαζί.
Γιαυτο αποφάσισε τι είσαι , Έλληνας ή Χριστιανός ( εβραιοελληνας ) ;Και το " τιμώ την πατρίδα μου " με το είμαι Χριστιανός ( ιστορικά τουλάχιστον) είναι σα να πας να βάλεις μαζί νερό και φωτιά(γίνεται μωρε να συνυπάρξει το νερό με τη φωτιά;) . Ποιο πολύ την προσβάλουν πιστεύω( αυτή είναι η άποψη μου, σαφώς θα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις)
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Φιλε Ισοκρατη δεν τα ξερεις καλα αυτα ειναι προπαγανδα των παιδιων των λουλουδιων (12θειστες). Επι Βυζαντιου το ονομα ελληνας σημαινε ειδωλολατρης και οχι την φυλη, για αυτο και ελεγαν οτι χριστιανος και ελληνας ειναι εννοιες αντιθετες. Αλλα ακομα κι ετσι να το παρεις το σωστο ονομα μας ειναι Γραικοι και οχι Ελληνες και ειναι αρχαιοτερο το Γραικος, αν διαβασεις αριστοτελη θα το δεις.
Επισης οι ελληνες χριστιανοι απεδειξαν πολλες φορες στα δυσκολα οτι ηταν αυτοι που κρατησαν την Ελλαδα ψηλα σε αντιθεση με κατι προδοτες 12θειστες που το παιζουν ελληνες μεσα στις στοες
quote:
demonhunterquote:
Οι ισραηλινες μυστικες υπηρεσιες που μας προιδοποιησαν για επικειμενη εισβολη των Τουρκων στο καστελοριζοA, δεν το ήξερα ότι σε προειδοποίησαν. Άμα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο όμως, πες τους να φέρουν κι ένα τενεκέ φέτα. Απ' την καλή...
quote:
Ναι macedon ελα να βοηθησεις τον αθεο φιλαρακο σου γιατι δεν μπορει μονος, ελατε ολοι μαζι να ειρωνευεστε.Να, τέτοιος είναι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ... Μόλις δει τον ηλίθιο του χωριού, πάει και τον κοροϊδεύει. Και μετά παίρνει και μένα η μπάλα που απλά ρωτάω για να ενημερωθώ. Αλλά αυτοί οι μισοΑπάτσι έτσι είναι. Τους ξέρω...
quote:
Εγω εχω φιλο απο μεσα και μου το επιβεβαιωσε οτι ειχαν το καστελοριζο περικυκλωμενο.Ε, τα λένε αυτά! Πού να ξέρει ο άλλος ότι έχεις φίλο μέσα στη MOSSAD? Ρώτα τον και κανά σίγουρο για το στοίχημα... Ξέρουν αυτοί.
quote:
Δεν ειναι τυχαιο οτι και το 1821 χριστιανοι μας απελευθερωσαν,Το 1827 (και όχι το 1821) μας ελευθέρωσαν οι Μεγάλες Δυνάμεις. Στα λέω με χριστιανικό πνεύμα για να μαθαίνεις τουλάχιστον τα βασικά.
quote:
Δωσε τηλ οποτε θελεις να τα πουμε απο κοντα να δουμε
ποσο μαγκας εισαι καραγκιοζη.Ώπα, περίμενε. Να πάρω μια στιγμή το ποτό και τα φυστίκια μου... Δε πιστεύω να βάζεις και διαφημίσεις ανάμεσα;
quote:
Αν ησουν πραγματικος Ελληνας θα ηξερες οτι χαρη στον χριστιανισμο αυτη η πατριδα ειναι εννωμενη και λεφτερη σημερα.Να σε ρωτήσω βρε παληκάρι (υποθέτω ότι είσαι παληκάρι, αν και ενδεχομένως να φέρνεις προς τη Μπάρμπι). Αφού ο εκπρόσωπος των χριστιανών ήταν το Πατριαρχείο και αφού το Πατριαρχείο έλεγε "όποιος πολεμάει το Σουλτάνο, πολεμάει το θεό", πώς διάολο έγινε και ελευθερωθήκαμε από τους χριστιανούς;
quote:
Χρυσαυγητης και ανιστοριτος δεν υπαρχει φιλαρακο, μαλλον εσυ εισαι ανιστοριτος ή σε εχουν λιωσει στην πραπαγανδα.Καλά, έχει τώρα κάτι βλήματα ... οχτάιντσα (8'')...Θυμάμαι στη Θεσσαλονίκη, πριν χρόνια, στη Χρυσή Αυγή είχε έναν τύπο που τον έβαζαν να βάφει το κτίριο. Τον είχαν βγάλει "Waffen SS"
Και δώστου και καμάρωνε...
Αλλά είχαν και τα καλά τους τα παιδιά. Τουλάχιστον τότε, οι Χρυσαυγίτες ήξεραν τα στοιχειώδη ελληνικά. Δεν έγραφαν σαν τουρκαλβανοί λαθρομετανάστες με δυσλεξία... Και δεν ήταν Νεοχαζοί!
macedon
Χαχαχαχα μπραβο γελασαμε, τι αστειος που εισαι ρε ματσεντον εχεις πολυ χιουμορ τελικα.
Οσων αφορα το πατριαρχειο και τα λαθη που ειχε κανει στο παρελθον αλλα και τωρα δεν θα βαραινουν τους χριστιανους, ειναι λαθη πουλημενων πατριαρχων που εχουν εισχωρησει στον χριστιανισμο ωστε να τον διαλυσουν απο μεσα. Δες π.χ. τωρα τον πουλημενο Βαρθολομαιο,αυτος δεν ειναι καν χριστιανος απλα καταφερε με υπουλο τροπο να γινει πατριαρχης με την βοηθεια και των μασωνων.
Ετσι και τοτε μπορει ο πατριαρχης να αναθεματισε την επανασταση επειδη ηταν πουλημενος αλλα οι χριστιανοι συνεχισαν.
Κολοκοτρωνης,Μακρυγιαννης,Παπαφλεσσας,Διακος και σχεδον ολοι οι αγωνιστες του 21 ηταν χριστιανοι
δεν σε κανει περισσοτερο Ελληνα ουτε εμενα τουρκαλβανο.
Τουρκαλβανο σε κανει η δειλια και η προδοσια σου, ειναι ντροπη να εχεις για nick το macedon οπως ντροπη ειναι να εχουμε "ελληνες" σαν εσενα.
Καθυστεριμενοι σαν εσενα εφεραν την Ελλαδα εδω που ειναι σημερα νομιζοντας οτι ξερουν τα παντα. Μας ελευθερωσαν οι μεγαλες δυναμεις ε ματσεντον?? Με τι μας ελευθερωσαν με τα δανεια που μας εδωσαν και τα πληρωνουμε ακομα?? Ας μην ηταν ο Κολοκοτρωνης να πολεμησει θα σου ελεγα εγω αν ησουν σημερα ελευθερος.
Ποσσες ωρες online συμπληρωνεις τον χρονο ρε μεσηλικα?? Εχεις δουλεψει στην ζωη σου?? Γραφε εδω μεσα εξυπναδες να νομιζεις οτι
εισαι καποιος ενω στην πραγματικοτητα θα εισαι ενας καμμενος υπερβαρος που καθεται ολη μερα μπροστα απο μια οθονη.
Και σου ειπα οποτε θελεις να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε προσωπο με προσωπο να δουμε αν θα λες τα ιδια,πισω απο μια οθονη ειναι ευκολο να το παιζεις εξυπνος.Αντε γεια φλωρε
http://users.sch.gr/statpapako/dialogos.pdf
''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ''
Η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο, δεν αναθεματιζει τους ελληνες με την εννοια της φυλης αλλα τους ειδωλολατρες που τοτε ονομαζαν ελληνες,δεν προσκυναμε εβραιο Θεο αλλα τον Ων, δηλαδη Αυτον που υπηρχε παντα και δεν ανηκει σε φυλη, αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι και ο αριστοτελης Αυτον τον Θεο πιστευε.Ιερο βιβλιο των εβραιων η καινη διαθηκη?? Οι εβραιοι ολη μερα βριζουν τον χριστο και ιερο τους βιβλιο ειναι το ταλμουδ, οι χριστιανοι χρησιμοποιουν διαφορα ονοματα και οχι μονο εβραικα μηπως τα αλεξανδρος,νικολαος,γιωργος,δημητριος ειναι εβραικα??Ο κοσμας ο αιτωλος εννωουσε τους ειδωλολατρες οχι την ελληνικη φυλη, τοτε λεγομασταν ρωμιοι. Δειξε λιγο σεβασμο στον κοσμα τον Αιτωλο γιατι χαρη σε αυτον και τα σχολεια που δημιουργησε ανθησε και παλι το εθνος. Φτανει με την προπαγανδα των 12θειστων, και αν ειναι τοσο κολλημενοι στις λεξεις γιατι δεν παραδεχονται οτι το ποιο σωστο ονομα για μας ειναι το Γραικοι και οχι το Ελληνες???
quote:
macedon το να ξερεις καλυτερα ελληνικα απο μενα (που δεν το νομιζω) δεν σε κανει περισσοτερο Ελληνα ουτε εμενα τουρκαλβανο.
Έ, όσο νά 'ναι... Άλλο να έχεις τα ελληνικά σαν μητρική γλώσσα, όπως εγώ, κι άλλο να τα μαθαίνεις στο ΙΚΑ, όπως εσύ. Πάντως έχεις ένα δίκιο. Είναι δύσκολα τα ρημάδια τα ελληνικά...
quote:
Τουρκαλβανο σε κανει η δειλια και η προδοσια σου
Δειλία και προδοσία εγώ; Που ξημεροβραδιάζομαι με το FN αγκαλιά; Που περιμένω από μέρα σε μέρα τον πόλεμο, σύμφωνα με τον προφήτη dom1? Που μέχρι και τον μισοΑπάτσι τον Νικόμαχο έψησα να πάμε να πολεμήσουμε;
Με πληγώνεις την καρδιά...
quote:
Καθυστεριημενοι σαν εσενα εφεραν την Ελλαδα εδω που ειναι σημερα
Α, με μπερδεύεις με τους χριστιανούς. Όχι, κάνεις λάθος, δεν είμαι Χριστιανός. Κανονικός άνθρωπος είμαι.
quote:
Μας ελευθερωσαν οι μεγαλες δυναμεις ε ματσεντον??
Έτσι λέει η ιστορία. Τώρα βέβαια, εγώ πιστεύω εσένα πιο πολύ, δεν έχω λόγο άλλωστε να σε διαψεύσω...
quote:
Με τι μας ελευθερωσαν με τα δανεια που μας εδωσαν και τα πληρωνουμε ακομα?? Ας μην ηταν ο Κολοκοτρωνης να πολεμησει θα σου ελεγα εγω αν ησουν σημερα ελευθερος.
Λοιπόν, έχεις δίκιο που δεν το ξέρεις. Η Ιστορία της Επανάστασης διδάσκεται στην ΣΤ΄ τάξη του δημοτικού. Όταν θα φτάσεις εκεί, σε 2 χρόνια (αν δεν μείνεις σε καμία τάξη) θα τα μάθεις και συ...
quote:
Ποσσες ωρες online συμπληρωνεις τον χρονο ρε μεσηλικα??
Μμμ.... εξαρτάται πόσους χαζούς θα βρω για να περάσω την ώρα μου.
quote:
Εχεις δουλεψει στην ζωη σου??
Κάτσε να θυμηθώ... μμμμμ.... δεν κατάλαβα την ερώτηση. Μπορείς να την επαναλάβεις;
quote:
Και σου ειπα οποτε θελεις να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε προσωπο με προσωπο να δουμε αν θα λες τα ιδια
Λοιπόν, το κανονίζουμε από τώρα. Δευτέρα πρωί, 8 η ώρα μπροστά στο Λευκό Πύργο, θα λύσουμε τις διαφορές μας μια και καλή. Για να με γνωρίσεις, θα φοράω μια κονκάρδα που θα λέει "Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΩΖΕΙ". Φέρει και τους δικούς σου. Μη φορέσεις ψηλοτάκουνα.
Να είσαι εκεί...

macedon