- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(Σοβαρή απάντηση)
quote:
Οσωον αφορα στο πατριαρχειο και τα λαθη που ειχε κανει στο παρελθον, αλλα και τωρα, δεν θα βαραινουν τους χριστιανους.εΕιναι λαθη πουλημενων πατριαρχων που εχουν εισχωρησει στον χριστιανισμο ωστε να τον διαλυσουν απο μεσα.
Πουλημένος ο Γρηγόριος πασάς ο Ε΄;
quote:
Ετσι και τοτε μπορει ο πατριαρχης να αναθεματισε την επανασταση επειδη ηταν πουλημενος αλλα οι χριστιανοι συνεχισαν.
Προφανώς θα αγνοείς ότι ο εν λόγω Πατριάρχης έγινε "άγιος" από την εκκλησία σου.
quote:
δεν προσκυναμε εβραιο Θεο αλλα τον Ων
Το "Αλληλούια" που λες στην εκκλησία σου, είναι εβραϊκή λέξη που σημαίνει "δοξολογήστε τον Γιαχ" (Γιαχ είναι το "χαϊδευτικό" του Γιαχωβά).
quote:
αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι και οαAριστοτελης (Τα κύρια ονόματα γράφονται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα) Αυτον τον Θεο πιστευε
Ήταν ο Αριστοτέλης Ιουδαιοχριστιανός;
quote:
Ιερο βιβλιο τωνεΕβραιων (Τα δηλωτικά έθνους γράφονται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα) ηκΚαινηδΔιαθηκη?? (Η Καινή Διαθήκη" γράφεται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα. Θεωρείται κύριο όνομα)
Η Παλαιά!
quote:
ΟιεEβραιοι ολη μερα βριζουν τονχXριστο
Οι Εβραίοι ΔΕΝ ασχολούνται με το "Χριστό".
quote:
και ιερο τους βιβλιο ειναι τοτΤαλμουδ
Το Ταλμούδ ΔΕΝ είναι το ιερό τους βιβλίο. Τουλάχιστον όχι το μόνο. Η Πεντάτευχος είναι. Το Ταλμούδ είναι η καταγραφή του άγραφου νόμου που υπήρχε από την εποχή του Έσδρα... Και φυσικά στο Ταλμούδ δεν γίνεται καμία αναφορά ούτε σε "χριστό" ούτε σε "χριστιανούς".
quote:
ΟκΚοσμας οαΑιτωλος (τα κύρια ονόματα γράφονται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα) εννωοουσε τους ειδωλολατρες, οχι την ελληνικη φυλη
Δεν υπήρχαν ειδωλολάτρες τον 18ο αιώνα.
quote:
Δειξε λιγο σεβασμο στονκΚοσμα τον Αιτωλο γιατι χαρη σε αυτον και τα σχολεια που δημιουργησε ανθηισε και παλι το εθνος.
Ο Τουρκοϋπάλληλος Κοσμάς απλά προπαγάνδιζε ότι "τους Τούρκους τους έδωσε ο θεός για το καλό μας". Λες να είναι τυχαίο που βασικοί του θαυμαστές ηταν ο Κουρτ Πασάς και ο Αλή Πασάς;
Όσο για τα σχολεία... Καμία ιστορική αναφορά δεν υπάρχει γι'αυτά.
quote:
Φτανει με την προπαγανδα των 12θειϊιστων
Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής.
quote:
το ποιο σωστο ονομα για μας ειναι το "Γραικοι" και οχι το "Ελληνες"???
Είναι πιο αρχαίο, όχι πιο σωστό. Για μας, το "Γραικοί" και το "Έλληνες" είναι το ίδιο. Για σας πάλι ... δεν γνωρίζω...
ΥΓ: Μην ξεχάσεις... Δευτέρα πρωί στις 8.
ΥΓ2: Δεν σε πειράζει που σου διορθώνω τα λάθη, ε; Ξέρω ότι μιλάς καλά ελληνικά αλλά με λίγη προσπάθεια θα μπορείς να τα γράφεις κιόλας.
ΥΓ3: Στο χωριό σου δεν βάζουν τόνους; Μόνον ο "Ριζοσπάστης" στο μεσοπόλεμο χρησιμοποιούσε το ατονικό σύστημα. ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ!

macedon
quote:
Εμας μας ενδιαφερουν τα νεα του θεματος και οχι οι παπαρολογιες του τυπου μαλακεδονα
Μεγάλε έγραψες!!!!
Ακόμα γελάω!!
Που τη βρήκες αυτή τη λέξη βρε θηρίο!!
macedon, χωρίς παρεξήγηση, αλλά πρέπει να εισηγηθείς να καταχωρηθεί αυτή η λέξη στο νέο ελληνικό λεξικό.![]()
![]()

Edited by - Ψηλός on 17/09/2011 15:05:23
quote:
Εμας μας ενδιαφερουν τα νεα του θεματος
Δεν υπάρχουν νέα. Από Δευτέρα απόγευμα μάλλον έχουμε πόλεμο. Από την επόμενη βδομάδα θα έχουμε την Κωνσταντινούπολη. Αρχές του επόμενου μήνα ο χριστιανισμός θα επικρατήσει σε όλον τον κόσμο. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα νικήσει στην έδρα της Τότεναμ.
Άντε, πάνε στο ΝΙΚΟΜΑΧΟ τώρα, κάτι σε ήθελε...

macedon
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24059&Itemid=139
''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ''
Αρα εχουμε τα παρακατω σεναρια.
1)Αναμενουν μεχρι να επανελθουν ολοι στις θεσεις τους και εντινουν την κατασταση σταδιακα και οσο τους περνει χωρις σοβαρες προκλησεις και απο εκει και περα θα περιμενουν να συμβιβαστουμε εμεις.Οταν επανελθουν ολοι και δεν εχει βρεθει λυση τοτε θα πανε την κατασταση μεχρι εκει που δεν θα χασουν.Δεν ειναι θερμοκεφαλοι σαν εμασ να τα βαλουν με τους ισραηλινους που ειναι και πυρινικη δυναμη.Θα προσπαθησουν να μασ φερουν προ τετελεσμενων.
2)θα επιδιωξουν να κανουν τεχνιτη ενταση οσο απουσιαζει η πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια εχοντας το πλεονεκτιμα του εφνιδιασμου.Και φυσικα θα περιμενουν απο εμασ την λαθος κηνιση.Λαθος κηνιση θα ειναι κανουμε πισω και να παμε σε διαπραγματευσεις φοβουμενοι την οικονομικη ανεχεια που εχουμε.Εμεις απο μερια μας πρεπει με καθε κοστος να κρατησουμε χαμηλους τονους και διξουμε οτι δεν θελουμε ενταση και οταν φτασει ο κομπος στο χτενι να δρασουμε πρωτοι και να χτυπισουμε αποφασιστικα προκαλοντας πανικο στους Τουρκουσ.
quote:
Να, τέτοιος είναι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ... Μόλις δει τον ηλίθιο του χωριού, πάει και τον κοροϊδεύει. Και μετά παίρνει και μένα η μπάλα που απλά ρωτάω για να ενημερωθώ. Αλλά αυτοί οι μισοΑπάτσι έτσι είναι. Τους ξέρω...
quote:
Μμμ.... εξαρτάται πόσους χαζούς θα βρω για να περάσω την ώρα μου.
quote:
Δειλία και προδοσία εγώ; Που ξημεροβραδιάζομαι με το FN αγκαλιά; Που περιμένω από μέρα σε μέρα τον πόλεμο, σύμφωνα με τον προφήτη dom1? Που μέχρι και τον μισοΑπάτσι τον Νικόμαχο έψησα να πάμε να πολεμήσουμε;Με πληγώνεις την καρδιά..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aυτα και άλλα,έγραψες macedon.Μιλάμε έχω πεθάνει στο γέλιο και είναι μεσημέρι ακόμη!!!!!
που είσαι yαπετ,χάνεις το σόου!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Κοιτάξτε λίγο τι έχει γραφεί στα προηγούμενα έξι θέματα και τι πραγματικά έχει γίνει...
Επειδή έγινες σύμμαχος με το Ισραήλ? Γιατί να σε βοηθήσει κάποιος σήμερα Ελληνα ? Αφιλοκερδώς? Από αγάπη ? Το γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτά δεν γίνονται σε επίπεδο τουλάχιστον κρατών!!! Άρα για πες μου πολεμοχαρή μου ποιο είναι το αντίκρυσμα, το όφελος των συμμάχων σου? Μην ταλαιπώρησε να ψάχνεις δεν υπάρχει όφελος? Ναι καλά άκουσες δεν υπάρχει όφελος!! Και ξέρεις γιατί ρε Ελληνα γιατί όταν θα έρθει η δύσκολη στιγμή και πέσει η πρώτη κανονιά τότε θα σε ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!! Ξέρεις η δεν ξέρεις ιστορία Ελληνα? Ξεστραβώσου και δες πόσες φορές οι σύμμαχοι σου σου είπαν προχώρα ..πόσες φορές σε πούλησαν? Και αν συνεχίζεις να βροντοφωναζεις ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ από το pc σου σκέψου και λίγο τα πραγματικά παλικάρια που θα θυσιαστούν για τις λιγες στιγμές που εσύ θες να νοιώσεις ήρωας!! Δες επιτέλους την πραγματικότητα ..οι τουρκοι Ελληνα μπορούν να σε πυροβολούν στο Καστελόριζο με ελεύθερους σκοπευτές ενώ εσύ θες πολύ πετρέλαιο για να φτάσεις να αμυνθείς!!! Σκέψου λίγο λοιπόν..η μάλλον ξεκίνα να σκέφτεσαι δεν μπορεί να σου έχουν κάνει λοβοτομή και αυτή την εποχή να πιστεύεις σε νίκες περιπάτου η να θες ένα πόλεμο!!! Μονο στην καρδιά κάποιων ετοιμοπόλεμων ουκαδων παλικαριών μπορεί η Ελλάδα να πατήσει ....μα όλη η Ελλάδα να πατά εκεί και μάλιστα να το παίζει και μαγκάκι ...εεε καταντάει αηδία ...!! Γιατί τα υπόλοιπα παλικάρια αετοι,ναυτικο κοκ δεν θα τους δώσουν ρε Ελληνα το μέσο να υπάρξουν και αυτοί ως ήρωες!! Εδώ είμαι και εδώ είσαι ..παρεξηγήσου αν θες εγώ έπρεπε να σου πω τα πράγματα ωμά, όχι για να χεστείς άλλα για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις πια την ευφυΐα σου ..μπας και βγούμε από το πολύ πολύ μαύρο τούνελ που μας ετοιμάζουν οι "φίλοι" μας!!!
Απο τα κατοχικά νεα.
Πόσο δίκιο έχει ο συντάκτης!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.