- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Εδώ που τα λέω, κάθε εγγραφή είναι μια διαστροφική διαδικασία. Ακόμα, ή και ιδίως, αν η βελόνα σκαλίζει τον φαιό ψυχοβγάλτη που ισορροπεί τις ουρές, τα αρxίδια και τα Timberland της εικόνας μας.
Οι περισσότερες εικόνες, πορεύονται βέβαιες που οι προστριβές γεννούν βία, ενώ τα πράγματα είναι εντελώς τ’ανάσκελα: η βία γεννά προστριβές. Τρίβεται βιαίως η βελόνα, χαράζει το δίσκο και την ουσία, πάρε νά’χεις νευρώσεις και φοβίες, άσκοπα bootαρίσματα, μπλε και μαύρες οθόνες. Μπλέ και μαύρες ζωές, πούτσες μπλε και πολύχρωμες πεταλούδες. Όταν ονειρεύεσαι. Οι πεταλούδες.
Κι έχεις τον κάθε παπάρα να σου λέει, που αυτά είναι φυσιολογικά πράματα. Δηλαδή, τί φυσιολογικά βρε τριμάλακα? Λογικώς φυσικά, φυσικώς λογικά, εκ φύσεως λογικά, λειτουργικώς αναμενόμενα? Windows 7 Ultimate.
Μην ψαρώνεις. Αν ήταν να σου μιλάω και να μη γνωρίζω την ετυμολογία, μισή καφρίλα δική μου, μισή και παραπάνω δική σου που με παρακολουθείς. Το θέμα εδώ, είναι η δική σου ετυμολογία. Εκτός wiki, εκτός γενικώς.
Εδώ σε θέλω μάγκα μου. Να ετυμολογήσεις. Όχι να ετοιμολογήσεις. Να αποφασίσεις που σε αφορά η βλάβη και το σακατλίκι σου. Και μετά να τιμολογήσεις. Όχι αυτά που σου χρωστάνε για τις υπηρεσίες σου, παρά αυτά που χρωστάει η εικόνα στην ουσία σου.
Μου λέει ο Μπερνάρ, πως αν φτάσεις ο δίσκος σου να είναι ασταθής, καλού κακού του τραβάς ένα Ιmage με το Akronis, κι έχεις καβάντζα να μην χάσεις τις εγγραφές σου. Τις εύθραυστες. Κι όχι μόνο: καβατζώνεις και το λειτουργικό και ότι γαμωτρέχει εξαρτημένο από τη Registry.
Βρήκα λοιπόν που κάτσαμε στην εύθραυστη περίπτωση, κι έχω τώρα κι έναν δίσκο καβάντζα, να ακρώνω, να ακρώνεις, να ακρώνει.
Είναι λοιπόν 5.20 τα ξημερώματα, κι ενόσω το Akronis παλεύει να ακρώσει τον Western Digital, σκέφτομαι αυτούς που ακρώνουν με παιδιά, με κείμενα και μουσικές. Που αντί να ξακρίσουν, ακρώνουν. Images της προσωπικής τους μαλακίας, γκαντεμιάς και μιζέριας. Πρώτος εγώ φιλαράκι. Μην ξεχνιόμαστε κιόλας.
Η στοχαστική απόγνωση έχει μιαν άλλη ποιότητα. Όπως και να το κάνουμε. Θα ανησυχήσω μόνο στην περίπτωση που υπάρξει Image και για αυτήν.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τι τα θες τα γαμωwindows, αφού έχεις...συνάψεις?
Και γιατί μονίμως εσένα πηδούνε τα παραθύρια της Ultimate 7?
Από όταν σε ξέρω, συνέχεια προβλήματα με τα παράθυρά σου έχεις.Κλείστα τα ρημάδια και πάρε ένα Mc, χωρίς τον Ντόναλτ βέβαια.
Και χάνεσαι μέρες, από το πεδίο.Τι ψάχνεις να σώσεις, να διαγράψεις, να αποθηκεύσεις?
Χέστα όλα και βγες να πιούμε την μπύρα μας, να γαμωσταυρίσουμε τον Στηβ και όλο του το σόϊ, τον Μπιλ και αυτουνού το σόϊ!!!
Και που είσαι?
Ασε τις εικόνες να δημιουργούν όση βία θέλουν.
Εμείς φτιάχνουμε τις δικές μας εικόνες.Εκείνες τις όμορφες, πολυεθνικές, οικουμενικές ντε, ξέρεις!
Εστω και λαβωμένος, θα γυρίσεις στην μάχη.
Σε ξέρω καλά!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/04/2014 14:16:13
quote:
Θα ανησυχήσω μόνο στην περίπτωση που υπάρξει Image και για αυτήν.
Τέτοιου είδους, image, κάνουν μόνο οι φίλοι.Συμπάσχουν.
Και γι αυτό μόνο να ανησυχούμε, δε χρειάζεται.
την καλησπέρα μου παίδες
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Μέσα από τη ζωή βγαλμένοι...

Ως εκτούτου, εγώ θα μιλάω για την δικιά μου, κι εσύ θα κάνεις που καταλαβαίνεις, ενώ ξέρουμε και οι δύο πως στην καλύτερη θα ψάχνεις αντιστοιχίες. Αλήθειας.
Η εικόνα είναι βάσανος. Και υποχρέωση. Για τον μπούτσον επινόηση, αλλά θεμελιώδης θλιβερότητα. Συνειδησιακή. Και ασυνείδητη στις βαριές περιπτώσεις. Φαντάσου δηλαδή, πόσο καραγκιόζης είσαι μπροστά στις πολύχρωμες πεταλούδες. Πολλά κιλά. Όσα και τα μάτια της κάθε πεταλούδας. Εδώ σε παίρνει να ρίξεις μια ματιά στη wiki. Για κάτι τέτοια φτιάχτηκε.
Όχι για να ψάχνεις το νόημα των πάντων.
Η εικόνα που λες –εγώ λέω, εσύ κάνεις που ακούς-, είναι και προϊόν. Από τα πιό, ίσως και το πιό ιδιότροπο. Το πουλάς, πληρώνεσαι, κι αντί να φύγει ο “πελάτης” με τη σακούλα, μένεις εσύ με το εμπόρευμα. Μιλάμε για φοβερή κέντα. Πληρώνεσαι για να κρατήσεις το προϊόν, να το φορέσεις, να το λουστείς, να το φας, και τέλος πάντων, να το μοιραστείς με τις προσωπικές σου πεταλούδες. Πολύχρωμες ή όχι. Οι πεταλούδες.
Όλοι οι άλλοι -κι εμείς που τα συζητάω εδώ τώρα-, πληρώνουν για να σε δουν ως αγοραστή της πραμάτιας σου. Αυτό είναι το catch της υπόθεσης.
Εδώ σε θέλω μάνα μου. Αστραφτερές πουστιές, γκλαμ εξηγήσεις, και μια χοντρή που θά ‘θελε να αδυνατήσει στο σύμπαν της γιαγιάς της, της Μπάρμπι και του Μέγκουλα όταν βγει από τη φυλακή. Της.
Στο κλίμα αυτών των βαθυστόχαστων, η καλημέρα είναι εξίσου προϊόν εικόνας. Αλλά και το άι σιχτίρ.
Καλημέρα.
Ξέρεις τι γουστάρω στα θέματά σου?
Είναι που οι ηλίθιοι δεν μπορούν να τα μαγαρίσουν.
Δεν μπορούν να σκεφθούν, ούτε μιά βλακεία να πετάξουν?
Και ξέρεις γιατί?
Επειδή για αυτούς, είναι ήδη "βλακείες" αυτά που γράφεις.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αλλά και γενικώς. Από Γλυφάδα ως Περιστέρι και Προφήτη Δανιήλ. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, με ένα καθρεφτάκι στο χέρι κι έναν κόμπο στο λαιμό, στο μυαλό και τα παπάρια. Καθρεφτάκι στο ξύρισμα, καθρεφτάκι στο αυτοκίνητο, καθρεφτάκι στην ουσία και τα γραπτά.
Παντού εικόνες, να καθρεφτίζονται μες την καλή χαρά, να αστράφτει το σύμπαν κόσμος. Έξω και μέσα μας. Γκλαμ ροκ, εντάξει. Γκλαμ μόδα, εντάξει. Γκλαμ τέχνη, ζοριστά. Γκλαμ πολιτική σκέψη και ψυχή, ρε φιλαράκι?
Θα μου πεις, εδώ έχουμε γκλαμ θρησκείες. Ξυρισμένα κεφάλια, αναμαλιασμένα κεφάλια, μούσια, φαβορίτες με κοτσιδάκια, μαύρο και χρυσό, λευκό και μελιτζανί, πορτοκαλί και κόκκινο. Οτι γουστάρεις. Έχεις άλλους να είναι άπλυτοι από έξω, άλλους από μέσα, με ξυρισμένες φάτσες, αξύριστες, gay σεξουαλικότητα κι ευνουχισμένες λίμπιντο.
Το βασικό είναι, που όλοι αυτοί θεοσέβονται. Την έχουν μεγάλη. Την επικοινωνία με το θείο. Ξέρουν τι πρέπει να φας, να πιείς, να πεις, να σκεφτείς, να ελπίσεις, να επιδιώξεις, να μελετήσεις, να εμβαθύνεις, να εμπιστευτείς, να αγκαλιάσεις. Δεν θα πω και να γαμήσεις, γιατί θα μπω στη λούμπα να χαλάσω την εικόνα και το κάρμα μου. Άσε που δεν είναι της παιδείας και του χαρακτήρος μου.
Μην χάνεσαι. Στο καθρεφτάκι ήταν η κουβέντα. Ποιός τροχός, ποιά φωτιά και παπαριές. Η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου, ήντουνε το καθρεφτάκι. Χωρίς αυτό, εικόνα πάπαλα. Θα μου πεις βέβαια, ρε μάστορα, για την εξωτερική εικόνα μας μιλάς τόσην ώρα?
Μην ψαρώνεις. Το μέσα σου, το κοιτάς κατά πως έμαθες να κοιτάς το απέξω σου.
αλλα βρε ντι ες εμι... ξεκινάω (εν αγνοία κινδύνου είναι η αληθεια) μια καλημέρα είναι αυτή κτλ κτλ
του εντέχνου λέω, θα τα βρούμε, ειναι και η ωρα καλή...
ευχάριστο καπάκι, C++ και Java διαβάζω
(θα συνεννοηθούμε λέω, δε μπορεί κάπου θα τον "πιάσω")
λίγο κράτησε η χαρά, στην επόμενη αράδα
(ομολογώ συλλαβιστά) ψελλίζω... A Z A T U R E !
και μου κόβονται τα γόνατα...
Ρε μπας και είσαι βλάκας και έχει δίκιο ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, λέει ο έσω..τέτοιος μου (την εχει δει απο το πρωί με την πάρτη μου)
Μπα, λεω εγω, δε μπορεί θα καταλάβω τι εννοεί, δεν θα ρωτήσω τη θεία Google,
ειναι η ωρα τέτοια, ήταν η μερα τέτοια που κι ενα κλικ φαντάζει Γολγοθάς (ξερεις, αυτός της ιστορίας).
τι διάβολο? βλάκας είμαι? υπάρχουν και τα συμφραζόμενα. Πονηρός ο βλάχος
αλλα βλάχος, κατω απο το αυλάκι, στη Γλυφάδα μπορεί να εχει πάει, εποχές που δεν υπήρχε gps,
αλλα τον βοτανικό, τον ειχε για τραγούδι!
Όπως κι εκείνο το παλιο, με το τριάντα τρία, που πάλευε όλη μέρα για να μη το διαβεί ένας,
για να μπορούν να ελπίζουν οι δεκαπέντε...
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου καθείς εφ ω ετάχθη

Αιθήρ
Εσκισες!!!
Είσαι μέσα στο πνεύμα.
Είμαι σίγουρος ότι εξέπληξες τον Ντιεσέμη, όσο κι εμένα...!!!
Μη μασάς με το A Z A T U R E, εύκολο είναι.
Αllien Zoo Available Terra Universe Runescape from Earth.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εξαιρετικά αφιερωμένο, επειδή με εξέπληξες!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
(o Θεοδωράκης απλή... συνωνυμία)

Αν καταφέρουμε να φτιάξουμε μια 11αδα έξυπνων εδώ μέσα, κοίτα τι μας περιμένει....
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:
Σου αρέσει το ποδόσφαιρο βλέπω, ΝΙΚΟΜΑΧΕ.
Πιό πολύ μου αρέσει το μωράκι που έβαλα πιό πάνω.
Το σκέπτομαι πως θα κάνει, κάθε φορά που θα βλέπει να πηδάει ο Αιθηρ με το...χαλασμένο αλεξίπτωτό του!![]()
![]()
![]()
Σκέτη γλύκα δεν είναι?
Το μωράκι βέβαια, όχι ο Αιθήρ!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Και γω αυτό έχω διαπιστώσει.
Σου αρέσει το ποδόσφαιρο βλέπω, ΝΙΚΟΜΑΧΕ.
Απλά θα συμφωνήσω με τον Αιθήρ.
Ο DSM πεταει 20 σειρές κειμενου. Διαβάζεις τις 3 πρώτες και λες αδερφέ καταλαβαίνω απόλυτα. Αμ δε. Στην ακριβώς επόμενη σειρά σου πετάει ενα διαφορετικό νόημα και ψάχνεις την σύνδεση με τα προηγούμενα. Εκεί είναι, στραβάδι. Όχι πίσω απο τις λέξεις, μπροστά. Στα κείμενα του, πρώτα ξεπηδούν τα νοήματα και μετά οι λέξεις.
Ο παρών λογαριασμός δημιουργήθηκε όταν είχα θελήσει να δώσω τα σέβη μου στον DSM.
Του είχα σχολιάσει μάλιστα, πως λέει τρομερές αλήθειες, αλήθειες προσωπικές και διαφορετικές για τον καθένα. Αλήθειες απόλυτα εξαρτώμενες όμως από τα βιώματα του καθενός.
Το ήξερε για εμένα, πρίν από εμένα.
Τα σέβη μου ξανά.