- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ε GNW ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ...!!!
Ορίστε αφού δεν το κάνει ο ngw ...ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΕΓΏ...

Edited by - allzzaro on 28/08/2004 20:33:53
Aπ οτι βλεπω εχεις μια εντονη αισθηση της δικαιοσυνης,αλλα εδω ειναι ενας χωρος που εναλλασονται προσωπα και ονοματα εκτος απο αυτα που ανακυκλωνονται,και επικρατουν διαφορες αποψεις στην κριση σου και στην νοημοσυνη σου ειναι τι κρατας τι πετας και τι προσπερνας.
Αν σε βλαπτει το σαιτ προσπερασε το αν δεν θιγονται δικα σου συμφεροντα ποιος ο λογος να καταφυγεις στα ΜΜΕ:;
εκτος αν υπαρχει κατι που σε πονα βαθεια τοτε τα πραγματα αλαζουν.
Οσο για τα παιδακια που γραφουν εδω και δεν ξερουν το παρασκηνιο νομιζω πως μονο καλο τους κανει να μενουν στον αφρο.
Το ζητουμενο πιο ειναι;

quote:
Υπαρχουν πολλες ''δραστηριοτητες''που γινονται εδω μεσα.Μιλαμε για ''μαυρα λεφτα''.Απο ορισμενα που γινονται εδω.Υπαρχει προσφορα και ζητηση.Απο οτι μπορειτε να φανταστειτε.Και εδω θα πω κατι.Οπου υπαρχουν ολα τα παραπανω,υπαρχει και κινδυνος.Απο αυτους που θιγεις τα συμφεροντα τους.Και τοχω ξαναπει.
Tώρα .. τι πάς και μπερδεύεσαι στα οικονομικά... ????
Ολοι μπαίνουμε και γράφουμε.. κάποιο κέρδος θα πρέπει να έχει ..
Πώς θα βγάλει τα εξοδά του... Μιλάμε για τεράστια έξοδα...
Για ρωτήστε πόσο πάει η σύνδεση στη Forthnet...
Στη ανοικτή συνάντηση που έγινε .. (μιλώ για αυτούς που δεν πήγαν) μπορούσαν να πάνε και να δώσουνε κάποια συνεισφορά.. στο τυπικό δωράκι που είχαν... έτσι βρέ αδερφέ ..
Τώρα βγαίνεις και μας λές οτι θα κάνεις αποκαλύψεις...
Μας κοροιδεύεις...
Εγώ έχω να σου πώ ενα πράγμα...
Ο τρόπος που γράφει ο καθένας είναι μοναδικός..
Και ο τρόπος ο δικό σου είναι τσεκαρισμένος .. τουλάχιστον για εμένα... είναι η τρίτη φορά που αλλάζεις λογαριασμό και nicname.
Στον δεύτερο λογαριασμό δεν σε είχα πιάσει αλλά στον τρίτο έκανα χρήση ειδικών προσόντων μου..
Οσο πιο πολύ γράφεις τόσο αποκαλύπτεσαι...
Πές λοιπόν γρήγορα οτι εχεις να πείς... και κοπάνατη οσο μπορείς
Edited by - allzzaro on 28/08/2004 21:09:29
Παρατηρώ οτι όσο ο ύποπτος μίλαγε ο ngw ΔΕΝ.
quote:
Αυτοι που το σκεφτονται ειναι αυτοι που δεν μπορεις να τους συναντησεις ποτε στη ζωη σου.Δεν θα με ρωτησεις γιατι ''γιατι'' την απαντηση την ξερεις απο μονος σου.Δεν ησουν ποτε ικανος να τους συναντησεις.Ολα αυτα με ''χρωματα'' πασπσλισμενα.Αλλα που να καταλαβεις τι εννοω.
Οχι δεν υπηρξα ικανος να τους συναντησω.Ισως μια μερα ειμαι αξιος.
Χαιρομαι παντως που δεν εισαι μονος.
Ειναι βαρυ το φορτιο της γνωσης που σε φερνει σε απογνωση.
εχε γεια και παρεδωσε το μηνυμα ως εχει.Διχως λεξη παραπανω.
"Ερμης" αν εισαι μιλα.
Η κριση μου ειναι περιορισμενη και λανθανουσα.
Μα στο χαος των λεξεων σου ισως βρω την τροχια της αληθειας σου.
Σιωπω + αναζητω την υπερβαση στον Λογο σου.
ngw χαιρε...
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Υπαρχουν πολλες ''δραστηριοτητες''που γινονται εδω μεσα.Μιλαμε για ''μαυρα λεφτα''.
Α ρε αληταράδες μαφιόζοι του esoterica. Δεν ντρέπεστε να εξαπατάτε αθώα παιδάκια, να τα πείθετε να γίνουν μέλος στο forum για να τους τρώτε τα λεφτα? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ! Ευτυχώς τώρα ήρθε ο ngw να μας ανοίξει τα μάτια.
Πέρα απο την πλάκα τώρα, θα έλεγα πως ο ngw είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μέλους που έχει μπαφιάσει να τραβάει μ...ια και μπήκε εδω μέσα για να μας πρήξει τα συκώτια με ανόητους, ανυπόστατους και φυσικά αναπόδεικτους ισχυρισμούς. Και που συζητάτε ακόμα μαζί του μετά απο τις αηδίες του περί <<νησιών>> και <<φοτογραφιών>> εντύπωση μου κάνει. Το παρόν όμως topic είναι μια καλή ευκαιρία για προβληματισμό. Πολλά μέλη μπαίνουν στο forum, γράφουν ότι τους καπνίσει στο κεφάλι χωρίς επιχειρήματα και όταν τους επισημαίνεται το λάθος τους, αρχίζουν να βρίζουν αυτούς που τους το επισήμαναν. Τ μέγ αυτά ρίχνουν πολύ το επίπεδο του forum.
Υ.Γ. Έχω ήδη καταθέση μύνηση κατ'αγνώστων στο esoterica για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, διακίνηση ναρκωτικών, διακίνυση πορνογραφικού υλικού με ανίληκους, αποπλάνηση ανηλίκων. Επίσης, απόρρητες πληροφορίες μου λένε οτι ο admin είναι στην πραγματικότητα ο Κώστας Πάσαρης ο οποίος μέσω ενός laptop απο το αρχηγείο του στη φυλακή στη Ρουμανία επεκτείνει τις εγκληματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα ξανά. Ναναι καλά ο ngw που μας άνοιξε τα μάτια...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
![]()
Θα ήθελα να υποβάλω μια πρόταση προς όλα τα ΕΝΤΙΜΑ μέλη του esoterica.gr
ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΑΣ ΜΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ Bytes ΤΟ Server ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.
Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου απέναντι σ’ αυτόν που διαχειρίζεται αυτόν τον τόπο ασχέτως της όποιας ιδεολογικής ΚΑΙ ΜΟΝΟ διαφωνίας μπορεί να είχα μαζί του. Από εκεί και πέρα εκτιμώ και σέβομαι τον ΑΝΘΡΩΠΟ και την προσφορά του.
Φίλε Admin χαράς το κουράγιο σου.
Φιλικά Απόστολος.
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 29/08/2004 01:13:47
μπα - μην τον προβιβαζεις! προκειται περι καθαρου ηλιθιου 1000 καρατιων.!
ο ngw εχει κανει τα ιδια (με nick: yngwie) σε διαφορα φορουμ κι εχει φαει κλωτσια απο παντου (εξω πουστη απ'την παραγκα) ![]()
(εδω εβαλε μισο nick γιατι τo Yngwie ειναι κατοχυρωμενο απο αλλο μελος του esoterica)
ηθελε να επιτεθει σε καποιον που τον εδιωξε απο "αλλου" και ανοιξε το "θεμα" ΧΑΟΣ (ονομα και πραγμα) - ο Admin ομως του χαλασε τη μαγιονεζα κλειδωνοντας το και ετσι ο ngw αποφασισε να τον εκδικηθει "βγαζοντας τα απλυτα του στη φορα" (το μονο απλυτο στην ιστορια ειναι ο ιδιος ο ngw
)
Απο κοντα και καποιος γνωστος του, αλλα και ο ngw με διπλο nick - ε, και γινομαστε επιθεωρησιακο νουμερο κακης ποιοτητας.
Δεν συμφωνω να τον αγνοησουμε - ο ngw κανει για σακκος του μποξ - προπονηθειτε πανω του ελευθερα.
![]()
![]()
Edited by - ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ on 29/08/2004 03:59:34
ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΔΕΝΕ ΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ....
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ GNW ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ......(ΑΝΤΜΙΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ JUST JOCKIN' I'M WITH YA DUDE!?!) ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ(ΣΙΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ)
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Λυπαμαι ερχεσαι δευτερος στο να μιλας χωρις να σκεφτεσαι
Το χρυσο το κατεχει Ο Cybermaster.
μα σου απονεμω το ασημενιο.
να κοιτας φιλε μου την προθεση και αν δεν μπορεις να την δεις να σιωπας αλλιως ισως κατακτησεις και το χρυσο.Δεν ασχοληθηκα μαζι σου.
Σε παρακαλω να κανεις το ιδιο.
Οσο για την spirit εισαι κατα την αποψη μου αδικος.
Δεν επρεπε να την αναφερεις.
χαιρε...
quote:
Οταν θα ερθουν τα ''καταδρομικα''και τα ΄΄βομβαρδιστικα''τι θα γινει;Μα φυσικα αυτο που γινοταν παντα.Παντου.Διαβαστε λιγο ''ιστορια''ασχετοι για να καταλαβετε τι εννοω.
μπα, εγω δεν ανησυχω καθολου! θα βαλω εσενα ως ασπιδα/κρεατοσακκο - βαζω στοιχημα πως μολις σε δουνε τα "βομβαρδιστικα"
ω, μεγαλε nebula, υποκλινομαι στο μεγαλειο σου, σωσον υμας απο τα καταδρομικα, αμην ![]()
![]()
![]()
quote:
Εσύ δεν ασχολείσε μαζί μου,και εγώ δεν έχω αναφέρει καν το nick σου.
δεν ειπα οτι ανεφερες το nick μου.
αλλα χρησιμοποιεις το μυνημα μου και σχολιαζεις.
Αλλα μαλλον εχεις δικιο δεν ασχοληθηκες μαζι μου...
τουλαχιστον Οχι Αμεσα αλλα με Πλαγιο τροπο,χωρις καθαρη Προθεση.
σκεφτομαι αραγε ειναι Κολπο;
με Πλαγιο τροπο γιατι ουτε καν μου απευθηνεσαι αλλα χρησιμοποιεις τα λογια μου ως εξης και μαλιστα λες στην αρχη.
quote:
είτε να σιωπήσει(κοινώς να κάνει μόκο) και να υπερβεί τον Λόγο του!!!...
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Οχι δεν υπηρξα ικανος να τους συναντησω.Ισως μια μερα ειμαι αξιος.
Χαιρομαι παντως που δεν εισαι μονος.
Ειναι βαρυ το φορτιο της γνωσης που σε φερνει σε απογνωση.
εχε γεια και παρεδωσε το μηνυμα ως εχει.Διχως λεξη παραπανω.
"Ερμης" αν εισαι μιλα.
Η κριση μου ειναι περιορισμενη και λανθανουσα.
Μα στο χαος των λεξεων σου ισως βρω την τροχια της αληθειας σου.
Σιωπω + αναζητω την υπερβαση στον Λογο σου.ngw χαιρε...
και απο κατω βαζεις και μια γκριματσα.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ MERCURY EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ....
ποσα μεταλλια μεινανε για μενα;![]()
![]()
quote:
Τουλάχιστον ως τώρα δεν έχω συναντήσει βλάκα με χιούμορ.
ΑΧ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΕRCURY NA EIMAI O ΠΡΩΤΟΣ;;;
Ξερεις επειδη ειμαι και λιγο ψωνιο μπορεις
να μου κανεις και μια μικρη απονομη στεψης
και παραδοσης του μεταλλιου;
ελα γρηγορα πριν την τελετη ληξης...![]()
![]()
αα και μην ξεχασω.Εχω να σου στειλω πιο ωραιες φωτο.
Ξερεις ειμαι αυθεντια στις γκριματσες...
MERCURY NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ...