- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ -ΕΚΛΟΓΕΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
-ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ?
ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΠΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
-ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΡΑ?
-*-ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?
---ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ?
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ? Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΗΛΙΟΥΣ ΓΟΥΣΗΔΕΣ?
--------ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΙΡΟΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!!!
-ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
-Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
-ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ THN ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ----ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ ΑΛΛΟ!!!......KERRY KING!!!
--ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ....
--ΕΞΑΛΟΥ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ Η' ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΤΖΗ?
-ΠΡΩΤΟΣ ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΚΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!! ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!
-ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ!!! ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!
ΤΑ ΔΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. (ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ).
-ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΣΥΜΦΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ?????? Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΗΘΓΗΤΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?
-ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ. Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΜΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ. ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΚΟΤΑ!!!!
--ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!!ΤΕΛΙΚΑ!!!!!1
-KERRY KING ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ? ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!! ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ...
-----ΑΠ' ΤΟ 70,80,90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ Σ.... ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!
Edited by - europaios2 on 12/09/2007 12:06:29
Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο περιλαμβάνεται ιστορικός χάρτης της περιόδου 1933-1945 στον οποίο η περιοχή της σημερινής ΠΓΔΜ αναφέρεται ως «Μακεδονία».
Παρ΄ ότι ο χάρτης αφορά την αναπαράσταση της ιστορικής εκείνης περιόδου, εμφανίζει τη ναζιστική επέκταση στην κατεχόμενη Ευρώπη και δεν είναι γεωγραφικός, πουθενά στο συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν επεξηγείται τι ακριβώς απεικονίζεται.
Εκ μέρους των συγγραφέων του βιβλίου ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος χάρτης, για το Ολοκαύτωμα, απεικονίζει μια παράνομη, απ' άκρου εις άκρον, ναζιστική Ευρώπη, στο πλαίσιο της οποίας συντελέστηκε το συγκεκριμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η οποία ουδέποτε αναγνωρίστηκε από την Ελλάδα ή τη διεθνή κοινότητα.»
Η αντίδραση της υπουργού Παιδείας ήλθε μέσω της συχνότητας του ραδιοσταθμού Flash, όπου διασταύρωσε τα πυρά της με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Πάγκαλο.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε με την Μ.Γιαννάκου, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να είναι κανείς αγράμματος και ηλίθιος για να μην καταλαβαίνει ποιας περιόδου είναι ο εν λόγω χάρτης.
Newsroom ΔΟΛ
Θεωρώ πως κάποιοι δημιούργησαν θέμα από το πουθενά...
Αγαπητέ μου φίλε, δουλεύω στον χώρο των μεταφορών και με θλίψη μου σου λέω πως ΟΛΟΙ - ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - την FYROM την αποκαλούν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Πρέπει να υπαρχει σχετικό θέμα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, οπότε ας μην επεκταθούμε άλλο για το συγκεκριμένο θέμα.
Τώρα το ότι κάποιοι προσπαθούν να ισοπεδώσουν την ελληνική ιστορία, το βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή. Το αστείο είναι όμως πως οι τάσεις αυτές προέρχονται από τον αριστερό χώρο και εδώ εσύ προσπαθείς να πείσεις τους συνομηλιτές σου να υποστηρίξουνε κάποιο μικρό κόμμα - άρα να επιβραβεύσουνε αυτές τις τάσεις. Εκτός και πλέον περιοριστούμε στην προτροπή του να στηρίξουμε εθνικηστικά κόμματα.... Λυπάμαι αλλά εμένα οι πατριδοκάπηλοι μου προκαλούνε αναγούλα, είτε προέρχονται από αριστερά, είτε από δεξιά....
quote:
Για το κρυφό σχολειό, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα θέματα που υπάρχουν στην κατηγορία ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και θα δεις την άποψη πολλών για τον ρόλο της εκκλησίας στην επανάσταση και την ύπαρξη ή μη των κρυφών σχολειών...Τώρα το ότι κάποιοι προσπαθούν να ισοπεδώσουν την ελληνική ιστορία, το βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή. Το αστείο είναι όμως πως οι τάσεις αυτές προέρχονται από τον αριστερό χώρο και εδώ εσύ προσπαθείς να πείσεις τους συνομηλιτές σου να υποστηρίξουνε κάποιο μικρό κόμμα - άρα να επιβραβεύσουνε αυτές τις τάσεις. Εκτός και πλέον περιοριστούμε στην προτροπή του να στηρίξουμε εθνικηστικά κόμματα.... Λυπάμαι αλλά εμένα οι πατριδοκάπηλοι μου προκαλούνε αναγούλα, είτε προέρχονται από αριστερά, είτε από δεξιά....
Για πρωτοφανείς χυδαιότητες και αθλιότητες από πατριδοκάπηλους όλων των κομμάτων που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα για προεκλογικούς σκοπούς έκανε λόγο η Μαριέτα Γιαννάκου με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τον χάρτη του βιβλίου Ιστορίας της Γ'Λυκείου.
Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο περιλαμβάνεται ιστορικός χάρτης της περιόδου 1933-1945 στον οποίο η περιοχή της σημερινής ΠΓΔΜ αναφέρεται ως «Μακεδονία».
Παρ΄ ότι ο χάρτης αφορά την αναπαράσταση της ιστορικής εκείνης περιόδου, εμφανίζει τη ναζιστική επέκταση στην κατεχόμενη Ευρώπη και δεν είναι γεωγραφικός, πουθενά στο συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν επεξηγείται τι ακριβώς απεικονίζεται.
Εκ μέρους των συγγραφέων του βιβλίου ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος χάρτης, για το Ολοκαύτωμα, απεικονίζει μια παράνομη, απ' άκρου εις άκρον, ναζιστική Ευρώπη, στο πλαίσιο της οποίας συντελέστηκε το συγκεκριμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η οποία ουδέποτε αναγνωρίστηκε από την Ελλάδα ή τη διεθνή κοινότητα.»
Η αντίδραση της υπουργού Παιδείας ήλθε μέσω της συχνότητας του ραδιοσταθμού Flash, όπου διασταύρωσε τα πυρά της με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Πάγκαλο.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε με την Μ.Γιαννάκου, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να είναι κανείς αγράμματος και ηλίθιος για να μην καταλαβαίνει ποιας περιόδου είναι ο εν λόγω χάρτης.
- ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ! Η ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΟΝΟΜΑ.
-ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΗΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?
-ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΥΤΕ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΠΙΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
-ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ, ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 30 ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ Ε...........ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ?? ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥΦΟΥ ΕΣΤΙ!
40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΚΟΨΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ........ Ε! ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 15-20%. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΗΣΥΧΗ!!
--ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΩΣΤΑΩ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΣ ΠΑΙΡΝΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΠΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΦΩ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΟΣ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ![]()
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
quote:
...Περιμένοντας την Ξαστεριά..
ΕΒΓΑΛΑ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
Ορθός πολιτικός λόγος του υπερασπιστή της γενιάες των 600 ευρώ, που παραδόξως μάζεψε τα ποσοστά του από τις κυριλέ περιοχές του λεκανοπεδίου....
Δεν είναι το αντικείμενο του παραπάνω σχόλιου για το αν είναι σωστό ή όχι το ασφαλιστικό, είναι ο ρόλος που παίζουνε τελικά τα λεγώμενα μικρά κόμματα στην βουλή. Αυτή είναι η συνεισφορά τους τελικά ? Στείρες συνθηματολογίες και μηδέν ουσία ?
Αν πρόκειται να μείνει αυτό το θέμα ενεργό, θα πρότεινα να μεταφερθεί στην κατηγορία τον Απόψεων-Προτάσεων και να αφαιρεθεί η λέξη "εκλογές" από τον τίτλο. Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα "πολιτικό καφενείο"¨μέσα στο esoterica - πάντα με σκοπό τον υγειή διάλογο και με προσοχή στις τοποθετήσεις. Αφού τα Αθλητικά δούλεψαν μια χαρά, δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψουνε και τα πολιτικά...
-ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ?
1)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ!
2)ΠΑΙΔΕΙΑ?.......ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ!
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΤΟΠΙΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΚΑΙ ΞΕΝΑ (ΕΘΝΙΚΑ) ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!
3)ΣΤΡΑΤΟΣ!......ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ
4)ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ! ΑΣΕ ΚΛΕΨΙΕΣ κ.λ.π.
5)ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ? ΑΣΤΟ ΚΑΛΤΕΡΑ! ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ! Ο ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΟΧΙ!
6)ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ-ΠΟΡΝΕΙΑ? ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΙΜΙΑ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)!
7)ΔΗΜΟΣΙΟ?........... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ
---------ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΧΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
--------------ΑΠΟΡΙΕΣ?-------------------
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ! -ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!