ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Πασχαλης91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
cubeΜέλος
01/10/2003, 11:25:15
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!

Aredhel θα σου πώ κάτι για τις αράχνες...

Εγώ στην δουλειά μου βρίσκω κάθε μέρα μία μικρή όσο το νύχι μου αράχνη που φτιάχνει τον ιστό της από τον τοίχο στην οθόνη του υπολογιστη μου και μολις πάω το πρωί της χαλάω τον ιστό για να περάσω στο γραφείο μου. Λοιπόν η αραχνούλα βαρέθηκε και έκανε τον ιστό στην άκρη του τοίχου. Τώρα κάθε μέρα την βλέπω και εχθές την χάιδευα σαν να ήταν ζωάκι κατοικίδιο. Είναι πολύ όμορφη και είναι άσπρη με κίτρινες ρίγες. Δεν την φοβάμαι γιατί δεν έχει κανένα λόγο να με βλάψει. Γενικά δεν σκοτώνω μικρά ζωντανά, βλέπε ζουζούνια,κολητήρια,κουνούπια,μύγες...εάν τα αφήσεις θα σε αφήσουν.
Εάν δεν τα πειράξεις δεν θα σε πειράξουν.
Π.χ. με τις μύγες...εάν έρχονται πάνω σου και τις αφήσεις να κάτσουν σε μισό λεπτό θα φύγουν γιατί δεν έχεις κάτι να φάνε. εάν είσαι στο μπαλκόνι και έρχονται στο φαγητό σου εάν βάλεις ένα κομμάτι π.χ. φέτα σε μια άκρη θα πάνε σε αυτό και θα φύγουν από το φαγητό σου.

Οσο για τις αράχνες δοκίμασε να βρείς μία μικρή στο σπίτι και να την πιάσεις,να την χαιδέψεις σαν γατάκι...δεν δαγκώνει εκτός και εάν είναι ταραντούλα!!!!!! Πιστεύω ότι ίσως έτσι να το ξεπεράσεις.

Γενικά όλα αυτά τα μικρά ζωάκια υπάρχουν για κάποιο σκοπό,ξέρουμε ότι μπορούμε με μιά κίνηση να τα σκοτώσουμε...μα δεν υπάρχει λόγος να πεθάνουν...αλλά υπάρχει λόγος να ζήσουν!

Οσο για το φωτάκι...με φωτάκι κοιμάμαι και δεν ντρέπομαι καθόλου, έτσι και αλλιώς δεν φοβάμαι πραγματικά πλάσματα αλλά απλώς το σκοτάδι! Δεν φοβάμαι κάτι συγκεκριμένο αλλιώς θα το πολεμούσα.

Να είστε όλοι καλά.
Φιλικά Κύβος.

02/10/2003, 04:20:15
quote:
εμένα πάντως ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι.... οι ακρίδες!!!!ω, ναι, δεν φοβάμαι τίποτα στον κόσμο περισσότερο από τις ακρίδες.

Άντε, θα κάνω κάτι και για σένα...(πολύ δουλειά έπεσε τελευταία, αυτές οι συνεδρίες θα με γονατίσουν)...
Αν υποσχεθώ οτι θα πιάσεις μέσα σε ένα δίμηνο ακρίδα δίχως να φοβάσαι, υπόσχεσαι να διδάξεις βασικά για αυτοάμυνα? Όπως hapkido?

Αυτοί είναι γρύλοι αλλά πιστεύω για σένα το ίδιο κάνει. Εξ' άλλου αν δε σου το έλεγα δε θα το πρόσεχες.
'
Φίλε κύβε, σε κατανοώ, δεν απέχουμε και πολύ, προσέχω πως θα πλύνω τα χέρια μου στο νιπτήρα και πως θα τα σκουπίσω στην πετσέτα στη συνέχεια, για να μη καταστρέψω τον ιστό των μικρών αραχνών που ελεύθερα τριγυρνούν εκεί όπου υπάρχει υγρασία (τουαλέτα-κουζίνα).
Είναι σημαντικά γιατί στρέφονται απο τις κατσαρίδες (που σχεδόν όλα τα διαμερίσματα έχουν). Μιλώ για τις μικρές καφέ κατσαρίδες. Ούτε τις κατσαρίδες τις σκοτώνω αλλά δε τις συμπαθώ και έτσι αφήνω ελεύθερες τις μικρές αράχνες να επιτελέσουν το έργο τους, νίπτωντας τας χείρας μου...
όσον αφορά για τα έντομα και αρθρόποδα (αυτά δηλαδή που εννοείς λέγοντας -μικρά ζώα), σε παραδέχομαι για τη στάση σου.
Οι περισσότεροι, μόλις δούν κάποιο τέτοιο ζώο, ανακαλούν τη μνήμη της αποστροφής την αποθηκευμένη στο μυαλό τους γι' αυτό το ζώο και με μια έκφραση αηδίας να σχηματίζεται στο πρόσωπό τους, σκοτώνουν το άμοιρο ζωάκι...Και όλα αυτά, γιατί θυμηθήκαμε οτι δε μας είναι αρεστό!...
Εύγε! Άνθρωπε, έπειτα απο αυτό αποδεικνύεις το πόσο δυνατός είσαι!
'
Αν σου πώ οτι στο σπίτι μου αναπαράγω γρύλους, αλευροσκούληκα, λευκά ποντίκια και αρουραίους εργαστηρίου, όπως και ερπετά, δε περιμένω να με πιστέψεις......

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 02/10/2003 04:22:12

cubeΜέλος
02/10/2003, 11:17:28
Καλημέρα σε όλους...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ reptilesalonica με ακούςςςςςςςςς!

Το σάββατο και για μία εβδομάδα θα είμαι σαλονίκη!!!!!!!!!!!

Θα βρεθούμε?

Θέλω να δω τα ζωάκια που αναπαράγεις...αν λες αλήθεια. (δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά μιλάω).

Συμφωνούμε λοιπόν για την ΜΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ των μικρών πλασμάτων.

Ευχομαι να συμβούν στον άνθρωπο τα ίδια που κάνει!

Να είσαι καλά reptilesalonica! Είσαι ωραίος εσωτερικά με αυτά που μόλις είπες!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

+ κύβος +
elpidaΜέλος
02/10/2003, 11:35:38
quote:
ΦΟΒΑΜΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑ, ΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΕΣ
ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΡΑΤΗΣΑ, ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ....
ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

Καλή μου Μάρα
τι μου θύμησες με αυτούς τους στίχους!!! Με πήγες ένα χρόνο πίσω …… τι να πω δεν ξέρω … απλά δεν μου βγαίνουν να πω πολλά.

Αυτό που φοβάμαι είναι ο ίδιος μου ο εαυτός πράγμα που άργησα να συνειδητοποιήσω, μιας και αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Κάποτε ήμουν πολύ σίγουρη για μένα με την έννοια ότι πίστευα πως γνώριζα μέχρι που μπορούσα να φτάσω, η ζωή όμως ήρθε και μου απέδειξε το αντίθετο. Τώρα πια νομίζω πως γνωρίζω καλύτερα.

quote:
Οτι θα πεθάνω πριν προλάβω να εκπληρώσω την αποστολή μου...

Νομίζω πως αν δεν εκπληρώσεις όλα όσα ήρθεs να κάνεις σε αυτή τη ζωή δεν θα πεθάνεις. Άρα μην ανησυχείς άδικα.

marieariesΜέλος
02/10/2003, 12:01:45
[quote]
Άντε, θα κάνω κάτι και για σένα...(πολύ δουλειά έπεσε τελευταία, αυτές οι συνεδρίες θα με γονατίσουν)...
Αν υποσχεθώ οτι θα πιάσεις μέσα σε ένα δίμηνο ακρίδα δίχως να φοβάσαι, υπόσχεσαι να διδάξεις βασικά για αυτοάμυνα? Όπως hapkido? Αυτοί είναι γρύλοι αλλά πιστεύω για σένα το ίδιο κάνει. Εξ' άλλου αν δε σου το έλεγα δε θα το πρόσεχες.
~Γρηγόρης~

Γρηγόρη σέυχαριστώ πολύ που θα κάνεις κάτι για μένα...είναι γνωστή η αδυναμια σου στις Κριίνες άλλωστε, αλλά......είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! εδώ λέω ότι με τη θέα αυτού του πλάσματος παθαίνω εγκεφαλικό κι εσύ μου στέλνεις φωτογραφία??? μωρέ να σου μάθω ότι θέλεις, αρκει να μην ακούω ούτε τη λέξη ακρίδα...και ο γρύλλος δηλαδή τα ίδια είναι και το τζιτζίκι...ότι μαμούνι έχει φτερά μου τη δίνει!!!! (πάντως κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι ακρίδα)....και φυσικά ούτε θα ήθελα ποτέ να πιάσω ακρίδα....μπλιαχ!!

cubeΜέλος
02/10/2003, 12:02:22
Καλημέρα σε όλους.

Ελπίδα αναφέρεις...

"Νομίζω πως αν δεν εκπληρώσεις όλα όσα ήρθεs να κάνεις σε αυτή τη ζωή δεν θα πεθάνεις. Άρα μην ανησυχείς άδικα."

Εγώ νομίζω πως δεν είναι στο χέρι μας αλλά ας μην ξεφύγουμε από το θέμα.

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

+ κύβος +
marieariesΜέλος
02/10/2003, 12:04:23
quote:

Καλημέρα σε όλους...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ reptilesalonica με ακούςςςςςςςςς!
Το σάββατο και για μία εβδομάδα θα είμαι σαλονίκη!!!!!!!!!!!

Α, ναι? μήπως είναι καιρός να μας δείξεις από κοντά τις γνώσεις σου στις πολεμικές τέχνες και να έχουμε μίαν αναμέτρηση??

marieariesΜέλος
02/10/2003, 12:09:47
quote:

Καλημέρα σε όλους...
Συμφωνούμε λοιπόν για την ΜΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ των μικρών πλασμάτων.
Ευχομαι να συμβούν στον άνθρωπο τα ίδια που κάνει!

Παιδιά, συγγνώμη, αλλά είστε καλά??? ΜΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ??? δηλαδή να αφήνουμε τις κατσαρίδες, τις ακρίδες και όλα τα διάφορα να περπατάνε μέσα στα σπίτια μας και πάνω μας???? Και να μην τα φοβάσαι, μόνο η αηδία που προκαλούν....λυπάμαι αλλά εγώ θα συνεχίσω να ψεκάζω με ΤΕΖΑ!!! και ελπίζω να μη μου συμβεί το ίδιο!!! χαχα

cubeΜέλος
02/10/2003, 12:32:08
Συνέχισε να ψεκάζεις με ΤΕΖΑ και θα πεθάνεις πρώτα εσύ από το καρκινογόνο αέριο και μετά ΑΝ πεθάνουν οι κατσαρίδες.
Για το καλό σου το λέω όχι για να πειράξω! Με αγάπη.

Είναι τόσο μικρές που δεν μπορούν να σου κάνουν κακό.

Και κάτι άλλο...για να έρχονται κατσαριδες πρέπει να υπάρχει ψίχουλο ή βρώμα στο μέρος. Σκέψου λίγο...και καθάρισε πολύ! (χιούμορ)

Να αναμετρηθούμε αγαπητή mariearies αλλά μάλλον θα πλακωθούμε στα φιλιά παρά στις κλοτσιές! Χμμμ! :-)
Δε με λές? Μένεις σαλονίκη?

Πολύ αγάπη έπεσε στα forum και χαμογελάει η ψυχή μου...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία νιώθω...ούτε λογομαχίες ούτε τίποτα...ωραία είναι...μπράβο σας αξιολάτρευτοι συνομιλητές μου! Να είστε καλα!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

+ κύβος +

Edited by - cube on 02/10/2003 12:33:22

katzeΜέλος
02/10/2003, 15:16:35
Μα τι αγένεια... να επισκέπτονται το σπίτι σου όντα που δεν έχεις καλέσει ! Και μάλιστα να θέλουν να μείνουν κιόλας μαζί σου !
Εγώ με τα ζουζούνια δεν έχω πρόβλημα (και το ζουζούνι με το οποίο έχω δε ζει σε σπίτια αλλά στη φύση), με την προϋπόθεση όμως ότι θα συνεισφέρουν στο νοικι.....

02/10/2003, 15:46:45
Εγώ με τα ζουζούνια δεν έχω πρόβλημα (και το ζουζούνι με το οποίο έχω δε ζει σε σπίτια αλλά στη φύση), με την προϋπόθεση όμως ότι θα συνεισφέρουν στο νοικι....

K τα πιστεύεις;
K γω έτσι την πάτησα αλλά τα λυπήθηκα κ τα άφησα να μείνουν έτσι (είχε μείνει μου είπαν ο πατέρας άνεργος, η μάνα δεν μπορούσε να δουλέψει είχε προβλήματα υγείας κτλ κτλ), ε, με βρήκαν κορόιδο κ μια μέρα...ήρθαν κ καλά κάτι συγγενείς από το χωριό κ με πρήξανε να "τους φιλοξενήσουμε"....

Aρμένικη βίζιτα έχει γίνει η επίσκεψη των συγγενών...κ φοράν κ κάτι τσαρούχια όλο κλαπ κλαπ κλαπ πάνω στο παρκέ, μου έχουνε σπάσει τα νεύρα κ δεν μπορώ να κλείσω μάτι τα βράδυα...

Γι'αυτό katze, να έχεις το νου σου...

Communicating at an unknown rate...