- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

In anticipation of my resurrection...
Που'σαι ρε Κατερινα και μας αφησες...
Το μόνο που έχεις δίκαιο είναι ότι όντως ο καθένας ακουλουθεί την πίστη που γεννήθηκε αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, ακόμη και στο ευαγέλειο του Χριστιανισμού λέει ο καθένας θα κριθεί ανάλογα με το πιος ήταν ανεξάρτητα απο την θρησκεία του... Φυσικά για τους Χριστιανούς θα είναι πιο αυστηρά τα πράγματα (δες την παραβολή των ταλάντων)
quote:
Φανατικοι χριστιανοι.Καταλαβενεται οτι κατα τυχη ειστε χριστιανοι?Τυχαια γεννηθηκατε στην Ελλαδα και ειστε χριστιανοι.Αν οι γονεις σας ηταν ινδοι τοτε θα λεγατε οτι ο χριστιανισμος ειναι βλακεια.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι η θρησκεια ειναι μια απατη και ολα ειναι το πως και που μεγαλωνει κανεις.Το πως εχει γαλουχηθει.Εαν υπαρχει θεος,τοτε ειναι ενας για ολους,χωρις καθολικους,ορθοδοξους,μουσουλμανους κτλ.Η θρησκεια δημιουργηθηκε μονο και μονο για τον ελεγχο των μαζων,εκμεταλευνη την αναγκη του ανθρωπου να πιστεψει καπου,καθως και το φοβο του για κατι που δεν καταλαβαινει.
Αν παρεις ενα νεογεννητο,το οποιο και θα κρατας κλεισμενο μεσα στο σπιτι οσο μεγταλωνει και του λες απο μωρο οτι ο θεος ειναι ενα στυλο αυτο το παιδι τι θα πιστεψει?
Πως γινεται να πιστευεις στο χριστιανισμο ή στην οποιαδηποτε θρησκεια?Απο που την εμαθες?Απο τους προγονους σου.Και αυτοι ειχαν "δικιο"?Δλδ εσεις ειστε οι σωστοι και τα δις κοσμου που πιστευουν αλλου ειναι λαθος?Και το αντιστροφο.Καλα τα ελεγε ο μαρξ οτι η θρησκεια ειναι το οποιο του λαου.Που'σαι ρε Κατερινα και μας αφησες...
El meu banya a l'interior
1ος)Χονδροκούκης (Ελλάδα) 2,33μ.
2ος)Σιλνόφ (Ρωσία) 2,33μ.
3ος)Ούκοφ (Ρωσία) 2,31μ.
Kοιτα να δεις κατι διαβολικες συμπτωσεις ρε παιδι μου,2 χωρες νικητριες αντι για 3 στο βαθρο,μεσα στην Πολη,μου εκανε εντυπωση![]()
http://www.zougla.gr/sports/article/stivos-xrisos-stin-konstantinoupoli-o-xondrokoukis
Edited by - M.o.r.f.e.a.s on 11/03/2012 21:48:38
quote:
OKEl meu banya a l'interior
Oreos o tipos mas lei "OK" kai mas BRIZEI kai sta ROUMANIKA.
ti na sou pw... na xeresai to "mialo" sou!
quote:quote:
OKEl meu banya a l'interior
Oreos o tipos mas lei "OK" kai mas BRIZEI kai sta ROUMANIKA.
ti na sou pw... na xeresai to "mialo" sou!
El meu banya a l'interior = ΙΣΠΑΝΙΚΑ (καταλανικά για την ακρίβεια... άκου Ρουμάνικα... ΕΛΕΟΣ δηλαδή)
Επίσης σημαίνει "το κέρατο μου μέσα" .. αυτό δηλαδή το σχήμα λόγου σημαίνει βρίσιμο προς εσένα συγκεκριμένα σωστά?
Μάθε λοιπόν να λήγεις ένα θέμα να μην το τραβάς (όπως έχουν κάνει όλοι οι υπόλοιποι μέρες τώρα και έκανε και αυτός ενώ εσύ μπήκες απλά για να γράψεις μια βλακεία) και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, να μην προσπαθείς να βάλεις φιτίλια με ψέμματα και ψεύτικες εντυπώσεις. Αυτό είναι δείγμα αδύναμου ανθρώπου.
Πάμε παρακάτω..
Το τι θα σήμαινε η είσοδος στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο των Su-35 το έχουμε περιγράψει στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και στην ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟ, απλά να σημειώσουμε ότι με τα οικονομικά χάλια της χώρας, μια τέτοια πρόταση είναι πρακτικά αδύνατον να αγνοηθεί! Βέβαια, δεν πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι στην σημερινή πολιτική συγκυρία, η Ρωσία δεν έχει θέση, αφού βιώνουμε μία κατάσταση λίγο πολύ παράδοσης της χώρας σε συμφέροντα και δυνάμεις μακριά από αυτό που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε «εθνικά συμφέροντα». Για κάποιο λόγο η Μόσχα αισιοδοξεί ότι σε λίγους μήνες το εγχώριο πολιτικό σκηνικό θα είναι τελείως διάφορο από το σημερινό.
Χμμ....
quote:
Λιγακι ασχετο αλλα σημερα ακουστηκε ο εθνικος μας υμνος μεσα στην Κωνσταντινουπολη,στο αλμα επι κοντω:1ος)Χονδροκούκης (Ελλάδα) 2,33μ.
3ος)Ούκοφ (Ρωσία) 2,31μ.
![]()
Δεν το σκέφτηκα αυτό!
Επιτέλους οι «προφητείες» εκπληρώθηκαν. Πήραμε την Πόλη παρέα με το ξανθό γένος.
Μετά από 8 χρόνια, το θέμα μπορεί να κλείσει... ![]()
3ος)Ούκοφ (Ρωσία) 2,31μ.
Δεν το σκέφτηκα αυτό!
Επιτέλους οι «προφητείες» εκπληρώθηκαν. Πήραμε την Πόλη παρέα με το ξανθό γένος.Μετά από 8 χρόνια, το θέμα μπορεί να κλείσει...
Δεν εκπληρωθηκαν μικρε και ανοητε, απλα εδωσα την ειδηση σαν μια περιεργη συμπτωση αναφορικα με τις εθνικοτητες και την τοποθεσια...:D
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Σε γνωστό blog αναφέρεται ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προτείνουν Γράψα για υπ. Άμυνας και αρχηγό στρατού.
Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι οι Εξαρτημένοι Έλληνες προτείνουν κατ' ευθείαν τον μαρμαρωμένο βασιλιά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αρχηγό του στρατού (παρεμπιπτόντως, αρχηγός του στρατού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα, όχι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας).

macedon
quote:
mdiamant:
Η αποβαση των ρωσων στη Συρια εχει γινει γαργαρα
Απόβαση ?
Ποια απόβαση ορε παλικάρι μου ?
Πότε έγινε τέτοιο πράγμα και απο ποιους έγινε γαργάρα ?
γιατί εγω δεν είδα τίποτα σε sites που ασχολούνται με το αντικείμενο,
ουτε καν στα .ru !!!