ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CyLight65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
IzauraΜέλος
18/04/2004, 21:35:32
Οι εβραίοι ως ο "εκλεκτός λαός" ελέγχουν το κόσμο όπως ήταν αναμενόμενο.
Η Τουρκία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αμερικής(εβραίων) και του Ισραήλ(εβραίων).
Γι αυτό σας έδωσαν στην Κύπρο ένα σχέδιο πριν να μπείτε στην Ευρωπαική ένωση.Έτσι το "φταίξιμο" θα είναι δικό σας αν δεν δεκτείτε το σχέδιο, και όχι της Τουρκίας,ώστε να μην έχει πρόβλημα στην ένταξή της.
ΟΧΙ = Αναγνώριση του Τούρκικου κράτους και η Τουρκία δεν ευθύνεται για μη λύση.
ΝΑΙ = Επανένωση του νησιού,ειρήνη (αν φυσικά μερικοί στενόμυαλοι Τούρκοι ή Έλληνες δεν δημιουργήσουν επεισόδια ... )

Η Microsoft ήδη μετακόμισε στην Κύπρο από το Dubai.

Ναι επίσης σημαίνει ότι η Τουρκία και η Ελλάδα θα καλυτερεύσουν τις σχέσεις τους και δεν θα ξοδεύουν τόσα πολλά λεφτά για όπλα,ιδιαίτερα η Ελλάδα...

ΟΧΙ, είναι όχι στην Αμερική.
ΝΑΙ, είναι ναι στην Αμερική.

Με το όχι το Τούρκικο κράτος θα αναγνωριστεί ΕΜΜΕΣΑ και θα έρθουν περισσότεροι έποικοι με 80% πιθανότητα να γίνει πόλεμος μετά από 2-3 χρόνια.

Με το ΝΑΙ καταργούνται οι στρατοί και η Κύπρος θα γίνει επίγειος παράδεισος με την υποστήριξη των Εβραίων.

Το ΟΧΙ υποστηρίζουν φυσικά η "Ορθό"δοξη εταιρεία και ο Ντενκτάς αφού και οι 2 θέλουν πόλεμο.

Το ΝΑΙ υποστηρίζουν ανοικτόμυαλοι σχετικά άνθρωποι.

Πόλεμος στην Κύπρο θα είναι σφαγή των Ελλήνων από τους Τούρκους.

Σας γράφω απλά την ΑΛΗΘΕΙΑ,δεν έχω τίποτα να συζητήσω.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.

IzauraΜέλος
18/04/2004, 21:36:23
Η Τουρκία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αμερικής(εβραίων) και του Ισραήλ(εβραίων).
Γι αυτό σας έδωσαν στην Κύπρο ένα σχέδιο πριν να μπείτε στην Ευρωπαική ένωση.Έτσι το "φταίξιμο" θα είναι δικό σας αν δεν δεκτείτε το σχέδιο, και όχι της Τουρκίας,ώστε να μην έχει πρόβλημα στην ένταξή της.
ΝΑΙ = Επανένωση του νησιού,ειρήνη (αν φυσικά μερικοί στενόμυαλοι Τούρκοι ή Έλληνες δεν δημιουργήσουν επεισόδια ... )

Ναι επίσης σημαίνει ότι η Τουρκία και η Ελλάδα θα καλυτερεύσουν τις σχέσεις τους και δεν θα ξοδεύουν τόσα πολλά λεφτά για όπλα,ιδιαίτερα η Ελλάδα...

Με το όχι το Τούρκικο κράτος θα αναγνωριστεί ΕΜΜΕΣΑ και θα έρθουν περισσότεροι έποικοι με 80% πιθανότητα να γίνει πόλεμος μετά από 2-3 χρόνια.

Με το ΝΑΙ καταργούνται οι στρατοί και η Κύπρος θα γίνει επίγειος παράδεισος με την υποστήριξη των Εβραίων.

Το ΟΧΙ υποστηρίζουν φυσικά η "Ορθό"δοξη εταιρεία και ο Ντενκτάς αφού και οι 2 θέλουν πόλεμο.

IzauraΜέλος
18/04/2004, 21:38:29

IzauraΜέλος
18/04/2004, 21:51:54
Apollonie διάβασα τι έχεις γράψει, έχεις σίγουρα ψηλό δείκτη νοημοσύνης.
Είσαι σχεδόν σίγουρα (90%) απόγονος εβραίων αφού Έλληνες και εβραίοι έζησαν μαζί στα παλιά χρόνια.
Οι φυλές του Ισραήλ διασκορπίστηκαν...
Σπουδάζεις γιατρός και είσαι από παραλιακή πόλη της Κύπρου ?
:)

LoucasΜέλος
18/04/2004, 22:16:55
Απολλωνιε.

Η εγώ δεν ξέρω να διαβάζω η εσύ δεν ξέρεις να γράφεις και γράφεις πράγματα που ούτε καν τα σκέφτεσαι.΄

Λες ότι ισχυρηστηκα ότι υποστήριζεις την ΕΟΚΑ Β και ότι πρέπει να είμαι άρρωστος.Να σου πώ ότι για κακή σου τύχη είμαι υγιέστατος.

Είπες:
Για την ιστορία και μόνο θέλω να πω ότι η γένεση της δεν ήταν αναίτια, αφού πιστεύω ότι ο Μακάριος έπρεπε να δολοφονηθεί γιατί οδηγούσε τον τόπο με αν μη τι άλλο παράξενες κατευθύνσεις και τελικά ήταν η βασική αιτία του διχασμού και σε προέκταση
αυτού, τής εισβολής.

Δεν μιλούσες για την ΕΟΚΑ Β?

Είπες ακόμα ότι είμαστε ηλίθιοι.Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες.
Αλλά με αυτά που λες δήχνεις ποιός έχει φανατισμό και ποιός όχι.

Και ο φίλος/η ιζαουρα είπε την άποψη του/ης και την είπε πολιτισμένα χωρίς ακρότητες και βρισιές που χρησιμοποιάς εσύ απο την ώρα που μπήκες εδώ μέσα.
Και είναι πολύ σεβαστή η όποιαδήποτε άποψη.Ειτε θετική είτε αρνητική.
Θα πώ μόνο κάτι.Μήπως αυτόν τον επείγιο παράδεισο δεν τον υποσχέθηκαν οι εβραίοι και στην Παλαιστινη και στο Ιρακ και στο αφγανισταν και στην Σερβια?Μια ερώτηση κάνω γιατί κάτι τέτοιο έπιασε το αυτί μου σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.Για κάποιον παράδεισο μιλούσαν πάλι.Εξαρτάται πως βλέπει τον παράδεισο ο καθένας φυσικά.
Και όταν λες ότι λές την αλήθεια πρέπει να αναφέρεις ότι αυτή είναι η αλήθεια για σένα.Υπάρχουν και αυτοί που έχουν άλλη αλήθεια να υποστηρίζουν.

Εσύ όμως ενώ όλοι μιλάμε πολύ ήρεμα και πολιτισμένα, μιλάς φανατισμένα, απειλιτικά και ειρωνικά?

Εσύ εαν με θεωρείς εμένα άρρωστο είναι δικαίωμα σου.
Με ξέρεις όμως?
Έχεις μιλήσει ποτέ μαζί μου?
Επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου και σου απαντώ βγάζοντας τις απαντήσεις μέσα απο τις απαντήσεις σου αυτό με κάνει ηλίθιο και άρωστο?
Όσοι δεν συμφωνούν μαζι σου είναι ηλίθιοι και άρωστοι?

Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να με φανατίσεις.Ότι και να πείς δεν μπορείς να πετύχεις κάτι πάνω μου.Δεν μπορείς να με κάνεις ούτε να βρίσω ούτε να προβώ σε ακρότητες όπως κάνεις εσύ.
Εαν αυτός είναι ο σκοπός σου φίλε μου άδικος κόπος.

Εγώ σέβομαι την άποψη σου.Και όλων την άποψη και την γνώμη.
φτάνει να είναι μέσα στα πλαίσια του πολιτισμού.
Μακριά απο υβρισίες,κατηγορίες και ακρότητες.
Μακριά απο φανατισμούς που μόνο σκοπο και αποτέλεσμα έχουν τον διχασμό.

Και εγώ ρωτώ.
Σε τη διαφέρεις εσύ με αυτόν τον τρόπο που μιλάς και με αυτόν τον τρόπο έκφρασης,απο αυτούς που πηγαν και ύβριζαν τους διάφορους πολιτικούς που υποστηρίζουν το ναι??
Ο κάθε ένας δικαιούται να έχει την δική του άποψη φίλε μου.Φτάνει να την υποστηρίζει πολιτισμένα.
Αυτό ονομάζεται δημοκρατία.Να λέει ο καθένας ότι θέλει έχοντας πάντα ομως το θάρρος της γνώμης του και της ευθύνης που τον βαραίνει για ότι λέει.

Και επαναλαμβάνω ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν προδότες.Είτε ναι πεί κάποιος είτε όχι θα το πεί γιατί θέλει το καλό της πατρίδας του και όχι γιατί θέλει να την προδόσει.Ο καθένας αποφασίζει όπως πιστεύει ότι είναι ποιό σωστό.Και δεν πιστεύω ότι ένα 75% που λέει όχι είναι προδότες.Ούτε και ένα 25% που λέει ναι είναι προδότες.
Αλοίμονο μας σαν κράτος και έθνος να είχαμε τέτοια ποσοστά απο προδότες.Είμαστε όλοι άνθρωποι που αγαπάμε την πατρίδα μας.
Και θα ψηφίσει ο καθένας αυτό που νομίζει καλύτερο για το νησί μας.

Σήμερα όμως άκουσα και μια χοντράδα και οφείλω να την αναφέρω.
Εαν δεν κάνω λάθος ο μητροπολίτης Κυρηνίας είπε ότι όσοι ψηφίσουν ναι είναι αμαρτωλοί και δεν έχουν θέση στον παράδεισο.Κάτι τέτοιο είπε.
Θα βρώ αύριο την είδηση και θα σας την μεταφέρω.
Αυτό όμως κάνει κακό.Για το όνομα του θεού.Αυτό είναι φανατισμός και πρέπει να αποφεύγονται τέτοιες δηλώσεις.Και μάλιστα απο ανθρώπους με τέτοια θέση που τους σέβεται ο κόσμος.Είναι πίεση προς τους μεγαλύτερους περισσότερο ανθρώπους που φοβούνται τον θεό και την θρησκεία.

Ο καθένας πρέπει να ψηφίσει χωρίς να υπολογίσει απειλές.Να βάλει το ΄χερι στην καρδιά και να ψηφίσει με καθαρή συνείδηση.Αλοίμονο ο θεός του όποιουδήποτε να περίμενε ένα δημοψίφησμα για να στήλει κάποιον στην κόλαση.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του κρίση και να κρίνει και να ψηφίσει μακριά απο πιέσεις.

Ερρωσσω

Edited by - Loucas on 20/04/2004 00:55:53

steelspringΜέλος
18/04/2004, 22:33:23
quote:
Apollonie διάβασα τι έχεις γράψει, έχεις σίγουρα ψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Οι Τούρκοι ποτέ δεν τήρησαν καμμιά συμφωνία ή συνθήκη .
Άμα είναι νοημοσύνη το να ξεχνάς κάτι τέτοιο , τότε ουδέν σχόλιον...

Izaura , αν νομίζεις ότι Εβραίοι και Έλληνες έχουν κάτι κοινό τότε μάλλον τα μπερδέψαμε άγρια τα πράματα.

Έχει στηθεί χοντρή παγίδα . Έλληνες ξυπνάτε .

PerseusΜέλος
18/04/2004, 23:54:51
Με αυτο το σχεδιο Αναν επισημοποιείται η εισβολη στην Κυπρο , οι δολοφονοι των 1619 αγνοουμενωναθωονονται,,οι Τουρκοι διατηρουν το δικαιωμα επεμβασεωςτα ψηφισματα πανε στον βοθρο ,οι Ε/Κ πληρωνουν την εισοδο των υπολοιπων και πολλα αλλα.
Αρκει βεβαια οτι δεν αποκαθισταται η νομιμοτητα....
Θα συμφωνησω μετον Στιλσπρινγκ,με τους Τουρκους μιλας οχι με το Λυκειο Ελληνιδων.

ApollwniosΜέλος
19/04/2004, 05:54:06
Θα κοιτάξω σοβαρά το ενδεχόμενο να είμαι εβραίος, θα ρωτήσω τον παππού μου και αν
είναι αλήθεια θα αυτοκτονήσω.

Ο Μακάριος όχι έπρεπε να δολοφονηθεί με αυτά που έκανε, αλλά να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου στο κέντρο κάποιας πλατειάς, αυτό απέχει πολύ από το πραξικόπημα.
Δεν με απασχολεί όμως προς το παρόν αυτό το θέμα.

Δεν έφερα εγώ τον φανατισμό, άλλοι τον έφεραν, εγώ απλά βλέπω νευριάζω και ξεσπώ

Γιατί επέτρεψαν ας πούμε σε αυτούς του γελοίους να μπουν στο προεδρικό και να φωνάζουν για προδότες και πατριώτες την ημέρα του διαγγέλματος?

Αυτοί φανάτισαν τον κόσμο, εγώ απλά αντιδρώ έτσι γιατί το όλο θέμα έχει μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ όπως πολύ σωστά αισθάνεται ο Λουκάς, πρόκειται για το
μέλλον μας. Αλλά δυστυχώς η παραπληροφόρηση που υπάρχει και η προκατάληψη κάνει τις περισσότερες φορές την συζήτηση αδύνατη.

Διαφωνεί κανείς ότι ο φανατισμός ξεκίνησε από αυτούς του όχι ?

Δεν καταφέρνουμε τίποτα να ψάχνουμε τους εβραίους πίσω από το κάθε τι.

Δεν λειτουργούν έτσι.

Λειτουργούν σαν σκουλήκια κάτω από την επιφάνεια.

Δεν θα μπορούσαν να περάσουν ένα σχέδιο τις αρέσκειας τους σε αυτό το
θέμα, που εκ τον πραγμάτων θα έπρεπε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις και των δυο
πλευρών.

Γιατί αν είναι έτσι όπως τα λέτε, καλύτερα να ακούσουμε τον Τάσο και να τα βάλουμε με όλο τον κόσμο.

Εγώ πιστεύω ότι μέσα σε αυτούς του κύκλους υπάρχουν μεν εβραίοι, αλλά ο Αναν μου φαίνεται λίγο μαυρουλης για τέτοιος, αν και κάτι λένε για την γυναίκα του, εμένα παντός ούτε αυτό με πείθει, δεν θα μπορούσε στο έτος 2004 να επηρεάσει ουσιαστικά τον άντρα της

Εγώ ξέρω ότι την συμφωνία της Ζυρίχης εμείς την χαλάσαμε
Εγώ ξέρω ότι την αφορμή της εισβολής εμείς την δώσαμε

Ίσως να πρέπει να δούμε τα πράγματα ποιο θετικά γιατί όσο τα βλέπουμε μαύρα τόσο
ποιο πολυ μαυρίζουν

Αν περάσει το άρθρο 7 του συμβουλίου ασφάλειας, θα μπορέσει να προκληθεί ακόμα
Και παγκόσμιος πόλεμος αν αθετήσει τις υποσχέσεις της η Τουρκία.

Αν είναι να γίνει παγκόσμιος πόλεμος για την Κύπρο τότε τι να πω?

Να πω όχι να μείνω μόνος μου?

Οι Έλληνες με τους εβραίους έχουνε κοινό, είναι ακριβός το αντίθετο.

Οι μεν πρώτοι εκπροσωπούν τον πυρήνα της δημιουργίας και οι μεν δεύτεροι
εκπροσωπούν τον πυρήνα της καταστροφής.

Η σχέση αυτή μπορεί φιλοσοφικά να θεωρηθεί και αδελφική

Edited by - Apollwnios on 19/04/2004 05:58:49

fokaiasΜέλος
19/04/2004, 09:54:32
Μία παρένθεση στη συζήτησή σας

Zadok

quote:
Και μία πραγματική ερώτηση: τί έγιναν οι αιχμάλωτοι πολέμου; Τί λέει το σχέδιο; Τίποτα;

Άρθρο 54 Αγνοούμενοι
Οι επικεφαλής των κυβερνήσεων των συνιστωσών πολιτειών θα λάβουν χωρίς καθυστέρηση μέτρα για να επιλύσουν οριστικά το θέμα των αγνοουμένων. Και οι δύο συνιστώσες πολιτείες θα συνεργαστούν πλήρως με την Επιτροπή Αγνοουμένων στην Κύπρο, σύμφωνα με τους όρους εντολής και έχοντας υπόψη τη συμφωνία που υπογράφηκε στις 31 Ιουλίου 1997 μεταξύ των ηγετών . Κάθε συνιστώσα πολιτεία θα διεξαγάγει και θα ολοκληρώσει όλες τις αναγκαίες έρευνες, περιλαμβανομένων εκταφών.

19/04/2004, 12:24:50
Αγαπητέ fokaias,

σε υπερευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ζητούνται εγγυήσεις...

Αγαπητέ Apollwnios,

διέκρινα ότι ενοχλήθηκες από κάποια διατύπωση. Δεν είναι προσωπικό.

Τώρα που νομίζω ότι είσαι κάπως πιο ήρεμος, καταλαβαίνω καλύτερα τη θέση σου κι ας μη συμφωνώ.

Δεν είμαι από το νησί. Έχω πολλούς φίλους εκεί όμως και έχω γνώση κάποιων πραγμάτων από την ιστορία σχεδόν από πρώτο χέρι. Αυτό θα πρέπει να σου λέει πολλά.

Δεν μπορώ ν' αναπτύξω επιχειρηματολογία στο Φόρουμ, αλλά δε νομίζω ότι είναι και αναγκαίο. Ήδη έχουν γραφτεί πολλά και γράφονται κι άλλα... Είναι αρκετά, δεν χρειάζεται να φλυαρώ κι εγώ.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Akis42Νέο Μέλος
14/06/2017, 03:40:41
Με αφορμη ενα κειμενο που διαβασα πριν λιγες μερες σκεφτηκα να κατσω να πω την αποψη μου για ολες τις θεωριες - ημερομηνιες τελους .

Εχουμε ζησει πολλες τετοιες . Ειμαι 19 χρονων και εχω ηδη ζησει 3-4 ημερομηνιες τελους και μερικες που ισως να μην θυμαμαι .
Ναι ειχα πανικοβληθει λιγο και ειχα αγχωθει περισσοτερο στο ακουσμα εκεινης του 2012 . Ταινιες , ολοι να βγαινουν σε youtube κλπ με βιντεακια και να το πλασσαρουν , στα σχολεια ( γυμνασιο ημουν τοτε ) επικρατουσε ενας πανικος λιγες μερες νωριτερα και παει λεγοντας .

Ειδα τελικα οτι απο ολες αυτες τις ημερομηνιες τιποτα δεν επιβεβαιωθηκε . Περα απο αυτο ομως !

Ας παρουμε μια τυχαια ημερομηνια . Ας πουμε 14 Φεβρουαριου 2018 .
Και αρχιζω και βγαζω βιντεακια , τα λεω απο κοντα σε οποιον βρω , για στοιχεια και για ενδειξεις που " επιβεβαιωνουν " πως κατι θα συμβει εκεινη τη μερα .

Δηλαδη εχω ακριβως 8 μηνες ζωης και τους 7 απο αυτους ( τουλαχιστον ) θα τους περασω προσπαθωντας να βρω στοιχεια και ενδειξεις για να τρομοκρατησω εμενα και κυριως τοσο κοσμο .
Δεν βγαζει νοημα ?

Σκεφτειτε ενα ανθρωπο που σημερα μαθαινει πως εχει καποιο ειδος καρκινου και πως εχει ακομα 8 μηνες ζωης . Θα κατσει να κλαιγεται για 8 μηνες ξαπλωμενος σε ενα κρεβατι ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ !
Θα σηκωθει απο το κρεβατι και για 8 γαμημενους μηνες θα ζησει οσα ηθελε να ζησει και δεν προλαβε .
Θα βγαλει για φαι σημερα κι ολας την οικογενεια του ενω αυριο θα παει να κανει μια ελευθερη πτωση που παντα ηθελε να κανει , μεθαυριο θα αρχισει να γυρναει ολη την Ελλαδα να δει τις ομορφιες της .

Ας αφησουμε ομως το παραδειγμα του " κλαματος " .

Οποτε τι εχουμε ? Μονο την ημερομηνια τελους 14 Φεβρουαριου 2018 .
Σημερα 14 Ιουνιου 2017 εχουμε και ωρα 4:20 ακριβως .
Μου λες στα σιγουρα δηλαδη πως δεν θα πεθανω στις 4:25 ? Πως δεν θα πεθανω αυριο , σε μια εβδομαδα ή σε ενα μηνα ?
Εμαθα να ζω το σημερα και να μην σκεφτομαι ΤΟΣΟ πολυ το αυριο .
Ετσι κι αλλιως σχεδια κανεις για το αυριο . Κανεις δεν σου λεει πως θα τα πετυχεις με 100 % σιγουρια .

Μπηκα σημερα youtube και μου εμφανισε 150 βιντεακια για 27 Σεπτεμβριου 2017 . Ειχα βρει παλιοτερα παρομοια βιντεακια για 25 Δεκεμβριου 2015 . Για 21 Δεκεμβριου 2012 . Για Μαρτιο του 2016 .
Καθε χρονο τα ιδια .
Ωστοσο λυπαμαι παρα πολυ που υπαρχει εστω και ενα ατομο που σκεφτηκε ολες αυτες τις ημερομηνιες .
Φαντασου δηλαδη αυτος να χανει τα χρονια που εχει στη ζωη του με τετοιο τροπο .
Να ψαχνει ημερομηνιες να πλασσαρει νεο τελος και αυτο να γινεται καθε χρονο .

Υπαρχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανω σημερα με 1002 ενδεχομενα . Αυτοκινηστικο , να με ληστεψουν , να πεσω να χτυπησω το κεφαλι μου και να μεινω εκει , αυτοκτονια ( αρκετοι το κανουν ) για οικονομικους ή για αισθηματικους λογους , να παω θαλασσα και να πνιγω , να παω ταξιδι και να πεσει το αεροπλανο ή να βουλιαξει το καραβι . Τοσα πολλα ενδεχομενα με τα οποια μπορει να πεθανει καποιος τα οποια ειναι 5-6 φορες πιο πιθανα να συμβουν απο το να πεσει ενα μετεωριτης - κομητης . Αυτα που ανεφερα ειναι ενδεχομενα που συνανταει καθε ανθρωπος στην καθημερινοτητα του .

Και απο ολα αυτα εγω θα ειμαι ο " εξυπνος " που θα πω " οοοοχι μαλακες εγω απο μετεωριτη θα παω τη συγκεκριμενη μερα - ωρα " .
Καποια στιγμη ισως γινει αυτο .
Μπορει να γινει σημερα , αυριο σε ενα μηνα σε 10 χρονια σε 150 χρονια σε μια χιλιετια και παει λεγοντας .

Ποιο το συμπερασμα απο ολα αυτα ;
Ζησε το σημερα σαν να μην υπαρχει αυριο .
Τι θα εκανες αν ηταν η τελευταια σου μερα ; Αυτο κανε σημερα και καθε μερα κανε το ιδιο . Ετσι θα εισαι ευτυχισμενος .

Αν φτασεις στο τελος 90 χρονων ανθρωπος και σκεφτεσαι πως εφαγες 40 χρονια απο τη ζωη σου να αγχωνεσαι για τετοιες ημερομηνιες .. Εκει ειναι που θα εχεις το παραπονο . Γιατι θα εχεις ξεχασει να ζησεις

14/06/2017, 22:20:58
Φιλαράκο,
έπρεπε να'σουνα εδώ τις "χρυσές εποχές" του εσχατολάγνου Γιαλαντζή.

Ο μέγιστος του είδους. Μαιτρ λέμε!

Το πήγαινε από ημερομηνία σε ημερομηνία. Και όλο είχε κάτι κατεβατά να πει για την καθεμιά.
Βέβαια εκείνος δεν έλεγε για μετεωρίτες και τέτοια.

Το κόλλημά του ήταν με το Αντίδι....
Άμα σκαλίσεις λίγο παραπάνω τα κιτάπια του Εσωτέρικα θα βρεις ιστορίες να πεθάνεις στο γέλιο

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

15/06/2017, 02:06:25
PY8AGORAS, δε μελέταγες το joker καλύτερα?!

Τρομάζω στην ιδέα ότι... επέστρεψε!

15/06/2017, 07:29:07
quote:

Ποιο το συμπερασμα απο ολα αυτα ;
Ζησε το σημερα σαν να μην υπαρχει αυριο .
Τι θα εκανες αν ηταν η τελευταια σου μερα ; Αυτο κανε σημερα και καθε μερα κανε το ιδιο . Ετσι θα εισαι ευτυχισμενος .

Μπορώ να το περιγράψω λίγο καλύτερα; Το μόνο που υπάρχει είναι το σήμερα. Πιο συγκεκριμένα το παρόν. Το παρελθόν και το μέλλον είναι απλά έννοιες. Φιλολογικού περιεχόμενου, που έχουν σχέση με την κουλτούρα μας. Έτσι κι αλλιώς, κι επιστημονικά να το δεις, παρελθόν και μέλλον δεν είναι παρά τιμές πάνω σε έναν άξονα, που δημιουργεί τον λεγόμενο ορίζοντα γεγονότων. Αυτό που βιώνουμε όμως ανά πάσα στιγμή είναι το παρόν. Όταν ο άνθρωπος προσκολλάται στο παρελθόν, "θα ήθελα να είχα κάνει αυτό, τότε", "έτσι έπρεπε να είχαν γίνει τα πράγματα", "δεν το έκανα σωστά", τότε καταστρέφει αναδρομικά ακόμη και την εμπειρία που βιώνει. Το ίδιο και με το μέλλον. Δεν αντιλαμβάνεται το μέλλον σαν μια δυνατότητα ή σαν μια πιθανότητα, τη μία ανάμεσα στις πολλές. Στις παθολογικές περιπτώσεις, εφευρίσκει καταστροφές και δεινά, όλα αυτά που θα έρθουν και θα του στερήσουν τη στιγμή που θα ζήσει. Με ανύπαρκτα δεδομένα, συνήθως.

Ακολουθεί λοιπόν η προφητεία του Γέροντα:

Η μέρα που πάντοτε φοβόμουν ότι θα έρθει, ήταν η χθεσινή.

Διαλογιστείτε λίγο πάνω σε αυτή τη φράση, και πέστε μου τι αντιλαμβάνεστε.

Abyssus Abyssum Invocat

YpokinitisΜέλος
17/12/2003, 19:34:41
katarxas kalispera giati eimai neos xristis autou tou foroum.
Tha ithela na akouso apopseis gia to eksis thema:
An exoume os dedomeno pos eiparxoun eksogiinoi kai sinergazontai me tin gi(otan leo me tin gi ennoo, krifa, me tis megales kiberniseis).
Bebaia to exo akousei auto, diladi, pos oi "magaloi" sinergazontai me tous eksogiinous alla to kriboun. Giati? Poia einai ta simferonta tous stin apokripsi tis sinergasias autis?

*.:::.*

LogicalΜέλος
18/12/2003, 07:39:56
Εγώ έχω διαβάσει ότι οι μεγάλοι όχι μόνο συνεργάζονται με εξωγήινους αλλά είναι και οι ίδιοι εξωγήινοι και κάποια στιγμή θα φανερωθούν γι αυτό και μας προετοιμάζουν με ταινίες και διάφορα άλλα. Τώρα τι να πιστέψει κανείς; Όσο για τα συμφέροντα το σίγουρο πάντως είναι η κυριαρχία του πλανήτη.

Logical

PyRoVaTiSΝέο Μέλος
18/12/2003, 08:19:00
Ε ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΑΠΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα

sansationfΜέλος
18/12/2003, 21:14:08
ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΤΑΤΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ....
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?
ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΥΠΟΚΙΝΙΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΤΟ 1938 ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ WAR OF THE WORLDS ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ NEW JERSEY!!! TI ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?????
ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΕΡΧΕΙ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ <<ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΓΗΙΝΟΙ>> ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΤΗ 3........

respect

YpokinitisΜέλος
18/12/2003, 22:01:08
Για το τελευταιο που ειπες:
εγω εχω ακουσει και ακριβως το αντιθετο, πως οι εξωγηινοι εχουν ερθει με σκοπο να βοηθισουν τους γηινους.
Ακομα εχω ακουσει πως οι αρχαιοι ελληνες ειδαν τους εξωγηινος που ηταν οντοτητες πολυ πιο εξελιγμενες απο τους ανθρωπους και φτιαγμενοι απο ενεργεια και φως. Αυτες τις οντοτητες τις ονομασαν θεους.

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

sansationfΜέλος
18/12/2003, 22:13:20
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΛΑΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ....

respect