- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:quote:
Δεν χρειάζεται προς το παρον αλεξίπτωτο...Αμα μπει ο Δεκέμβρης,και πλησιάζουμε προς τα τέλη Δεκέμβρη και τίποτα δεν έχει γίνει,θα αρχίσω και εγω να αμφιβάλλω...Ακόμα είναι νωρίς....
Δε θα "αρχίσεις" να αμφιβάλλεις. Θα πάρεις μια τετελεσμένη απόφαση. Αν δεν κάνω λάθος είχες πει οτι θα φύγεις κιόλας.
Eίπαμε,απο 1/1 και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο Αντίχριστος,αποχωρώ απο όλα τα φόρουμς που γράφω μέχρι σήμερα...Ναι,γιατί μετά δεν θα υπάρχει λόγος να συνεχίσω να γράφω,αφου αποκλειστικά αυτο το θέμα με ενδιαφέρει,τι να κάτσω να γράφω μετά;Αλλα εμένα με φοβίζει περισσότερο η ψυχολογική μου κατάσταση που θα διαμορφωθεί απο 1/1.....
Απευθύνεσαι και δίνεις χαρά σε άτομα που είναι κενά από φιλοσοφικό και θρησκευτικό συναίσθημα. Γιατί επιμένεις να μιλάς για μια ημερομηνία σε άτομα που δεν πρόκειται να σε ακούσουν στον αιώνα των αιώνων, αλλά αντιθέτως θα νιώσουν και μεγάλη ευχαρίστηση αν διαψευθείς;
Δηλαδή θα σκεφτείς σοβαρά να πάψεις να είσαι και Χριστιανός από 1/1; Θα πρέπει οι Χριστιανοί να κρυφτούν για να μην γίνουν ρεζίλι; Να αλλαξοπιστήσουν;
quote:
Απευθύνεσαι και δίνεις χαρά σε άτομα που είναι κενά από φιλοσοφικό και θρησκευτικό συναίσθημα. Γιατί επιμένεις να μιλάς για μια ημερομηνία σε άτομα που δεν πρόκειται να σε ακούσουν στον αιώνα των αιώνων, αλλά αντιθέτως θα νιώσουν και μεγάλη ευχαρίστηση αν διαψευθείς;Δηλαδή θα σκεφτείς σοβαρά να πάψεις να είσαι και Χριστιανός από 1/1; Θα πρέπει οι Χριστιανοί να κρυφτούν για να μην γίνουν ρεζίλι; Να αλλαξοπιστήσουν;
Χρίστο Ελ,
απο την πρώτη μέρα που μπήκα σε αυτό το φόρουμ,το μόνο που κάνω είναι να καταθέτω την αλήθεια μου,αυτό που έχω πιστέψει ώς αληθινό.Αν τώρα χαρουν κάποιοι αν διαψευστώ,ας χαρούν!Εγω θα λυπηθώ πολύ πάντως,και θα τα βάψω όλα μαύρα!Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί,θα γίνω περισσότερο Χριστιανός απο ότι είμαι,διότι μη τελειώνοντας η ζωή το 2018,θα χρειαστώ άμεσα την βοήθεια του Θεου για να ορθοποδήσει η ζωή μου για το υπολοιπο που θα της έχει μείνει.....
quote:quote:
Απευθύνεσαι και δίνεις χαρά σε άτομα που είναι κενά από φιλοσοφικό και θρησκευτικό συναίσθημα. Γιατί επιμένεις να μιλάς για μια ημερομηνία σε άτομα που δεν πρόκειται να σε ακούσουν στον αιώνα των αιώνων, αλλά αντιθέτως θα νιώσουν και μεγάλη ευχαρίστηση αν διαψευθείς;Δηλαδή θα σκεφτείς σοβαρά να πάψεις να είσαι και Χριστιανός από 1/1; Θα πρέπει οι Χριστιανοί να κρυφτούν για να μην γίνουν ρεζίλι; Να αλλαξοπιστήσουν;
Χρίστο Ελ,
απο την πρώτη μέρα που μπήκα σε αυτό το φόρουμ,το μόνο που κάνω είναι να καταθέτω την αλήθεια μου,αυτό που έχω πιστέψει ώς αληθινό.Αν τώρα χαρουν κάποιοι αν διαψευστώ,ας χαρούν!Εγω θα λυπηθώ πολύ πάντως,και θα τα βάψω όλα μαύρα!Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί,θα γίνω περισσότερο Χριστιανός απο ότι είμαι,διότι μη τελειώνοντας η ζωή το 2018,θα χρειαστώ άμεσα την βοήθεια του Θεου για να ορθοποδήσει η ζωή μου για το υπολοιπο που θα της έχει μείνει.....
Ok, πάντως αυτό που περιμένεις ή κάτι ανάλογο, είναι προ των θυρών. Έτσι δείχνει το πολιτικό σκηνικό. Οπότε χρειάζεται λίγο περισσότερη υπομονή. Αν όχι μέχρι τις 1/1, λίγο αργότερα.
quote:
Για αργότερα απο 31/12 δεν μπορώ να ξέρω,η πληροφόρηση που έχω κάνει λόγο για 2013...Αμα είχα πληροφόρηση και για μετά το 2013,θα άλλαζε το πράγμα,όμως δεν έχω!Και χωρίς πληροφόρηση,δεν μπορώ να λέω πράγματα απο το κεφάλι μου!
Μα έχουμε. Τα τρέχοντα πολιτικά δρώμενα, που δεν είναι δικές μας ιδέες. Ακόμη και αν δεν είχε προειπωθεί/αποκαλυφθεί κάτι, βλέπουμε το παρόν και προ-βλέπουμε το μέλλον.
Το σχέδιο είναι η οικονομική εξαθλίωση των εθνών, τα οποία έχουν περιέλθει σε συμμαχίες και ανήκουν σε διεθνείς οργανισμούς, έτσι ώστε δεν είναι μερικό αλλά γενικό το πρόβλημα. Έτσι αυτά ποθούν ένα σωτήρα, κάποιον που θα εμφανιστεί ξαφνικά και όλοι θα τον θαυμάσουν σαν θεό.
Τώρα να πω ημερομηνία συγκεκριμένη είναι άκυρο. Στο "προσεχές μέλλον" είναι αρκετό.
quote:quote:
Για αργότερα απο 31/12 δεν μπορώ να ξέρω,η πληροφόρηση που έχω κάνει λόγο για 2013...Αμα είχα πληροφόρηση και για μετά το 2013,θα άλλαζε το πράγμα,όμως δεν έχω!Και χωρίς πληροφόρηση,δεν μπορώ να λέω πράγματα απο το κεφάλι μου!
Μα έχουμε. Τα τρέχοντα πολιτικά δρώμενα, που δεν είναι δικές μας ιδέες. Ακόμη και αν δεν είχε προειπωθεί/αποκαλυφθεί κάτι, βλέπουμε το παρόν και προ-βλέπουμε το μέλλον.
Το σχέδιο είναι η οικονομική εξαθλίωση των εθνών, τα οποία έχουν περιέλθει σε συμμαχίες και ανήκουν σε διεθνείς οργανισμούς, έτσι ώστε δεν είναι μερικό αλλά γενικό το πρόβλημα. Έτσι αυτά ποθούν ένα σωτήρα, κάποιον που θα εμφανιστεί ξαφνικά και όλοι θα τον θαυμάσουν σαν θεό.
Τώρα να πω ημερομηνία συγκεκριμένη είναι άκυρο. Στο "προσεχές μέλλον" είναι αρκετό.
Για μετά της 1/1/2014 δεν μπορώ να πω τίποτα!Είναι εξάλλου πολύ συγκεκριμένο το περιθώρειο που έχω δώσει,που αν παρέλθει δεν θα γνωρίζω μετά τίποτα!
quote:Για μετά της 1/1/2014 δεν μπορώ να πω τίποτα!Είναι εξάλλου πολύ συγκεκριμένο το περιθώρειο που έχω δώσει,που αν παρέλθει δεν θα γνωρίζω μετά τίποτα!
Χριστιανέ Ορθόδοξε και ποιος σου λέει ότι δεν γίνεται ήδη αυτό;
Επειδή έχεις τα μάτια σου κλειστά και δεν μπορείς να δεις;
Κοίτα τι γίνεται από το δύο χιλιάδες δέκα κάτι σαν να φόβισε τους πάντες και όλα έχουν μείνει στάσιμα και εσύ τι κάνεις γιαυτό;
Περιμένεις ένα όνομα, ποιος σου είπε ότι δεν θα αποκαλυφθούν στο τέλος όλα αυτά και δεν έχουν αποκαλυφθεί στους Ισχυρούς και στις κυβερνήσεις.
Η προετοιμασία πρέπει να γίνει υποσεινήδητα δεν θα σου έρθουν όλα μπροστά σου όπως τα περιμένεις.
Δεν πιστεύεις ότι ο αόρατος πόλεμος έχει ξεκινήσει;
Τι νομίζεις ότι θα είναι ορατός και θα σου πει ήρθα εδώ είμαι;
Με άλλα λόγια σου λέω ότι μπορεί ήδη να έχεις συμμαχήσει μαζί του στο υποσυνείδητο σου και να μην το ξέρεις, σκέψου του περιμένεις με τα μάτια κλειστά έναν αριθμό και ένα όνομα και τίποτα άλλο και έχεις πάψει να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου και ότι όλα παίζονται.
Edited by - maria3 on 28/10/2013 07:29:57
quote:quote:Για μετά της 1/1/2014 δεν μπορώ να πω τίποτα!Είναι εξάλλου πολύ συγκεκριμένο το περιθώρειο που έχω δώσει,που αν παρέλθει δεν θα γνωρίζω μετά τίποτα!
Χριστιανέ Ορθόδοξε και ποιος σου λέει ότι δεν γίνεται ήδη αυτό;
Επειδή έχεις τα μάτια σου κλειστά και δεν μπορείς να δεις;
Κοίτα τι γίνεται από το δύο χιλιάδες δέκα κάτι σαν να φόβισε τους πάντες και όλα έχουν μείνει στάσιμα και εσύ τι κάνεις γιαυτό;
Περιμένεις ένα όνομα, ποιος σου είπε ότι δεν θα αποκαλυφθούν στο τέλος όλα αυτά και δεν έχουν αποκαλυφθεί στους Ισχυρούς και στις κυβερνήσεις.
Η προετοιμασία πρέπει να γίνει υποσεινήδητα δεν θα σου έρθουν όλα μπροστά σου όπως τα περιμένεις.
Δεν πιστεύεις ότι ο αόρατος πόλεμος έχει ξεκινήσει;
Τι νομίζεις ότι θα είναι ορατός και θα σου πει ήρθα εδώ είμαι;
Με άλλα λόγια σου λέω ότι μπορεί ήδη να έχεις συμμαχήσει μαζί του στο υποσυνείδητο σου και να μην το ξέρεις, σκέψου του περιμένεις με τα μάτια κλειστά έναν αριθμό και ένα όνομα και τίποτα άλλο και έχεις πάψει να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου και ότι όλα παίζονται.
Edited by - maria3 on 28/10/2013 07:29:57
maria3,
εδω δεν μας ενδιαφέρουν οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις που δείχνουν οτι είμαστε κοντά στο να εμφανιστεί κάποιος ''Μεσσίας'' στο παγκόσμιο προσκήνιο,γιατί αυτό το κοντά μπορεί στην τελική να είναι και παρα πολύ μακρυα!Δηλαδή όσο είναι κοντά,αλλο τόσο είναι και το να είναι μακρυά!Εμάς εδω μας ενδιαφέρει να έρθει ΤΩΡΑ,αυτή την στιγμή που μιλάμε!Εχει,βλέπεις,ο μοναχός,ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ,με 2 χρονολογίες:Το 2013 για εμφάνιση Αντιχρίστου και το 2018 για το τέλος του κόσμου!Αν λοιπον καθυστερήσουν τα πράγματα έστω και΄λίγο,θα έχει υποστεί ανυπολογιστο πλήγμα ο Μάξιμος απο αυτό,γιατί μετά δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιόλογητα!Δεν τα λέει δηλαδή ελαφρα την καρδία το 2013 και το 2018,τα στηρίζει με πλήθος αγιογραφικών και αγιοπατερικών χωρίων,που αν δεν επαληθευτούν τίθεται τεράστιο θέμα των πηγών που χρησιμοποίησε.....
quote:Ή να στο θέσω αλλιώς,αν δεν εμφανιστεί το 2013,τίποτα δεν μου δείχνει εμένα οτι θα εμφανιστεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια για παράδειγμα,ώστε να πω ''Μικρή η ζημιά!''.Η ζημιά θα έχει γίνει και θα είναι τεράστια για την ζωή μου.....
Γιαυτό δεν πρέπει να δίνουμε ημερομηνίες.
Πάντως έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βλέπε όλο και κάποιο πιόνι του θα εμφανιστεί πρώτα., λες να εμφανιστεί αυτοπροσώπως ο ίδιος;
Εξάλλου αν μιλάμε εμείς για τις γραφές γιατί να μην είναι ενημερωμένος και ο ίδιος και να θέλει να βγει από το παρασκήνιο για να κυβερνήσει μόνο τρία, τριάμισι χρόνια, σταδιακά δεν πρέπει να γίνει αυτό;
Έτσι ξαφνικά θα έρθει και κατευθείαν θα τον προσκυνήσουν όλοι οι ηγέτες της γης δεν χρειάζεται κάποια προ διεργασία για όλα αυτά;
Εδώ βλέπεις τους ανθρώπους και πως ο καθένας λέει τα δικά του και το τι κάνουν, μπορείς έτσι απλά να μιλήσεις σε έναν άνθρωπο και να πει ναι έτσι είναι τα πράγματα.
Με άλλα λόγια ο κάθε άνθρωπος έχει χτίσει τον δικό του κόσμο και έχει παρωπίδες και αυτός θα το πετύχει από την μία μέρα στην άλλη;
Μην ξεχνάς η αποκάλυψη μας μιλάει για το τέλος όχι για την αρχή, ή μάλλον ξέρουμε λίγα πράγματα για την αρχή.
όλοι οι ηγέτες της γης είναι ήδη πιόνια του Αντιχρίστου,και όλοι ή σχεδόν όλοι γνωρίζουν για την έλευσή του και πότε θα γίνει αυτή,αυτο είναι σίγουρο!Εμείς είμαστε αυτοί που δεν γνωρίζουμε και μόνο να υποθέτουμε μπορούμε...Είναι στημένο το σκηνικό δυστυχώς!Το ΄δύσκολο κομμάτι και το άγχος τους είναι αν θα γίνει αποδεκτός και απο τον κόσμο,τον λαο,τους λαους του πλανήτη....Αλλα οι Γραφες είναι συγκεκριμένες και σε αυτο το θέμα:Θα γίνει και θα στεφθεί παγκόσμιος βασιλιάς!
quote:
Πάει και ο Οκτώβριος!2 μήνες μείνανε!Δεν το πιστεύω αυτο που πάει να συμβεί,απλά δεν το πιστεύω!!!
Και γιατι δεν το πιστευεις;
Ενδεχομενως να κανεις λαθος.
Επειδη θεωρεις οτι κατεχεις
την "Αληθεια" του "θεου"
αυτο αυτοματα σημαινει οτι κατι
τετοιο ισχυει;
Τωρα τα αλλα "μαργαριταρια" που
εγραψες για την ζωη σου και το
πως την κατεντησες με τις πραξεις σου
λυπαμαι φιλε μου για την κατασταση
Θελω ομως να σου επισυνμανω οτι για
την οποια κατασταση της ζωης σου
εχεις και εσυ το μεριδιο που σου αναλογει.
Ρε φιλε δεν ειναι "ο.κ." να κανεις λογο για
καταστροφη της ζωης σου
Επειτα σου κανει εντυπωση γιατι σε ειχα ρωτησει
την ηλικια σου ...
Υσ: εαν τελικα δεν σκασει μυτη ο "Αντι-προσωπος"
εχεις δυο επιλογες φιλε μου
( ενδεχωμενως να μου διαφευγει καποια επιλογη)
1)Να αποδεχτεις οτι δεν ξερεις τιποτα και να γινεις
ενας καλος Χ.Ο. που απλα αποδεχεται οτι του λενε
στο θρησκευτικο επιπεδο ή ...
2) Να περασεις στο "επικινδυνο" μονοπατι του "αιρετικου"
μιας που θα εχεις εντοπισει αντιφασεις στην θρησκεια
σου και θα αρχισεις να ανφισβητεις προσωπα και καταστασεις.
Οποιο και να επιλεξεις ειναι ενα μονοπατι οπου θα το διαβεις
μονος σου μιας που το κεφαλι σου ξεχωριζει
ειτε με την διαφοροποιηση σου λογω "κ".Μαξιμου
ειτε απο την αλλη με την αποριψη της θεσης του Μαξιμου
μιας που λογικα εχεις εκτεθει σχετικα .
Οποτε οτι και να γινει σε περιπτωση που δεν επαληθευτει ο Μαξιμος
θα "φας" πολυ χαρακτιρισμο.
Ειναι ευκαιρια λοιπον να γνωρισεις την πραγματικοτητα
μιας που εχεις ξεφυγει απο το συνολο των "καλων"
χριστιανων που απλα αποδεχωνται τα πραγματα οπως τους τα λενε
μιας που θα εισια Δαχτηλοδικτουμενος.
Πάει και ο Οκτώβριος!2 μήνες μείνανε!Δεν το πιστεύω αυτο που πάει να συμβεί,απλά δεν το πιστεύω!!!
Και γιατι δεν το πιστευεις;
Ενδεχομενως να κανεις λαθος.Επειδη θεωρεις οτι κατεχεις
την "Αληθεια" του "θεου"
αυτο αυτοματα σημαινει οτι κατι
τετοιο ισχυει;Τωρα τα αλλα "μαργαριταρια" που
εγραψες για την ζωη σου και το
πως την κατεντησες με τις πραξεις σου
λυπαμαι φιλε μου για την κατασταση
Θελω ομως να σου επισυνμανω οτι για
την οποια κατασταση της ζωης σου
εχεις και εσυ το μεριδιο που σου αναλογει.Ρε φιλε δεν ειναι "ο.κ." να κανεις λογο για
καταστροφη της ζωης σουΕπειτα σου κανει εντυπωση γιατι σε ειχα ρωτησει
την ηλικια σου ...
Υσ: εαν τελικα δεν σκασει μυτη ο "Αντι-προσωπος"
εχεις δυο επιλογες φιλε μου
( ενδεχωμενως να μου διαφευγει καποια επιλογη)1)Να αποδεχτεις οτι δεν ξερεις τιποτα και να γινεις
ενας καλος Χ.Ο. που απλα αποδεχεται οτι του λενε
στο θρησκευτικο επιπεδο ή ...2) Να περασεις στο "επικινδυνο" μονοπατι του "αιρετικου"
μιας που θα εχεις εντοπισει αντιφασεις στην θρησκεια
σου και θα αρχισεις να ανφισβητεις προσωπα και καταστασεις.Οποιο και να επιλεξεις ειναι ενα μονοπατι οπου θα το διαβεις
μονος σου μιας που το κεφαλι σου ξεχωριζει
ειτε με την διαφοροποιηση σου λογω "κ".Μαξιμου
ειτε απο την αλλη με την αποριψη της θεσης του Μαξιμου
μιας που λογικα εχεις εκτεθει σχετικα .Οποτε οτι και να γινει σε περιπτωση που δεν επαληθευτει ο Μαξιμος
θα "φας" πολυ χαρακτιρισμο.Ειναι ευκαιρια λοιπον να γνωρισεις την πραγματικοτητα
μιας που εχεις ξεφυγει απο το συνολο των "καλων"
χριστιανων που απλα αποδεχωνται τα πραγματα οπως τους τα λενε
μιας που θα εισια Δαχτηλοδικτουμενος.
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι πλανήθηκα τόσο πολύ απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο,όχι,δεν μπορώ να το πιστέψω!Πριν απο 4 χρόνια φάνταζαν όλα τοσο αληθινά,που δεν περιμενα να έρθουν τα χρόνια της απόδειξης και να μην έχουν γίνει ακόμα αυτά που υποστηρίζαμε τότε...Μου φαίνεται αδιανόητο!Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβα....Ηταν όλα τόσο καλα τοποθετημένα,που δεν δίναμε περιθώρειο κάτι να πάει λάθος....Ομως πλέον,με 1 μήνα και 23 μέρες να απομένουν,το ενδεχόμενο είναι πιο ορατό απο ποτέ......
quote:
Aφού κάποιοι πείθονται απο έναν τρελλό.. Φαντάσου τι νοημοσύνη υπάρχει γενικά στον πλανήτη...
Tρελός,ξετρελός,εγω αυτόν πίστεψα!Κξαι εξακολουθω να πιστεύω μέχρι τέλος του έτους....
quote:Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι πλανήθηκα τόσο πολύ απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο,όχι,δεν μπορώ να το πιστέψω!Πριν απο 4 χρόνια φάνταζαν όλα τοσο αληθινά,που δεν περιμενα να έρθουν τα χρόνια της απόδειξης και να μην έχουν γίνει ακόμα αυτά που υποστηρίζαμε τότε...Μου φαίνεται αδιανόητο!Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβα....Ηταν όλα τόσο καλα τοποθετημένα,που δεν δίναμε περιθώρειο κάτι να πάει λάθος....Ομως πλέον,με 1 μήνα και 23 μέρες να απομένουν,το ενδεχόμενο είναι πιο ορατό απο ποτέ......
τα πεντε σταδια της θλιψης
1)Αρνηση.
2)Θυμος.
3)Διαπραγματευση.
4)Καταθλιψη.
5)Αποδοχη.
Το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι
απο την αρχη φιλε ηταν στραβο....
edit:
Οσο περιεργο και να σου φαινεται
εισαι στο τεταρτο με πεμπτο σταδιο.
Edited by - gewkwn on 09/11/2013 02:20:28
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Πω πω πω,τι πάει να συμβεί!1 μήνας και 21 μέρες ή αλλιώς 7 εβδομάδες!
Ε! Κάτι είναι κι αυτό φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε. Μη ξεχνάς ότι ο αριθμός επτά είναι ιερός αριθμός.
Και τώρα πέρα από το αστείο. Είναι καιρός φίλε μου να αφυπνιστής και να καταλάβης ότι εξαπατήθηκες. Παράτα τους προφήτες και τις βλακείες που έχουν εμποτίσει τον κόσμο, κάνε αν θέλεις τον σταυρό σου, αλλά άδραξε την ζωή στα χέρια σου και προχώρησε. Γιατί η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο το επιτρέπουν οι γεωλογικές μεταβολές. Οι αντίχριστοι δεν πρόκειται να έλθουν γιατί απλούστατα είναι εδώ με διάφορα ονόματα και εκμεταλλεύονται τους λαούς μέσω των υποτακτικών κυβερνήσεών τους. Αυτούς πρέπει να παλέψουμε, και όχι τους φανταστικούς ανεμόμυλους του Δον Κιχώτη.
*