ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νίκη Κάρτσωνα - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Νίκη Κάρτσωνα - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

spk1711 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
spk17Νέο Μέλος
12/11/2005, 08:40:42
Δείτε όλοι την νέα ανεξάρτητη ιστοσελίδα που υπάρχει στο διαδίκτυο προς τιμή της τηλεπαρουσιάστριας Νίκη Κάρτσωνα στη διεύθυνση:

http://www.nikikartsona.net

12/11/2005, 15:01:50
Άμα βρεις και του Τσαλίκη(Ξέρετε, αυτό το πιθηκάκι), ανέβασε το link. Πολλά μέλη είμαι σίγουρος πως θα σου είναι υπόχρεα.

Βρήκα και μια φωτογραφία του για να ξεκινήσουμε το αφιέρωμα

ΑΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/11/2005 15:26:31

12/11/2005, 16:26:34

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

12/11/2005, 17:22:43
Φίλε/η spk17, νομίζω πως το topic που άνοιξες δεν έχει κάποια σχέση με την θεματολογία και τις συζητήσεις του esoterica.
Γνώμη μου θα ήταν να περιηγηθείς λίγο στις διάφορες συζητήσεις και να κάνεις μια ανάγνωση των topics προκειμένου να συμμετάσχεις σε κάποια topics που πιθανόν να σε εκφράζουν.
Καλή σου μέρα!

In anticipation of my resurrection...

12/11/2005, 17:45:00
Εγώ πάλι νομίζω ότι η συμπαθής μοντέλα-παρουσιάστρια-"είμαι-ότι δηλώσω-και-καρφί-δε-μου-καίγεται" έχει οπωσδήποτε μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον, αφού για να φτάσει στο σημείο να έχει δικό της sıte παρακαλώ--γουάου!--αλλά και να ξαμολήσει τα botάκια της ακόμη και στο Esoterica για διαφήμιση αυτού--ξαναμαναγουάου!!--πάει να πει ότι σίγουρα το "δόντι" της έχει φτάσει πολύ ψηλά και προσωπικά τις εύχομαι το καλύτερο και, άντε βρε και βουλευτής στις επόμενες εκλογές!

Νίκη Κάρτσωνα...Γιατί να ξέρουμε αυτό το όνομα; Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία;

(Τις ευχές μου σε όλους, αγαπητοί μου φίλοι και τους χαιρετισμούς μου στην πατρίδα, εδώ από την "ξενιτιά". Είπα κι εγώ να χύσω λίγο δηλητήριο, έτσι ανώδυνα, σ' ένα θεματάκι που σε πολύ λίγο θα το δούμε να εκτίθεται στο Μουσείο μας!)

Edited by - durden_alie on 12/11/2005 17:47:04

αγνοώνΜέλος
12/11/2005, 18:09:10
Ίσως λεξαριθμικά το όνομά της να είναι ίσον με ΙΑΠΕΤΟΣ
ή και 666.....
12/11/2005, 22:02:19
Εγώ φίλοι μου θα σας πρότεινα λίγο να σοβαρευτείτε, όπως πολύ σωστά είπε ο αγαπητός Dying_Incubus τέτοιου είδους θέματα ολωσδιόλου δέν ταιριάζουν στην θεματολογία του Esoterica. Ίσως επιλέξατε λάθος διαδικτυακό χώρο για να επιδείξετε τα προσόντα των σόουμαν που έχουμε βαρεθεί να προβάλλονται ολημερίς στην TV. To Esoterica όμως είναι χώρος σοβαρών συζητήσεων επιστημονικών, ιστορικών και θρησκευτικών θεμάτων. Τα πρόσωπα της show bizness δέν έχουν εδώ ουδεμία θέση, και δυσκολεύουν την κατάσταση όλων υμών που θέλουμε να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις με ανταλλαγές απόψεων πάντοτε πάνω στην θεματολογία μας.
AnounakisΜέλος
13/11/2005, 19:24:46
quote:
Φίλε/η spk17, νομίζω πως το topic που άνοιξες δεν έχει κάποια σχέση με την θεματολογία και τις συζητήσεις του esoterica.

Μάλλον κάνεις λάθος αγαπητέ Dying_Incubus.
Παραθέτω τα βασικά forums του esoterica.gr

ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ΕΙΚΟΝΕΣ
Περιοδικά - Βιβλία
Η ΣΟΦΙΑ
MΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Η ΓΝΩΣΗ
Η ΨΥΧΗ
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κινηματογράφος

Σε πιο από αυτά δεν έχει σχέση η Κάρτσωνα;;;

ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Γεμάτο το διαδίκτυο από νέα της.

ΕΙΚΟΝΕΣ
Γεμάτο το διαδίκτυο και από εικόνες της.

Περιοδικά - Βιβλία
Σε πιο περιοδικό δεν υπήρξε εξώφυλλο...

Η ΣΟΦΙΑ
Κάποια Σοφία φίλη θα έχει δεν μπορεί...

MΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Αναμέτρητοι αυτοί που την λατρεύουν.

Η ΓΝΩΣΗ
Πολλοί ξέρουν τα πάντα για αυτήν.

Η ΨΥΧΗ
Πολλοί θα πούλαγαν την ψυχή τους για να βρεθούν μαζί της.

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Γιατί είναι τόσο όμορφη; Οι άλλες γιατί δεν είναι εξίσου;;
Τεράστια ερωτήματα...

ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Πρέπει να ήταν στραμμένα επάνω της όταν γεννιόταν...

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Οι έχοντες μανία μαζί της χρίζουν θεραπείας.

Κινηματογράφος
Έχει γυρίσει κάποια ταινία;; Δεν ξέρω.

ουυυυ

angiΜέλος
13/11/2005, 20:07:57
quote:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
13/11/2005, 21:09:14
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ/Η spk17 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΤΙ ΣΙΤΕ ΕΙΣΑΙ...

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...

ΚΛΕΙΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

13/11/2005, 21:19:00
Πολύ καλός ο αποσυμβολισμός σου Anounaki.
Πράγματι.
Η Ν.Κ. είναι πλέον σχετική παντού.
(ποιά είναι ρε παιδιά η Νίκη Κάρτσωνα;)

Τώρα τελευταία μάλιστα, άκουσα - ναι, ναι βέβαια σοβαρά σας λέω - πως η τεράστια φήμη της στάθηκε ως αφορμή, να αποφασίσει η εθνική επιτροπή αρχαιοτήτων και μουσειακών ειδών, να την φιλοξενήσει ως μόνιμο έκθεμα!

Σε ποιο μουσείο να δεις ήτανε που θα τη φιλοξενούσαν;
...μούμπλε, μούμπλε
...
...