ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
15/12/2011, 22:48:58
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
zip
Admin

ΌΧΙ

15/12/2011, 23:18:24
quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
zip
Admin

ΌΧΙ

Αυτό το είπαμε απο την 28/10/1940!!
Και ισχύει ακόμη...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/12/2011, 23:42:18

16/12/2011, 09:52:41
quote:
Δεν γουστάρω διαταγές και είμαι πολύ πσώνιο για να δεχθώ την ομαδοποίηση.

Ψευταρακο,
καπου ανηκεις και εσυ,σιγουρα!
Δεν υπαρχει ζωντανο ον που να μη αποζηταει να ανηκει καπου,αλλοι σε ομαδες αιωνια ταλαιπωρων(βλεπε χριστιανους και παοκτζηδες{οχι που νομιζες οτι ξεφυγες μασεντονα})αλλοι σε
ομαδες μεγαλοιδεατων αλλος απλα σε ενα φορουμ!

Βλεπεις μας μεγαλωσαν σαν πριγκιπισες στον πυργο φυλακη μας,να περιμενουμε το πριγκιποπουλο που θα κρεμαστει απο τα μαλλια μας(φτιαξε μια σκαλα βρε ανεπροκοπε) για να του δωθουμε!
Ενταξει αντρακλες σαν και εμενα και τον ψευτογιαννο μεγαλωσαν με το συνδρομο του πριγκηποπουλου και μπορει η δραση να διαφερει,αλλος φτιαχνει σκαλα αλλος γραπωνει τα μαλλια και σκαρφαλωνει αλλος αραζει και αρκειται στο θεαμα
αλλος φτιαχνει μια υπεροχη κουνια και το διασκεδαζει,ομως ο ρολος παραμενει ο ιδιος!Ψαχνουμε καποιον καποια ή κατι να του αφοσοιωθουμε!

Αυτο το εχουν καταλαβει πολλοι,οι πιο οξυδερκεις δεν αρκουνται στα ετοιμα αλλα προχωρουν σε δικες τους συνθεσεις!Εξαλλου ειναι δυσκολοτερο να ανελθεις σε μια προυπαρχουσα ιεραρχια απο το να δημιουργησεις μια δικια σου τοποθετωντας
τον εαυτουλη σου εξαρχης στην κορυφη της,εξαλλου και οι αλλοι καπως ετσι δεν ξεκινησαν;Το ποιμνιο ειναι λιγακι δυσκολο να μαζεψεις και δεν ειναι το οτι δεν υπαρχει προσφορο εδαφος οπως περιεγραψα,απλα,εχει γεμισει ο τοπος μαγαζακια!
Καλυτερα παντως πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη,συμφωνουμε ολοι;(ενταξει στα αναρχοαυτονομα μαγαζακια οι ρολοι δεν ειναι τοσο διακριτοι αλλα δεν παυουν να ειναι περιζητητοι!)

Η ειρωνεια ειναι ο καλυτερος τροπος για να αποφυγεις τη μιμηση ενιοτε και την μυηση!
Try it!

koukou
Γιατι μπηκες 2 μερες νωριτερα απο την μερα που σου επετρεψε ο adminουκος;
Δυο εβδομαδες ειναι 14 ημερες οχι 12!
Το ενα ειναι πολλαπλασιο του 7 και το αλλο του 6!
Διαβολικη συμπτωση δε νομιζεις;
Αληθεια γιατι οι ποινες ειναι ζυγοι και οχι μονοι αριθμοι;
Γιατι καποιος να μπαινει τιμωρια,με το ποδι ορθιο στη γωνια,για δυο τεσσερις κτλ μερες και οχι για 3-5;

quote:
[ + τοις άλλοις, δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να ασχοληθεί με ανοησίες ... ]

χαχαχα!
Καλο!

16/12/2011, 10:59:17
Admin και λοιποί συντονιστες/διαχειριστές, πιστεύω ότι έχει πάει πολύ μακριά αυτό το καράβι, νομίζω ότι είναι ώρα να γίνουν οι απαραίτητες διαγραφές και αποκλεισμοί σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δεν έχετε αυτή τη διάθεση, προτείνω να σταματήσουμε όλοι να ποστάρουμε σε αυτό το θέμα και να τελειώσει η ιστορία.

Όσοι πιστοί... απέλθετε.

Ευχαριστώ

16/12/2011, 12:40:05
quote:

να γίνουν οι απαραίτητες διαγραφές και αποκλεισμοί σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.
Όσοι πιστοί... απέλθετε.

16/12/2011, 12:42:34
Glου Glου
quote:
Ψευταρακο,
καπου ανηκεις και εσυ,σιγουρα!
Δεν υπαρχει ζωντανο ον που να μη αποζηταει να ανηκει καπου,αλλοι σε ομαδες αιωνια ταλαιπωρων(βλεπε χριστιανους και παοκτζηδες{οχι που νομιζες οτι ξεφυγες μασεντονα})αλλοι σε
ομαδες μεγαλοιδεατων αλλος απλα σε ενα φορουμ!

Θα κρατήσω το τελευταίο, αν και δεν ανήκω, συμμετέχω.
quote:
Ψαχνουμε καποιον καποια ή κατι να του αφοσοιωθουμε!
Αν έλεγες ότι ψάχνουμε μια αρχή, μία ιδέα για να στηρίξουμε και να στηριχτούμε, θα συμφωνούσα.
Η επιλογή είναι εύκολη ή δύσκολη αναλόγως τα κριτήρια.
Εαν είναι επιφανιακά, είναι εύκολη η επιλογή, αλλά πιθανότατο αδιέξοδο.
Το ζόρι είναι στην άλλη περιπτωση. Διαρκώς αναθεωρείς.
quote:
Εξαλλου ειναι δυσκολοτερο να ανελθεις σε μια προυπαρχουσα ιεραρχια απο το να δημιουργησεις μια δικια σου τοποθετωντας
τον εαυτουλη σου εξαρχης στην κορυφη της,

Το να βρεθείς στην κορυφή μπορεί να είναι θέμα συγκυριών και τύχης.
Το να παραμείνεις είναι η μαγκιά...
Δεν μ' ενδιαφέρει η κορυφή. Εχει σκοτούρες. Είμαι οπαδός του "λάθε βιώσας".
quote:
Καλυτερα παντως πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη,συμφωνουμε ολοι;(ενταξει στα αναρχοαυτονομα μαγαζακια οι ρολοι δεν ειναι τοσο διακριτοι αλλα δεν παυουν να ειναι περιζητητοι!)

Χαχα! Τα αναρχοαυτόνομα μαγαζάκια έχουν μόνον έναν οπαδό. Αυτόν που το άνοιξε!
Καθόλου περιζήτητοι, διότι χαλάνε την σούπα των άλλων...

η υπομονή είναι αρετή dr

Edited by - Αίολος on 16/12/2011 13:00:16

16/12/2011, 12:47:00
Dr Jekyll Mr Hyde, θα ήθελες να αναπτύξεις τη σκέψη σου έτσι ώστε να καταλάβουμε πως εννοείς τα πράγματα;

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

16/12/2011, 12:57:17
Δεν είναι ευνόητο, ότι οι τρολ λογαριασμοί πρέπει να γίνουν delete; Και ότι όσοι λογαριασμοί αρέσκονται στη συκόφαντία, πρέπει επίσης να γίνουν delete όπως ο ακριβώς έγινε ο Deva Paradino μέσα σε μία-δύο μέρες;(χωρίς να έχει διαπράξει συκοφαντία βέβαια) Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε αυτό το θέμα εδώ και εβδομάδες. Οι τεχνικές αναλύσεις έχουν γίνει, χρειάζεται κάτι περισσότερο;
Αν ναι, τι ακριβώς περισσότερο χρειάζεται;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/12/2011 13:28:14

16/12/2011, 13:22:02
Ηρέμησε dr μας. Κάθε πράγμα στον καιρό του...
Εκκρεμεί κι αυτό: "Admin: (σημ.: υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που θέλω να σου πω. Στη συνέχεια όμως.)"

Edited by - Αίολος on 16/12/2011 14:57:18

14/06/2011, 12:47:22
Από εσάς τις γυναίκες εξαρτάται η αλλαγή νοοτροπίας.
Εσείς οι ίδιες συντηρείται και διαιωνίζεται την ανισότητα, και πλασάρεται την θέση σας στην κοινωνία των ανθρώπων σαν ένα ακόμα εξάρτημα/σκέλος της οικοσκευής και “περιουσίας” του άντρα.
Να μην διαμαρτύρεστε για αυτή την ανισότητα, όταν όλος ο δικός σας προσανατολισμός σας έχει μοναδικό στόχο να προβάλλεται τα κάλλη σας, προκαλώντας τον στόχο των ανδρών, σαν ένα σύνολο κρέατος, και όχι πνεύματος.
Όταν εσείς πρωτίστως συμπεριφέρεστε διαφορετικά και ορίζεται με διαφορετικό τρόπο τα όρια ελευθερίας και δράσης στο αγόρι και στο κορίτσι.
Μέχρι ακόμη και τώρα πολλές μανάδες απαντάνε σε ερώτηση πόσα παιδιά έχεις “έχω ένα παιδί και μια κόρη”.

Γιατί να αλλάξουμε εμείς νοοτροπία, αν εσείς βολεύεστε με την δική μας προστασία, αναγνωρίζοντας την επικυριαρχία μας.
Μα όταν εσείς ουσιαστικά απολαμβάνοντας τον ρόλο της “ξεσκατόστρας”, ορίζοντας αυτό σαν δική σας αποκλειστική υποχρέωση, εμείς θα σας αλλάξουμε με το ζόρι μυαλά?

hunter1Μέλος
14/06/2011, 23:04:02
συγνωμη γιαυτο που θα πω αλλα μου φαινεται οτι κ συ επηρεασμενος απο καποια γυναικα εισαι...
δεν φταιμε εμεις απολυτα...φταιμε επειδη πεσαμε στην παγιδα ΣΑΣ...απο την αλλη κ εσεις τα θελετε ολα...οι μαλλον οι ποιο πολλοι απο σας δεν αντεχετε ουτε 5 λεπτα την γκρινια των παιδιων...η κουβεντα "στη μανας πηγαινετε" ακουγεται εκουσια ή ακουσια ....
το πρωι εργαζομενη...το μεσημερι νοικοκυρα...το βραδυ ερωμενη κ ολη την ημερα μανες...ενω εσεις απλως ανδρες...

d.k

14/06/2011, 23:44:58
quote:

..δεν φταιμε εμεις απολυτα...φταιμε επειδη πεσαμε στην παγιδα ΣΑΣ...απο την αλλη κ εσεις τα θελετε ολα...οι μαλλον οι ποιο πολλοι απο σας δεν αντεχετε ουτε 5 λεπτα την γκρινια των παιδιων...η κουβεντα "στη μανας πηγαινετε" ακουγεται εκουσια ή ακουσια ....
το πρωι εργαζομενη...το μεσημερι νοικοκυρα...το βραδυ ερωμενη κ ολη την ημερα μανες...ενω εσεις απλως ανδρες...

d.k

Φίλη Hunter καλησπέρα , είπα να επανακάμψω στις συζητήσεις και το κάνω απο δώ...
Η αλήθεια είναι ότι το γενικότερο πλαίσιο αναφοράς το οποίο υφίσταται στην πατρίδα μας , δεν ευνοεί και ιδιαίτερα τις σχέσεις των δύο φύλλων και ειδικότερα τις σχέσεις μέσα στον γάμο ... όπου οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και οι πιέσεις που υπάρχουν λόγω των παιδιών ιδιαίτερα έντονες...
Αλλα και πρίν τον γάμο -γενικά μιλάω- οι σχέσεις δεν είναι και τόσο όμορφες και αυτό διότι στην πατρίδα μας ειδικά οι άντρες έχουν ένα "πολλά βαρύ" στυλάκι και οι κρίσεις τους περί της "σωστής" γυναικας είναι πολύ ιδιαίτερες...και έχουν κατα το μάλλον να κάνουν με την εμφάνισή τους παρά με οτιδήποτε άλλο...άνδρας είμαι και γνωρίζω τι λέγονται στους ανδρικούς κύκλους σαν βλέπουν μια γυναίκα...
Ασφαλώς η ομορφιά παίζει κεντρικό ρόλο στην πρώτη επαφή αλλα δεν είναι το μείζον κριτήριο -ή μάλλον δεν μπορεί καν να είναι..- για να δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση...
Εκείνο που θα δημιουργήσει μια υγιή και όμορφη σχέση είναι η καλλιέργεια και η ποιότητα του χαρακτήρα των εμπλεκομένων μερών φίλη μου αλλα και η δυναμική που αναπτύσσουν στις επιμέρους δυσκολίες που εμφανίζονται στην πορεία μιας σχέσης...
Θεωρώ ότι τα σημάδια εμφανίζονται πολύ πιο πρίν αλλα για διαφόρους λόγους αγνοούνται και αποδίδονται σε εκνευρισμό της στιγμής ή σε άλλες παραμέτρους της στιγμής που κατα την γνώμη τους στην πορεία θα αλλάξουν αλλα που δυστυχως δεν επαληθεύονται οι ερμηνείες και οι προσδοκίες τους....
Με ρώτησαν κάποτε , αν έχουν όλοι δικαίωμα στην σχέση και στην δημιουργία οικογενείας...η άποψή μου είναι πως "όχι"..ασφαλώς "όχι"...
Άποψή μου είναι ότι καλύτερα κάποιος να μένει μόνος , παρά να παίρνει στο "λαιμό" του και άλλους και ειδικότερα μικρές ψυχές που δεν χρωστάνε τίποτα απολύτως...
Επίσης ΚΑΙ τα κριτήρια των γυναικών ως προς την επιλογή του συντρόφου , θεωρώ ότι είναι λάθος...και αν ΚΑΙ οι άνδρες εμφανίζονται όπως εμφανίζονται , αυτό οφείλεται ΚΑΙ στις γυναίκες που το κυρίαρχο μέλημά τους είναι η εξωτερική ως επι το πλείστον φροντίδα τους ....
Αναμένω τις θέσεις σου...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
15/06/2011, 13:18:57
quote:

συγνωμη γιαυτο που θα πω αλλα μου φαινεται οτι κ συ επηρεασμενος απο καποια γυναικα εισαι...
δεν φταιμε εμεις απολυτα...φταιμε επειδη πεσαμε στην παγιδα ΣΑΣ...απο την αλλη κ εσεις τα θελετε ολα...οι μαλλον οι ποιο πολλοι απο σας δεν αντεχετε ουτε 5 λεπτα την γκρινια των παιδιων...η κουβεντα "στη μανας πηγαινετε" ακουγεται εκουσια ή ακουσια ....

d.k

Καλή μου Hunter πασχίζω – το εννοώ – να υπερβώ πάσης φύσεως επιρροές.
Οι ποιο βαριές και δύσκολες να ξεπεράσω είναι οι ανθρωπικές.
Αυτές με εμποδίζουν να κρίνω αντικειμενικά τα πράγματα.
Κάθομαι με τις ώρες και προσπαθώ να δώ τον κόσμο πέρα και πάνω απο την ανθρώπινη “θωριά”.

Τρομερά δύσκολή προσπάθεια.
Αυτός ο ανθρωπικός παράγοντας μας οδηγεί σε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα αντιλήψεων.

hunter1Μέλος
15/06/2011, 20:38:07
εαρινε μου νιωθω οτι με λαθος γυναικες συναναστρεφεσαι...η συγχρονη γυναικα τα συνδυαζει ολα ...εσεις μας το επιβαλατε...ειμαστε κ ομορφες κ εξυπνες...εκει που βλεπεις παραπανισια ειναι ενας τροπος να καλυψει καποια καποιο προσωπικο κομπλεξ της...η γυναικα που εχει πνευμα προσωπικοτητα δεν κρυβεται πισω απο φτιασιδια...φροντιζει μεν να τονισει ως γυναικα τα δυνατα σημεια της αλλα μεχρι εκει...συμφωνω επισης οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ικανοι για σταθερη σχεση...απο την αλλη παλι υπαρχει "ο δασκαλος" για ολους μας αν εχουμε την καλη διαθεση...

gianni μου το ξερω ειναι δυσκολο να ερθεις σε κοντρα με το κατεστημενο..παντως αν φοβασαι την μοναξια της αντιρρησης μην το κανεις...κανεις δεν μενει μονος ειδκοτερα αν εχει αξια ως ανθρωπος...

d.k

15/06/2011, 21:02:15
quote:
Οι ποιο βαριές και δύσκολες να ξεπεράσω είναι οι ανθρωπικές.
Αυτές με εμποδίζουν να κρίνω αντικειμενικά τα πράγματα.

Με αφορμή αυτό αναρωτιέμαι εάν ένας άνθρωπος μπορεί γενικότερα να δεχθεί επιρροές άλλης φύσεως από τις ανθρωπικές - με εξαίρεση φυσικά την επιρροή της Φύσης, του περιβάλλοντος κλπ σε αυτόν.
Εάν το σκεφτούμε, ένας μέσος άνθρωπος σε μια σύγχρονη κοινωνία δέχεται όλο και περισσότερες ανθρώπινες επιρροές παρά "φυσικές".
Κι ειδικά στις μεγαλουπόλεις όπου τα ερεθίσματα που παράσχει η Φύση τείνουν να ελαττώνονται σε αριθμό και συχνότητα.

Μπορούμε όμως να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά;
Υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, αλήθεια ή και γνώση ή αυτό το αντικειμενικό είναι απλώς η συνισταμένη πολλών επιμέρους υποκειμενικών θεάσεων;

In anticipation of my resurrection...

NemesiΜέλος
15/06/2011, 21:25:35
Καλέ μου DI συμφωνώ και πιστεύω ότι μάλλον δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, αλήθεια ή γνώση. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και έχει τη δική του οπτική (υποκειμενική) και έτσι διαμορφώνουμε υποκειμενικά την κοινή θέαση.
Πραγματικά νομίζω ότι πολύ δύσκολο να βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα. Ο δρόμος μας είναι δύσκολος και πιστεύω ότι η καθημερινότητα δεν μας βοηθάει.
Όμως ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε
Καλή μου φίλη hunter1 συμφωνώ μαζί σου, αλλά η μοναξιά είναι βαριά
Φίλε μου Γιάννη όμως πραγματικά μην το βάζεις κάτω, η ατραπός του καθενός μας είναι δύσκολη υπόθεση αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε σ' αυτήν κάποια στιγμή.

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

hunter1Μέλος
15/06/2011, 22:51:06
δεν ειναι απο μια αποψη κουραστικο ναμας χρεωνουν τις γυναικες για ολα τα κακα του κοσμου??

d.k

16/06/2011, 00:32:31
quote:
Dying

Με αφορμή αυτό αναρωτιέμαι εάν ένας άνθρωπος μπορεί γενικότερα να δεχθεί επιρροές άλλης φύσεως από τις ανθρωπικές - με εξαίρεση φυσικά την επιρροή της Φύσης, του περιβάλλοντος κλπ σε αυτόν.
Εάν το σκεφτούμε, ένας μέσος άνθρωπος σε μια σύγχρονη κοινωνία δέχεται όλο και περισσότερες ανθρώπινες επιρροές παρά "φυσικές".
Κι ειδικά στις μεγαλουπόλεις όπου τα ερεθίσματα που παράσχει η Φύση τείνουν να ελαττώνονται σε αριθμό και συχνότητα.

Μπορούμε όμως να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά;
Υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, αλήθεια ή και γνώση ή αυτό το αντικειμενικό είναι απλώς η συνισταμένη πολλών επιμέρους υποκειμενικών θεάσε

Ναι φίλε Dying μπορεί να δεχτεί «πνευματικές» επιρροές.
Σαν ανθρωπικές εννοώ τους παράγοντες που δεσπόζουν στην ανθρώπινη σκέψη και νοοτροπία σαν αποτέλεσμα προαιώνιας παρατήρησης.
Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι η λογική των αντιθέτων,(καλό-κακό, κρύο-ζεστό, μαλακό-σκληρό κλπ), όπως και της σχέσης αίτιου – αποτελέσματος.
Αυτά τα θεωρούμε αυτονόητα, αλλά δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλες τις φορές.

Ο ίδιος παράγοντας δεν μας επιτρέπει να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά.

quote:
nemesi
Φίλε μου Γιάννη όμως πραγματικά μην το βάζεις κάτω, η ατραπός του καθενός μας είναι δύσκολη υπόθεση αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε σ' αυτήν κάποια στιγμή

Δεν θέλω να φτάσω κάπου καλή μου Έλενα. Αν φτάσω κάπου τέλειωσα. ΔΕΝ έχει νόημα η ζωή χωρίς την αναζήτηση ενός χιμαιρικού στόχου.
Ο στόχος είναι η αιτία όχι ο σκοπός της πορείας μου.

quote:
Hunter
gianni μου το ξερω ειναι δυσκολο να ερθεις σε κοντρα με το κατεστημενο..παντως αν φοβασαι την μοναξια της αντιρρησης μην το κανεις...κανεις δεν μενει μονος ειδκοτερα αν εχει αξια ως ανθρωπος...

Όσο μπορώ και σκέφτομαι, ποτέ δεν θα είμαι μόνος καλή μου, θα έχω να μετρώ τα κουμπιά μου.
Από την άλλη μεριά δεν μου αρέσει να στριμώχνομαι στην σειρά, ο ένας πίσω από τον άλλον.
Καλύτερα μόνος

NemesiΜέλος
16/06/2011, 09:06:22
quote:

δεν ειναι απο μια αποψη κουραστικο ναμας χρεωνουν τις γυναικες για ολα τα κακα του κοσμου??

d.k

καλημέρα
φυσικά και είναι, αλλά μήπως φταίμε κι εμείς λιγουλάκι? το θέμα για μένα είναι όχι πιο φταίει, αλλά τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Το μόνο που βλέπω είναι να προσπαθούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με διαφορετικές αξίες και να τους δίνουμε το παράδειγμα με τη στάση ζωής μας.

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."