ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσπαθώ να κατεβάσω εικόνα. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Προσπαθώ να κατεβάσω εικόνα. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΑΦΡΟΔΙΤΗ39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/08/2005, 01:09:24
quote:
Η ΛΙΣΤΑ ΟΜΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ (ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ, ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΛΠ). ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕΛΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ 6ΩΡΟ ΤΗΣ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ" ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ...ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ.

Εχω μία πιθανή εξήγηση γι αυτό. Εκτός της πιθανής προχειροδουλειάς της εταιρείας εννοείται!
Ισως να μπερδεύτηκαν με το όνομα του "ξαδέρφου" που έδωσε εκείνος ο "φαρσέρ" με τα υποτιθέμενα μηνύματα. Φανταστείτε να ακούν το όνομα του "επιβάτη" στην τηλεόραση και να μην το βρίσκουν στην λίστα τους!
Θα πρέπει να τους είχε κόψει κρύος ιδρώτας!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

17/08/2005, 02:59:15
ΣΩΣΤΑ.
Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

..

17/08/2005, 08:48:36
Η εξήγηση που έδωσε η Ostria μου φαίνεται λογικότατη.

quote:
ΣΩΣΤΑ.
Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

Φίλε μου pixeldream, πιστεύεις πως αν συνέβαινε κάτι ύποπτο δεν θα παρενέβαιναν ώστε να το συγκαλύψουν αυτό το σημείο....?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

17/08/2005, 09:57:08
quote:

Νο1 έχω μία ερώτηση:
δεν είναι αρκετά νωρίς-χρονικά-για να έχουν οργανώσει οι της Mossad μία αεροπειρατία με σκοπό τη δολιοφθορά ?
Εξάλλου,είτε το κατόρθωναν είτε όχι -την αεροπειρατία εννοώ-,κάποια στιγμή δεν θα αποκαλύπτονταν ότι ΔΕΝ υπήρχαν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες
στην πτήση ? (αφού ούτε η σύλληψη των τρομοκρατών,ούτε και η πιθανή
αναγνώριση των πτωμάτων τους,θα έδινε ανάλογο αποτέλεσμα...)

Νωρίς ως προς τί; Σήμερα αρχίζει η μεταφορά των εποίκων.
Το Νο1 μπορεί να έπαιξε κάποιον σημαντικό ρόλο, άσχετα με το αν έγινε προσπάθεια αεροπειρατείας ή ήταν ένα μηχανικό πρόβλημα.

Υπάρχει ένταση στην Μέση Ανατολή, οι Αμερικάνοι επιτηρούν την περιοχή για να επέμβουν σε περίπτωση που γίνουν ταραχές είτε από μακριά είτε από κοντά (άκουσα ότι υπάρχει ένα αμερικάνικο αεροπλανοφόρο στην περιοχή, ισχύει;)
Οπότε ένα αεροπλάνο ακυβέρνητο πάνω από το αιγαίο (χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα) δεν είναι και το καλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί αυτή την ώρα. Είμαι 100% σίγουρη ότι οι Αμερικάνοι παρακολούθησαν το αεροπλάνο με τα δικά τους μέσα και είμαι επίσης σίγουρη ότι ήταν έτοιμοι να επέμβουν στην περίπτωση που έμενε λίγο περισσότερο στον αέρα ή άλλαζε πορεία προς τον νότο (αν δεν το έκαναν ήδη).

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Lord_AsrielΜέλος
17/08/2005, 10:55:11
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει συνομωσία πίσω από το συμβάν;
Δεν μπορεί απλά να ήταν ένα ατύχημα ενώς κακοσυντηρημένου αεροπλάνου;

Γιατί πάντα πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο;

Καλημέρα.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

17/08/2005, 13:15:23
quote:

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει συνομωσία πίσω από το συμβάν;
Δεν μπορεί απλά να ήταν ένα ατύχημα ενώς κακοσυντηρημένου αεροπλάνου;

Γιατί πάντα πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο;

Καλημέρα.

Μπορεί. Αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε, θεωρείται από τα πιό μυστήρια αεροπορικά ατυχήματα παγκοσμίως.

-Arthur C. Clarke-

AlastorΝέο Μέλος
17/08/2005, 15:48:23
Κατι που δεν μου καθετε καλα εμενα ειναι οτι:

- την πρωτη μερα οι πιλοτοι των μαχητικων ειπαν οτι στο πιλοτηριο ειδαν μονο τον συγκυβερνητη αναισθητο, μπορει και νεκρο, και μια μασακ οξυγονου να κρεμετε.

- τη δευτερη μερα ειπαν οτι ειδαν μια αεροσυνοδο να προσπαθει να σωσει το αεροπλανο. Βρηκαν το πτωμα της διπλα απο το πτωμα του συγκυβερνητη.

- Σημερα, η αεροσυνοδος εγινε Ο αεροσυνοδος.

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου δινετε η εντυπωση οτι πανε να "ηρωωποιησουν" καποιον, ταχα οτι καταφερε να τελευταια στιγμη να αλλαξει την πορεια του αεροσκαφους για να καλυφτει η καταρυψη/παρεμβολη στο αεροσκαφος απο φρεγατα Π.Μ.

Ενα σεναριο και αυτο φυσικα, κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.

Οσο για το μαλακισμενο που εκανε τη φαρσα, εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τιμωρηθει αυστηρα. Αν ηθελε να γινει διασημος ας ετρεχε γυμνος στους δρομους και μετα να ελεγε οτι εκανε διαμαρτυρια για τις γουνες των ζωων ή μπορουσε καλλιστα να παει στο fame story. Αντιθετως ομως μας εδειξε ποσο αρρωστημενος μπορει να γινει καποιος για λιγη σημασια. Το μαλακισμενο, δεν το χωραει ο νους μου...

17/08/2005, 16:10:48
Alastor, όπως έχω ξαναπεί άκρη με το αεροπλάνο δε νομίζω να βγεί ποτέ.
Πολλοί ξέρουν μέσα τους τι συνέβη κι ίχως κάποιοι γνωρίζουν τα πάντα.
Αλλά μερικά πράγματα δεν πρόκειται να λεχθούν ποτέ...
Σχετικά με τον ανεγκέφαλο που έκανε φάρσα, είχε γίνει θέμα σε πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο όταν ακόμα δεν είχε αποκαλυφθεί οτι έλεγε βλακείες αλλά οι ξένοι ανταποκριτές είχαν ψυλλιαστεί τη δουλειά...
Απ' ό,τι άκουσα είπε αυτός πως ο ξάδερφος του του έκανε πλάκα οτι και καλά ήταν μέσα στο αεροπλάνο και για αυτό βγήκε και τα είπε αυτά.
Το θέμα είναι όμως πως ο ξάδερφος του δε γνώριζε οτι το αεροπλάνο έπεφτε για να του κάνει πλάκα, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ.
Ό,τι και να πεί, είναι άξιος της μοίρας του κι άξιος φυλάκισης.

νιντζαΜέλος
17/08/2005, 17:50:49
ρε παιδια πριν κανα μηνα ειχε βγει καποιος τζιχαντ στο φορουμ και ειχε γραψει οτι ειχε ερθει η ωρα της αθηνας για τρομοκρατικη επιθεση μαλιστα του ειχα απαντησει αρκετα σκληρα και το θεμα το ειχε κλειδωσει ο αντμιν και το ειχε στειλει στο μουσειο απολιθωμενων θεματων ειναι κατα 99%το μονο θεμα που δεν κλειδωσε για μηνες η αμαλια δεν κοιταξα τωρα αν υπαρχει η αν μαζευτηκε.λετε?
actrΜέλος
17/08/2005, 18:05:11
quote:
Οσο για το μαλακισμενο που εκανε τη φαρσα, εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τιμωρηθει αυστηρα.

Φίλε μου μην είσαι σίγουρος γιατί εγώ μάλλον κλείνω στο οτι ήταν βαλτός απο κάποιους με σκοπό να αποπροσανατολίσει για λίγο τα μέσα καθώς δεν δικαιολογούνται οι λεπτομέρεις που ήξερε πριν καν μιλήσουν οι πιλότοι των (F-16)

Μπορεί να μην ισχύει αλλά λέω μήπως...

αγνοώνΜέλος
17/08/2005, 19:27:08
Σωστός ο actr .
17/08/2005, 23:27:49
actr, έχεις σατανικό μυαλό!
Είναι βάσιμη η υποψία σου με όλα αυτά που ακούμε να γίνονται....

22Μέλος
18/08/2005, 00:30:01
Βρε ανόητοι,αν είσασταν εσείς πιλότοι των μαχητικών και σας έλεγαν καταρίψτε το,που θα το ρίχνατε,πανω απο τη θάλασσα ή πάνω απο περιοχη που είναι κατοικημένη για να σας δουν όλοι;
Απλή λογική,το αεροπλάνο έπεσε μόνο του όταν τελείωσε η κυροζύνη του,για αυτό έκανε και τη λάμψη που είπαν κάποιοι.'Οταν τελειώνουν τα καύσιμα σε ενα κινητήρα,πολύ συχνά την τελευταία στιγμή κάνει μια μικρή εκρηξη που συνοδεύεται από έντονη λάμψη και οφείλεται στην παροχή μεγαλύτερης ποσότητας οξυγόνου απο όση χρειάζεται το μιγμα για την καύση.
Μη σας παραμυθιάζουν βρε με τη συνομωσιολογία,που έτσι και αλλιώς είναι κατευθυνόμενη απο ξένες δυνάμεις για να μας πουν ότι αφού είσαστε ανίκανοι να ελεγξετε όλο το αιγαίο,θα πρέπει να το μοιραστείτε με τους Τουρκαλάδες.Νομίζετε ότι είναι τυχαίο ότι μόλις προχθές ζήτησαν οι Τουρκοι να μοιραστούμε το F.I.R. αθηνών και ταυτόχρονα εβγαλαν ανακοίνωση που έλεγε ότι αυτοί έλαβαν(!) σήμα κινδύνου απο το αεροπλάνο;
Καταλάβετε το ότι αυτά είναι κόλπα της σια,που επίτηδες αφήνει να διαρρεύσει ότι μπορεί να ήταν και αεροπειρατία ή ότι μπορεί να το ρίξαμε και αλλες τετοιες βλακείες,και δυστυχώς τα δικά μας κανάλια για να πουλησουν τσιμπάνε και αφήνουν συνέχεια υπονοουμενα.
18/08/2005, 01:03:58
22
quote:
Βρε ανόητοι,

ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ...ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟΣ.

Η ΕΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ.
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ;
ΑΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.

ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ (ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΠΕΡΙ CIA ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΩΡΑ;

..

18/08/2005, 01:42:27
quote:

Απλή λογική,το αεροπλάνο έπεσε μόνο του όταν τελείωσε η κυροζύνη του,για αυτό έκανε και τη λάμψη που είπαν κάποιοι.'Οταν τελειώνουν τα καύσιμα σε ενα κινητήρα,πολύ συχνά την τελευταία στιγμή κάνει μια μικρή εκρηξη που συνοδεύεται από έντονη λάμψη και οφείλεται στην παροχή μεγαλύτερης ποσότητας οξυγόνου απο όση χρειάζεται το μιγμα για την καύση.

quote:
Η ΕΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ

Οι πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρες. Ακουσα ότι είχε καύσιμα για να φτάσει μέχρι την Πράγα (άρα δεν μπορεί να τέλειωσαν σε 3 ώρες).

Στα Νέα διαβάζω

"Πώς άλλαξε πορεία; Την άλλαξαν οι «σιλουέτες» που είχαν δει οι πιλότοι των F-16 στο πιλοτήριο του Boeing; Άλλαξε τυχαία όταν κάποιοι σήκωσαν τον συγκυβερνήτη από το πηδάλιο; Ή άλλαξε πορεία επειδή τελείωσαν τα καύσιμα, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι;

Οι ίδιοι επικαλούνται ότι το αεροσκάφος εκείνη τη χρονική στιγμή είχε συμπληρώσει σχεδόν τρεις ώρες στον αέρα, για όσο διάστημα δηλαδή επαρκούσαν και τα καύσιμα που είχε στις δεξαμενές του. Συγκεκριμένα, στο αεροσκάφος υπήρχαν καύσιμα για την πτήση από τη Λάρνακα μέχρι την Αθήνα που διαρκεί 1 ώρα και 20 λεπτά, για άλλα 50 λεπτά σε περίπτωση που το αεροσκάφος χρειαζόταν να κατευθυνθεί σε άλλο, εναλλακτικό αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκη) και για επιπλέον 30 λεπτά (χρόνος ασφαλείας).

Στις 12.05 το τρίωρο είχε συμπληρωθεί... "

-Arthur C. Clarke-

ALOSΜέλος
18/08/2005, 02:47:49
quote:

επειδή τελείωσαν τα καύσιμα, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι;

Ποιοί ορισμένοι; Ονόματα δεν έχουν;

Ο πρώην αρχιμηχανικός της Helios* ανέφερε στο Alter εδώ και
δύο μέρες οτι όσα ταξίδια γίνονται απο Λάρνακα για Πράγα
έχουν τρείς περίπου ώρες καύσιμα διαδρομής (1H 20' για
Αθήνα - 1Η 40' για Πράγα) σύν 40% καύσιμα ασφαλείας...

Τα ίδια στοιχεία επαναλαμβάνουν και οι υπεύθυνοι του
αεροδρομίου της Λάρνακας...

Αυτό φτάνει τα καύσιμα στις 4,5 ώρες τουλάχιστον άν δεν
κάνω λάθος, και το ίδιο συνεχίζεται και για τα ταξίδια
που γίνονται γενικά για αυτή τη διαδρομή μέχρι σήμερα.

Ο λόγος που αναφέρθηκε οτι γίνεται αυτό είναι επειδή το
Ελευθέριος Βενιζέλος δεν συμφέρει για "σταθμευση" και
επαναγέμιση καθώς η ώρα κοστίζει πανάκριβα...

Λόγοι λοιπόν πρακτικότητας και οικονομίας εκτός των άλλων

(*κ.Πηλαβάκης)

Edited by - ALOS on 18/08/2005 03:15:15

ALOSΜέλος
18/08/2005, 03:03:43
Στα "ΝΕΑ"* που κρατάς επίσης Ostria σελ.7 κάτω δεξιά υπάρχει
μία παραγραφούλα με τίτλο "ΧΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ"

Αυτή γράφει...

"Στον τόπο της τραγωδίας, ωστόσο, <<βρέθηκαν χυμένα καύσιμα>>,
διαβεβαίωσε αρμόδια στρατιωτική πηγή**. Είναι άξιο σημειώσεως
όμως οτι η φωτιά ξέσπασε περίπου 15 λεπτά μετά τη συντριβή και
τη μεγάλη έκρηξη που εκτίναξε κομμάτια του αεροσκάφους σε 700-
800 μέτρα ύψος! Η ισχυρή έκρηξη αποδίδεται στην ταχύτητα που
είχε το μοιραίο Μπόϊνγκ την στιγμή της πρόσκρουσης - περίπου
300-350 χλμ. ανα ώρα - και λιγότερη γωνία πτώσεως (20-25 μοιρες)

*Tης Τετάρτης 17 Αυγούστου
**Δημοσιογραφική πηγή του Λουκά Δημάκη (αρθρογράφου)

18/08/2005, 09:49:17
quote:
Βρε ανόητοι,αν

Ωραίος χαρακτηρισμός όταν κάνεις διάλογο...
Τι να πώ?
22, λές οτι ψαρώνουμε κτλ με συνομωσιολογίες και κάτι τέτοια.
Εσύ πάλι έχεις φάει κόλλημα με τους Τούρκους.
Το λέω επειδή σε έχω πετύχει να υποστηρίζεις οτι θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία και τώρα μιλάς για συνομωσίες.
Κάνεις σενάρια όπως κάνουμε όλοι εμείς.
Μην αναγάγεις ό,τι λέμε σε δήθεν προβλήματα με την Τουρκία.

18/08/2005, 12:19:53
quote:

Βρε ανόητοι,αν είσασταν εσείς πιλότοι των μαχητικών και σας έλεγαν καταρίψτε το,που θα το ρίχνατε,πανω απο τη θάλασσα ή πάνω απο περιοχη που είναι κατοικημένη για να σας δουν όλοι;
Μη σας παραμυθιάζουν βρε με τη συνομωσιολογία,που έτσι και αλλιώς είναι κατευθυνόμενη απο ξένες δυνάμεις για να μας πουν ότι αφού είσαστε ανίκανοι να ελεγξετε όλο το αιγαίο,θα πρέπει να το μοιραστείτε με τους Τουρκαλάδες.Νομίζετε ότι είναι τυχαίο ότι μόλις προχθές ζήτησαν οι Τουρκοι να μοιραστούμε το F.I.R. αθηνών και ταυτόχρονα εβγαλαν ανακοίνωση που έλεγε ότι αυτοί έλαβαν(!) σήμα κινδύνου απο το αεροπλάνο;
Καταλάβετε το ότι αυτά είναι κόλπα της σια,που επίτηδες αφήνει να διαρρεύσει ότι μπορεί να ήταν και αεροπειρατία ή ότι μπορεί να το ρίξαμε και αλλες τετοιες βλακείες,και δυστυχώς τα δικά μας κανάλια για να πουλησουν τσιμπάνε και αφήνουν συνέχεια υπονοουμενα.

VOTE

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!