- ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
καλημέρα σε φίλους και γνωστούς
καλημέρα στα χιονιά που ξάγρυπνος περίμενα για να δω
και ποτέ δεν ήρθαν……
καλημέρα σε όλο το κόσμο και σε όλο το γαλαξία
σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί κάποιος μου είπε το νόημα της ζωής
θέλετε να σας το πω????????
42
ναι τώρα μπορώ να ζήσω την ζωή μου χαρούμενος γι αυτο
καλημέρα στους πάντες ...
i don't fear anything exept my self...
=))=II=((=
quote:
Μερικά πράγματα, δεν αλλάζουν με το χρόνο.
Johny Walker - black label
Παλι καλα που υπαρχουν και οι διαφημισεις και λεμε και καμια εξυπναδα!!!
καλημερα τζουφ!!!!!
Φιλικα....Κανενας!
Καλημέρα σε όλους.
Καλημερούδια σε όλους!
Με τη δύναμη που χρειάζεται το ανάλογο ντύσιμο και τη ζεστασιά της ψυχής να ντύσει όλο αυτό το πλάνο του Γενάρη που χάραξε θυμωμένος παγωμένος κι επιθετικός.
Στην αγκαλιά του χειμώνα
μεθώ,
στα χάδια του σύμπαντος προσεύχομαι
στην ελπίδα του αύριο κλείνω το μάτι,
φιλώ το σήμερα στα χείλη να με έχει γερή δυνατή με τις σκέψεις ολοζώντανες κι αρεστές. Γεμάτες φωτεινότητα.
Και γιά εσάς εύχομαι το ίδιο.
Χαμογελώ και κλείνω το μάτι στο εσωτέρικα. Σε φίλους.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ.
ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΩ
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ.
ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΩΣ ΤΙΣ 11 ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΑΧ!!!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Χαμογελαστή πορδιτσα, τι κάνεις? ![]()
Τι κάνω? Καλημέρα λέω. Χαμογελαστή πορδιτσα είμαι, και καλημερίζω τον κόσμο. ![]()
Βρε πορδιτσα, φιρι φιρι το πας να ξεσηκώσεις συντονιστές και την ιεραρχία του εσωτερικά. Δεν βλέπεις οι άνθρωποι πόσο υπομονή έχουν. Έλα, σύνελθε λίγο, έλα στη θέση τους. Μην προσβάλεις το χώρο που σε φιλοξένει και φιλοξένησε με άλλο ΝΙΚ τόσα χρόνια.
Μα δεν πρόσβαλα ποτέ μου κανένα! Είμαι απλά μια άκακη, χαμογελαστή πορδιτσα,
... που λέει καλημέρα εσωτερικά!
Ναι μα πριν το άλλο σου Νικ, ήταν σοβαρό, είχε θέση σε αυτό το χώρο, για φαντάσου να συνομιλήσεις φιλοσοφικά σε κάνα φόρουμ πιο ψηλά… Ποιος θα μιλήσει με μια πορδιτσα?
Μα τι μου λες? Δηλαδή ο κόσμος συνομιλεί με όσους έχουν ευπρεπή ονόματα?
Χμ να το ξέρω αυτό, το επόμενο Νικ μου, θα γίνει πιο ευπρεπές! Αβαταρκλανιτσας!
Βρε πορδιτσα, σύνελθε! ![]()
Χμ καλά μωρέ, πως κάνεις έτσι, αμάν. Στο τυραχλαδο γράφουμε. Εδώ δεν διαβάζουν!
Ας ευχηθούμε λοιπόν σε όλο το εσωτερικά, ΚΑΛΗΜΕΡΑ,… βλέπεις, βλέπεις τι πήγαινα να πάθω…θα ξεχναξα την λατρευτή μας διαχειρίστρια.![]()
Αμαλιτσα μας καλη, ![]()
Καλή σου μέρα, ο θεός να σε έχει καλά, να κόβει μέρες από εμάς και να στα δίνει σε χρόνια,
τι άλλη ευχή να δώσω?
Αμαλιτσα, και ΑΔΜΙΝ καλή μου! ![]()
Πρωί πρωί πίνω καφέ με καλούα και σας χαμογελώ...Στην υγειά μας.
Γιατί γελαστή πορδίτσα μπαίνεις με μιά τόση δα αμυδρούλα ενοχή; Χαμογέλα. ΄Οχι έτσι λίγο πιό ζεστά. Αυτό. Χαμογέλα με χάρη και γλύκα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ Η ΧΩΡΙΣ...
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.
Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
=))=II=((=
=))=II=((=

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ NEMESI...
ΚΙ ΟΛΟΙ...
=))=II=((=
=))=II=((=