- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΙΜΟΥΝ.....
κασέρι
quote:ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ!!!!!!!!!(ΑΛΛΑ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛ)!!!
Αγαπητη συναδελφε,αυτο το ειπε ο ενας και μοναδικος Νικος Κουρκουλος οχι ο Ξανθοπουλος
Edited by - Το ξωτικό on 26/11/2003 09:32:11
ννινινιιιινιινι... τοπ... νννιιινννννννιιννιιιιιι... τοπ... νννιιιννινννιινιινιιιι... τοπ... χιχιχχιχιχιχι! Σε έφαγα καταραμένο κουνούπι!
quote:
Στην προηγούμενη ζωή? σίγουρα κουνούπι...ννινινιιιινιινι... τοπ... νννιιινννννννιιννιιιιιι... τοπ... νννιιιννινννιινιινιιιι... τοπ... χιχιχχιχιχιχι! Σε έφαγα καταραμένο κουνούπι!
Μαντις καλη μου πολυ παρεα κανεις με την Βα(λ)ντα(η φταιει ο τσιμεντολιθος?)και αρχισες το παραληρημα και εσυ? ![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δηλωνω αθωα Κε Προεδρε για το παραληρημα αμφοτερων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Εγω ειμουνα ο Θεος Αρης!![]()
![]()

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
Mάντις καλη μου πολυ παρεα κανεις με την Βα(λ)ντα(η φταιει ο τσιμεντολιθος?)και αρχισες το παραληρημα και εσυ?Εγω δηλωνω αθωα Κε Προεδρε για το παραληρημα αμφοτερων...
νιιινινιιιιιι.... ο τσιμεντόλιθος.... νινινινινιιιιν... φταίει... ννιινιιιιιν... που είναι βαρύς... νννινινιινιιινιιι... σαν έρωτας!... ννινιννινιινινιι... ουπς! ανάποδα το έγραψα!![]()
![]()
![]()
....βζζζζιιννν!.... ννινινιννιιι... endorama... νννινινινιιιιι... αντίδραση.... ννινινιινιιινιιι.... στην δράση μου... νιννιινινινιιι... είσαι?![]()
![]()
![]()
Μantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι!
Edited by - Mantis on 27/11/2003 03:20:32
quote:
??????????? εγω?γιατι?
σου ειπε κανενας οτι ερωτευμενος με το εντομοκτονο?
φςςςς φςςςςςςςςςςςςς φςςςςςςςςςςς
αντιδραση ειναι να μην θλεω να μου πιεις το αιματακι μου?
κουνουπι στο αυτι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.
ειπαμε ο ερωτας δινει φτερα αλλα εσυ το παρακανες
quote:μηπως το εφημεριδοχτυπημενο κουνουπακι? αφου οι εφημεριδες και τα περιοδικα ειναι κλασσικα οπλα εναντια στην μαστιγα των κουνουπιων
Μantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι!
προσωπικα μου αρεσει να βλεπω κουνουπακια προσγειωμενα στο μονιτορ μου γιατι μετα τα χαιδευω με την πιεση του δαχτυλου μου αλλα ρε γμτ πεθαινουν και στεναχωριεμαι ομως μετα απο 2-3 δεν χρειαζομαι wallpaper

from us
quote:
ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!

from us
quote:
ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!
"Τι πουλί να 'σουνα, τρομάρα σου, το πολύ πολύ να 'σουνα καρακάξα".
Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό, φανταστική ατάκα σ' αυτήν την ταινία. :-)