ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kost61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
04/03/2016, 01:12:39

quote:
Και κάποιοι ασχολούνταν μαζί του. Άρα πετύχαινε

Σε αυτό το απρόσωπο, οχλοκρατικό μέσο που λέγεται διαδίκτυο και ο πιο γελοίος τύπος μπορεί να μονοπωλήσει τα πάντα...πανεύκολα...όταν κάποιος δεν έχει ζωή και ενδιαφέροντα, αρκεί ο ελεύθερός του χρόνος και μία στοιχειώδης πονηριά για να κάνει ένα ολόκληρο φόρουμ να ασχολείται μαζί του για καιρό, οι μισοί να τον βρίζουν και οι άλλοι μισοί να γελάνε...είναι σαν να βγαίνεις ξεβράκωτος στο δρόμο κάθε μέρα! εννοείται όλοι θα ασχολούνται μαζί σου!! πανεύκολα σού λέω...

το θέμα μου εδώ εμένα είναι άλλο...όλα αυτά τα χρόνια έχω δει στο φόρουμ πειραγμένους, ψεκασμένους, εμμονικούς, όλα τα είδη, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί...και την αρρωστίλα του αυτή τη λουζόμαστε επί τρία χρόνια!!! δηλαδή έλεος πια...

04/03/2016, 01:55:27
Κώστα,
πάντα θα υπαρχει κάποιος που θα θελήσει να βγάλει τα κόμπλεξ του πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμίας.
Το θέμα είναι να μπορέσουμε κι εμείς να μην βγάλουμε τα δικά μας.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά οι καιροί είναι άρρωστοι,
νοσούμε κι εμείς καμιά φορά και δε σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας
και οι καλύτερες των προθέσεων μας, εύκολα μετατρέπονται σε δικαστή επι παντός επιστητού.
Θέλει προσοχή γιατί εύκολα απο "δικαστής" καταλήγεις "κατηγορούμενος".

04/03/2016, 02:15:21

Αιθεροβάμμονα, δεν έχω πρόβλημα να βγω κατηγορούμενος, ειλικρινά....έχω ταλέντο στο να χάνω το δίκιο μου αλλά δεν δίνω δεκάρα γι'αυτό...καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε ενοχλεί η επιθετικότητά μου αλλά στην παρούσα δεν μπορώ να κάνω κάτι...το φόρουμ εξαιτίας του τελεί σε νοσηρή κατάσταση και εξακολουθώ να έχω την βεβαιότητα ότι εάν το αναλάβετε εσείς το θέμα έχει τελειώσει...από την άλλη βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται να το κάνετε διότι θα είναι έτσι σαν να 'υπακούτε' στα δικά μου κελεύσματα...οπότε τι άλλο να πω δεν ξέρω...

και παρεμπιπτόντως, αν θέλετε διαγράψτε και το νέο μέλος eqoxyjyw. Mπορεί να έχει 0 μηνύματα (τώρα μπήκε) αλλά βλέπω έχει βάλει τσόντες για προσωπική σελίδα.

04/03/2016, 02:26:34
Δεν μίλησα όμως για εσένα, για όλους μας μίλησα.
Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε μόνο με troll
κι όταν δεν υπάρχουν troll τρολλάρουμε/κοντράρουμε μεταξύ μας
αυτό δε σου λέει κάτι;

ΥΓ
Η επικοινωνία είχε γίνει... και; (στο λέω για την ιστορία)

04/03/2016, 02:32:40
Κατά την άποψή μου το πρόβλημα είναι ακόμα πιο βαθύ. Υπάρχουν μέλη που δεν βρίζουν, δεν λειτουργούν ρατσιστικά και γενικά δεν μοιάζει να καταστρατηγούν κανέναν από τους κανόνους του esoterica, αλλά εμφανώς και με επίμονο τρόπο μπουρδολογούν ασύστολα.

Χαρακτηριστικό και προσφάτως εντελώς ενεργό παράδειγμα, ο xristosxatz. Κινείται διαρκώς μέσα σε μια χαζοχαρούμενη γκρίζα new age παπαρολογία, εντελώς ξεπερασμένη και προφανώς προβληματική, τόσο εννοιολογικά, όσο και γραμματικά-συντακτικά. Εκεί τί κάνει κανείς?

Στα αλήθεια τώρα, τα σκουπίδια των 'νομοταγών' βρωμάνε λιγότερο από τα σκουπίδια των σαλτιμπάγκων? Σκουπίδια έχουμε παράξει όλοι μας φυσικά. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κατά καιρούς, για χίλιους-δυο λόγους. Πόσο ανεκτή είναι όμως η συμπεριφορά εκείνων, που παράγουν μόνο και αποκλειστικά σκουπίδια?

Ή, ας πούμε, πόσο ανεκτή είναι η συμπεριφορά τύπων σαν τον Πύρινο, πρώην Dr, που κινείται σε μια διπλή γκρίζα ζώνη σχεδόν διαγραμμένων λογαριασμών, και τρέφεται αποκλειστικά από τα σκουπίδια της προηγούμενης κατηγορίας, χωρίς να παράγει απολύτως τίποτα, εκτός ίσως από την αφόδευση των παραγώγων?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/03/2016, 02:54:01
Επιπλέον, ίσως επιτέλους είναι κατάλληλη η στιγμή να μιλήσουμε για την ουσία της λειτουργίας ενός forum. Ίσως να μην χρειάζεται να αναφερθούμε στο esoterica, αλλά για να είμαστε πιο χαλαροί, να μιλήσουμε γενικά. Να βάλουμε ουσιαστικά θέματα όμως.

Ποιός μιλάει? Για ποιό πράγμα μιλάει? Γιατί μιλάει? Έχει την ικανότητα να μιλήσει?

Ίσως ακόμα, πρέπει να γίνει μια ακόμα πιο αυστηρή κουβέντα. Ποιός μιλάει σε ποιόν, λόγου χάριν.

Γνωρίζω πως όλα αυτά κάνουν τζιζ. Είναι ταμπού. Προσωπικά όμως, δεν βλέπω εναλλακτική. Ή που θα αποφασίσουμε νέους κανόνες, όχι κατ' ανάγκην του forum, αλλά έστω μεταξύ όσων τους αποδέχονται, ή που θα το διαλύσουμε. Όπως είναι, το πράγμα δεν τσουλάει άλλο.

04/03/2016, 04:12:19
Αν το διαλύσουμε Μάνο, τότε θα υπάρχουν νικητές.Οι Ρωμαίοι!

Εχουμε την ικανότητα να τους αντιμετωπίσουμε, χωρίς ποτέ να γίνουμε κι εμείς Ρωμαίοι.

Οσο για το άλλο θέμα, των δυνατοτήτων αποκλεισμού ηλιθίων κακόβουλων και μη, θα χρειασθούν τεχνολογικοί εκσυγχρονισμοί, με κόστος το οποίο προτείνω να επωμιστούμε όλοι μας, άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, ότι μπορεί ο καθένας.Οικονομικά εννοώ.

Ας ανακοινώσει η Δ.Ο το κόστος και αναλόγως προχωράμε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/03/2016, 04:18:38
Ας γίνει κι αυτό Μάριε. Αν και στο μυαλό μου είχα περισσότερο μια συμφωνία Κυρίων. Η δική σου εκδοχή θα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική, η δική μου εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Η συζήτηση ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή. Δεν ψάχνουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο έχει γεμίσει ελέφαντες.

04/03/2016, 08:10:10
04/03/2016, 10:19:01
quote:
AitheroVamon
Κώστα,
πάντα θα υπαρχει κάποιος που θα θελήσει να βγάλει τα κόμπλεξ του πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμίας.
Το θέμα είναι να μπορέσουμε κι εμείς να μην βγάλουμε τα δικά μας.
Ξέρεις, εδώ είναι όλο το θέμα.
Έρχεται κάποιος π.χ. ΧρίστοςΕλ και βγάζει τα απωθημένα του. Τον απωθημένο θυμό κοκ.
Ποιος δεν έχει απωθημένα; όλοι έχουν απωθημένα.
Αλλά τα "κανονικά" μέλη είναι υποχρεωμενα ΚΑΙ να ανέχονται τα απωθημένα του κάθε ΧρίστοςΕλ ΚΑΙ να μην εκδηλώνουν τα δικά τους.
Ο Κοστ είπε κάτι ωραίο πριν "Αν κάποιος βγει ξεβράκωτος στον δρόμο, εννοείται οτι όλοι θα ασχολούνται μαζί του".
Όχι, δεν εννοείται.
Αν κάποιος βγει ξεβράκωτος στον δρόμο, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς μαζί του.
Δεν υπάρχει λόγος να νοιάζεσαι για το τι κάνει ένας "ψυχασθενής".
Αν νοιάζεσαι, αυτό πάει να πει είτε οτι έχεις κάτι κοινό με τον 'ψυχασθενή', είτε οτι ο ψυχασθενής δεν είναι και τόσο ψυχασθενής, δηλαδή υπάρχει λογική μέσα σε αυτό που κάνει και κάτι που είναι λογικό έχει και αξία, και τα πράγματα που έχουν αξία είναι λογικό να σε νοιάζουν.
Το τι από τα δύο μπορεί να συμβαίνει (υγ. και τα δύο θα μπορούσαν να ισχύουν) ας το ανακαλύψει ο καθένας

Edited by - Πύρινος on 04/03/2016 10:24:45

04/03/2016, 10:47:42

Aitherovamonna, θα το είδες μάλλον και εσύ ότι το άτομο αυτό ισχυρίζεται πως θα αποχωρήσει διά παντός από το φόρουμ ΜΟΝΟ εάν του το ζητήσετε εσείς.

Επίσης όντας πρωτοφανώς αχάριστος απέναντί σας, ξεχνώντας την απίστευτη επιείκια που τού έχετε δείξει εδώ και χρόνια σάς αποκαλεί χέστηδες και δειλούς που υποκινούνται από τα μέλη τους! Τα ίδια έκανε και με μένα βέβαια, μού έστελνε διαρκώς μηνύματα τους προηγούμενους μήνες ότι τάχα 'προσπαθώ να ενταχτώ στο κλαμπ των άλλων' ή ότι 'προσκυνάω τον DSM και το Νικόμαχο'.

Όπως είπα και πριν, και όπως έχει πει και ο Heretic, το γελοίο αυτό υποκείμενο προσπαθεί με τους πιο απεγνωσμένους τρόπους να επιβιώσει με κάποιο τρόπο εδώ μέσα. Και γι'αυτό δεν θα έπρεπε να υποτιμάμε την πονηριά του που προσπαθεί να απεγνωσμένα να σπείρει διχόνοια. Έχει άπειρο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του, και το έχει πάρει προσωπικά ότι θα την βαράει την πρέζα του εδώ μέσα.

Και εγώ αυτό δεν θα το επιτρέψω. Το πώς θα κινηθείτε εσείς είναι άλλο θέμα, και το λήγω εδώ γιατί άρχισα να γίνομαι κουραστικός.

DSM, ό,τι κι αν έχουν πει οι Πύρινος, xristosxatz τούς βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τούτον εδώ;;

04/03/2016, 10:57:02
04/03/2016, 10:58:00
quote:
Αν κάποιος βγει ξεβράκωτος στον δρόμο, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς μαζί του.
Δεν υπάρχει λόγος να νοιάζεσαι για το τι κάνει ένας "ψυχασθενής".

Όταν κάποιος κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο δρόμο, τότε κάποια στιγμή θα καλέσουν την αστυνομία για να τον μαζέψει για ευνόητους λόγους.

Ο εν λόγω 'ξεβράκωτος' είναι ο χειρότερος ταλιμπάν των φόρουμ. Εγωισμός και περηφάνια μηδέν, και μονάχα μία αποστολή στο διάβα του, να κατακλύσω το φόρουμ με το κήρυγμά μου, και να προσπαθήσω απεγνωσμένα να βγάλω την χειρότερη πλευρά όλων εδώ μέσα!

Αυτός ο τύπος λοιπόν αρνείται πεισματικά εδώ και χρόνια να δεχτεί ότι έχει διαγραφεί από το φόρουμ! Έτσι τον έχουνε μάθει, έτσι κάνει. Το ερώτημα λοιπόν είναι 'για πόσο καιρό θα συνεχίζεται αυτή η φάρσα να διαγράφεται και να μέσα σε χρόνο dt να ξαναεπιστρέφει';

04/03/2016, 11:01:32

Ο άλλος ο ψυχοπαθής λέει ότι 'είμασταν κάποτε φίλοι και ότι τον πρόδωσα'.....

Μαζέψτε τον ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

04/03/2016, 11:07:58
04/03/2016, 11:37:22
04/03/2016, 12:36:41
CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW

Επιτέλους, να κι ένας απόλυτα συνεπής τίτλος θέματος, με το περιεχόμενο που ακολούθησε από τους γνωστούς troll του esoterica.gr.

Λοιπόν, θα ανακεφαλαιώσω σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει πως έχουν διαδραματιστεί ως σήμερα. Υπήρχανε κάποτε, σε μια ξεχασμένη γωνία του πλανήτη ΓΗ, δυο ταλαίπωροι χρήστες, δυο απόκληροι της ζωής και της κοινωνίας, ο Χρίστος Ελ και εν μέρει ο Πάνος ο Λύδιος. Οι χρήστες αυτοί ήθελαν απλά να τους δοθεί ένας χώρος όπως του φόρουμ αυτού, να γράφουν τις απόψεις τους, και να εκφράζονται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Και αυτό συνέβαινε σχετικά ομαλά, ωσπου μια μέρα, κάποιοι άλλοι κακοί χρήστες, οι οποίοι καταχράστηκαν την μακροβιότερη παρουσία τους στο φόρουμ αυτό, πιθανόν και τις προσωπικές τους γνωριμίες με τους υπευθύνους του φόρουμ αυτού, αποφάσισαν ότι δεν γουστάρουν τους δυο συγκεκριμένους χρήστες και πρέπει να τους σουτάρουν.

Έτσι, κάθε φορά οι διαχειριστές, μετά από τις αφόρητες πιέσεις των χρηστών αυτών, διέγραφαν τα ψευδώνυμα των δυο ταλαίπωρων αυτών παιδιών. Και αυτοί, πιστοί στο καθήκον της διδασκαλίας, της διαφώτισης και της κατήχησης των υπολοίπων, θετικά προσκείμενων αναγνωστών της σελίδας, ξαναγράφονταν και ξεκινούσαν πάλι τα ίδια μέχρι την διαγραφή τους και την επανεγγραφή τους. Η γνωστή σε όλους «ημέρα της μαρμότας», δηλαδή.

Ως εδώ το πάω καλά; Και αυτό το σκηνικό, ειδικά για τον Χρίστο Ελ, έχει επαναληφθεί σε άλλα 10 τουλάχιστον φόρουμ που έχει περάσει. Εδώ μέσα υπήρχε η συμμορία των DSM & Nikomaxos που τον έβαλε στο μάτι, στο metafysiko.gr υπήρχε η συμμορία του heretic που του έκανε τα ίδια, στο phorum.gr, στο rocking.gr, κτλ κτλ υπήρχε πάντα μια «γλυκιά συμμορία» που δεν γούσταρε να απειληθεί η κυριαρχία της και φρόντιζε να ξεπαστρεύει πάντα τον Χρηστάρα και τις σοφές διδασκαλίες του.

Το θέμα τώρα που μας απασχολεί, είναι ότι ο χρήστης αυτός ισχυρίζεται ότι οι υπέυθυνοι του φόρουμ εδώ, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την συμπεριφορά του, ούτε με του Λυδίου φυσικά, και κάθε φορά διαγράφονται με τις υποδείξεις, τις παραινέσεις, έως του εκβιασμούς των γνωστών άλλων χρηστών. Νομίζω ότι πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να γίνει, ο χρήστης αυτό το έχει διατυπώσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, ακόμα και στις διαλέκτους αυτές που ισχυρίζεται πως είναι Ελληνικά και Αγγλικά.

Υπάρχει λοιπόν η εκκρεμότητα αυτή να ξεκαθαριστεί για ποιο λόγο διαγράφτηκε αυτές τις Ν φορές ο Χριστος Ελ, όπως και για ποιο λόγο αφήνεται να ξαναγράφεται και να συνεχίζει από εκεί που είχε μείνει. Και σε μια μάλλον ποιο προκλητική παραλλαγή κάθε φορά.
Ας περιμένουμε λοιπόν τους αρμοδίους να ξεκαθαρίσουν και αυτό το θέμα αυτό και μετά θα τοποθετηθώ, αν και με έχουν καλύψει πλήρως οι τοποθετήσεις των άλλων χρηστών που προηγήθηκαν.

04/03/2016, 12:39:10
04/03/2016, 14:19:50

Μετάφραση, ο Χρίστος Ελ (Χρήστος Ανδρεαδάκης) στα προηγούμενα δύο μηνύματα ζητάει από τη διαχειριστική ομάδα να του πει αν η συμμετοχή του είναι επιθυμητή ή όχι. Εάν η διαχειριστική ομάδα του πει ότι είναι ανεπιθύμητος τότε ο Χρήστος Ανδρεαδάκης δεσμεύτηκε επωνύμως ότι δεν θα ξαναγράψει ποτέ στο φόρουμ αυτό με οποιοδήποτε nick. Και η συμμετοχή του μπορεί να ταυτοποιηθεί πολύ εύκολα με οποιοδήποτε nick κι αν μπει.

Η δική μου τοποθέτηση. Μιλάμε για ένα άτομο που συστηματικά επί τρία χρόνια έχει κατακλύσει το φόρουμ με διάφορους λογαριασμούς αρνούμενος να δεχτεί τη διαγραφή του. Η συμμετοχή του έχει καταπατήσει πάμπολλούς όρους συμμετοχής. Μεταξύ άλλων, συστηματικά προβαίνει σε θρησκευτικό κήρυγμα και προσηλυτισμό, κήρυγμα μίσους, αντι-εβραϊκό παραλήρημα, μισογυνικές τοποθετήσεις, νεοναζιστικά συνθήματα και πολλά άλλα.

Αν θέλει ας παραθέσει τα δικά του επιχειρήματα εδώ για ποιό λόγο θεωρεί ότι η συμμετοχή του δεν θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητη.
Και ας περιμένουμε τι θα πουν οι διαχειριστές.

04/03/2016, 14:56:21