- Μπαφομέτ , το σύμβολο του φωτός - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Οι συντονιστες εχουν παει για μπανια κι εσεις εχετε κανει το φορουμ μπουρδελο σαν τα μερη που συχνάζετε
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
ρε αληταριό που θα μου πεις και ποτε θα φυγω
Εγώ δεν λέω τίποτα. Εσύ λες συνεχώς πως φεύγεις, εδώ και 22 ώρες.
Υ.Γ. Ακόμα φεύγεις, έ?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Έχεις ακόμα να μάθεις πολλά - http://centres.exeter.ac.uk/exeseso/ma.phpquote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Μονο που η ονομασια esoterica ειχα την εντυπωση οτι σημαινε οτι εδω θα γραφουν ανθρωποι για εσωτερικες επιστημεςΜάλιστα! Σήμερα μάθαμε πως υπάρχουν και "εσωτερικές ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ". Λαμπρά. Μάλλον θα πρόκειται για κάτι σε στυλ χειρουργική ή μεταλλειολογία. Που είναι κάπως "εσωτερικές" αν το καλοσκεφτείς...
....
Όπως βλέπεις το uni του Exeter (στην παγκόσμια κατάταξη ξεπερνά κάθε Ελληνκό πανεπιστήμιο) έχει σχετικές σπουδές άρα υπάρχουν "εσωτερικές ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ". (και εννοιολογικά να το πάρεις επιστήμη=γνώση κι αφού υπάρχει εσωτερική γνώση...)
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Κριμα για το esoterica
Εγω αλλιώς το ήξερα
Να σας χαιρονται παλιοαλητες αυτοι που σας κρατανε εδω
.
quote:
Έχεις ακόμα να μάθεις πολλά - http://centres.exeter.ac.uk/exeseso/ma.php
Είσαι απολύτως βέβαιη, πως κατάλαβες τί γράφει εκεί?
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Οχι θα κατσω να μπλεξω με τα σκατα σα του λογου σου
Κριμα για το esoterica
Εγω αλλιώς το ήξερα
Να σας χαιρονται παλιοαλητες αυτοι που σας κρατανε εδω
Έλα, πες την αλήθεια. Σου άρεσαν η φωτοσοπιά και η μαντινάδα?
Υ.Γ. Ακόμα φεύγεις, έ?
quote:
Γιατ' είν ο κόσμος δύσκολος,
και μ΄αψηλά μπεντένια
κι άμα είν' άτριχη η ψωλή,
θα της εφταίν τα χτένια.
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕς
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ
.
κατ αρχάς να δειχνουμε σε παρακαλώ σεβασμό στην κρητική μουσικη, ποίηση και παράδοση. Οταν μιλάμε για σεξουαλική μαγεία είναι καλά, όταν ένα ποίημα κάνει μια χιουμοριστική κριτική ζοριζόμαστε.
Κοιτα να δεις να στο κάνω λίγο ξεκάθαρο:
Ειπες χθες:
quote:
Αν δω στο μελλον οτι υπάρχουν στο φορουμ καποια ατομα που εχουν καποια ελπιδα να καταλαβουν καποια πραγματα , μπορει και να ξαναγραψω.
Αδερφέ αν θες μαθητές, δεν έχει δώσαμε. Σου εγγυώμαι εγώ ότι επουδενί δεν υπάρχει περίπτωση να δώσεις τα φώτα σου για λευκούς μάγους που ασκούν ουδέτερη μαγεία , και σύμβολα του φωτός με κέρατα χωρίς να αιτιολογείς κάθε γραμμή από αυτά που λες.
Αν θες συζήτηση χωρίς να βρίζεις, εγώ προσωπικά είμαι εδώ να συζητήσω. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να περάσει τίποτα αμάσητο. Οπότε αν ήρθες εδώ για να δασκαλέψεις χτύπησες λάθος πόρτα, ψάξε αλλού.
Στο ξαναλέω, χαμήλωσε τους τόνους, και πες ελεύθερα την άποψη σου χωρίς αλάθητα και πονηριές. Να τη συζητήσουμε. Θα ακούσεις και την άλλη γνώμη όμως. Είτε σου αρέσει είτε όχι.
Παρατήρησε συνεχίζω να είμαι κόσμιος μαζί σου και να σε καλώ σε διάλογο. Κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Θα στο ξαναπώ μου θυμίζεις πολύ τον κιλλουμινάτι όταν νευρίαζε. Ετσι δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε. Και ο κιλλουμινάτι τουλάχιστον πρώτα άκουγε, μετά έκραζε.
Δεν έβρισε κανείς εσένα προσωπικά, αλλά αυτά που πιστεύεις, όπως έχεις κάνει και εσύ πάμπολες φορές. Εσύ το γυρνάς στο προσωπικό.
ΑΗΔΙΑ
.