- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Είσαι κόπανος,θες και άλλο.Όλο το βράδυ μπορώ να σε βρίζω!Ανυπόστατε,ξου ρε!💩💩💩Κουράδομηχανή. Φέρε το λινκ που έγινε αυτό μωρή!!!
Osmosisquote:
Έλα ρε,έκανε τέτοιο πράγμα;
Μα τον Αμεινια,το καλύτερο ψευτρόνι και δεν προσέτρεξες,πότε έγινε αυτό.
Εμένανε τον Νικομάχο μη μου στερήσετε και οτι θέτε κάντε!
Άκου κούκλε. Εσύ δεν είσαι, που πριν δύο χρόνια έγραφες με δύο λογαριασμούς? Ένας το Zalmoxis κι ένας το Osmosis?Εσύ δεν είσαι, βρε μέγιστε, που όταν ο Αμεινίας σε έκανε ρόμπα για μια αναφορά σου σε τρίτο blog -προφανώς δικό σου-, μπήκες κι άλλαξες το blog?
Και μετά από αυτά, εσύ δεν είσαι που εξαφανίστηκες για δύο χρόνια, μπας και ξεχαστεί το ξεφτιλίκι σου?
Έλα μωρό μου, πες μας κι άλλα...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία μήπως?
Οσα σου προσάπτει ο DSM, είναι αληθινά και έλαβαν χώρα.Δεν ξέρω αν θα μπει στον κόπο να σου βρεί τα λινκ, αλλά δεν χρειάζονται.Είμαι αυτόπτης μάρτυς των γεγονότων εκείνης της περιόδου, όπως και αρκετά άλλα μέλη του φόρουμ.Οπότε όσο και να βρίζεις, τόσο επιβεβαιώνεις την ενοχή σου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
amalia, εγώ δεν έκανα τίποτα αυτήν την φορά, εντάξει;"enlighted mind sees the endless emptiness"
Σαν Ζιπ όχι!!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
δεν αντιληφθήκατε το χιούμορ.
Zip
Οι διαγραφές δεν είναι το δυνατό μου σημείο, δεν το γνωρίζεις γιατί απέχεις καιρό (λόγω διαγραφής)
απλά σε ενημερώνω...
DSMα)"Συντονιστής" παρακαλώ, θα με υποχρεώσεις
β) Μα αν δεν έβλεπα, πως θα καταλάβαινα τι έκανε προχτές το βράδυ που ανακινούσε το καυτό θέμα των ημερών;
Μάλιστα το είχα διατυπώσει σε σχόλιο μου απο την πρώτη στιγμή που έθεσε την ερώτηση, αλλα έπρεπε να περάσουν 2 μέρες για να το καταλάβει το popolo....
αλλα τώρα, πάει πέρασε, οπως πέρασε και το ξεπούλημα των αεροδρομίων, οι συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μη στα ελληνικά νησιά ("Λέσβο,Μυτιλήνη και άλλα" που λέει και το αρχηγόπουλο) κτλ κτλ...
edit:
λάθος μου ΝΙΚΟΜΑΧΕ, ο DSM ορθά το έγραψε, απλά καμιά φορά τα μάτια βλέπουν ότι θέλουν (και δεν είναι ευσεβείς πόθοι... zip)
Edited by - AitheroVamon on 06/11/2015 00:26:35
quote:
Αιθηρ
DSM
α)"Συντονιστής" παρακαλώ, θα με υποχρεώσεις
Ωωχ!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Τί έγινε ρε παιδιά? Πρόλαβα και το διόρθωσα, πριν το δει ο Αιθέρας. Τί άλλο θέλετε?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ολα ΟΚ, αλλά θα τον κάνεις να...ψάχνεται τι διόρθωσες!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
edit:
λάθος μου ΝΙΚΟΜΑΧΕ, ο DSM ορθά το έγραψε, απλά καμιά φορά τα μάτια βλέπουν ότι θέλουν (και δεν είναι ευσεβείς πόθοι... zip)
Δεν ήταν λάθος σου. Απλά, είδες που είχα γράψει διαχειριστής, αλλά μέχρι να γράψεις την απάντησή σου, πρόλαβα κι άλλαξα τον όρο. Δεν φαίνεται δικό μου edit, γιατί πρόλαβα να διαγράψω ολόκληρο το post μου, και να το ξαναποστάρω διορθωμένο.