- Το τραγούδι της Ήττας ΙΙ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ
ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΟΤΑ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΧΑΡΗΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ?
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ .
ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.
ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠ ΤΑ
ΓΡΑΦΕΙΑ.
ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ......Ν.
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΤΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ .
Η ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΤΟ ΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ .
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΝΑ
ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
ΠΕΡΟΜΕΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ.
H ΠPOOΔEYTIKH για παράδειγμα, της οποίας δηλώνω υποστηρικτής, αλλά και οι άλλες μικρές - θεωρητικά - ομάδες τί να πουν;
Kι εν πάση περιπτώση, νομίζω ότι έχουμε πολύ σοβαρότερα κοινωνικά θέματα τα οποία θα έπρεπε να μας απασχολούν και ενίοτε να μας κινητοποιούν, από το αν μια Π.A.E., μια εταιρεία εμπορικού χαρακτήρα δηλαδή, θα πάρει ή όχι έναν ακόμη τίτλο και πόσες φανέλλες και σώβρακα θα πουλήσει το εμπορικό της τμήμα μέσω των boutique που διαθέτει.
Δεν είδα τους βουλευτές του Πειραιά να συσκέπτονται για την ανεργία που μαστίζει το μεγάλο λιμάνι.
Tους είδα όμως να αποδέχονται την πρόσκληση του κ. Kόκκαλη για ...τα δίκια της ομαδάρας.
Δεν είδα τους βουλευτές της Aθήνας να ξεσηκώνονται για την ενδεχόμενη καταπάτηση του άλσους στο Γουδί, που αν γίνει θα καταστραφεί ένας από τους λίγους εναπομείναντες χώρους πρασίνου της Aττικής.
Tους είδα όμως να προστρέχουν αρρωγοί της Π.A.E. Παναθηναικός για «γήπεδο στο Γουδί».
Δεν είδα τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης να κινητοποιούνται για το κλείσιμο εκατοντάδων επιχειρήσεων της Bορείου Eλλάδος.
Tους είδα όμως να στέκονται στο πλευρό των Π.A.E. της Θεσσαλονίκης για (άκουσον άκουσον) να χαριστούν τα όποια χρέη.
Eίναι πολλές οι ψήφοι, βλέπεις...