ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios261 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
VELISSARIOSΜέλος
14/01/2011, 00:24:11
Εχεις καταλαβει ποσο πορωμενος εισαι?αν μπεις στον κοπο και διαβασεις τα κειμενα σου θα το καταλαβεις,ισως το νεαρο της ηλικιας σου να σου δινει καποιο αλωθι αλλα μεχρι εκει .

Ενας Θεος μια θρησκεια ενα κρατος.

14/01/2011, 00:31:17
Ωραια απαντηση Βελισαριε

Ακριβης,ακρως επεξηγηματικη και διαφωτιστικη!!
Τι λες βρε παιδακι μου?
Θαμπωθηκα απο το ευρος των γνωσεβν σου!!
Πες κι αλλα ετσι διαφωτιστικα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

14/01/2011, 00:47:01
quote:
Εχεις καταλαβει ποσο πορωμενος εισαι?αν μπεις στον κοπο και διαβασεις τα κειμενα σου θα το καταλαβεις,ισως το νεαρο της ηλικιας σου να σου δινει καποιο αλωθι αλλα μεχρι εκει .

Θα αποφασίσεις τελικά τι είμαι; Τη μια είμαι "εγώ και η παρέα μου" δηλαδή μέλος συνωμοσίας την άλλη ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ μάζα τώρα έγινα πορωμένος... Ούτε με τους χαρακτηρισμούς που κάνεις δεν έχεις συνέπεια. Πάντως ομολογώ ότι με χαρακτηρίζει το πάθος στον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και εκφράζομαι.

Δεύτερον, θέλεις να κάνεις διάλογο ή μόνο να προκαλείς; Ξεκίνησες επιθετικά λέγοντας ότι θες να μας ταΐσεις μπανάνες, ναι ή όχι; Νόμιζες ότι θα με αποστομώσεις έτσι; Ήρθε η ώρα της "αντεπίθεσης της μπανάνας",λοιπόν... Ξεκίνησες το θρασύδειλο τρολάρισμα αλλά επί της ουσίας δεν έχεις επιχειρήματα για να υποστηρίξεις ΟΥΤΕ το ηλίθιο αστειάκι που ξεκίνησες.

Σε ρωτάω και πάλι,έχεις τον ανδρισμό να απαντήσεις με ένα ΣΟΒΑΡΟ ορισμό τι στο καλό είναι ζώο; Να δούμε τελικά αν είναι δυνατόν ή όχι να εντάξουμε τον άνθρωπο στα ζώα. Μπορείς να εξηγήσεις τη χρήση του όρου ΖΩΟ από τον Αριστοτέλη; Μπορείς να εξηγήσεις γιατί τελικά αυτοί που βλέπουν τους ανθρώπους ΔΗΘΕΝ σα ζώα σέβονται περισσότερο την ανθρώπινη ζωή;

Και η πιο τρομακτική ερώτηση...Τελικά ο άνθρωπος είναι θηλαστικό ή όχι;;;;;; Δεν είναι παγίδα...Στο καπάκι θα ρωτήσω τι είναι θηλαστικό...

VELISSARIOSΜέλος
14/01/2011, 00:48:11
quote:

Ωραια απαντηση Βελισαριε

Ακριβης,ακρως επεξηγηματικη και διαφωτιστικη!!
Τι λες βρε παιδακι μου?
Θαμπωθηκα απο το ευρος των γνωσεβν σου!!
Πες κι αλλα ετσι διαφωτιστικα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Συγνωμη αν δεν εχω το ευρος της δικης σας μορφωσης αλλα απο επιπεδο ειμαι 2-3 σκαλοπατια παραπανω γιατι ποτε δεν κατεταξα τους ανθρωπους με μοναδικο κριτηριο αυτο ουτε μπορειτε να με κατηγορησετε οτι ειμαι απολυτος σε αντιθεση με εσας .

14/01/2011, 00:55:35
Οχι αγορι μου δεν σε κατηγορω για τιποτα περισσοτερο περα απο απυθμενη μωρια!!!
Αλλα ασε εμενα,κοιτα να απαντησεις στον Βιομηχανικο,η Μεγαλο Πιθηκο
οπως ειρωνικα τον αποκαλειτε.
Και ετσι θα μαθω και εγω στα χαμηλα σκαλοπατια τι ειναι Θηλαστικο,τι ειναι Ζωο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

14/01/2011, 01:14:05
quote:
Συγνωμη αν δεν εχω το ευρος της δικης σας μορφωσης

Δε χρειάζεται να έχεις πανεπιστημιακή μόρφωση, μόνο να ανοίγεις κανένα βιβλίο που και που. Ξέρεις αυτά τα σατανιστικά συγγράμματα που λέγονται εγκυκλοπαίδειες...

quote:
αλλα απο επιπεδο ειμαι 2-3 σκαλοπατια παραπανω

Το ότι τρόλαρες θρασύδειλα και προκλητικά λέγοντας ότι θέλεις να μας ταΐσεις μπανάνες είναι ενδεικτικό...υψηλού επιπέδου...

quote:
γιατι ποτε δεν κατεταξα τους ανθρωπους με μοναδικο κριτηριο αυτο

Ποιο; Και πού κατατάσσουμε εμείς ανθρώπους;;; Τελικά θα μας πεις τι εννοείς με τη λέξη ζώο με ένα σοβαρό ορισμό για να φανεί αν η κατάταξη είναι δικαιολογημένη ή όχι...

Για τον Αριστοτέλη μούγκα...
Για τις στατιστικές σιωπή...

Είναι δείγμα...επιπέδου μάλλον...

quote:
ουτε μπορειτε να με κατηγορησετε οτι ειμαι απολυτος σε αντιθεση με εσας

Ώστε δεν είσαι απόλυτος; Δηλαδή ΜΠΟΡΕΙ και να κάνεις λάθος και να έχει δίκιο ο Δαρβίνος;;;;;; Για δήλωσε το ρητά, να δούμε πόσο απόλυτος (δεν) είσαι...

quote:
Αλλα ασε εμενα,κοιτα να απαντησεις στον Βιομηχανικο,η Μεγαλο Πιθηκο
οπως ειρωνικα τον αποκαλειτε.

Μπα σε καλό σου ρε Νικόμαχε, έχεις πλάκα. Στα αλήθεια περιμένεις απάντηση από χριστιανικά αντράκια;;;; χαχαχα...

quote:
Και ετσι θα μαθω και εγω στα χαμηλα σκαλοπατια τι ειναι Θηλαστικο,τι ειναι Ζωο.

Μην περιμένεις να ακούσεις από τα στόματα των μεγαλοχριστιανών αλήθειες...Τίποτα περισσότερο από θρασύδειλες προσβολές και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας

VELISSARIOSΜέλος
14/01/2011, 01:16:54
quote:

quote:

Θα αποφασίσεις τελικά τι είμαι; Τη μια είμαι "εγώ και η παρέα μου" δηλαδή μέλος συνωμοσίας την άλλη ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ μάζα τώρα έγινα πορωμένος... Ούτε με τους χαρακτηρισμούς που κάνεις δεν έχεις συνέπεια. Πάντως ομολογώ ότι με χαρακτηρίζει το πάθος στον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και εκφράζομαι.

Δεύτερον, θέλεις να κάνεις διάλογο ή μόνο να προκαλείς; Ξεκίνησες επιθετικά λέγοντας ότι θες να μας ταΐσεις μπανάνες, ναι ή όχι; Νόμιζες ότι θα με αποστομώσεις έτσι; Ήρθε η ώρα της "αντεπίθεσης της μπανάνας",λοιπόν... Ξεκίνησες το θρασύδειλο τρολάρισμα αλλά επί της ουσίας δεν έχεις επιχειρήματα για να υποστηρίξεις ΟΥΤΕ το ηλίθιο αστειάκι που ξεκίνησες.

Σε ρωτάω και πάλι,έχεις τον ανδρισμό να απαντήσεις με ένα ΣΟΒΑΡΟ ορισμό τι στο καλό είναι ζώο; Να δούμε τελικά αν είναι δυνατόν ή όχι να εντάξουμε τον άνθρωπο στα ζώα. Μπορείς να εξηγήσεις τη χρήση του όρου ΖΩΟ από τον Αριστοτέλη; Μπορείς να εξηγήσεις γιατί τελικά αυτοί που βλέπουν τους ανθρώπους ΔΗΘΕΝ σα ζώα σέβονται περισσότερο την ανθρώπινη ζωή;

Και η πιο τρομακτική ερώτηση...Τελικά ο άνθρωπος είναι θηλαστικό ή όχι;;;;;; Δεν είναι παγίδα...Στο καπάκι θα ρωτήσω τι είναι θηλαστικό...

υποστηριξες οτι ο φυσικος προγονος του ανθρωπου ειναι ο πιθηκος ναι η οχι?εφοσον λοιπον εισαι πιστος της θεωρειας της εξελιξης δεν θα επρεπε να προσβαλεσε.
Απο εκει και περα μπορω να σου πω σε τι διαφερει ενας ανθρωπος απο ενα ζωο ¨,ο ανθρωπος μπορει να επεξεργαστει τις δυνατοτητες που του δινουν οι αισθησεις του αλλα να μην μεινει μονο σε εκεινες πολυ απλα γιατι χανοντε εφοσον αλλαξει το περιβαλλον.Ο ανθρωπος μπορει να χρησιμοποιησει την εμπειρια που του εχουν δωσει οι αισθησεις του και να κατευθυνει τις πραξεις του.Η επεξεργασια των δεδομενων τον κανει ξεχωριστο φιλε μου αλλιως θα ηταν ερμαιο των αισθησεων του οπως ακριβως τα ζωα.Ειναι ο μονος που αντιλαμβανετε την εννοια του κακου και του καλου και εχει να επιλεξει μ επληρη γνωση των πραξεων του αναμεσα σε αυτα τα 2.Κλεινω με μια φραση ο ανθρωπος φτιαχτηκε απο τον Θεο κατα εικονα και ομειωση του Θεου αν λοιπον εσυ υποβιβαζεις τον ανθρωπο σε ζωο εγω δεν μπορω να το δεχτω οσο και να θελω οσο και εσυ να πιανεσε απο το σωσιβιο ενος ορισμου που εδωσε ο Αριστοτελης λες και εχει το αλανθητο αρχαιοπληκτε εγωιστη.Οσο για τον ορο θηλαστικο αυτο εχει να κανει με το πως αναπνεει φιλε μου.
Μια συμβουλη πιαστε και καμια γκομενα να χαλαρωσετε λιγο.

14/01/2011, 01:25:01
Ετσι μπραβο Βελισαριε!!!

Τωρα θα μπορω να ξεχωριζω το θηλαστικο απο το ερπετο και το πτηνο
απο τον τροπο που αναπνεει...????????

Ειδες γνωσεις που μας εκρυβες?
Απ ευθειας απο το Ορος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

VELISSARIOSΜέλος
14/01/2011, 01:34:14
quote:

Ετσι μπραβο Βελισαριε!!!

Τωρα θα μπορω να ξεχωριζω το θηλαστικο απο το ερπετο και το πτηνο
απο τον τροπο που αναπνεει...????????

Ειδες γνωσεις που μας εκρυβες?
Απ ευθειας απο το Ορος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

ειναι η μονη σχεση που μπορω να βρω αναμεσα σε ενα θυλαστικο και σε εναν ανθρωπο + η γεννηση.Κανε και 10 προσευχες στον Δια.

14/01/2011, 01:42:11
Αναμεσα σε ενα θηλαστικο και εναν ανθρωπο?Με κουφανες.
Πολλη γνωση αγορι μου στο Ορος.
Στον Ολυμπο δεν εχουν τοση!
10 προσευχες στον Δια?
Στον πλανητη?
Τι ειμαι?Μωρος ψυχακιας σαν εσενα?

Ηθελα να ηξερα Βιομηχανικε γιατι ασχολεισαι.
Χρειαζεσαι περαιτερω αποδειξεις οτι μονο τα καγκελα τους χωριζουν απο τους μεσα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Uriel ο ΕωσφόροςΝέο Μέλος
08/01/2003, 00:30:44
Όπως βλέπετε, υπογράφω με το όνομα Uriel (Ουριήλ στα ελληνικά). Σύμφωνα με όσα έχω βρεί και διαβάσει, είναι ένας από τους επτά αρχαγγέλους. Οι άγγελοι αναφέρονται σε πολές "θρησκείες" ως οι αγγελιοφώροι του (των) θεού (θεών). Παρά τις προσπάθειές μου, έχω βρεί ελάχιστα πράγματα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το Enochian Reference του Dee ήταν μια καλή αρχή αλλά με λίγα στοιχεία, τα οποία δεν αρκούσαν για να καλύψουν την δίψα μου για γνώση. Μάλιστα έτυχε να πέσω και πάνω στο κείμενο του Κέλσου σχετικά με τους αγγέλους.

Φίλε Κέλσο, για να μας παραθέτεις αυτά τα στοιχεία, σημαίνε ότι έχεις ασχοληθεί και γνωρίζεις αρκετά αυτό το θέμα. Σου ζητώ, καθώς και από όποιον άλλο γνωρίζει, να με ενημερώσεις περισσότερο κάθως και να με παραπέμψεις σε κείμενα που έχουν πληροφορίες.

Φυσικά, θα ήταν επικοδομήτικό να κάνουμε μία κουβέντα ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται, η οποία θα μείνει αποθηκευμένη στο χρονοντούλαπο αυτού του forum.

Υπάρχουν Άγγελοι;
Αν ναι, τι αντιπροσωπεύουν;

Θέλοντας να ανακαλήψει τον εαυτό του...

Uriel, ο Εωσφόρος.
Ο φέρων το φώς και την φλόγαν.

*Γνώθεις σεαυτόν ήνα αγαπήσεις αλλήλους*

EoNΜέλος
08/01/2003, 10:35:56
Οι άγγελοι είναι το "μη εκπεσών" τμήμα του Ανθρώπου και βοηθάνε τον άνθρωπο να εξελιχθεί και να ανέλθει για να εξελιχθούν και αυτοί.
Καλό θα ήταν να ζητάμε την προστασία τους ,εφόσον πιστεύουμε σε αυτούς, ιδιαίτερα κατα την ώρα του ύπνου οπου δεν υπάρχει συνειδήση και το αστρικό μας σώμα ταξιδεύει (ποιος ξέρει που...).
Τώρα για όσους περιμένουν αποδίξεις ,μαρτυρίες , ιστορικά στοιχεία , αυτόπτες μάρτυρες,τον Πάνο Σόμπολο,θεώρηση της εφορίας και χαρτόσημο θα τους στεναχωρήσω... γιατι πρώτον βαριέμαι και δεύτερον έχω και δουλειά....
Αν είναι κάτι επι της ουσίας ευχαρίστως να το συζητήσουμε...

08/01/2003, 11:33:53
AGELI?
AN YPARXOUN?YPARXOUN OMOS EGO DEN 8A TUS ONOMAZA AGELOUS ALA AN8ROPOUS PU EXOUN PERASI STO EPOMENO STADIO,EXUN VRI TIN ISODO MIAS KENURIAS DIASTASIS.AUTOI INE ITE "KALI" ITE "KAKI".AN LIPON 8EOROUME TOUS AGELOUS KAPIOUS AN8ROPOUS PU INE KALI KE 8ELUN TO KALO TIS AN8ROPOTITAS TOTE EGO TOUS 8EORO ENERGIA PU EXI DINAMI GIATI DEN EXI TO "BAROS" TOU SOMATOS KE BORI NA ASXOLI8I ELEY8ERA ME TO MEGALITERO MEROS TIS NOISIS(ENERGIAS KE NA TIN EKMETALEYTI STO EPARKO).
PALEOTERA AN KITAXUME EXUN EMFANISTI TETOI EN8ROPOI(ENERGIES,AGELI)OPOS AN SILOGISTOUME STIN ARXEOTITA,STON TROIKO POLEMO AN 8IMAME KALA PU ANAFERI OTI KAPIOS KATEVIKE APO TON URANO KE ME ENA OPOLO PU EVGAZE FOTIA "RIMAXE" TOUS TROES.
ISOS AUTOI I "AGELI" LIPON NA INE APLOI STRATIOTES KAPION GALAXION I ASTERISMON OPOS O ASTERISMOS SERIOS PU OI ELLINES PISTEVOUME OTI PROERXOMASTE APO EKI,KE EXETIAS ENOS IPERGALAXIAKOU POLEMOU OPOS GRAFI KE O KALOGERAKIS STO VIVLIO TOU "DISKOS TIS FESTOU",IR8AN STIN GI 3 MEGALI STRATIGI: O DIAS I HRA KE O POSIDONAS.MIPOS LIPON PREPI NA DOUME TA PRAGMATA ME ANIXTA MATIA KE OXI NA PLASMATOPIOUME TIN ALI8IA?
XEROUME OLOI OTI TO MIALO MAS DEN BORUME NA TO XRISIMOPOIHSOYME,OSTE NA KANUME KAPIES LITOURGIES XORIS TIN BOI8IA TIS MIXANIS,GIA PARADIGMA DEN BOROUME NA RI8MISUME TO MATI MAS NA VLEPI TO IPERI8RO I TO IPERIODES AKOMA DEN BOROUME NA ANALISUME OPOS KANI TO PROSMA TO FASMA TOU FOTOS STA KOKKINO PRASINO KE BLE XROMA.ETSI ISOS NA MIN VLEPUME AKOMA TIS ALES DIASTASIS PU 8A MAS KANUN NA TA "DOUME" OLA

AGAPA GIA NA MIN MISIS

Leonardo

08/01/2003, 15:01:33
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...
ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ
http://www.geocities.com/nefeliqe1/Angels.html

ΦΙΛΙΚΑ,ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

Darkangel_78Μέλος
09/01/2003, 23:30:45
Καλησπέρα...
Εσύ τι λες Uriel? Υπάρχουν?
Ίσως ναι,ίσως όχι.Και αν υπάρχουν,τί ρόλο παίζουν στις ζωές σας?
Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν μεν,αλλά δεν "ασχολούνται" μαζί μας...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

09/01/2003, 23:43:27
ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΑΓΓΕΛΕ ,ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ,ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ.ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ........

WolffacedΜέλος
10/01/2003, 00:23:06
quote:

ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ,ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ.ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ........

Καλά ρε Άτμα εσένα όλα ποια σου έχουν τύχει???
Σε οποιοδήποτε θέμα που θίγει κάποιος έχεις κάποιο γεγονός της ζωής σου.

10/01/2003, 13:24:02
ΝΑΙ ΓΜΤ........
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ....

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΞΕΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ?
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟ...
ΦΙΛΙΚΑ ,ΑΤΜΑ
Υ.Γ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΕΙ ΣΠΙΡΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ Η ΕΣΤΙΑ...
...ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ...

10/01/2003, 13:25:40
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΟ'ΡΕ' ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Darkangel_78Μέλος
10/01/2003, 13:35:59
Γειά σας!
Εγώ ήρθα γιατί με ...φωνάξατε!!!
Λοιπόν (ξανα)λέω ότι πιστεύω στην ύπαρξη των αγγέλων αλλά δε βλέπω ΠΟΙΑ ιδιαίτερη σημασία έχει αυτό ή ποιές είναι οι επιπτώσεις (αν μπορώ να το θέσω έτσι) στη ζωή των ανθρώπων...
Ας περιμένουμε κι άλλους....

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"