- Θανατικη ποινη, - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
σε αυτους δεν αξιζει η θανατικη ποινη ?
αν καποιος βιαζε την κορη σας,δεν θα θελατε να τον σφαξετε ?
και οχι απλως να τον σφαξετε,αλλα να υποφερει οσον κανεις αλλος ανθρωπος στην ιστορια της ανθρωποτητας.
εγω θα το ηθελα πολυ...εσεις ?

ο θανατος σου,η ζωη μου
quote:
σε αυτους δεν αξιζει η θανατικη ποινη ?
Με πολύ διαφορετικό τρόπο θα εκφράσει ο καθένας την άποψη του αλλοι θα πουν οχι .. επικαλούμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα.. τη Δημοκρατία.. και το Σύνταγμα.. και αλλοι θα πούν ναί.. επικαλούμενοι προσωπικές εμπειρίες.. ταξικές ή ρατσιστικές ανισότητες.. ή ηθικοπολιτικές αντιλήψεις..
Τώρα αν πρόκειται για συγγενείς θυμάτων..![]()
Σε όποιες χώρες/πολιτείες ισχύει η θανατική ποινή
ανεβαίνει κ το ποσοστό εγκληματικότητας/τσεκαρισμένο.
Είναι χειρότερη τιμωρία λες να θανατώσεις κάποιον
από το να τον κλείσεις για πάντα μέσα?
(Για πάντα όμως)-όχι σε 30 χρόνια να βγει.
Κ μετά... ποιός είναι αυτός που αποφασίζει
τη ζωή/το θάνατο κάποιου άλλου?
playing God + άλλες τέτοιες μ!@#$ς...

"Take four red capsules. In 10 minutes, take two more. Help is on the way."
Valnta + THX1138
quote:
Against!
Σε όποιες χώρες/πολιτείες ισχύει η θανατική ποινή
ανεβαίνει κ το ποσοστό εγκληματικότητας/τσεκαρισμένο.Είναι χειρότερη τιμωρία λες να θανατώσεις κάποιον
(Για πάντα όμως)-όχι σε 30 χρόνια να βγει.Κ μετά... ποιός είναι αυτός που αποφασίζει
τη ζωή/το θάνατο κάποιου άλλου?playing God + άλλες τέτοιες μ!@#$ς...
Παιδεραστές και έμποροι ναρκωτικών θέλουν κρεμάλα χωρίς δεύτερη κουβέντα(ναι, είμαι απόλυτος).
Kαι γιατί να έχει δικαίωμα να ζει κάποιος που σεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο?
Δεν γνωρίζω την στατιστική στην οποία αναφέρεσαι.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν τίθεται απλά θέμα τιμωρίας η σωφρονισμού σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αυτοί οι "άνθρωποι" συνειδητότατα στερούν την ζωή του συνανθρώπου τους με τον χειρότερο τρόπο.
Και κάτι ακόμα
Λες
quote:
Κ μετά... ποιός είναι αυτός που αποφασίζει
τη ζωή/το θάνατο κάποιου άλλου?playing God + άλλες τέτοιες μ!@#$ς...
Μήπως και η θανατική ποινή για εσχάτη προδοσία που έχει εφαρμοστεί στην χώρα μας στο παρελθόν κακώς εφαρμόζοταν?
Νομίζω ότι αυτό το θέμα θα ταίριαζε καλύτερα στο Απόψεις, Προτάσεις
Edited by - DAGON on 17/11/2005 19:09:30
γύρω από αυτό κ να μη συμφωνήσουμε ποτέ.
Γνώμη μου είναι πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει
μια ζωή. Ποιά είναι η διαφοροποίηση από την μία περίπτωση στην άλλη?
Σκοτώνει ο ένας/κ επειδή σκότωσε αποφασίζουμε να σκοτώσουμε κ μεις.
Δεν ξέρω--απλά μου φαίνεται λάθος λογική.
Προσωπικά//θα πρότεινα τον ευνουχισμό.

"If you feel you are not properly sedated, call 348-844 immediately.
Failure to do so may result in prosecution for criminal drug evasion. "
Valnta + THX1138
Το να τον φυλακίζεις είναι σαν να τον πετάς μέσα σε ένα λάκκο με φίδια ή τον χειρότερο του εφιάλτη
Μέσα στη φυλακή πολλά μπορούν να συμβούν ή μάλλον πολλοί μπορούν να του συμβουν
Ανθρώπινα δικαιώματα και θανατική ποινή
κ μέσα σ'αυτό βρίσκουμε... αυτό:

"Are you now, or have you ever been? "
Valnta + THX1138
Edited by - Valnta on 17/11/2005 19:42:48
αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να πεθαινουν.
ο Παπαχρονης ειναι ελευθερος,ειναι αυτο λογικο.
και οπως ειπε και ο allzzaro,τι να πουν οι οικογενεις των θυματων ?
οταν προκειτε για τετοια ζητηματα.....ουτε στον εχθρο μου.

ο θανατος σου,η ζωη μου
1) Δεν Υπάρχουν Αρκετές Φυλακές (έχουν Φυσκάρη με Αλβανούς, Ρουμάνους, κτλ κτλ)
2) Το σύστημα δεν είναι να τιμωρεί αλλά να σωφρονίζει εξού και οι Φυλακές λέγονται Σωφρονιστικά Ιδρύματα δλδ. μετά από κάποια χρόνια στην ψειρού θεωρείται ότι ο άνθρωπος σωφρονίστηκε και μπορεί να επιστρέψει στην κοινωνία.....
Βάση των δύο παραπάνω πολλοί καταδικασθέντες την κάνουν πολύ πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε...για αυτό και στην Κρήτη λένε
"Κάλιο η μάνα του φονιά παρά του νεκρού"
Δηλαδή η μάνα του φονιά θα βλέπει τον γιό της ενώ η μάνα του νεκρού γιοκ....
Η άποψη μου είναι ότι η Θανατική Ποινή πρέπει να επιβάλλεται και στην χώρα μας...θυμάστε τον τύπο που έμπαινε στα σπίτια και βίαζε τις γυναίκες....θυμάστε εσείς οι γυναίκες πόσο φοβόσασταν;;;;....νομίζετε ότι αυτός ο άνθρωπος θα σωφρονιστεί ή θα γίνει χειρότερος μέσα στα Ιδρύματα;;;;;.....κρίμα που δεν υπάρχουν τα γκουλάκ να σπάνε τα τομάρια πάγο μέχρι να ξεψυχήσουν....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Προσωπικά το θέμα της θανατικής ποινής με μπερδεύει ως πρός την αποδοχή της ή την απόρριψη της.
Μερικές φορές σκέφτομαι ακριβώς όπως κι η φίλτατη Valnta που είπε το εξής:
quote:
μια ζωή. Ποιά είναι η διαφοροποίηση από την μία περίπτωση στην άλλη?Σκοτώνει ο ένας/κ επειδή σκότωσε αποφασίζουμε να σκοτώσουμε κ μεις.
Δεν ξέρω--απλά μου φαίνεται λάθος λογική.
Έχουμε όντως δικαίωμα να αποφαινόμαστε και να αφαιρούμε μια ζωή, όποια εγκλήματα κι αν έχει κάνει?
Από την άλλη ακούω μερικές περιπτώσεις ατόμων που είναι παιδεραστές, κατά συρροήν βιαστές κι εξοργίζομαι.
Θυμάμαι την περίπτωση του Γιώργου Δουρή από την Ερμιόνη που βίασε τον οχτάχρονο γιό του, στη συνέχεια τον τεμάχισε κι έπειτα τον έκαψε.
Εκτός από την αηδία και τον αποτροπιασμό που ένιωσα, εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτόν τον "πατέρα" που αν με ρωτούσαν τι θα έλεγα για αυτόν, θα έλεγα να καεί στην πυρά.
Είναι αντιφατικά τα συναισθήματα μου ως πρός αυτό το ζήτημα...

In anticipation of my resurrection...
Πιστεύω όμως ότι δεν το'χετε σκεφτεί αρκετά κ απ'όλες τις πλευρές...
Οι λόγοι που παραθέτετε είναι κατά βάση λόγοι "εκδίκησης".
(δεν θα το αναλύσω αυτό, αρκετά έχουν πει άλλα μέλη στα παλιότερα
-παρόμοια topic).
Εγώ που είμαι "κατά" θα προσπαθήσω να στηρίξω την άποψή μου με τα εξής:
1. Ποιά είναι τα εγκλήματα που τιμωρούνται με τη θανατική ποινή?
Αξίζουν όλοι τον θάνατο?
Θα σας παρακαλούσα να δείτε αυτό κ ειδικότερα την περίπτωση
Σαουδική Αραβία.
2. Με τις περιπτώσεις αθώων τι γίνεται? Ή πιστεύετε ότι όλοι είναι ένοχοι?
Ρίξτε κ μια ματιά παρακάτω.
Innocence and the Death Penalty
3. Καμοιά έρευνα κ καμοία στατιστική δεν αποδεικνύει ότι η θανατική ποινή
-εκεί που εφαρμόζεται- λειτουργεί αποτρεπτικά.
Αντιθέτως φαίνεται να υπάρχει μια έξαρση της εγκληματικότητας στα μέρη που εφαρμόζεται.
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι εφαρμόζεται ακριβώς γιατί υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα/
αλλά δεν είναι έτσι.
Είχα διαβάσει μια έρευνα (που δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τώρα) που έδειχνε ότι
αν πχ. στο Τέξας γινόντουσαν 2 εκτελέσεις το μήνα
το ποσοστό της εγκληματικότητας ήταν γύρω στο 30%.
Όταν γινόντουσαν όμως 4, το ποσοστό ανέβαινε στο 80%.
(Τα νούμερα των εκτελέσεων είναι τυχαία γιατί δεν τα θυμάμαι/
οι αναλογίες όμως είναι σωστές.)
Αυτά!

"For more enjoyment and greater efficiency, consumption is being standardized. "
Valnta + THX1138
quote:
Επίσης......
και ξανα-λές
quote:
Είναι χειρότερη τιμωρία λες να θανατώσεις κάποιον
(Για πάντα όμως)-όχι σε 30 χρόνια να βγει.
Ρε πως συμφωνούμε με αυτό το κορίτσι...
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/11/2005 12:26:14
quote:
μια ζωή.
Αγαπητή φίλη.. κάθε μέρα χάνονται εκατομμύρια ζωές.
Είτε για να γίνουν τροφή.. είτε για να γίνουν γούνες είτε για να γίνουν κονσέρβες ..είτε για χάρη γούστου...
Με το πρόσχημα .. ``είναι η τροφή μας``.. και οχι μόνο!!.. και δεν λογαριάζονται για ζωές..
Τα πλάσματα αυτά λοιπόν τυγχάνει να ονομάζονται ζώα.. τα οποία δεν φτάνουν στο σημείο να συναγωνίζονται... αυτά τα κτήνη..
Δεν βρίσκω λοιπόν καμμία διαφορά των ζωντανών πλασμάτων που χάνουν τη ζωή τους..αδίκως... με τα κτήνη αυτά.. που θέλουμε να τα ονομάζουμε ανθρώπους.. γιατί απλά .. δεν είναι άνθρωποι..![]()
Τέλος δε θέλω να επισημάνω οτι ουδείς απο εμάς μπορεί να εκφέρει γνώμη επι του θέματος εάν δεν εχει προσωπική εμπειρία...
Μόνον κάποιος με προσωπική εμπειρία μπορεί να τοποθετηθεί και να δείξει την πνευματική του ανωτερότητα.. ώς άνθρωπος.. νοιώθοντας την ανάσα του κτήνους.. στις φυλακές, στα δικαστήρια.. και αργότερα μετανοιωμένο στον ελεύθερο κόσμο.. οπου θα γράφει βιβλία.. για τη μεταμόρφωση του απο κτήνος σε άνθρωπο.. ή να διδάσκει ηθικολογία..
quote:
μια ζωή.
Πάντως και η δική μου γνώμη.. αυτή είναι.![]()
quote:
Noμίζω .. στο άμεσο μέλλον υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικές ``τιμωρίες`` για κτήνη αυτού του είδους.. θα είναι ο εξαναγκασμός εφόρου ζωής.. να ζούν με τύψεις παραδειγματικώς ανάμεσα στους υπόλοιπους ανθρώπους..
Θα ξαναγυρίσουμε δηλαδή 5.000 χρόνια πρίν ...την εποχή του Ναβουχoδονόσορα οπου ενα κομμένο χέρι .. ή τέσσερα δάκτυλα.. ή ένα μάτι.. θα ταυτίζονται με ενα περιβραχιόνιο με GPS αλλά και αλλους πολλούς ρόλους οπου περίτεχνα τοποθετημένο σε σημείο οπου να είναι εμφανές ανα πάσα στιγμή δηλώνοντας την παρουσία του εγκληματία.
Ισως λοιπόν η θανατική ποινή να ωχριά ... μπροστά σε τέτοιου είδους.. παραδειγματικές τιμωρίες..![]()
Edited by - allzzaro on 18/11/2005 18:20:44
"Προσωπικά//θα πρότεινα τον ευνουχισμό."
Θα χάσεις.....!!!!!!!!!
Πλάκα κάνω....
Σοβαρά όμως...κύριοι και κυρίες νομίζω ότι θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει Θανατική Καταδίκη....πρακτικά αν ερχόνταν η κόρη μου και μου έλεγε ότι με βιάσαν αν δεν προλάβαινα να σκοτώσω τον ίδιο και όλη την οικογενειά του (μέχρι 15ο βαθμό συγγένιας) εγώ, θα το απαιτούσα από τις αρχές τουλάχιστον για τον ίδιο....
Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμαι και λίγο την οικογένεια του Θύματος, αν δεν έχουμε μπει ποτέ στην θέση τους........
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Τέλος δε θέλω να επισημάνω οτι ουδείς απο εμάς μπορεί να εκφέρει γνώμη επι του θέματος εάν δεν εχει προσωπική εμπειρία...
quote:
Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμαι και λίγο την οικογένεια του Θύματος, αν δεν έχουμε μπει ποτέ στην θέση τους........
Τόσο οι προσωπικές εμπειρίες θυμάτων, όσο και οι σκληρά αμετανόητες συμπεριφορές κάποιων φονιάδων κάθε είδους έχουν δείξει οτι και η ποινή του θανάτου σε μερικές περιπτώσεις είναι απαραίτητη και πρέπει να υπάρχει.
Γνώμη μπορεί να φέρει μόνο η μεσολάβηση προσωπικής εμπειρίας, οπότε όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Και κάνω την ερώτηση κι εγώ με τη σειρά μου... Τόσοι άνθρωποι εκτελέστηκαν μόνο και μόνο επειδή δεν πρόδωσαν την πατρίδα τους ή όποια άλλα πιστεύω είχαν. Ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Φρατζη; Άλλωστε η ατιμωρησία όλων αυτών ενθαρρύνει τα... εγκλήματα πάθους, για να μην αναφέρω μόνο τα τρία τα φετεινα, στη Βέροια, στην Έδεσσα και την Κόρινθο. Ο κάθε μαλάκας σκοτώνει και μετά έχει ανθρώπινα δικαιώματα; Και τα δικαιώματα των θυμάτων τους;
Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)
ΘΑ ΕΞΕΡΕΣΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Θεωρώ ότι σε τέτοιου είδους κακουργήματα πρέπει να επιστρέψει η θανατική ποινή γιατί στο κάτω κάτω της γραφής τα εγκλήματα αυτά δεν ξεγίνονται (δεν ανασταίνονατι ούτε ξεβιάζονται τα θύματα) και συνεπώς δεν έχει κανένα νόημα ο σοφρωνισμός αυτών των μιαρών όντων. Θα θέλατε δηλαδή αυτοί να πάρουν κάποιο πιστοποιητικό σωφρονισμού και να αμοληθούν ξανά, ως "αναγεννημένοι" πολίτες στην κοινωνία;
Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)
quote:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΕΙΡΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΠΟΣΗ;
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΙ.
ΘΑ ΕΞΕΡΕΣΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Ίσως και να μην το διδάχθηκαν ποτέ, φίλη μου!
Για να έχουν μεταμορφωθεί σε τέτοια κτήνη, κάποιος τους μεταμόρφωσε.
Ένα παιδί που μεγαλώνει με αγάπη κι αρχές δεν γίνεται τέτοιος εγκληματίας...

In anticipation of my resurrection...