ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
26/10/2010, 22:09:21
Επισης, πεφτει πολυ διαφημιση για τις ΜΚΟ, ακομα προσφερονται και προγραμματα μεσα απο ραδιοφωνικους σταθμους για τη συμμετοχη σε αυτες. Ακομα και απο Πανεπιστημιακα ιδρυματα!

26/10/2010, 23:43:24
...Κι ολα αυτά πληρωμένα,ακριβά, με καλής ποιότητας, υλικά..
Κοστος υψηλό,δλδ....
makforΜέλος
27/10/2010, 08:28:10
το ειχα γραψει παραπανω
quote:
φανταζεσαι ομως τι θα γινει εαν αρχισουν και γινονται πατριωτικες οργανωσεις και πλακωνουν στο ξυλο οποιον τους παει κοντρα ??? εστω και ιδεολογικα ???? θα μπορουσε ο εν λογω κυριος να κανει αλλες προτασεις ποιο ανθρωπινες και ποιο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !!!! οι τσαμπουκαδες δεν ειναι λυση ... φαντασου εγω αυρι να παω στα συνορα και να κανω τον οποιο τσαμπουκα στα τριρακια της καθε ΜΚΟ και τους οποιους μεταναστες που θα με βλεπουν ως εχθρο τους ... και να παρω και μερικους φιλους με τα ροπαλακια χαχαχα

στο κομματι που εκανες quote ποιο πανω δεν διαφωνω , εκει καλα τα λεει ... οπως ειπα την εικονα την χαλανε οι προτροπες (1,3 η 2 ειναι καπως ποιο ουδετερη)... δεν διαφωνω με το συνολο του κειμενου ,ουτε με το θεμα των ΜΚΟ , ουτε με την εικονα του προβληματος , το "να μαζευτουμε μερικοι να καθαρισουμε" με προβληματιζει καθως δεν ειναι ξεκαθαρες οι οποιες προθεσεις του συγραφεα, αυτο δεν εχω κατι αλλο να πω !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

27/10/2010, 08:35:09
Καλά λέει ρε άθεε το παλικάρι ο μακφόρ...Άσε τα να γίνουν
στάχτη και μπουρμπερη..Τι νοιάζεσαι;...
Για να μην μας πούνε και εθνικιστές τώρα....
Χουλιγκάνους,μ@@@@κες,κι άλλαδιαφορα, ας μας πουνε...Αλλά,δεν λέει, μην μας πούνε και εθνικιστές...Δεκαετίες, στρώσιμο εικόνας να χαλάσει με το τιποτε....
Για λιγους πακιστανούς;...
27/10/2010, 09:14:29
Πήγαμε με τη γυναίκα μου, τα μικρά στο σχολείο..
Μισή ώρα, η εθνική εορτή,ίσα για να λενε ότι την κάνανε..Στις τάξεις,στα κρυφά,μην το μάθει κανείς...
Την γιορτή των Απόκρεων, όμως, τριήμερο ξεφάντωμα στο σχολείο...
Στραβά ανεμίζουμε...
makforΜέλος
27/10/2010, 09:19:06
ειδες ο χριστιανος ? τσιμπισε ... λογια χριστιανικα και πνευματικα απο εναν 3πτυχο ανθρωπο ... το προβλημα εαν ειχε την μαγκια η εκκλησια μπορουσε νατο κλεισει μονη της αλλα βλεπεις οι ερμοι ειναι φτωχοι και δεν εχει να κερδισει ΤΙΠΟΤΑ !!!!

φανταζομαι τρεχα ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΤΡΩΣ ? !!!! το κοκκινο χρωμα τους ειναι απο αιμα ανθρωπων που τους εχουν στην δουλεψη τους κατι χριστιανοι σα και σενα !!! εγω παλι τις εκοψα ... να πας σε αυτους να κανεις κυρηγμα

εαν τους αντιμετωπιζε το κρατος και οι ελληνες πολιτες με ανθρωπια , δεν θα υπηρχε αναγκη για ΜΚΟ ουτε τιποτα ... τωρα απο την στιγμη που υπαρχουν και το κρατος τα κανει μπαχαλο , το να ξεσηκωθουμε για τους μεταναστες και να δεχομαστε την καταργηση των εργασιακων δικαιωματων το βλεπω μαλλον αποπροσανατολιστικο !!! το προβλημα αλλου βρισκεται και το "μαζευτειτε να τους δειξουμε" μονο λυση δεν ειναι ... μαλλον θα πρεπει να παρουμε στα σοβαρα το θεμα εκλογες και ψηφος και να σκεφτομαστε περισσοτερο τι θα ψηφησουμε ακομη και απο το ποιον θεο θα πιστεψουμε !!!

καλα κανει ο κυριος και το δειχνει στο αρθρο του αλλα εχει κανει καποια λαθη (κατα την δικη μου αποψη) ... εμενα με απασχολει εαν το εκανε εσκεμενα για να τσιμπισουν οι ταλιμπαν απο την λαρσα ή εαν εγινε κατα λαθος μεσα απο την αγανακτηση του (γιαυτο ρωτησα τον αθεο εαν ηταν δικο του για να μου εξηγησει γιατι κανει τις προτροπες για "καθαρισμα" και εαν εχει σκεφτει τι μπορει να προκαλεσει αυτο οταν το διαβασουν μερικοι "Αλαφροι")

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

27/10/2010, 10:26:36
Βασικά, ρε σύ μακφόρ, είμαι .....ημιαπασχολούμενος,ο ίδιος,
αυτό το διάστημα και τα φέρνω ίσα ίσα βόλτα...Δεν με παίρνει
για υπάλληλο....
Εσύ τους ...υπαλλήλους σου, φαντάζομαι, τους φέρεσαι καλύτερα...Έτσι ,δεν είναι;...
makforΜέλος
27/10/2010, 10:45:27
εγω παλι θα σου ελεγα να σκεφτεις γιατι τα φερνεις ισα ισα και να αποδωσεις τις ευθυνες εκει που πρεπει ... γιατι πραγματι στεναχωριεμαι εαν ισχυει αυτο που λες και ευχομαι συντομα να βρεις την ακρη ... εγω ακομη αντεχω αλλα σε λιγο (μαλλον μετα το δικαστηριο για την μυνηση που εχω κανει στον εργοδοτη μου για παραβατικη συμπεριφορα απεναντι μου) δεν θα την βγαζω ουτε ισα ισα ... αλλα δε με νοιαζει γιατι αν μη τι αλλο εκανα αυτο που μου ελεγε η φωνη μεσα μου !!!

πρεπει να βλεπουμε την ουσια των προβληματων και οχι τις φωτοβολιδες που καποιοι ριχνουν ... σκεψου το λιγο πριν απαντησεις σε παρακαλω δηλαδη .. μη με κανεις να μετανιωσω που ανοιγω συζητηση μαζι σου

27/10/2010, 11:22:11
Επειδή έχω απορρίψει τους εργοδότες και ψάχνω συνεργάτες,γι αυτό
είμαι ημιαπασχολούμενος,αγαπητέ μου makfor...Βλέπεις, υπάροχυν ακόμη άνθρωποι, που έχουν ιδεολογία...Στην εποχή του ξεπουλήματος, όποιος αντεξει, ότι κρατήσει...
Τόση υποκρισια,δεν μπορώ να την αντέξω, γι αυτό και περιθωριοποίηθηκα....
Τσα;....
Πόσο λεφτάς, σου φαινόμουνα;Πές αλήθεια...
makforΜέλος
27/10/2010, 11:32:35
δεν μου φαινοσουν λεφτας ρε τρεχα , απλα βαση της δουλειας που κανεις (δημοσιογραφια και εκει γυρω απο οσο εχω καταλαβει σωστα?) θεωρουσα οτι εισαι καλα, εχεις την ανεση σου , το καλα για μενα ισοδυναμη να καλυπτω τις βιοτικες μου αναγκες (με την συγχρονη εννοια ) , το ισα ισα δεν ειναι κακο , απλα φανταζομαι οτι και εσυ θα ηθελες να ειναι λιγο καλυτερα απλα για να εισαι ποιο ανετος , εσυ και η οικογενεια σου (ειτε ειναι μια εκδρομη που θες να κανεις ειτε ειναι ενα δωρο στα εγγονια που ισως σε δυσκολευει τωρα να παρεις)

εφοσον ειναι επιλογη σου ,ευχομαι να πανε καλυτερα τα πραγματα και να εχεις αυτο που θες ...

εγω παλι η δουλεια μου ειναι τετοια που μονο εκτος ελλαδος θα εστεκε ως ελευθερος επαγγελματιας , στη χωρα μας εχει απαξιωθει τοσο πολυ που μονο ως υπαλληλος εχει πλεον ψωμι και αυτο για λιγο ακομη (μηχανογραφηση/υποστηρηξη/προγραμματισμο) καθως η υπηρεσια στην ελλαδα δεν πληρωνεται ευκολα χαχα

και ασε τους ανθρωπους και τις ιδεολογιες ... ολοι ανθρωποι ειμαστε ... μη ξεχωριζεις δεν υπαρχει λογος ...

Edited by - makfor on 27/10/2010 11:34:21

27/10/2010, 14:45:59
quote:
εαν τους αντιμετωπιζε το κρατος και οι ελληνες πολιτες με ανθρωπια , δεν θα υπηρχε αναγκη για ΜΚΟ ουτε τιποτα ...

εγώ βλέπω ότι τους φερόμαστε με πολλή περισσότερη ανθρωπιά από όση πρέπει
και θα σου πω τι εννοώ
δεν είναι μετανάστες αλλά λαθρομετανάστεςμπήκαν παράνομα στην χώρα και αντί να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν έχουμε τώρα πάνω από 2 εκατομμύρια να κόβουν βόλτες και να κάνουν ότι παρανομία υπάρχει
εκτός και αν θες να μου πεις ότι όνειρο της κάθε 16χρονης νιγηριανής ή όποιας άλλης ήταν να πουλιέται στους δρόμους της ευρωπαϊκής πόλης που παρανόμως κατοικεί

και μην μου πεις πάλι για εκμετάλλευση από τους κακούς εργοδότες
γιατί αν ήταν νόμιμοι τότε κάνεις δεν θα μπορούσε να τους δώσει μισό μεροκάματο ούτε να τους κολλάει 1 ένσημο τον χρόνο

και εγώ σκέφτομαι να πάω στο εξωτερικό (αυστραλία) αλλά δεν θα πάω παράνομα θα πάω νόμιμα έτσι θα έχω κάθε δικαίωμα

αλήθεια είσαι και εσύ με αυτούς που χαρακτηρίζουν ως φασίστες τους κατοίκους του αγίου Παντελεήμονα;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

Edited by - αθεος on 27/10/2010 14:46:45

makforΜέλος
27/10/2010, 15:18:55
αθεος, μη χανεσε φιλε , κρατα τις λεξεις δεν κρυβω τιποτα απο πισω

ειναι παρανομοι γιατι καποιοι τους θελουν ετσι
για να φυγουν απο την χωρα τους και να μπουν παρανομα μαλλον δε το κανουν γιατι θελουν να γεμμισουν την μερα τους , ποσο μαλλον οταν το παρανομο το εχουν πληρωσει ΧΡΥΣΟ, μηπως ψαχνουν ενα καλυτερο ΑΥΡΙΟ ? που καποιοι εκμεταλευονται ?

το να τους γυρισουμε πισω δεν γνωριζω τι προβλημα αποτελει και δεν το κανουμε , να υποθεσω καποιο κοστος ? δεν ξερω , παντως εκτος απο το να τους γυρισουν πισω θα μπορουσαν να τους προωθουν εκει που θελουν να πανε , για μας θα ηταν το ιδιο !!!! ομως γιατι δεν κανουν ουτε το ενα ουτε το αλλο ?

τα κοριτσια απο οσο φανταζομαι δεν ηρθαν για να βγουν στο δρομο (εαν ηρθαν καλα κανουν χαχα δικαιωμα τους), υπαρχει πολυ σαπιλα απο πισω τουλαχιστον απο ιστοριες που εχω ακουσει εδω πανω στην θεσσαλονικη

καποιοι τους θελουν ετσι και το "καποιοι" ξεκιναει απο το ΚΡΑΤΟΣ - Εξουσια - συμφεροντα

για να θεωρησω καποιον φασιστα θα πρεπει να εχω περισσοτερες πληροφοριες , οι κατοικοι εχουν καθε δικιο (τι να κανω ? να πρω ενα οπλο και να σκοτωσω ολους τους αλλοδαπους? εαν αυτο ειναι λυση να το κανω), απλα στρεφονται σε λαθος αιτια ΓΙΑΤΙ και παλι ετσι θελουν καποιοι (πως βρεθηκαν εκει οι αλλοδαποι? που ειναι η αστυνομια να κανει ελεγχο? ποια αστυνομια θα μου πεις και ισως πολλα αλλα)

ξερεις τι χρημα βγαζουν οι αστυνομικοι απο τους ΠΑΡΑΝΟΥΜΟΥΣ ?
ξερεις τι ξυλο παιζουν μαζι τους και τους κανουν μπαλακια ?
ξερεις τι πδηματα ριχνουν στα κοριτσια ?
ξερουμε ΕΜΕΙΣ τον ρολο της αστυνομιας ? τον εχουμε αντιληφθει αραγε ?

τωρα τα πως και τα γιατι δεν τα ξερω , θα σε γελασω και δεν θελω να κανω υποθεσεις , αλλα η ολη ιστορια βρωμαει και δεν ειναι θεμα πατριωτικων οργανωσεων , τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω

εγω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι ανθρωποι , αρα ως ανθρωπους πρεπει να τους δουμε ... μπορουμε ? ας το κανουμε ... μπορουμε να νιωσουμε την αναγκη καποιου που αφηνει τα παντα για να παει στο αγνωστο χωρις να ξερει εαν φτασει ποτε ? ειτε ειναι αφελης ειτε εχουν σοβαρο προβλημα επιβιωσης εκει που ειναι... να πω οτι ξερω ? οχι δεν ξερω και δεν θελω να φανταστω κανεναν να βρισκεται σε αυτη την δυσκολη θεση ...

27/10/2010, 16:05:21
quote:
ειναι παρανομοι γιατι καποιοι τους θελουν ετσι

είναι παράνομοι γιατί έχουν παραβεί κάποιους νομούς δεν ξύπνησα εγώ ένα πρωί και είπα θα τους ονομάσω παράνομους

quote:
για να φυγουν απο την χωρα τους και να μπουν παρανομα μαλλον δε το κανουν γιατι θελουν να γεμμισουν την μερα τους , ποσο μαλλον οταν το παρανομο το εχουν πληρωσει ΧΡΥΣΟ, μηπως ψαχνουν ενα καλυτερο ΑΥΡΙΟ ? που καποιοι εκμεταλευονται ?

σου είπα και εγώ ψάχνω ένα καλύτερο αύριο αλλά δεν πρόκειται να πάω παράνομα σε μια ξένη χώρα κινώ διαδικασίες έννομης μετανάστευσης
τώρα αν κάποιος είναι γεννημένο κορόιδο θα πληρώνει χρυσό το κάθε τι

quote:
το να τους γυρισουμε πισω δεν γνωριζω τι προβλημα αποτελει και δεν το κανουμε , να υποθεσω καποιο κοστος ? δεν ξερω , παντως εκτος απο το να τους γυρισουν πισω θα μπορουσαν να τους προωθουν εκει που θελουν να πανε , για μας θα ηταν το ιδιο !!!! ομως γιατι δεν κανουν ουτε το ενα ουτε το αλλο ?

το να τους προωθήσουμε είναι παράνομο όταν πιάνεται κάποιος παράνομος μετανάστης σε μια χώρα επιστρέφεται στην προηγούμενη που πέρασε και πλέον είναι πρόβλημα της προηγούμενης έτσι εμείς πρέπει να τους στείλουμε στην τουρκία και θεωρητικά η τουρκια ποιο πίσω και μετά η άλλη χώρα ποιο πίσω, αλλά το θέμα είναι ότι όπου και να τους στείλεις αυτοί θα ξανάρθουν
όσο για το κόστος είμαι σίγουρος ότι στοιχίζει λιγότερο να ναυλώσεις τραίνο να τους στείλεις στην τουρκία παρά να έχουν δωρεάν περίθαλψη όποτε πάνε στα νοσοκομεία
και στην τελική αν είναι να μπαίνει κάποιος παράνομα στην ελλάδα και να τρώει να κοιμάται και να έχει και δωρεάν γιατρούς τότε να δηλώσω και εγώ ταλιμπανοκινεζοαυγανοκάτι και να ζω ζωή και κότα πληρωμένη από τους βλάκες τους πολίτες

quote:
για να θεωρησω καποιον φασιστα θα πρεπει να εχω περισσοτερες πληροφοριες , οι κατοικοι εχουν καθε δικιο (τι να κανω ? να πρω ενα οπλο και να σκοτωσω ολους τους αλλοδαπους? εαν αυτο ειναι λυση να το κανω), απλα στρεφονται σε λαθος αιτια ΓΙΑΤΙ και παλι ετσι θελουν καποιοι (πως βρεθηκαν εκει οι αλλοδαποι? που ειναι η αστυνομια να κανει ελεγχο? ποια αστυνομια θα μου πεις και ισως πολλα αλλα)

όταν μια περιοχή ολόκληρη έχει γίνει γκέτο, όταν γυναίκες και παιδιά φοβούνται να βγουν στους δρόμους μέρα μεσημέρι, δεν πιστεύω ότι ο κάτοικος θα κάτσει να ψάξει αν φταίει ο λαθρομετανάστης που κλέβει και βιάζει ή κάποιος άλλος, τον κλεφτή έχει μπροστά του αυτόν θα κυνηγήσει
αν εγώ πχ πιάσω ένα πρεζάκια να πουλά ναρκωτικά σε ένα σχολείο δεν θα κάτσω να ψάξω ποιος του τα έδωσε από που τα πίρε αυτός και αν η πολιτεία κάνει σωστά την δουλειά της, πολύ απλά θα τον θάψω ζωντανό και αν προλάβει θα μου πει ποιος του τα έδωσε
οι περισσότεροι έχετε το σύνδρομο της στοκχόλμης αυτό ξέρω

quote:
ξερεις τι χρημα βγαζουν οι αστυνομικοι απο τους ΠΑΡΑΝΟΥΜΟΥΣ ?
ξερεις τι ξυλο παιζουν μαζι τους και τους κανουν μπαλακια ?
ξερεις τι πδηματα ριχνουν στα κοριτσια ?
ξερουμε ΕΜΕΙΣ τον ρολο της αστυνομιας ? τον εχουμε αντιληφθει αραγε ?

όσοι αστυνομικοί τα κάνουν αυτά πρέπει να τιμωρηθούν για παραδειγματισμό αυτά όμως δεν μειώνει τις παρανομίες που κάνουν οι αλλοδαποί

quote:
εγω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι ανθρωποι , αρα ως ανθρωπους πρεπει να τους δουμε ... μπορουμε ? ας το κανουμε ... μπορουμε να νιωσουμε την αναγκη καποιου που αφηνει τα παντα για να παει στο αγνωστο χωρις να ξερει εαν φτασει ποτε ? ειτε ειναι αφελης ειτε εχουν σοβαρο προβλημα επιβιωσης εκει που ειναι... να πω οτι ξερω ? οχι δεν ξερω και δεν θελω να φανταστω κανεναν να βρισκεται σε αυτη την δυσκολη θεση ...

για να δω κάποιον σαν άνθρωπο θα πρέπει και αυτός να με δει σαν άνθρωπο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να τηρεί τους νόμους
και οι γονείς μου μετανάστες ήταν αλλά πήγαν νόμιμα και έχω και θείους μετανάστες αλλά και αυτοί νόμιμα πήγαν

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

27/10/2010, 16:06:10
Αναρρωτιέμαι πώς ορίζεται η έννοια "ρατσιστής" και "αντι-ρατσιστής" και ποιά είναι τα "δομικά υλικά" που απαρτίζουν-συγκροτούν την σκέψη του καθενός σαν τοποθετείται επι του εν λόγω θέματος...

Ο ρατσισμός αν δεν κάνω λάθος δεν προσδιορίζεται μόνο μέσα στα στενά πλαίσια των φυλετικών διαφορών ή ακόμα και κείνων των Εθνικών διαφορών..πολιτισμικών ή Θρησκευτικών αλλα υφίσταται και εντός της της ίδιας τη κοινωνίας ως "κοινωνικός ρατσισμός"....

Πλέον εμφανίζεται δυναμικά και ο διαδικτυακός ρατσισμός ή ο Forum-ικός ρατσισμός και που λίγο πολύ αποτελεί προέκταση των ανωτέρω , απλά εκφράζεται πιο έντονα -πολλές φορές- απ'ορισμένους και αυτό διότι το διαδίκτυο προσφέρει ενος είδους προστασία δια μέσου της ανωνυμίας...!!!

Προσωπικά , θα ήθελα να ρωτήσω ... αν η φοβία μιας κοινωνίας που προέρχεται απο πολύ συγκεκριμμένες συμπεριφορές και αποτελέσματα μεταναστών -οικονομικών ή πολιτικών- ορίζεται ως "ρατσισμός" ή ως έγνοια για την προστασία τόσο των ιδίων , όσο και της οικογενειάς τους κατ'επέκτασιν..???

Φοβάμαι πως στα άκρα και των δυό απόψεων ... εκεί θα βρεθεί και το λάθος..!!!

Το θεμα είναι υπΑρκτό και έχω την αίσθηση ... ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται εντονότερο...γι'αυτό το λόγο , θα πρέπει να εξετασθεί πιο προσεκτικά..τόσο με συναίσθημα , όσο και με λογική!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
makforΜέλος
27/10/2010, 16:21:23
εχεις καποια προταση για την λυση του προβληματος? ειτε στο κρατος ειτε στην γειτονια ? την ακουω

το συναισθημα και ο ατομισμος ειναι που δημιουργησαν τις ΜΚΟ και την εκμεταλευση των ανθρωπων οπως και τις φασαριες ...

εγω θα ρωτουσα γιατι καποιος μπαινει στο κοπο να μπει παρανομα σε μια χωρα ή θεωρεις οτι το φαινομενο ειναι αποκλειστικα ελληνικα αρα καποιος το κανει επιτηδες ? απλα εδω σκαλονουν θεωρω εγω γιατι απο την μια ειμαστε ξεφραγο αμπελι και οταν τους πιανουμε ουτε οι τουρκοι τους θελουν ουτε οι χωρες προορισμου... και σα μλκες του κραταμε εδω ...βαλε τωρα την γραφειοκρατια , βαλε τα καλοπαιδα με τα μπλε ... αρα ξανα μανα πισω στο κρατος ... που δεν κανει τιποτα ... εαν πεινας νομιζεις οτι θα μεινεις πολυ ωρα ΝΟΜΙΜΟΣ ?

εσυ γιατι νομιζεις οτι ερχονται ? θεωρεις οτι ξυπνανε ενα πρωι και λενε αντε να πω ΕΛΛΑΝΤΑ σημερα ? εαν δεν σε νοιαζει γιατι το κανουν , θα πρεπει να σε νοιαξει εαν θες να λυθει το προβλημα , επισης αποκλειεις την περιπτωση να κανεις το ιδιο? εισαι σιγουρος ? σε εναν εμφυλιο λεω εγω , οπου οι χριστανοταλιμπαν πουν ΕΛΑ ΕΔΩ πουλακι μου εσυ που εγραφες στο εσωτερικα τα χιλια μυρια ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ? (παραδειγμα ειναι ταλιμανηδες .. οκ ?)

και ρωταω ειναι θεμα δικο μου να κανω το καμποσο στον καθε ελληναρα που παει στα συνορα και το παιζει ειρηνιστης και ανθρωπιστης (οταν δεν ειναι αληθινος εε οκ?) και να πλακονομαι μαζι του ? μηπως αυτο σημαινει οτι δεν εχουμε κρατος ? ή θα πρεπει να στηθω στα συνορα με το δικανο και οτι κινειται να του ριχνω ? το θεωρεις λογικο αυτο ? ή ειναι θεμα του κρατους -παγκοσμιο να δωθει μια ΛΥΣΗ ?

η δικη μου σταση θα ελεγα οτι ειναι ουδετερη και με ενδιαφερει να δω την ανθρωπιστικη πλευρα(εαν το λεω σωστα αυτο) και τα βαθυτερα αιτια που οδηουν απο την μια καποιον να γινει παρανομος μεταναστης και απο την αλλη μια χωρα να συμπεριφερεται οπως συμπεριφερεται !!! εαν θες κοιταζω αυτο που κοιτας απο την απεναντι πλευρα ... δεν διαφωνω στα οσα λες και στο δικιο που εχεις απο την πλευρα σου ... αλλα με ενδιαφερει τι λεει και η αλλη πλευρα γιατι μπορει, λεω εγω μπορει, να εχει ισως ενα μικρο τοσο δα δικιο και εκεινη!!!

φανταζομαι οτι μιλαμε για ανθρωπους οκ ? ενα οχι ... δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε γιατι μιλαω για αλλο πραγμα εγω και για αλλο εσυ

27/10/2010, 17:31:22
Καλά είναι να μην ξεφεύγουμε...Να ξαναπούμε,οτι, το θέμα είναι,
για να ζούν αυτοι του "αντιρατσιστικού αγώνα" τόσο καλά, η κονόμα, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, πιο μεγάλους, πιο παγκόσμιους..
.Γιατι να μην σκεφτείς, το ύποπτον του ότι καλά είναι να έχεις μετανάστες και λαθρομετανάστες, αλλα, ποσα εκατομμύρια απο αυτούς, εξαντλούν την φιλοξενία σου, μας;...
Γιατί, για υπεράριθμους, συζητάμε....
Δεν φαίνεται καθόλου ανησυχητικό, ότι δεν λένε να σταματήσουν;...
27/10/2010, 18:20:23
τελικά πρέπει να με δουλεύετε δεν εξηγείτε αλλιώς το ότι δεν βλέπετε ότι τα άτομα αυτά είναι παραβατικά στοιχεία
σας είπα μην έχετε το σύνδρομο της στοκχόλμης και δεν είναι δικαιολογία το ότι πίνανε αν είναι να αρχίσω και εγώ να κλέβω να βιάζω και να ζω στην παρανομία και να λέω ότι πεινάω γι αυτό τα κάνω όλα αυτά

—Ethan Allen

27/10/2010, 18:22:16
quote:

Καλά είναι να μην ξεφεύγουμε...Να ξαναπούμε,οτι, το θέμα είναι,
για να ζούν αυτοι του "αντιρατσιστικού αγώνα" τόσο καλά, η κονόμα, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, πιο μεγάλους, πιο παγκόσμιους..
.Γιατι να μην σκεφτείς, το ύποπτον του ότι καλά είναι να έχεις μετανάστες και λαθρομετανάστες, αλλα, ποσα εκατομμύρια απο αυτούς, εξαντλούν την φιλοξενία σου, μας;...
Γιατί, για υπεράριθμους, συζητάμε....
Δεν φαίνεται καθόλου ανησυχητικό, ότι δεν λένε να σταματήσουν;...

μια χαρά τα λες αλλά τα παιδιά βλέπουν το τυράκι που τους έχουν βάλει(κακόμοιροι λαθρομετανάστες) και δεν βλέπουν την αλήθεια

—Ethan Allen

makforΜέλος
27/10/2010, 21:25:53
ναι ειμαι κατα του επαγγελματια αντιριτσιστη και θελουν φυλακη , το ιδιο και ο επαγγελματιας ρατσιστης (ισως να υπαρχει και τετοιο!!!)

αθεος , συμφωνω ειναι παραβατες ... σωστα τα λες ... τι πρεπει να κανουμε ? να τους πεταξουμε στην θαλασσα ? να τους δουμε ως ανθρωπους ? ως ζωα ? ως τιποτα ? τι ?

δεν διαφωνω οτι υπαρχει προβλημα ουτε οτι δεν ειναι παραβατες ... το αντιθετο .. τι κανεις ομως ???

οκ αντε και τους εξαφανιζαμε αυριο το πρωι ... θα επαυαν τα προβληματα μας ? μηπως και αυτοι αποτελεουν ενα ειδος λυσης ???? μηπως γιαυτο τους αφηνουν εδω ??? δεν ξερω αναρωτιεμαι ... μηπως ειναι οι "βαρβαροι μας ? " και τι θα κανουμε χωρις αυτους ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ειπα συμφωνω απολυτα , καλυτερα να μην υπηρχαν ... αλλα εφοσον υπαρχουν ??? τι να κανουμε ? να παρουμε τα οπλα ?

δεν πρεπει να δουμε - εξετασουμε ΓΙΑΤΙ υπαρχουν ?
δεν πρεπει να απαιτησουμε απο αυτο το γμνο κρατος να ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ? κατι σοβαρο ομως οχι σκουπες και φαρασια και οπως λες την αλλη μερα παλι εδω ... και το σοβαρο παει πολυ βαθια , στην οργανωση του κρατους , στην συνεργασια με αλλες χωρες , μεχρι και την βοηθεια/συνεργασια με τις χωρες προελευσης ... πχ λεω εγω τωρα , ενα διαφημιστικο σποτ οτι η ελλαδα ειναι κολαση , μηπως απετρεπε πολλους ? δε ξερω ισως !!! το κοστος να φτιαξουν μερικες χιλιαδες αφησες ή τηλεοπτικα σποτ με την φτωχια που ζουν εδω ... ισως ηταν κατι ... δε ξερω

ειναι τυχαιο οτι η νηγηρια εδω και χρονια εχει εμφυλιους ? μηπως το πετρελαιο που μας ζεσταινει ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ? θα μου πεις εγω φταιω οχι δεν φταις ουτε εσυ ουτε εγω ... αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ Φταιει ετσι δεν ειναι ?
ειναι παραξενο οτι χωρες με πλουσιο υπεδαφος ειναι διαλυμενες ?
ειναι τυχαια η διαλυση της γιουγκοσλαβιας ? εμεις εδω πανω ειχαμε και παρανομους σερβους μεταναστες ... για να περασει η αμερικη εναν αγωγο και η γερμανια να πουλησει οτι πουλησε ... φταιει ο σερβος ? φταιει ο μεταναστης ?

ποση ευθυνη εχει αυτος ο ανθρωπος ? μηπως οδηγηθηκε εκει ? ναι παρανομος αλλα ειχε αλλες επιλογες ? και μη μου πεις να κατσει στη χωρα να το παλεψει ... σκεψου εναν χριστιανο στο πακισταν , εναν αθεο στο αφγανισταν , μια γυναικα στην νηγηρια που την εχουν βιασει οι εκει ανταρτες/στρατιωτες ... ΚΟΛΑΣΗ ? δε ξερω ...

λεω εγω τωρα , οκ τους εξαφανιζουμε , και σε 15 χρονια η ελλαδα διαλυεται , απο την μια οι τουρκοι απο την αλλη ενας εμφυλιος μας κανουνε κομματακια ... γιατι ? για πετρελαιο και υπεδαφος ... οκ ? ξερεις τι παει να πει αυτο ? ΦΤΩΧΙΑ και εξαθλιωση απο την μια , "εθνοκαθαρση" απο την αλλη και παρτο οπως θες ... το παιδι μου , το δικο σου , ο εγγονος του τρεχα ... βλεπει στα 15του ολο αυτο ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΦΥΓΩ .. αλλα μας εχουν πεταξει απο την ευρωπη , ειμαστε παρανομοι εκει .... αλλα εδω ειναι θανατος ... εκει ΙΣΩΣ ειναι ζωη ... σκεψου, ΘΑΝΑΤΟΣ ή ΖΩΗ???
σκεψου τι θα βρει ...εαν πεινασει θα κλεψει ... σκεψου να του πουν ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ή να τον σκοτωσουν στα συνορα ή δεν ξερω τι αλλο ...
θες κατι ποιο "δυσκολο"? το 1921 ειχαμε προσφυγες , νομιμοι παρανομοι δεν εχει σημασια ... ξερεις πως τους φερθηκε το ελληνικο κρατος ? ΓΙΑΤΙ ... εδω ειναι το θεμα , ΓΙΑΤΙ το κρατος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ???

αυτος που αφηνει το σπιτι του , μπορει να ειναι χιλια δυο ... αλλα μαλλον δεν το αφησε για καλο !!!

δες μπορει να το βλεπω λαθος ... οκ ? δεν θα διαφωνησω σε αυτο ...
πρεπει να φυγουν οκ ... αλλα πως ? πεταμα στην θαλασσα? πως ? αφου βλεπεις οτι το κρατος τους ΚΡΑΤΑ ΕΔΩ ... να παω εγω να τους διωξω ??? το θεωρεις λυση ? εαν ναι οκ ... νο προμπλεμ , εγω παλι θεωρω πως δεν ειναι αυτη η λυση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑΙ αλλα η λυση δεν ειναι τα οπλα ή ο τσαμπουκας ... αυτα ειναι "χριστιανικα" ηθη και εθιμα ...

ΝΑΙ οι ελληνες βγαζουν χρημα απο αυτους , ειτε ως ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ επαγγελματιες , ειτε ως μεταφορεις απο συνορα σε συνορα , ειτε ως νταβατζηδες , ειτε ως σκλαβοι στα χωραφια , ειτε δε ξερω τι αλλο ... και ναι ειναι παρανομοι και ειναι παραβατες ... προφανως το πρωτο (ελληνες) εχει μεγαλυτερη αξια απο το δευτερο (παραβατες) αλλιως δεν εξηγειτε ... κατακριτεα και τα δυο ... αλλα απο πισω και απο τις δυο μεριες υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!! η φιλη του συγγραφεα ΖΕΙ απο αυτο , χωρις αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ... βλεπουμε ποσο ευκολα αλλαζει η εικονα ? ακομη και ο νταβατζης , ΖΕΙ το εχει δουλεια ... κακως ναι αλλα ειναι δουλεια , ισως ειναι και οικογενειαρχης .... παρανομος ναι αλλα το κανει ως δουλεια ... τρελο ? ναι ... τρελο αλλα ετσι ειναι ...

27/10/2010, 22:29:29
quote:
αθεος , συμφωνω ειναι παραβατες ... σωστα τα λες ... τι πρεπει να κανουμε ? να τους πεταξουμε στην θαλασσα ? να τους δουμε ως ανθρωπους ? ως ζωα ? ως τιποτα ? τι ?

να τους δούμε ως αυτό που είναι, παραβάτες

quote:
δεν διαφωνω οτι υπαρχει προβλημα ουτε οτι δεν ειναι παραβατες ... το αντιθετο .. τι κανεις ομως ???

εφαρμόζεις τον νόμο

quote:
οκ αντε και τους εξαφανιζαμε αυριο το πρωι ... θα επαυαν τα προβληματα μας ? μηπως και αυτοι αποτελεουν ενα ειδος λυσης ???? μηπως γιαυτο τους αφηνουν εδω ??? δεν ξερω αναρωτιεμαι ... μηπως ειναι οι "βαρβαροι μας ? " και τι θα κανουμε χωρις αυτους ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ

αν αύριο εξαφανίζαμε τους λαθρομετανάστες θα εξαφανίζονταν και τα προβλήματα που προκαλούν

quote:
δεν πρεπει να δουμε - εξετασουμε ΓΙΑΤΙ υπαρχουν ?
δεν πρεπει να απαιτησουμε απο αυτο το γμνο κρατος να ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ? κατι σοβαρο ομως οχι σκουπες και φαρασια και οπως λες την αλλη μερα παλι εδω ... και το σοβαρο παει πολυ βαθια , στην οργανωση του κρατους , στην συνεργασια με αλλες χωρες , μεχρι και την βοηθεια/συνεργασια με τις χωρες προελευσης ... πχ λεω εγω τωρα , ενα διαφημιστικο σποτ οτι η ελλαδα ειναι κολαση , μηπως απετρεπε πολλους ? δε ξερω ισως !!! το κοστος να φτιαξουν μερικες χιλιαδες αφησες ή τηλεοπτικα σποτ με την φτωχια που ζουν εδω ... ισως ηταν κατι ... δε ξερω

μπορεί να κάνει,κλείσιμο των συνόρων, απέλαση των λαθρομεταναστών και αν ξαναπερνούσαν καταναγκαστικά έργα μέχρι να πεθάνουν, έτσι θα το σκεφτόντουσαν να έρθουν

quote:
ειναι τυχαιο οτι η νηγηρια εδω και χρονια εχει εμφυλιους ? μηπως το πετρελαιο που μας ζεσταινει ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ? θα μου πεις εγω φταιω οχι δεν φταις ουτε εσυ ουτε εγω ... αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ Φταιει ετσι δεν ειναι ?
ειναι παραξενο οτι χωρες με πλουσιο υπεδαφος ειναι διαλυμενες ?
ειναι τυχαια η διαλυση της γιουγκοσλαβιας ? εμεις εδω πανω ειχαμε και παρανομους σερβους μεταναστες ... για να περασει η αμερικη εναν αγωγο και η γερμανια να πουλησει οτι πουλησε ... φταιει ο σερβος ? φταιει ο μεταναστης ?

και εδώ μας κάνουν πόλεμο και σε 2-5 χρόνια το πολύ θα μοιραζόμαστε το πετρέλαιο μας με τους τούρκους και τους αμερικάνους όπως και αρκετά μεταλλεύματα του εδάφους μας
όσο για τους σέρβους λαθρομετανάστες φταίνε στο ότι μπήκαν λαθραία

quote:
λεω εγω τωρα , οκ τους εξαφανιζουμε , και σε 15 χρονια η ελλαδα διαλυεται , απο την μια οι τουρκοι απο την αλλη ενας εμφυλιος μας κανουνε κομματακια ... γιατι ? για πετρελαιο και υπεδαφος ... οκ ? ξερεις τι παει να πει αυτο ? ΦΤΩΧΙΑ και εξαθλιωση απο την μια , "εθνοκαθαρση" απο την αλλη και παρτο οπως θες ... το παιδι μου , το δικο σου , ο εγγονος του τρεχα ... βλεπει στα 15του ολο αυτο ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΦΥΓΩ .. αλλα μας εχουν πεταξει απο την ευρωπη , ειμαστε παρανομοι εκει .... αλλα εδω ειναι θανατος ... εκει ΙΣΩΣ ειναι ζωη ... σκεψου, ΘΑΝΑΤΟΣ ή ΖΩΗ???
σκεψου τι θα βρει ...εαν πεινασει θα κλεψει ... σκεψου να του πουν ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ή να τον σκοτωσουν στα συνορα ή δεν ξερω τι αλλο ...
θες κατι ποιο "δυσκολο"? το 1921 ειχαμε προσφυγες , νομιμοι παρανομοι δεν εχει σημασια ... ξερεις πως τους φερθηκε το ελληνικο κρατος ? ΓΙΑΤΙ ... εδω ειναι το θεμα , ΓΙΑΤΙ το κρατος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ???

όταν παραβείς τους νομούς θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να πληρώσεις τις συνέπειες των πράξεων σου
πχ εγώ πότε δεν θα έκλεβα, προτιμώ να φάω από τα σκουπίδια παρά να στερήσω την περιουσία κάποιου άλλου
ο κάθε ένας βέβαια κάνει τις επιλογές του

quote:
ΝΑΙ οι ελληνες βγαζουν χρημα απο αυτους , ειτε ως ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ επαγγελματιες , ειτε ως μεταφορεις απο συνορα σε συνορα , ειτε ως νταβατζηδες , ειτε ως σκλαβοι στα χωραφια , ειτε δε ξερω τι αλλο ... και ναι ειναι παρανομοι και ειναι παραβατες ... προφανως το πρωτο (ελληνες) εχει μεγαλυτερη αξια απο το δευτερο (παραβατες) αλλιως δεν εξηγειτε ... κατακριτεα και τα δυο ... αλλα απο πισω και απο τις δυο μεριες υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!! η φιλη του συγγραφεα ΖΕΙ απο αυτο , χωρις αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ... βλεπουμε ποσο ευκολα αλλαζει η εικονα ? ακομη και ο νταβατζης , ΖΕΙ το εχει δουλεια ... κακως ναι αλλα ειναι δουλεια , ισως ειναι και οικογενειαρχης .... παρανομος ναι αλλα το κανει ως δουλεια ... τρελο ? ναι ... τρελο αλλα ετσι ειναι ...

θεωρείς ότι έκανα λάθος που δεν δέχτηκα να μπω σε ομάδα με μπράβους που μου είχαν προτείνει; θεωρείς ότι έκανα λάθος που δεν δέχτηκα να μεταφέρω μετανάστες στην ευρώπη;
θεωρείς ότι έκανα λάθος που δεν δέχτηκα να πηγαίνω κοπέλες σε ραντεβού που κλείνουν σε σπίτια;
γιατί και αυτές δουλείες είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και θα τις έκανα για να ζήσω

—Ethan Allen