ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! - παραπλανητικός τίτλος θέματος - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! - παραπλανητικός τίτλος θέματος - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ιωάννα_Πιλαδάκη6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
10/07/2007, 04:17:42
Πως το εξηγείτε αυτό??? ***

11/7/2007

10/07/2007, 04:31:47
Να σου πω!
Η δική μου εξήγηση είναι ότι όποιος έχει παιδιά, πρέπει να φροντίσει να τα ενημερώσει για την μ@λ@κί@ που πάει σύννεφο στις μέρες μας ,ώστε να μην μπαίνουν σε τέτοια τρυπάκια δαιμόνων και βρικολάκων.
Επίσης πρέπει με την ζωή του και την συμπεριφορά του γενικότερα να γίνετε το πρότυπο Αγαπης , Ειρήνης και Δικαιοσύνης που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος ώστε η Γνώση που θα δώσει από σιγά σιγά στα παιδιά του να γίνει Φως στην ψυχή τους και όχι βούρκο βρικολάκων που πίνουν αίμα από το πτώμα της ανθρώπινης γενεάς.. .

Υγ. μια καλή συνταγή marketing υπάρχει σε ένα άλλο topic, δεν δίνω τον σύνδεσμο είμαι σίγουρος ότι θα τον βρεις διαβάζοντας τις σελίδες του forum εκτός κι αν την γνωρίζεις ήδη …

Α! welcome…

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
XDΜέλος
10/07/2007, 09:10:57
Απόσπασμά από την Σελίδα χειριστή του BiteFight.gr:

"Υπόδειξη: Μπορείς να προσθέσεις αυτό το link στην προσωπική σελίδα σου, στην υπογραφή στο forum ή να την δώσεις στους φίλους σου. Δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για boards, βιβλία φιλοξενουμένων ή συνομιλίες. Οι παίχτες που πιάνονται να κάνουν κάτι τέτοιο θα διαγραφούν χωρίς ειδοποίηση. Εάν κάποιος κάνει κλικ στo link σου, δαγκώνεται και κερδίζεις λεία και χρυσό!"

Μας πέρασες για χάπατα εδώ μέσα, γλυκιά μου;..

Edited by - XD on 10/07/2007 09:43:17

10/07/2007, 10:19:49

RankettΜέλος
10/07/2007, 17:49:26
quote:

Πως το εξηγείτε αυτό??? ***

/* Rubs his palantir... Palantir short-circuits */

Μα... είναι ανεξήγητο!

11/07/2007, 03:01:26
Γεια σου Ιωάννα

Ελπίζω πως δεν άνοιξες το θέμα αυτό για να την πατήσουμε, να επισκεφτούμε το link και να μας "δαγκώσει" ο virtual βρυκόλακας (και να πάρεις πόντους στο παιχνίδι)
Έτσι;
Ή μήπως κάνω λάθος...;
Γιατί εάν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι προσπάθησες να μας παραπλανήσεις, βάζοντας έναν τίτλο που θα κινήσει την περιέργεια των μελών, ώστε να επισκεφτούν τον σύνδεσμο που έβαλες.

Ιωάννα, το παιχνίδι αυτό που παίζετε (το bitefight) είναι πιθανότατα ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει και με πολλά RPG. Πιστεύω ότι εάν το ζητούσες με ειλικρίνια, να μπούμε δηλαδή στον σύνδεσμο που έδωσες μόνο και μόνο για να μας δαγκώσεις, μπορεί κάποιοι άνθρωποι από την κοινότητα αυτή να το έκαναν για να σε βοηθήσουν να πάρεις πόντους.
Δεν ήσουν όμως ειλικρινής.
Και επιπλέον, ανοίγεις το θέμα αυτό ως νέο μέλος με ένα μόνο μήνυμα, χωρίς καν να έχεις γνωρίσει την κοινότητα των forums και χωρίς καν να ξέρουμε εάν σε ενδιαφέρει η θεματολογία μας.
Τέλος, δεν γνωρίζουμε καν εάν αυτό που έκανες είναι επιτρεπτό από τους κανονισμούς του παιχνιδιού που παίζεις. Το να βάλεις δηλαδή το σύνδεσμο σε έναν δημόσιο χώρο συζητήσεων, με σκοπό να τον επισκεφτούν κάποιοι από περιέργεια.

Για τους παραπάνω λόγους, έγινε επέμβαση στο link που έβαλες και δεν είναι πλέον φανερό στους ανθρώπους που διαβάζουν τη συζήτηση.

Το θέμα θα παραμείνει ενεργό για λίγες ημέρες ακόμα, αφού μεταφερθεί στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" από την ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, όπου το ξεκίνησες. Επίσης ο τίτλος μετατρέπεται από:
ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
σε:
ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! - παραπλανητικός τίτλος θέματος

Στην περίπτωση που μας επισκέφτηκες όχι μόνο για να μας "δαγκώσεις"...
(εγώ ήδη έχασα 3,3 λίτρα αίμα από την επίσκεψή μου στο link που έδωσες )
σου ευχόμαστε καλή συμμετοχή στις συζητήσεις του esoterica

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!