- ΑΝΑΛΗΨΗ: Αλήθεια ή πλάνη; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Θα σου πω ότι εγώ γνωρίζω (και το έχω διασταυρώσει και με άλλους) μέσα από την δική μου διαδρομή, όπου σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται και «διδασκαλίες». Αυτό το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί μπορεί αλλιώς να ξενίσει…
Το φωτεινό σώμα δρα ανεξάρτητα από το υλικό, όμως συνδέεται μαζί του με μια άυλη συνειδητότητα που είναι του Ανώτερου Εαυτού. Ο Ανώτερος Εαυτός έχει ενωθεί με την ψυχή και με την συνείδηση (εγώ), έτσι δεν υπάρχει απώλεια. Και αυτό είναι ένα γεγονός που λύνει κάθε «καρμικό» δεσμό, γιατί έχει επιτευχθεί ο τελικός στόχος της ενσάρκωσης που είναι η εκδήλωση του πνεύματος στην ύλη, με πλήρη συνείδηση.
Το φωτεινό σώμα περιέχει ότι και το υλικό, χωρίς όμως στο DNA να περιλαμβάνονται έλικες υλικού προσδιορισμού. Μπορεί να δράσει ανεξάρτητα, και να σταλεί για «υπηρεσία». Π.χ. θεραπεία.
Ο νόμος του κάρμα τελειώνει οριστικά με την δημιουργία αυτού του σώματος, γιατί η συνείδηση συνδέεται με την ανώτερη συνειδητότητα, γνωρίζοντας τι και γιατί…
Ο λύση του νόμου του κάρμα δεν είναι αυτόματα για όλους τους ανθρώπους!
Χρειάζεται απαραίτητα η ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό (ανώτερη συνειδητότητα) για να έρχονται επιγνώσεις της υλικής υπόστασής σου.
Αυτό που αναφέρεις σαν «νέο» σχέδιο, δεν είναι νέο! Είναι γνωστό εδώ και εκατομμύρια χρόνια. ΄Όμως σ’ αυτήν την εποχή δραστηριοποιείται το «σύμπαν» για να γίνει. Οι «πνευματικες» ενέργειες έχουν κατέβει πολύ κοντά στην γη! Τόσο κοντά που δεν μπορώ να περιγράψω. Ενεργοποιούνται πύλες μέσω των εργατών του φωτός που υπάρχουν ήδη εδώ, και τα αντίστοιχα γκριντ τους μέσω διασύνδεσης με τις κοσμικές ακτίνες.
Σημαντικό αυτήν την εποχή οι άνθρωποι να ενωθούν με την ανώτερη συνειδητότητα. Οι πνευματικες ενέργειες έχουν αλλάξει την δόνηση της γης, γι’ αυτό και αισθανόμαστε ότι περνάει πολύ γρήγορα ο χρόνος. Και μαζί και την δόνηση των ανθρώπων. ΄Οσοι αντέχουν αυτήν την αναβάθμιση των δονήσεων ψάχνουν να βρουν την διαδρομή τους εσωτερικά (κατανοώντας ότι η ενέργεια της συμπαντικής αγάπης είναι η μόνη τους δυνατότητα να ενωθούν με τον ανώτερο εαυτό τους), οι υπόλοιποι αισθάνονται «χαμένοι» εκνευρίζονται με το παραμικρό, εντείνονται δηλαδή οι διαθέσεις τους προς την αρνητική πολικότητα. Γι’ αυτό και υπάρχουν οι πόλεμοι και θα έχουμε τέτοια δείγματα αρνητικού-θετικού αυτήν την εποχή ίσως και σε μεγαλύτερη ένταση.
Χριστίνα, η δεύτερη παρουσία που αναφέρεται στα μηνύματα, δεν είναι τίποτα άλλο από αυτήν την ένωση με την ανώτερη συνειδητότητα. Μετά γνωρίζεις μέσα σου τι ακριβώς συμβαίνει και δεν φοβάσαι, δεν εμπλέκεσαι στην αρνητικότητα που προβάλλουν άνθρωποι με πολύ χαμηλές δονήσεις, παρά ακτινοβολείς αυτήν την ροή ενέργειας από το κέντρο της καρδιάς προς όλους και όλα…Και αυτό φέρνει ισορροπία. ΄Οσο περισσότεροι το καταφέρουν, τόσο θα ισορροπεί και το ενεργειακό επίπεδο της γης, ώστε να βοηθηθεί και εκείνη και εμείς στην ανάληψη.
quote:
Πιστεύεις κι εσύ στο ενεργειακό ισοζύγιο καλού-κακού
΄Όχι Χριστίνα μου δεν το πιστεύω με την μορφή που το είπε ο φίλος σου.
Μου θυμίζει τον νόμο της ανταπόδοσης αυτό, και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αντίληψή μου.
Χριστίνα μου δεν μπορεί να αλλάξει μεμιάς η ανθρωπότητα. ΄Οσοι δεν έχουν «εργαστεί» προς την κατεύθυνση του πνεύματος, θα χρειαστεί να παραμείνουν.
΄Όπως σου είπα η Τρίτη διάσταση δεν χάνεται…θα υπάρχει με άλλη μορφή, που πραγματικά δεν θα ήθελα να την βιώσω…
Κατεύθυνση όλων μας προς την ανάληψη…Αν γίνει αυτό, (για να γελάσουμε και λίγο) οι «πάνω» θα κάνουν πάρτι!!!
Από το δεύτερο κείμενο που παραθέτεις συμφωνώ σχεδόν
quote:
Επιπλέον, οι άνθρωποι που μπορούν να ανυψώσουν τις δονήσεις τους ακόμη περισσότερο θα βιώσουν πολλά θαύματα ενώ θα βρίσκονται ακόμη στο υλικό πεδίο
Αυτό μπορώ να στο βεβαιώσω και εγώ προσωπικά!!
Το παιχνίδι όμως Χριστίνα μου τελειώνει, μόνο όταν αντιληφθούμε το παιχνίδι. ΄Όχι αυτόματα…Δυστυχώς….
Χριστίνα μου, θα ήθελα εδώ να ξαναθυμίσω, ότι αυτό αποτελεί δική μου επίγνωση και ίσως μερικών άλλων που έχουμε συνταύτιση.
΄Οτι αναφέρω για το φωτεινό σώμα είναι βιωματικό και δεν είναι μόνο γνώση αόριστη.
Επειδή θα διαβάσουν κι άλλοι ίσως αυτό το τοπικ, θα ήθελα να τονίσω πως ο προσανατολισμός μας προς το Πνέυμα είναι μια προσωπική διαδρομή που η μόνη επιβεβαιωση είναι η ίδια μας η ζωή και τα θαύματα που εμείς οι ίδιοι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε!!
Και πόσο μπορούμε να ακτινοβολούμε από το κέντρο της καρδιάς μας την συμπαντική ενέργεια της αγάπης. ΄Αμεσα αντιληπτή από το περιβάλλον και έτσι έρχονται οι επιβεβαιώσεις...εκτός από τις άλλες τις προσωπικές που, αν δεν γνωρίζεις, μπορεί και να "τρελλαθείς"...
![]()
![]()
πολύ αγάπη
Βάσω
Κοίταξα μηνύματά σου και διαπίστωσα ότι ως Ανώτερο εαυτό εννοείς την εκπόρευση από το θείο, δηλ. καθ΄εικόνα και ομοίωση.
Όταν λες ψυχή τι εννοείς?
Επίσης αναφέρεις ότι το γεγονός της ένωσης του Ανώτερου εαυτού με την ψυχή και το εγώ, λύνει κάθε καρμικό δεσμό.
Η ένωση ως γεγονός πως μπορεί να λύσει καρμικούς δεσμούς? Ποιός είναι αυτός ο νόμος ή ποιά είναι αυτή η δύναμη που μεμιάς επαναφέρει όλες τις δυσαρμονίες στο σύμπαν που έχει προκαλέσει η ατελής προσωπικότητα του ατόμου?
Αντιλαμβάνομαι και θεωρώ λογικό, εάν εννοείς αυτό, ότι με την εργασία του ο άνθρωπος καταφέρνει κάποια στιγμή να «ενωθεί» με την ψυχή του, κατανοεί το Θείο σχέδιο και με την βούλησή του σταματά να δημιουργεί πεπρωμένο.
Χριστίνα από το κείμενο που παρέθεσες στο τελευταίο μήνυμά σου ξεχωρίζω τις φράσεις
«Όταν γνωρίσεις το κέντρο της ύπαρξής σου θα μπορέσεις να εγκαταλείψεις το παιχνίδι.»
«Θα δεις όταν τελικά συνειδητοποιήσεις ποιος είσαι, πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.»
Δεν λέει ξεκάθαρα ότι μπορεί κάποιος να δηλώσει την πρόθεσή του για ανάληψη κι αυτό να επιτευχθεί. Αναφέρει την λέξη «όταν», δηλαδή εάν δεν γνωρίσεις το κέντρο της ύπαρξής σου και εάν δεν συνειδητοποιήσεις ποιός είσαι δεν γίνεται τίποτα. Μα εάν γνωρίσεις το κέντρο της ύπαρξής σου και εάν συνειδητοποιήσεις ποιός είσαι δεν χρειάζεται καμία δήλωση, δεν ενσαρκώνεσαι ξανά.
Σχετικά με τα υπόλοιπα, σκάφη, συμμαχίες, επιτελεία...ουδέν σχόλιο.
Όσο για το μπιζέλι..... εγώ δεν θέλω να είμαι μπιζέλι προτιμώ την φακή γιατί είναι μικρότερη και ελαφρύτερη (το βόλεμά μου εγώ)!!!![]()
Μπήκα επίσης και στο link που έδωσες για το MERKABAH.
Η δική μου άποψη είναι ότι δεν υφίσταται καμία επικοινωνία με κανέναν αρχάγγελο, έχει κάνει αντιγραφή θεωριών των Πυθαγορείων, διάφορων Καμπαλιστών και της Dion Fortune (όσον αφορά στους κοσμικούς νόμους).
Φαντάζομαι ότι στα σεμινάρια που γίνονται πραγματοποιούνται κάποιες ασκήσεις και στο μέτρο που ο κάθε συμμετέχων έχει δουλέψει, δηλαδή έχει «ανέβει» υποπεδία, υπάρχουν και οι αντίστοιχες επιγνώσεις.
Βέβαια ο ίδιος λέει, όπως διάβασα στην ιστοσελίδα του, ότι πας εκεί και με την τεχνική που διδάσκει, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε σημεία τέτοια που στο τέλος της ζωής του να ενωθεί με την πηγή. Δηλαδή κοινώς, εάν πάει ένας υλιστής, ένας δολοφόνος, ένας ψυχοπαθής, ως δια μαγείας θα φωτιστεί.
Εάν έχω αντιληφθεί λάθος διορθώστε με παρακαλώ.
Σχετικά με την λέξη άρμα και το σώμα της δόξης που σου έλεγα στο τηλέφωνο, το έψαξα. Όντως η λέξη merkabah σημαίνει άρμα, εγώ το μπέρδεψα γιατί οι Πυθαγόρειοι ονόμαζαν την ένδοξη μορφή, λεπτοφυές άρμα.
παραδείγματα πάντως υπάρχουν..
ο καλός μας χριστούλης δεν μεταμορφώθηκε και αναλήφθηκε στους "ουρανούς" ... ...( πάντα μου έκανε εντύπωση ποσό λίγη σημασία δίνουν τα χριστιανόπουλα σε αυτό το θέμα)..
Ο Μωάμεθ δεν αναλήφθηκε στους ουρανούς...?
Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος δεν μας λέει ότι μπορούμε να περάσουμε στην όγδοη ζώνη...
και πολλές άλλες αναφορές ...
αλλά ο περισσότερος κόσμος δίνει σημασία όχι στο τι είναι πιθανό να γίνει μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης Ύπαρξής του Τώρα .. αλλά στο τι θα γίνει μετά τον θάνατο .. εάν βέβαια είναι καλά παιδιά και ακολουθήσουν τις εντολές που τους δίνουν....
δίκαιο είχε ο Θείος Αλ. όταν μιλούσε για το Χριστιανισμό ότι είναι ένα Death Cult....μα κοιτάνε περισσότερο την εξέλιξή τους σαν οντότητες στο μετά θάνατον
..και όχι στο τι θα μπορεί να γίνει Τώρα...
......για τα διαστημόπλοια και τους Στόλους .. αλλά και τις Ιεραρχίες...
η προσέγγισή μας στην μάθηση σαν ανθρώπινα όντα στηρίζεται στο να προβάλουμε Ιεραρχική δομή στην πολυπλοκότητα για να μπορέσουμε να την μεταβιβάσουμε και σε άλλους...
δεν σημαίνει όμως ότι τα πράγματα είναι έτσι... απλά, έτσι είναι ο "τρόπος".. ![]()
τώρα εάν έχει να κάνει με Διαστημόπλοια
..γαλαξιακές συμμαχίες ή ακόμα με Μυστικούς Θιβετιανούς δασκάλους , Προφήτες και Μεσσίες ...... είναι τα βιώματά μας που μετράνε ....όπως της Ρώρ... .. αλλά και οι ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας όπως της αγαπητής Unseen:
Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν τελικά είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε, αν αυτό που θέλουμε και πιστεύουμε είναι αυτό που διαμορφώνει την πραγματικότητα, τη δική μας και του μέλλοντος, τότε είναι άδικη μια θεώρηση σαν την παραπάνω που τελικά μπορεί να μην είναι τίποτε περισσότερο από μια αναπαραγωγή του «Παιχνιδιού»…
γιατί αυτά πιστεύω ...είναι που μας βάζουν στον δρόμο .. της Φώτησης (enlightment) ... που κατά την γνώμη μου δεν έχει να κάνει με την super γαμάτη κατάσταση ταύτισης ή ολοκλήρωσης με κάποιο Απόλυτο /ΕΝ / ΘΕΟ / ΑΛΗΘΕΙΑ ... αλλά με την απόκτηση ορμής(momentum) η οποία είναι σε συνγχρονικότητα με το συνολικό ρεύμα του Γίγνεσθαί... ..
Γιώργος![]()
.... και το Star Trek version με τις μίνι φούστες και τις Σκλαβο-γυναίκες του Ωρίωνα.. δεν θα με "χάλαγε" καθόλου![]()
![]()
quote:
Και ότι για να αγαπήσει τον εαυτό του, πρέπει πρώτα να τον γνωρίσει…
Εκεί βρίσκεται η ουσία, η πύλη μέσα από την οποία το ανθρώπινο θα χρειαστεί βιωματικά να περάσει, ώστε να γνωρίσει την ελευθερία της αγάπης. Να γνωρίσουμε όλοι μας την Αλήθεια.
Για να εισέλθουμε όμως στο κέντρο, για να ανοίξουμε την πύλη του πνεύματος χρειαζόμαστε το κατάλληλο κλειδί.
Χρειάζεται η σωτήρια γνώση. Εκείνη η γνώση που έρχεται όχι μέσα από τις ανθρώπινες σοφιστίες και όλα εκείνα της τυφλής ανθρώπινης λογικής. Χρειαζόμαστε εκείνη τη σωτήρια γνώση που έρχεται από τα άνω, κατευθείαν από την ακτίνα της τελειότητας.
Και κάθε λόγος, και κάθε γνώση που προέρχεται από την τελειότητα οφείλει να μην αποκλύει τίποτα και κανέναν. Κάθε λόγος που αντανακλά μέσα του την ακτίνα της τελειότητας οφείλει να είναι απλός, οφείλει να είναι κατανοητός και να μην αποκλύει ούτε έναν άνθρωπο με κανένα τρόπο!
Κάθε λόγος της τελειότητας οφείλει να είναι τόσο απλός που ακόμα και ένας "βλάκας" να μπορεί να τον κατανοήσει, και ακόμα περισσότερο βιωματικά να τον εφαρμόσει μέσα από το ελεύθερο της θελήσεώς του.
Τα πάντα γύρο μας αλλάζουν. Τα πάντα γύρο μας στα μέσα και στα έξω μας κινούνται. Και μέσα στην κίνηση υπάρχει ενέργεια, υπάρχουν δονήσεις, υπάρχουν δυνάμεις, απίστευτες δυνάμεις!
Και οι δυνάμεις δεν είναι η τελειότητα, είναι το μέσον, είναι οι καθοδηγητές που αέναα προσπαθούν να μας οδηγήσουν στην τελειότητα, να μας οδηγήσουν στο τέλος.
Τα κρυφά γίνονται φανερά, και τα φανερά τα βλέπουν μόνο αυτοί που παραμένουν ταπεινοί στην καρδιά τους.
Ο καιρός είναι κοντά, και για τούτο αισθάνομαι αιώνια ευγνωμοσύνη στο Υπέρτατο Ον που μου έκανε την τιμή και το δώρο της ζωής να σαρκωθώ και να μετέχω στη σημαντικότερη στιγμή της ανθρώπινης εξέλιξης.
Unseen, είναι απίστευτα όμορφο το παιχνίδι, απίστευτα όμορφο και ενδιαφέρον...
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ!
quote:
Το φωτεινό σώμα σε κάνει να αισθάνεσαι το φως όχι σαν έννοια (όπως το οραματίζεσαι σε κάποιον διαλογισμό) αλλά σαν στέρεο, σαν ουσία. Στην αρχή η υφή του, η δόνησή του είναι ισχυρότερη, πχ. σαν του νερού. Που δεν είναι συμπαγές (π.χ.πέτρα), αλλά πιο λεπτοφυές. Στην συνέχεια το αισθάνεσαι σαν αέρα. Που σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι την λεπτοφυέστερη δόνηση του φωτός. Αισθάνεσαι αυτήν την «ανάσα» και στο φυσικό σου σώμα, και είναι για σένα η μοναδική απόδειξη ότι δεν ονειρεύεσαι. Εγώ αυτό το ονομάζω, χαριτολογώντας βέβαια, "ενεργειακούς σπασμούς".
Αυτή η διαδικασία επεξεργάζεται κύτταρα και dna του φυσικού σώματος. Το φυσικό σώμα "φωτίζεται" και αποκτά μια χαρακτηριστική λάμψη, που είναι αντιληπτή από όλους. Το dna δεν έχει μόνο τους "υλικούς" κώδικες, αλλά και τους κώδικες του πνεύματος, οι οποίοι είναι συρρικνωμένοι. Το κάθε κύτταρο του σώματος παίρνει "εντολές" πια να είναι φωτεινό, υγιές και επιδρά με τις ενέργειες του μητρικού πλανήτη.
Σ' αυτήν την διαδικασία, λιγοστεύει η τροφή. Και οι ανάγκες του σώματος είναι πλέον ξεκάθαρες. Ξέρεις γιατί υπάρχει και τι κρατά σε συνοχή…Δεν είναι ο «θεός» της ύπαρξης, αλλά η σύνδεση του με την υλική διάσταση. Και μόνο σ’ αυτόν τον ρόλο το αφήνεις και δρα.
Ξέρεις ότι δεν ζεις με το σώμα, αλλά με την ουσία του. Σ' αυτό το σημείο σταματάς να ονειρεύεσαι. Μόνο δρας…
Και όπως λες κι εσύ "παίζεις"…και χαίρεσαι, και αγαπάς, και λαμβάνεις και νιώθεις και δίνεις, χωρίς συγκεκριμένη "ανθρώπινη" αιτία…
Γεια σας
Φιλη Ρωρ, διάβασα οτι αναφερεις, κατά παράξενο τρόπο πέρασα από τα παραπάνω, χωρίς να γνωρίζω ορολογίες, να δίνω ονομασίες, η να έχω δίπλα κάποιους (φυσικούς δάσκαλους), εδώ και αρκετά χρόνια.
Γραφω λοιπον, μιας και φανηκε σαν να απεκλησες το γεγονος, πως με (διαβασμα, διλαδη και μονος του) καποιος γινεται να ξεφυγει απο την 3-4 διασταση.
Αν επιτρέπεις, θα ρωτούσα λίγα, μιας και ότι λες ανάσα στο φυσικό σώμα, μήπως παρουσιάζεται και σαν ευδαιμονία ? Σαν σταθερά λεπτεπίλεπτη ευχαρίστηση?
Στο φυσικο σου σωμα, συνεχιζουν οι επεξεργασιες?
Δυο βασικα πράγματα, συνέβαιναν το καιρό εκείνο.
Ένα πως άλλαζαν τα ίδια τα κύτταρα. Γινόσουν λίαν ευαίσθητος σε διάφορες μεταβολές, και όταν πλησίαζες άτομο, (ήσουν κοντά του), αισθανόσουν άμεσα πως ένιωθε.
Το άλλο (κάτι που δεν προσδιόρισα), κατι σαν φυσικο σωμα, (που δεν εβλεπα), άφηνε το ίδιο το σώμα.
Αν έμπαινα στη ροή κάποιας συνήθειας, γύρναγε, μα ήταν σαν να είχα πασπαρτού, (αφού το αισθανόμουν), καθόμουν η κινιόμουν μαζί του, και ξανά έφευγε.
Για την τροφή. Προσωπικά δεν πεινάω πλεον ποτέ. Αν την αισθανθώ,(πεινα) είναι γιατί στο τραπέζι κάποιος πεινάει.
Δεν βλέπω όνειρα. Σπάνια, και αυτά, κάτι… μου λένε!
quote:
Και όπως λες κι εσύ "παίζεις"…και χαίρεσαι, και αγαπάς, και λαμβάνεις και νιώθεις και δίνεις, χωρίς συγκεκριμένη "ανθρώπινη" αιτία…
Ομορφιά!
quote:
Ναι, Χριστίνα, υπάρχουν αιθερικές μυήσεις. Οι οποίες γίνονται στην διάρκεια της "εκπαίδευσης". Το φωτεινό σώμα δεν αποκτιέται εύκολα.
Ούτε με διάβασμα. Δεν γνωρίζω πως γίνεται στους ανθρώπους, πως μπορώ να βοηθήσω σ'αυτήν την αντίληψη.
Δεν ξερω λοιπον αν εχω φωτεινο σωμα, μα αν μπορώ να βοηθήσω φίλη Χριστίνα, (σε ομορφιά), συντελεί η προσοχή (επίγνωση και του σώματος)
Αυτό που αλλού μου συνέστησες, να σταματησω την κινηση του ΝΟΥ, δεν το κανω, γιατι δεν γινεται!
Να σταματήσει ποιος, και τι?
Από αυτά που έγραψε η φίλη ΡωΡ, (σαν ανάσα, αν λέμε φυσικά το ίδιο) είναι σαν λεπτοφυεστατη σιωπηλή δόνηση, που δεν έχει κατεύθυνση, ο Νους παύει σαν χρόνος, και είναι, εκείνο.
quote:
Και βρίσκουμε τα πάντα όταν σταματάμε να ψάχνουμε…Αυτό έχω καταλάβει
Στην ουσία αντιλαμβάνεσαι την ματαιότητα της κίνησης του ΝΟΥ προς εκείνη την κατεύθυνση.
Το ένα είναι περιορισμένο, (χρόνος) το άλλο απεραντοσύνη. (άχρονο)
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 27/05/2007 06:47:16
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη συμμετοχή. ![]()
Αγαπημένη μου Ρωρ,
quote:Μια και μιλάς από προσωπική σου εμπειρία, θα μου επιτρέψεις ελπίζω να μιλήσω κι εγώ από τη δική μου. Δεν ξέρω αν θα ακουστεί αλαζονικό αλλά έχω συνείδηση του τι και του γιατί. ΓΝΩΡΙΖΩ. Πέραν του ότι μπορώ να αντιληφθώ με μεγάλη ευκολία πλέον ψυχολογικούς μηχανισμούς, ρόλους, μάσκες κτλ. μπορώ να αντιληφθώ πράγματα για ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά ποτέ. Μπορώ επίσης να συντονιστώ με καταστάσεις, με ομάδες ή με μεμονωμένα άτομα και να κατανοήσω σε βάθος τι κινεί και τι παρακινεί σε δράση τόσο εμένα την ίδια όσο και τους άλλους ανθρώπους.
Ο νόμος του κάρμα τελειώνει οριστικά με την δημιουργία αυτού του σώματος, γιατί η συνείδηση συνδέεται με την ανώτερη συνειδητότητα, γνωρίζοντας τι και γιατί…
Επίσης, έχω συναίσθηση του ανώτερου εαυτού μου και, όταν ο νους μου δεν παρεμβαίνει και τα συναισθήματά μου δεν θολώνουν το τοπίο, με λίγα λόγια όταν δεν αναλαμβάνει τα ηνία το εγώ μου, αντιλαμβάνομαι την ευρύτερη εικόνα της ζωής, όπου εκεί μέσα χωράνε όλοι και όλα. Πιστεύεις ότι τελείωσε για μένα ο νόμος του κάρμα; Εγώ πάλι όχι.
Και ξέρεις γιατί; Γιατί, παρά τη συνείδησή μου των παραπάνω, ακόμα δεν ξέρω τι σημαίνει τέλεια αγάπη. Υπάρχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου που είναι παγωμένο, που δεν μπορεί ούτε να αγαπήσει ούτε να συγχωρήσει. Όμως είχα - και εξακολουθώ να έχω - στιγμές όπου μπορώ να αγκαλιάσω τον κόσμο όλο και μέσα σε αυτόν τα πάντα, από τα χορταράκια μέχρι τον χειρότερο εγκληματία γιατί νιώθω ότι κι αυτός υπήρξε ένας άνθρωπος πληγωμένος, όπως εγώ, όπως εσύ, όπως όλοι μας.
Αυτό που βλέπω μέσα μου είναι ότι υπάρχουν στιγμές που οι πληγές μου με νικούν και άλλες που μπορώ να διευρύνω τη συνείδησή μου τόσο ώστε να μην τις ακούω. Αλλά παραμένουν εκεί, μαζί με όλους τους δικούς μου ανθρώπους που έφυγαν από τη Γη με τον παραδοσιακό τρόπο, παγώνοντας λίγο-λίγο την καρδιά μου.
Μπορεί το Παιχνίδι να τελειώσει για τους πληγωμένους και τους πονεμένους; Για μένα το Παιχνίδι θα τελειώσει όταν πια δεν θα υπάρχει καμία πληγή σε καμία ανθρώπινη ψυχή και σε κανένα ανθρώπινο σώμα. Όταν από τον ανθρώπινο νου θα εκλείψει η διαστροφή και η ηδονή από την πρόκληση πόνου στην ψυχή και το σώμα των άλλων.
Καταλαβαίνεις; Η ανάληψη, έτσι όπως παρουσιάζεται, είναι υπόθεση των λευκών, εύπορων ανθρώπων της Δύσης που μπορούν να διαθέσουν χρόνο για διαλογισμό, χρήμα για σεμινάρια και έχουν την πολυτέλεια να κάνουν αυτό το όνειρο γιατί έχουν εκπληρώσει τα περισσότερα άλλα. Μπορεί να απευθυνθεί η ανάληψη στα παιδιά που εξωθούνται στην παιδική πορνεία, που κακοποιούνται ή που τα εκμεταλλεύονται για οικονομικούς λόγους;
Όμως η ένωση με τον ανώτερο εαυτό και η ανάληψη θα πρέπει να είναι κάτι που αφορά όλους και να είναι διαθέσιμη σε όλους και να είναι θέμα ελεύθερης επιλογής τους, εφόσον μιλάμε για κάτι τόσο καθολικό που εμπλέκει ολόκληρο τον πλανήτη, έτσι δεν είναι;
Κι αν συμβαίνουν θαύματα αυτή την εποχή, που πράγματι συμβαίνουν, ίσως όμως όχι περισσότερο ή λιγότερο από ό,τι σε άλλες εποχές, ας μην τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Ας προσπαθούμε να τα μοιραζόμαστε με όσους έχουν ανάγκη, όχι του θαύματος, αλλά του απλού καθημερινού κάτι, ας προσπαθούμε να είμαστε ελεήμονες, να βάζουμε την αγάπη μας, όσο και όπως ξέρουμε να αγαπάμε ο καθένας, σε δράση. Αυτό για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ’ οποιαδήποτε ανάληψη. Και ξέρω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου...
Οι ερωτήσεις σου είναι και δικές μου ερωτήσεις...
Το merkabah-golden heart of creation, όπως προσφέρεται, είναι μια τεχνική για την οποία το μόνο που ήξερα είναι ότι προέρχεται από την απόκρυφη ιουδαϊκή παράδοση – μια παράδοση που για κάποιο λόγο έπαψε να είναι απόκρυφη πριν από 1-2 δεκαετίες. Επειδή ξέρω ότι έχεις διαβάσει πολύ και ότι δεν μιλάς ποτέ στον αέρα, δέχομαι αυτό που λες:
quote:αλλά για μένα και οι επικοινωνίες αυτού του τύπου ανασύνθεση αναγνωσμάτων και επιγνώσεων είναι ούτως ή άλλως...
Η δική μου άποψη είναι ότι δεν υφίσταται καμία επικοινωνία με κανέναν αρχάγγελο, έχει κάνει αντιγραφή θεωριών των Πυθαγορείων, διάφορων Καμπαλιστών και της Dion Fortune (όσον αφορά στους κοσμικούς νόμους).
Αγαπητέ μου Γιώργο,
Είδες που ανησυχούσες ότι εξαφανίστηκα; Να’μαι πάλι να σας βασανίζω με τις σκέψεις μου…
Ευχαριστώ για τα απλά, καθημερινά παραδείγματα ανάληψης που δίνεις: ο Χριστός, ο Μωάμεθ…
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα απόλυτα τη σκέψη σου. Θέλεις να πεις ότι η ανάληψη είναι μια θεωρία/πραγματικότητα που αποσκοπεί να επικεντρώσει τη συνείδησή μας στο εδώ και τώρα; Που μας βάζει σε κίνηση τώρα, αντί να αναβάλλουμε και να αποσκοπούμε σε κάτι που θα μας συμβεί μετά τον υλικό θάνατο; Υπό αυτό το πρίσμα, πράγματι βλέπω μια χρησιμότητα που για να είμαι ειλικρινής δεν είχα σκεφτεί.
Ωστόσο, για μένα το να αποκτήσω φωτεινό σώμα θα έχει σημασία μόνο αν μπορεί να προσφέρει κάτι σε έναν πεινασμένο ή έναν ασθενή που περνώ από δίπλα του – έστω κι αν αυτό το κάτι είναι μόνο η ελπίδα. Αυτού του είδους του βίωμα ή η σκέψη είναι για μένα «απόκτηση ορμής σε συγχρονικότητα με το γίγνεσθαι».
Edited by - Unseen on 28/05/2007 23:49:32
Πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ (έστω)!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όταν γράφεις:
quote:Έλα όμως που οι περισσότερες διδασκαλίες δεν είναι απλές, αλλά αντίθετα πολύ σύνθετες… Και που βλάκες σαν εμένα δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τα πολύ απλά… ίσως πάλι να φταίει το ότι η σκέψη δεν είναι μονοδιάστατη, αλλά πολυεπίπεδη, ξέρω κι εγώ…
Και κάθε λόγος, και κάθε γνώση που προέρχεται από την τελειότητα οφείλει να μην αποκλύει τίποτα και κανέναν. Κάθε λόγος που αντανακλά μέσα του την ακτίνα της τελειότητας οφείλει να είναι απλός, οφείλει να είναι κατανοητός και να μην αποκλύει ούτε έναν άνθρωπο με κανένα τρόπο!Κάθε λόγος της τελειότητας οφείλει να είναι τόσο απλός που ακόμα και ένας "βλάκας" να μπορεί να τον κατανοήσει, και ακόμα περισσότερο βιωματικά να τον εφαρμόσει μέσα από το ελεύθερο της θελήσεώς του.
quote:Γράψε κάτι παραπάνω βρε Tryfield να αναθαρρήσει και η δική μου η καρδιά. Ποιος καιρός είναι κοντά και ποιες είναι οι δυνάμεις, οι κινήσεις και τα μέσα που μας οδηγούν προς το τέλος;
Ο καιρός είναι κοντά, και για τούτο αισθάνομαι αιώνια ευγνωμοσύνη στο Υπέρτατο Ον που μου έκανε την τιμή και το δώρο της ζωής να σαρκωθώ και να μετέχω στη σημαντικότερη στιγμή της ανθρώπινης εξέλιξης.
Αγαπητέ μου ΠΛΑΤΩΝΑ,
Είναι τιμή μου που στα τόπικ μου βρίσκεις την ευκαιρία να ταυτίζεσαι με Εκείνο που δεν έχει κίνηση, με τη σιωπηλή δόνηση του Είναι. Σε άλλα τόπικ πάλι βλέπω ότι δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και μπαίνει σε κίνηση ο νους, όσο μάταιη κι αν είναι αυτή η κίνηση.
Προσωπικά, αποφεύγω να συστήνω σε άλλους τι να κάνουν κι αν το κάνω έρχομαι από την ατέλεια του εγωισμού μου και όχι επειδή γνωρίζω κάτι παραπάνω. Στο συγκεκριμένο που αναφέρεσαι, δεν σου συνέστησα κάτι, απλά σου θύμισα τι έγραφες πριν από μερικούς μήνες. Δέχομαι ότι εξελισσόμενος πιθανόν να άλλαξες γνώμη, η θεώρησή σου να διευρύνθηκε. Ίσως πάλι να μη θυμάμαι καλά.
Χαίρομαι ωστόσο ειλικρινά για όλα αυτά τα θαυμαστά που σου έχουν συμβεί και σου συμβαίνουν. Ξέρεις ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα που θα ήθελα πραγματικά να βγει από αυτό το τόπικ; Ότι όλα είναι πιθανά. Απλά είμαι ξεροκέφαλη και θέλω να μην υπάρχουν κενά σε ό,τι πρεσβεύω...
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****
Βέβαια η ιδέα κάθε άλλο παρά καινούργια είναι. Τα ψήγματα της υπάρχουν ήδη στις θεοσοφικές διδασκαλίες της Μπλαβάτσκυ και του Ολκόττ αλλά ουσιαστικά πηγαίνουν πολύ πίσω, από τις αρχαιοελληνικές μυήσεις και τον παραδοσιακό βουδισμό μέχρι τα αλχημικά κείμενα του μεσαίωνα και της αναγέννησης και τον μαρτινισμό. Στους εσωτερικούς κύκλους τώρα, δεν είναι ασυνήθιστο ο ιδρυτής μιας φιλοσοφικής σχολής να βιώνει, κατά τα λεγόμενα των οπαδών του συστήματος, αυτήν την διαδικασία ως το αποκορύφωμα του έργου του επι της γης. Σχετικά με τον θάνατο του Καστανέντα, για παράδειγμα, αν ρωτήσετε τους μαθητές του θα σας πουν πως ο Κάρλος δεν πέθανε αλλά ενελήφθη μαζί με κάποιους πολύ στενούς μαθητές του. Το ίδιο τέλος διακυρήτουν πολλοί ακόλουθοι διαφόρων συστημάτων πως είχαν και άλλοι εσωτερικοί δάσκαλοι.
Ωστόσο η ιδέα της ανάληψης ως μια εμπειρία εφικτή από τον μέσο άνθρωπο έγινε αρκετά δημοφιλής τις τελευταίες δεκαετίες, ιδιαίτερα μετά την δημοσίευση του βιβλίου Ουράνια Προφητεία του Ρέντφιλντ. Τελευταία μάλιστα η ιδέα της ανάληψης έχει πάρει και την ουφολογική της χροιά με τις αστείες κατ' εμέ (και χαίρομαι που είδα ότι αρκετοί άλλοι συμφωνούν εδώ μέσα) αναφορές στην γαλαξιακή συμμαχία κ.τ.λ.
Μιας και ποτέ δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στα περί ανάληψης λοιπόν, θεωρώντας τα ανέφικτα στο παρόν εξελικτικό μου στάδιο -λίγο πιο πάνω από πίθηκο θα έλεγα-και με αφορμή αυτό το θέμα, σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε αμερικάνικο -εσωτερικό- βιβλιοπωλείο σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στην υπάρχουσα βιβλιογραφία.
Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά ιδού μερικοί τίτλοι βιβλίων που μου τράβηξαν την προσοχή.
BEGINNER'S GUIDE TO THE PATH OF ASCENSION-Αυτό είναι για αυτούς που τώρα ξεκινάνε την διαδικασία της ανάληψης. Το Beginner's Guide στον τίτλο μου δημιούργησε σπαστικό γέλωτα για περίπου 3 λεπτά με αποτέλεσμα να μου κάνει παρατήρηση η ομορφότατη κοπέλα που δούλευε στο βιβλιοπωλείο.
ASCENSION AND ROMANTIC RELATIONSHIPS-Αυτό είναι για τα μπακούρια οπότε δεν του έδωσα μεγάλη σημασία.
COMPLETE ASCENSION MANUAL: How To Achieve Ascension In This Lifetime-Αυτό είναι για αυτούς που βιάζονται και δεν μπορούν να περιμένουν. "Εδώ και Τώρα" που έλεγε και ο Αντρίκος.
Και υπήρχαν και άλλα πολλά ενδιαφέροντα βιβλία με τραγελαφικούς τίτλους στα οποία οποία όμως δεν θα αναφερθώ για να μην σας κουράσω.
Εκεί λοιπόν συνειδητοποίησα την βαρύτητα της αρχικής τοποθέτησης της unseen εκεί που λέει
quote:
Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για την ανάληψη, την αποχώρηση δηλαδή από τούτο τον κόσμο με το υλικό σώμα.
Πραγματικά γίνεται πολύ λόγος και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι, με άλλα λόγια έχω μείνει απέξω.
Και θα μου επιτρέψετε να προτιμήσω να μείνω απέξω, για την ώρα τουλάχιστον, γιατί πραγματικά όλα αυτά μου προξενούν ένα παράξενο συναίσθημα. Κάτι σαν αναγούλα σε συνδυασμό με ζαλάδα.
Και προς Θεού, δεν εννοώ το πολύ ενδιαφέρον θέμα που άνοιξε η αγαπημένη μου unseen και τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάστηκαν εδώ, αλλά όλη αυτήν την παραφιλολογία που έχει κάνει τον εσωτερισμό και την δύσκολη μαθητεία στο μονοπάτι της αλήθειας ένα αγοράσιμο προιόν προς κατανάλωση όλων αυτών που αναζητούν ένα μικρό κομμάτι επίπλαστης ευτυχίας.
Θα μείνω λοιπόν στην παραδοσιακή μύηση η οποία από ότι φαίνεται κάθε άλλο παρά παραδοσιακή δεν είναι, αν κρίνω από αυτά που είδα να κυκλοφορούν εκεί έξω, και ας αναληφθούν οι άλλοι με τα beginner's guides και τα manual.![]()
Ίσως στην επόμενη μου ζωή να επιστρέψω ως κακός λύκος, οι ανελημένοι όμως δεν θα είναι εδώ για να με δουν. Καλύτερα όμως γιατί μπορεί και να τους έτρωγα![]()
Τα λέμε!

quote:
Βέβαια ο ίδιος λέει, όπως διάβασα στην ιστοσελίδα του, ότι πας εκεί και με την τεχνική που διδάσκει, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε σημεία τέτοια που στο τέλος της ζωής του να ενωθεί με την πηγή. Δηλαδή κοινώς,άν πάει ένας υλιστής, ένας δολοφόνος, ένας ψυχοπαθής, ως δια μαγείας θα φωτιστεί
Αγαπητή pyramid
Συμφωνώ ότι έιναι θεωρίες και της Dion Fortune, αλλά τελικά έχω διαπιστώσει ότι η προσωπική αλήθεια συμβαδίζει ή καλύτερα συνταυτίζεται με πολλών ανθρώπων την διαδρομή και δεν είναι απλά αντιγραφή της θεωρίας.
Αυτό που γράφει κάποιος, έρχεται στις δικές μου διαδρομές σαν επιβεβαίωση.
Εγώ προσωπικά, αγαπητή pyramid, δεν αποκλείω κανέναν άνθρωπο από τον
Δρόμο, ο καθένας μπορεί να τον διαβεί.
Μην ξεχνάς πόσο υλιστής ήταν ο Απόστολος Παύλος!!! ΄Ερχονται φωτεινές στιγμές σε κάθε άνθρωπο και δεν θεωρώ ότι εγώ ανήκω σε κάποια πνευματική ελίτ, επειδή ήταν η απόφασή μου να βρεθώ με συνείδηση «εντός παιχνιδιού»!΄Εχω σταματήσει εδώ και χρόνια να διαχωρίζομαι!
Και κατανοώ απλά!
Με την έννοια ψυχή, εννοώ ίσως την διάνοια. Που είναι εγκλωβισμένη στην λογική του νου. Η ψυχή έχει για τον καθένα πολλές ονομασίες! Πάντως δεν είναι το Πνεύμα, ούτε το Εγώ!!! Ονόμασε την όπως νομίζεις, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Είναι αυτή η συνειδητότητα που "φωνάζει" ότι είναι άρρωστη, όταν το "εγώ" την πιέζει..Είναι αυτή η ενσυναίσθηση που "κλαίει" όταν αφήνουμε την αγάπη να έρθει μόνο σαν ατομικό συναίσθημα για ορισμένους δικούς μας ανθρώπους και αφήνουμε το "εγώ" να αποκλείσει...Είναι αυτή η σιγανή φωνή, που για να την ακούσεις πρέπει να σιωπήσεις. Είναι...είναι...
quote:
Αντιλαμβάνομαι και θεωρώ λογικό, εάν εννοείς αυτό, ότι με την εργασία του ο άνθρωπος καταφέρνει κάποια στιγμή να «ενωθεί» με την ψυχή του, κατανοεί το Θείο σχέδιο και με την βούλησή του σταματά να δημιουργεί πεπρωμένο.
Κατά την δική μου εμπειρία, ο άνθρωπος δεν ενώνεται με την ψυχή του, αλλά με το Πνεύμα του (Ανώτερος Εαυτός).
Για μένα υπάρχουν τρεις αρχές και όχι δύο.
Το ένστικτο(εγώ), το αστρικό-συναίσθημα (ψυχή), και το νοητικό-πνεύμα
(Ανώτερος Εαυτός).
Η ένωση του ενστίκτου και του πνεύματος επέρχεται στο κέντρο της καρδιάς,από όπου ξεκινά και η ροή της ενέργειας της αγάπης, όχι σαν
συναίσθημα, αλλά σαν ουσία.
Και ακριβώς αυτό που λες εννοώ, ότι το κάρμα δεν τον κυνηγά πια σαν
ανολοκλήρωτη εμπειρία, αλλά σαν γνώση της αιώνιας ζωής.
Και φυσικά χρειάζεται εργασία με τον εαυτό σου. Και πόσο πολύ...Πως αλλιώς θά έρθουν οι επιγνώσεις? ΄Οση καθοδήγηση κι αν έχει κανείς, στο "υπόγειο" πάει μόνος του, πίστεψέ με!
quote:
Και κάθε λόγος, και κάθε γνώση που προέρχεται από την τελειότητα οφείλει να μην αποκλύει τίποτα και κανέναν. Κάθε λόγος που αντανακλά μέσα του την ακτίνα της τελειότητας οφείλει να είναι απλός, οφείλει να είναι κατανοητός και να μην αποκλύει ούτε έναν άνθρωπο με κανένα τρόπο
Ακριβώς αυτό, Tryfield. Μένω με τόσο σεβασμό σ’ αυτό που γράφεις!
quote:
Τα κρυφά γίνονται φανερά, και τα φανερά τα βλέπουν μόνο αυτοί που παραμένουν ταπεινοί στην καρδιά τους.
Και σ΄ αυτό μένω με σεβασμό! Πόση αλήθεια περιέχει!! ΄Ισως την μεγαλύτερη που ειπώθηκε εδώ!
Αλλά, επέτρεψέ μου να συμπληρώσω, ότι παραμένουν ταπεινοί, εφ'όσον έχουν ανακαλύψει την εσωτερική ταπεινότητα και την εσωτερική αφοσίωση. Αλλιώς όσο ταπεινός και αν είναι κανείς εξωτερικά, τίποτα δεν θα του φανερωθεί...Γιατί ο ταπεινός, πολλές φορές στην ζωή του, είναι και δειλός.
quote:
Και εγώ το ίδιο αισθάνόμαι, άπειρη ευγνωμοσύνη! ΄Απειρη!!
Αλήθεια, κάνεις κάτι και για τους "ανυποψίαστους" γι' αυτήν την στιγμή? Θα με ενδιέφερε να μάθω, πως εκδηλώνεις την ευγνωμοσύνη σου, εκτός από το να την αισθάνεσαι.
quote:
Για την τροφή. Προσωπικά δεν πεινάω πλεον ποτέ. Αν την αισθανθώ,(πεινα)είναι γιατί στο τραπέζι κάποιος πεινάει.
Δεν βλέπω όνειρα. Σπάνια, και αυτά, κάτι μου λένε!
Χαίρομαι που συναντώ ακόμα έναν που είναι αρκετά κοντά στις δικές μου διαδρομές.
Ειδικά αυτό για τα όνειρα, είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Ιδιαίτερα, όταν οι άνθρωποι συνδέουν τα όνειρα όχι με τις δικές τους επιθυμίες και φόβους, αλλά με τα μελλοντικά συμβάντα (!!). Το αστρικό πεδίο πρέπει να ξεπεραστεί για να σταματήσουν οι ενσαρκώσεις, αλλιώς η επιθυμία και ο φόβος σε «γυρίζουν» ξανά στην 3η διάσταση.
quote:
Φιλη Ρωρ, διάβασα οτι αναφερεις, κατά παράξενο τρόπο πέρασα από τα παραπάνω, χωρίς να γνωρίζω ορολογίες, να δίνω ονομασίες, η να έχω δίπλα κάποιους (φυσικούς δάσκαλους), εδώ και αρκετά χρόνια.
Αγαπητέ Πλάτωνα, κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Κανένας φυσικος δάσκαλος δεν μου δίδαξε τίποτα άλλο, εκτός από ρέικι!
Το μοναδικό σεμινάριο που έκανα, που δεν ανήκε στο ρέικι, ήταν το
chamballa, που ήρθε σαν επιβεβαίωση και όχι σαν γνώση.
Και είναι και η απάντηση και στην καλή μου Χριστίνα, που γράφει παρακάτω για το ότι στην εσωτερική αναζήτηση ανοίγουν δρόμο μόνο τα χρήματα και ο χρόνος. Γιατί εγώ τότε δεν είχα τίποτα από τα δύο...
Δεν απέκλεισα την ατομική γνώση. ΄Ισα-ίσα! Το αντίθετο θα έλεγα...
Απλά ήθελα να τονίσω, γιατί το έχω δει κι αυτό, ότι οι εμπειρίες και οι θεωρίες συγγραφέων, δεν είναι για να τις ακολουθούμε πιστά, αλλά να μας δίνουν έναυσμα. Και επίσης η γνώση δεν έρχεται μόνο από διάβασμα, αλλά από βίωμα, η εμπειρία ολοκληρώνεται μέσα από έρευνα και τεκμηρίωση, όπου εκεί παίζει σημαντικό ρόλο η βιωματική…
Το να περάσεις από την 4η διάσταση στην 5η βιωματικά, χρειάζεται το
«φωτεινο σώμα». Και αυτό δεν γίνεται μόνο από διάβασμα. Σε βεβαιώνω…
Η «ανάσα» που αναφέρω δεν περιγράφεται με λόγια. Εγώ την νιώθω όπως
περιέγραψα, σαν κάτι λεπτοφυέστερο από συμπαγές, αλλά σίγουρα την νιώθω με τις φυσικές αισθήσεις, δεν είναι απλά σκέψη.Μπορεί να είναι και έτσι όπως το λες εσύ, ευδαιμονία, αν η ευδαιμονία σου δίνει την εντύπωση της ουσίας!
quote:
Από αυτά που έγραψε η φίλη ΡωΡ, (σαν ανάσα, αν λέμε φυσικά το ίδιο) είναι σαν λεπτοφυεστατη σιωπηλή δόνηση, που δεν έχει κατεύθυνση, ο Νους παύει σαν χρόνος, και είναι, εκείνο.
ναι, θα μπορούσα να συμφωνήσω
quote:
Δεν ξέρω αν θα ακουστεί αλαζονικό αλλά έχω συνείδηση του τι και του γιατί. ΓΝΩΡΙΖΩ.
Αγαπημένη μου Χριστίνα, δεν χρειάζονται εξηγήσεις…Νιώθω…Δεν υπάρχει εδώ χώρος για αλαζονεία. Υπάρχει χώρος μόνο για μοίρασμα. Ποιον φαντάζεσαι ότι θα θέλαμε να παραπλανήσουμε, με εμπειρίες που δεν είναι αληθινές?
Το μοίρασμα επειδή το αναφέρεις, είναι τουλάχιστον η δική μου μέριμνα, ειδικά αυτήν την εποχή, που γνωρίζω πόσο χρειάζεται όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και πιο έξω, στους «ανυποψίαστους». Δεν είναι πια η γνώση για να κρύβεται! ΄Εχει ειπωθεί με χίλιους τρόπους. Τουλάχιστον σε μένα.
quote:
Υπάρχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου που είναι παγωμένο, που δεν μπορεί ούτε να αγαπήσει ούτε να συγχωρήσει
Το έχω νιώσει αυτό για σένα, αγαπημένη μου Χριστίνα!
Το γνωρίζω βαθιά. Γνωρίζω το εμπόδιο…Αλλά, πίστεψέ με, είσαι τόσο, μα τόσο κοντά. Δεν είναι ότι το κομμάτι σου αυτό δεν μπορεί να αγαπήσει και να συγχωρέσει. Είναι ότι αυτό το κομμάτι σου ακόμα φοβάται να εμπιστευθεί.
Η αγάπη αναβλύζει σαν ροή από την καρδιά και τότε τελειώνουν όλα, ή μάλλον τότε αρχίζουν.
Πριν πολλά χρόνια είχα κι εγώ την ίδια δυσκολία. Δεν μπορούσα να αντέξω τόσο μεγάλη αδικία στην ανθρωπότητα. Οι ενέργειες των ανθρώπων με κατέβαλαν, είχα πολύ «ευαίσθητο» ενεργειακό. Δεν μπορούσα να συγχωρέσω, ασκούσα κριτική, σε ότι δεν ταίριαζε με την δική μου ηθική. ΄Όμως τότε πραγματικά δεν ζούσα…Δεν ζούσα με αλήθεια. Και ξέχασα, όσα είχα μάθει…όσα είχα «ακούσει», όσα είχα «διδαχθεί»!!!
Μέχρι που κάποιες «μαγικές» λέξεις μου άνοιξαν το κέντρο της καρδιάς και έτσι άρχισαν όλα…
Οι λέξεις ήταν: "Αν περπατάς σε ένα δάσος, χαίρεσαι και αισθάνεσαι όμορφα με την ενέργεια και το οξυγόνο που βγαίνει από τα δέντρα. Αν επικεντρωθείς στα ξερά δέντρα που ύπάρχουν σε ένα δάσος, θα χάσεις την μαγεία και δεν θα θέλεις να ξαναπάς. ΄Ετσι θα χάσεις την ουσία του περίπατου στο δάσος και δεν θα ωφεληθείς από τα υπόλοιπα. Μετά όταν θα μπαίνεις πια στο δάσος, θα αισθάνεσαι ότι κάποιοι με το ζόρι σε ανάγκασαν να πας, για να εντοπίσεις αυτά τα ξερά δέντρα και να τα κόψεις.»
Προφανώς ήμουν πολύ κοντά κι εγώ, αλλά με ποιόν να μοιραστώ? Δεν υπήρχαν τότε πολλοί, που θα μπορούσαν να «αντέξουν», όσα εγώ βίωνα. Τρέλλα…
quote:
Καταλαβαίνεις; Η ανάληψη, έτσι όπως παρουσιάζεται, είναι υπόθεση των λευκών, εύπορων ανθρώπων της Δύσης που μπορούν να διαθέσουν χρόνο για διαλογισμό, χρήμα για σεμινάρια και έχουν την πολυτέλεια να κάνουν αυτό το όνειρο γιατί έχουν εκπληρώσει τα περισσότερα άλλα. Μπορεί να απευθυνθεί η ανάληψη στα παιδιά που εξωθούνται στην παιδική πορνεία, που κακοποιούνται ή που τα εκμεταλλεύονται για οικονομικούς λόγους;
Δεν ξέρω πως παρουσιάζεται η ανάληψη, ξέρω όμως ότι δεν χρειάζεται κανείς να πληρώσει ούτε δραχμή, αν θέλει πραγματικά να ζήσει με την αλήθεια. Τα σεμινάρια και τα βιβλία, στο ξαναείπα, είναι μόνο για το «έναυσμα», που θα δώσει την σπίθα στον «εσωτερικό» άνθρωπο για να την κάνει φλόγα.
΄Εχω δει ανθρώπους να τρέχουν από το ένα σεμινάριο στο άλλο, να πηγαίνουν στην Ινδία για διαλογισμό, και να είναι ακόμα στο «θεέ μου βοήθησέ με»!
Γιατί θεωρούν ότι το να γνωρίσουν κάτι για τον θεό, ή τον ανώτερο εαυτό τους σημαίνει καλή ζωή, γεμάτη αγάπη και υγεία, και φυσικά αφθονία. ΄Όμως αυτό σημαίνει? Φύγαμε από έναν «προσωποιημένο» θεό, για να «προσωποποιήσουμε τελικά τον ανώτερο εαυτό μας? Και που είμαστε ΕΜΕΙΣ σε όλο αυτό? Που είναι η δική μας δημιουργική έκφραση?
Ο χρόνος για τον διαλογισμό βρίσκεται, Χριστίνα μου, αν σταματήσουν οι άνθρωποι να παρακαλούν τον θεό για έλεος και καλή ζωή. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνος, ούτε χρήμα, πίστεψέ με, για να στραφείς προς τον εαυτό σου. Χρειάζεται μόνο η εσωτερική αφοσίωση και η εσωτερική εκούσια υποταγή. Χρειάζεται η σιωπή…Και, δυστυχώς, οι άνθρωποι μιλούν πολύ…φωνάζουν ίσως!
΄Όχι, Χρίστίνα μου, η ανάληψη δεν είναι για όλους, όχι γιατί η ίδια η διαδικασία αποκλείει κάποιους, αλλά γιατί οι ίδιοι αποκλείουν τον εαυτό τους.
Μην λυπάσαι, κάποιοι μπορούν, κάποιοι δεν θέλουν ακόμα. Χρειάζονται χρόνο, γιατί να μην τον έχουν? Δεν είναι τιμωρία η τρίτη διάσταση. Είναι απλά επιλογή μας. Και σ’ αυτό το πεδίο η «επιλογή» έχει μεγάλη σημασία.΄Οπως και η ελεύθερη βούληση. Κανείς δεν υποχρεώνει...
quote:
Κι αν συμβαίνουν θαύματα αυτή την εποχή, που πράγματι συμβαίνουν, ίσως όμως όχι περισσότερο ή λιγότερο από ό,τι σε άλλες εποχές, ας μην τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Ας προσπαθούμε να τα μοιραζόμαστε με όσους έχουν ανάγκη, όχι του θαύματος, αλλά του απλού καθημερινού κάτι, ας προσπαθούμε να είμαστε ελεήμονες, να βάζουμε την αγάπη μας, όσο και όπως ξέρουμε να αγαπάμε ο καθένας, σε δράση. Αυτό για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ’ οποιαδήποτε ανάληψη. Και ξέρω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου...
Χρειάζεται να σου απαντήσω, σ’ αυτό αγαπημένη μου Χριστίνα? Το φόρουμ που έχω διαθέσει στον κόσμο, αυτήν την ανάγκη εξυπηρετεί, και το ξέρεις. Και εδώ βρίσκομαι κι εγώ όπως κι εσύ για να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε. Δεν υπάρχει άλλος λόγος! Αναζητητές πάντα, αιώνιοι… ΄Οσο για τα θαύματα, θα χρειαζόμουν κι άλλο βιβλίο για να τα περιγράψω, τουλάχιστον όσα αφορούν στην ζωή μου.
Με πολύ αγάπη
Βάσω
quote:
Και προς Θεού, δεν εννοώ το πολύ ενδιαφέρον θέμα που άνοιξε η αγαπημένη μου unseen και τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάστηκαν εδώ, αλλά όλη αυτήν την παραφιλολογία που έχει κάνει τον εσωτερισμό και την δύσκολη μαθητεία στο μονοπάτι της αλήθειας ένα αγοράσιμο προιόν προς κατανάλωση όλων αυτών που αναζητούν ένα μικρό κομμάτι επίπλαστης ευτυχίας.
Αγαπητέ A.Kircher,
Είναι αγοράσιμο προϊόν, για όσους θεωρούν ότι πληρώνοντας αποκτούν και το «σκάφαντρο» για την ανάληψη.
Είναι εμπορεύσιμο, για όσους θεωρούν ότι, ακολουθώντας πιστά όσα τους δίνονται είτε μέσα από τα βιβλία, είτε μέσα από φυσικούς δασκάλους, θα τους φέρουν κοντά στον θεό, κοντά στην λύτρωση από τον πόνο. Κι αυτοί επικεντρώνονται στον πόνο της ζωής τους, που για να τον υπερβούν,χρειάζονται οδηγίες, μέσα από μια "ανήθικη" πνευματικότητα, που ορίζει τον δρόμο. Kαι χαμογελούν, όταν τελειώνει ένα σεμινάριο, θεορώντας το "πύραυλο" για την 5η διάσταση!!!
Εμείς λοιπόν που γνωρίζουμε ότι δεν είναι εμπορεύσιμο προϊόν η ανάληψη, τι να κάνουμε για να ενημερώσουμε?
Μένουμε πίσω από την δική μας αντίληψη και σώζουμε τον εαυτόν μας, μάλλον σύμφωνα με όσα μας καταθέτεις…
Γιατί αν πούμε κάτι παραπάνω γι' αυτό, κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την αναγούλα...
Σας χαιρετώ
με αγάπη
Βάσω
Ξεκινώντας θα ηθελά να εκφράσω το πόσο μεγάλη ευχαρίστηση νιώθω που επιτέλους ανακάλυψα έναν διαδυκτιακό τόπο οπού ακόμη και <<παράδοξες>> για κάποιους ιστορίες γίνονται αποδεκτές και συζητούνται απο άτομα ανοιχτά προς πάσης φύσεως θέματα...
Συνεχίζοντας θα ήθελα να σας διηγηθώ μία ιστορία στην οποία πρόκειται να θίξω αρκετά θέματα, ελπίζω να μη γίνω κουραστική!
Η ιστορία μου λοιπόν αφορά μία προσφιλή σε εμάς οικογένεια της οποίας σχεδόν όλα τα μέλη πέθαναν... όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή...
Μιλάμε λοιπόν για μία οικογένεια, με μία μητέρα οικοκυρά και έναν πατέρα δημόσιο υπάλληλο.Σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα η οικογένεια αποκτά τέσσερα υγιέστατα αγόρια. Τα χρόνια κυλούν και τα παιδιά μεγαλώνουν με μια μαμά που τα αγαπα και τα φροντίζει πολύ και με ένα πατέρα αρκετά αυστηρό. Την δεκαετία του 80' ο πατέρας πεθαίνει απο κάποια αρρώστια, μένουν λοιπόν οι νεαροί οι οποίοι παίρνουν την ζωή πλέον στα χέρια τους!
Περνούν λίγα χρόνια ακόμη κ ο 3ος γιος φεύγει φαντάρος. Κάποιο πρωϊνό κι ενώ το προηγούμενο βράδυ φύλαγε σκοπιά, τον βρήκαν νεκρό απο σφαίρα, ποτέ δεν εξακριβώθηκε αν ήταν αυτοκτονία, δολοφονία ή ατύχημα. Περνούν μερικά χρόνια ακόμη κ ο 4ος γιος βρίσκεται νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι απο την μητέρα του... κι αυτός νεκρός απο όπλο το οποίο μόνος του χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει. Ελάχιστες μέρες μετά την ταφή του η μητέρα του βρίσκει πάνω στον τάφο του ένα κουνέλι σκοτωμένο με το αίμα του να έχει κυλήσει επάνω στο μνήμα.
Καθώς καταλαβαίνεται άρχισαν πολλά ερωτηματικά γύρω απο την συγκεκριμένη αυτοκτονία ο μεγαλύτερος αδερφός προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια και την ανακαλύπτει... Ο μικρός του αδερφός είχε μπλέξει σε κάποια σατανιστική οργάνωση, απαιτεί να μάθει όμως δεν παίρνει απαντήσεις αντ' αυτού τον προειδοποιούν να μείνει μακριά τους γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσει ας σκεφτεί την οικογένεια του, του λένε... Μερικούς μήνες αργότερα πέφτει απο γέφυρα, αυτοκτονώντας και εκείνος.
Πλέον ζει μόνο η μητέρα και ο δεύτερος γιος.
Απο συζητήσεις εμαθά ότι την συγκεκριμένη οικογένεια την είχαν καταραστεί και αιτία ήταν κάποιος πολύ κακός τους πρόγονος...
Θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε τις δικές σας απόψεις τόσο για την συγκεκριμένη ιστορία όσο και για τα επιμέρους θέματα: την αυτοκτονία, το σατανισμό, την κατάρα...
καλώς ήρθες στα forums
Διαβάζοντας την ιστορία και τις εξηγήσεις που γράφεις, ένα πράγμα δεν μου κολλάει:
Από τη μία αναφέρεις ότι ο μικρός αδελφός είχε μπλέξει σε μια σατανιστική οργάνωση και μετά από λίγο καιρό (αυτός ή ο αδελφός του - δεν κατάλαβα ποιος από τους δύο) έπεσε από μία γέφυρα αυτοκτονώντας. Για το συγκεκριμένο θάνατο, μοιάζει - όπως το θέτεις - να είναι υπαίτια η εμπλοκή του νέου με την οργάνωση αυτή.
Μετά όμως αναφέρεις την κατάρα που αφορούσε τον πρόγονο.
Στο σημείο αυτό χάνω τη σύνδεση.
Εάν η κατάρα ήταν υπεύθυνη για την θανατερή μοίρα της οικογένειας, γιατί να εμφανιστεί και ένας δεύτερος παράγοντας, όπως αυτός της σατανιστικής οργάνωσης; Και τι σύνδεση θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ της κατάρας και της σχέσης του νέου με την οργάνωση αυτή;
Αναγκαστικά υποθέτω πως είτε υπήρξαν δύο - ανεξάρτητες μεταξύ τους - αιτίες που δημιούργησαν πρόβλημα στην οικογένεια, είτε πως η σατανιστική ομάδα δεν έπαιξε πραγματικά ρόλο, αλλά είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι αυτοκτόνησε ο νεαρός λίγο καιρό μετά τις ερωτήσεις που έγιναν στην ομάδα αυτή. Στην περίπτωση αυτή, αιτία είναι μόνο η κατάρα.
Εάν καταλήξουμε σ' αυτήν την υπόθεση, θα πρέπει να εξετάσουμε το γεγονός της ίδιας της κατάρας: Κατά πόσο αληθεύει ότι κάποιες κατάρες έχουν τέτοια ισχύ, που να μπορούν να ξεκάνουν μια ολόκληρη οικογένεια;
Έπειτα, ανακύπτει και ένα άλλο ερώτημα.
Το σκοτωμένο κουνέλι στον τάφο.
Σχετίζεται με την κατάρα;
Σχετίζεται με την σατανιστική ομάδα;
Εάν σχετίζεται με την κατάρα, και αν η κατάρα αφορά κάποιον μακρυνό πρόγονο, ποιος το έβαλε στον τάφο; Οι κληρονόμοι αυτού που καταράστηκαν τον πρόγονο;
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
η καταρα θα ειχε πιασει τις προηγουμενες γενιες, μιας και ανεφερες καποιον καταραμενο προγονο. (εκτος και αν ηταν ο παππους, αλλα δεν νομιζω θα ελεγες απλως παππους και οχι προγονος).
πιστευω οτι τα αγορια επασχαν απο καποιου ειδους ψυχικη διαταραχη, η οποια εκδηλωθηκε σιγα σιγα στον καθεναν τους. αλλωστε για να μπλεξει κανεις σε σατανιστικες οργανωσεις, ολιγον τι διαταραγμενος ειναι....
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Aγαπητή amalia,
Kαλώς σας βρήκα αρχικά, και συνεχίζοντας να δώσω τις επιμέρους εξηγήσεις που μου ζητάς.
Το λοιπόν ο μικρότερος γιος ήταν αυτός που είχε μπλέξει σε σατανιστηκή οργάνωση ενώ ο μεγαλύτερος αφού ανακάλυψε την εμπλοκή του μικρού του αδερφού, μέσα πάντα απο προσωπική του έρευνα για την σατανιστική οργάνωση, αυτοκτόνησε πέφτοντας απο την γέφυρα. Προσωπική μου άποψη, αυτοκτόνησε (ο μεγαλύτερος) λόγω του ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του ήταν αυτός που πήρε τα ηνία της οικογενείας του και προφανώς απογοητεύτηκε που δεν κατάφερε να προστατέψει τα μέλη της!
Όσο για το κουνέλι ήταν πράξη της σατανιστικής οργάνωσης κι όχι αυτών που είχαν καταραστεί την οικογένεια μια και δεν έχουν πα καμία σχέση μεταξύ τους. Όσο για το κουνέλι ερμηνεύτικε ως αφιέρωση του νέου στον σατανά. Γεγονός που δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει...
Τώρα όσον αφορά το σατανισμό και την κατάρα νόμίζω ότι αλληλοδιαπλέκονται μεταξύ τους. Προσωπική μου πάλι άποψη η κατάρα η σκέψη μάλλον της κατάρας ήταν για αυτούς <<βαρύ φορτίο>> ψυχολογικό. Δεν συνδέω τον σατανισμό με την κατάρα μάλλον έτυχε στην προκειμένη περιπτωσή να συνυπάρχουν!
Κάτι που θέλω επίσης να προσθέσω είναι ότι λίγο καιρό πριν αυτοκτονήση ο μικρότερος γιος έλεγε στην μητέρα του οτι ήθελε να φύγει μακρυά να μετακομίσει αν να ήθελε να γλυτώσει απο κάτι...
Αυτά ελπίζω να ξκαθάρισα λίγο τα πράγματα.
Αγαπητέ null_n_void,
Η κατάρα <<δόθηκε>> πράγματι στον παππού τον παιδιών παράληψη που δεν το προσδιόρισα με περισσότερη λεπτομέρεια.
Τώρα όσον αφορά την διατάραξη του συγκεκριμένου νεαρού οφείλω να σου πω ότι επειδή τον γνώριζα όλη μου τη ζωή ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος γενναιόδωρος και ευγενικός. Ήταν φοβερό για εμένα όταν έμαθα που είχε μπλέξει.
Τέλος μάλλον ότι θα συμφωνήσω μαζί σου ότι προυπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα που δεν διαγνώστικαν έγκαιρα.
Παρ' όλα αυτά ακόμη κι έπειτα απο τόσα χρόνια η ιστορία αυτή με κάνει πάντα να διερωτάμε γιατί?!? Γιατί όλα αυτά?!?![]()
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
ουτε θα αυτοκτονουσαν τα αδερφια του (αν αυτοκτονησαν δηλαδη).
δεν νομιζω οτι τους αυτοκτονησαν οι δυναμεις του σκοτους. οι ανθρωποι ειναι πολυ χειροτεροι απο αυτες....
μαλλον τα φαγανε λαχανο τα αδερφια.....
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Πάντως null_n_void τον τρίτο γιο μπορεί να τον σκότωσαν τους δύο άλλος όμως αποκλείεται καθότι ο μικρότερος αυτοκτόνησε σε ένα δωμάτιο που είχε κλειδώσει αυτός απο μέσα και που δεν υπήρχε τρόπος να μπει κάποιος άλλος (ή να βγει) αφού δεν πήρχε άλλη διέξοδος!
Όσο για το μεγαλύτερο γιο τον είδαν καθισμένο πανω στην γέφυρα κι έπειτα μόνον του να πέφτει...
quote:
Αγαπητοί μου φίλοι,Ξεκινώντας θα ηθελά να εκφράσω το πόσο μεγάλη ευχαρίστηση νιώθω που επιτέλους ανακάλυψα έναν διαδυκτιακό τόπο οπού ακόμη και <<παράδοξες>> για κάποιους ιστορίες γίνονται αποδεκτές και συζητούνται απο άτομα ανοιχτά προς πάσης φύσεως θέματα...
Συνεχίζοντας θα ήθελα να σας διηγηθώ μία ιστορία στην οποία πρόκειται να θίξω αρκετά θέματα, ελπίζω να μη γίνω κουραστική!
Η ιστορία μου λοιπόν αφορά μία προσφιλή σε εμάς οικογένεια της οποίας σχεδόν όλα τα μέλη πέθαναν... όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή...Μιλάμε λοιπόν για μία οικογένεια, με μία μητέρα οικοκυρά και έναν πατέρα δημόσιο υπάλληλο.Σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα η οικογένεια αποκτά τέσσερα υγιέστατα αγόρια. Τα χρόνια κυλούν και τα παιδιά μεγαλώνουν με μια μαμά που τα αγαπα και τα φροντίζει πολύ και με ένα πατέρα αρκετά αυστηρό. Την δεκαετία του 80' ο πατέρας πεθαίνει απο κάποια αρρώστια, μένουν λοιπόν οι νεαροί οι οποίοι παίρνουν την ζωή πλέον στα χέρια τους!
Περνούν λίγα χρόνια ακόμη κ ο 3ος γιος φεύγει φαντάρος. Κάποιο πρωϊνό κι ενώ το προηγούμενο βράδυ φύλαγε σκοπιά, τον βρήκαν νεκρό απο σφαίρα, ποτέ δεν εξακριβώθηκε αν ήταν αυτοκτονία, δολοφονία ή ατύχημα. Περνούν μερικά χρόνια ακόμη κ ο 4ος γιος βρίσκεται νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι απο την μητέρα του... κι αυτός νεκρός απο όπλο το οποίο μόνος του χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει. Ελάχιστες μέρες μετά την ταφή του η μητέρα του βρίσκει πάνω στον τάφο του ένα κουνέλι σκοτωμένο με το αίμα του να έχει κυλήσει επάνω στο μνήμα.
Καθώς καταλαβαίνεται άρχισαν πολλά ερωτηματικά γύρω απο την συγκεκριμένη αυτοκτονία ο μεγαλύτερος αδερφός προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια και την ανακαλύπτει... Ο μικρός του αδερφός είχε μπλέξει σε κάποια σατανιστική οργάνωση, απαιτεί να μάθει όμως δεν παίρνει απαντήσεις αντ' αυτού τον προειδοποιούν να μείνει μακριά τους γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσει ας σκεφτεί την οικογένεια του, του λένε... Μερικούς μήνες αργότερα πέφτει απο γέφυρα, αυτοκτονώντας και εκείνος.
Πλέον ζει μόνο η μητέρα και ο δεύτερος γιος.
Απο συζητήσεις εμαθά ότι την συγκεκριμένη οικογένεια την είχαν καταραστεί και αιτία ήταν κάποιος πολύ κακός τους πρόγονος...Θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε τις δικές σας απόψεις τόσο για την συγκεκριμένη ιστορία όσο και για τα επιμέρους θέματα: την αυτοκτονία, το σατανισμό, την κατάρα...
φιλη μου ανωνιμη μπορεις να μου πεις σε πιο στρατοπεδο ηταν ο προτως αδερφος που πεθανε?
tco99