ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
RankettΜέλος
01/10/2012, 13:03:21
quote:
Sesostris
Εντάξει , στις Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται για τους χριστιανούς ο Αντίχριστος! Μέ τους μουσουλμάνους και τους βουδιστές τι γίνεται ; Γι' αυτούς θα έλθουν ο Αντιμωάμεθ και ο Αντιβούδας ; Πολύ μπέρδεμα αδέλφια !!!

Όχι βέβαια, αυτοί θα βλέπουν από τις κερκίδες!
01/10/2012, 16:08:15
quote:
στις Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται για τους χριστιανούς ο Αντίχριστος!

Με το παλιό ημερολόγιο;

Επίσης, σύμφωνα με αυτό:http://tarekmaani.com/old/calconv/cof.htm

Έχουμε:
21 / December / 2012 AD Gregorian
8 / December / 2012 AD Julian
7 / Safar / 1434 AH Hijri/Islamic
8 / Tevet / 5773 AM Jewish
9 / 11 / 4649 AC Chinese
Year 29 of Cycle 78 / Renchen / Year of the Dragon Chinese
On the Julian Day (JD) 2456282.5
On the Modified Julian Day (MJD) 56282
Moon Age 7.64 days
Moon Synodic Period Fraction 26 %
Moon Illumination Fraction 0.5791

Σε ποιο έτος άραγε είμαστε; το 2012 ή το 1434 ή μήπως το 5773;

01/10/2012, 18:42:43
Λεβεντιές μην πολυτσιμπάτε...
Ο θεματοθέτης την έκανε.

treptolemusΜέλος
01/10/2012, 22:22:44
Να και κάτι το εντελώς νέο. Που δε το ήξερα, και το έμαθα και δαύτο.

Και του χρόνου!

many questions, tiring answers

Είμαστε σίγουροι οτι τα έσχατα χρόνια έφτασαν,οτι η ώρα του Αντιχρίστου είναι εδώ.Όλα τα σημεία των καιρών αυτό υποδεικνύουν,αυτό φωνάζουν.Μείνανε μόλις 5,5 χρόνια για το τέλος του κόσμου και την Δευτέρα Παρουσία και τα γεγονότα της Αποκάλυψης θα αρχίσουν να εκτυλίσσονται με ραγδαίο ρυθμό απο τις 21 Δεκεμβρίου φέτος και μετά.Υπομονή και πίστη και ελπίδα στον ζώντα και μοναδικό Θεό,καθώς θα είναι τα φοβερότερα και σκληρότερα χρόνια όλων των εποχών.

ΙαπετόςΜέλος
02/10/2012, 16:35:31
Χριστιανός Ορθόδοξος

quote:
Είμαστε σίγουροι οτι τα έσχατα χρόνια έφτασαν,οτι η ώρα του Αντιχρίστου είναι εδώ.Όλα τα σημεία των καιρών αυτό υποδεικνύουν,αυτό φωνάζουν.Μείνανε μόλις 5,5 χρόνια για το τέλος του κόσμου και την Δευτέρα Παρουσία και τα γεγονότα της Αποκάλυψης θα αρχίσουν να εκτυλίσσονται με ραγδαίο ρυθμό απο τις 21 Δεκεμβρίου φέτος και μετά.Υπομονή και πίστη και ελπίδα στον ζώντα και μοναδικό Θεό,καθώς θα είναι τα φοβερότερα και σκληρότερα χρόνια όλων των εποχών.

Βγές λίγο έξω, κοινωνικοποιήσου,βάλε στόχους στη ζωή σου και θα δείς θα ξεφύγεις απ'αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Φιλικά Ιαπετός.

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

02/10/2012, 16:50:30
quote:

Ποιοι θα πάνε στον παράδεισο;
Αυτοί που δεν θα προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου και δεν θα λάβουν το χάραγμά του.Και θα είναι πολλοί αυτοί που θα γλιτώσουν τις παγίδες του Αντιχρίστου και θα πιστέψουν τους 2 προφήτες.....

02/10/2012, 18:46:28
Μια ερώτηση:
Αυτά που λες, πραγματικά τα πιστεύεις;

macedon

quote:

Μια ερώτηση:

macedon

Ναι,τα πιστεύω.Όλα τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει μου δείχνουν μια και μόνο ημερομηνία:2012-13 για εμφάνιση Αντιχρίστου,και 2018 για τέλος του κόσμου.Είμαι απόλυτος.

ΙαπετόςΜέλος
02/10/2012, 19:01:09
Macedon

quote:
Μια ερώτηση:

Θα σου απαντήσω εγώ εκ μέρους του,ναι αν δεν είναι troll τα πιστέυει..

Ήμουν και εγώ σε κάποια φάση που ασχολούμουν γενικά με προφητείες και σταμάτησα απότομα,απλά συνειδητοποίησα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ήμουν!.!.!

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

Edited by - Ιαπετός on 02/10/2012 20:25:35