- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Caustic
Invader
Music :Rudolf Schenker
Lyrics:Klaus Meine
Let me take you far away
You'd like a holiday
Let me take you far away
You'd like a holiday
Exchange the cold days for the sun
A good time and fun
Let me take you far away
You'd like a holiday
Exchange your troubles for some love
Wherever you are
Let me take you far away
You'd like a holiday
Longing for the sun you will come
To the island without name
Longing for the sun be welcome
On the island many miles away from home
[be] Be welcome on the island without name[/b]
Longing for the sun you will come
To the island many miles away from home
ειναι ενα τραγουδι που σημαδεψε τα εφηβικα μου χρονια, τοτε που κατασταλαζα στις μουσικες μου αναζητησεις. απο τοτε πολλα αλλαξαν στα μουσικα μου προτυπα, ισως να σκληρηνανε, αλλα αυτη η μουσικη και οι στιχοι του..."ασε με να σε παρω μακρια" ... αυτη η ΦΥΓΗ, η αναζητηση κατι διαφορετικου, κατι νεου, καπου μου ταιριαζει. Καπου εκει ειμαι κι εγω...η HOLLIDAY!
τωρα θα μου πειτε γιατι το ορθογραφικο λαθος :)
αναγνωρισιμοτητα, ποιος αλλος θα σκεφτει να γραψει με λαθος αυτη τη λεξη???
αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο, κι ας ειναι η φωτια του να σε καψει...
Αν και είχα επισκεφτεί το esoterica αρκετές φορές, μόλις πριν λίγες μέρες αποφάσισα ότι εδώ είναι η παρέα που μου ταιριάζει!
Οφείλο να ομολογήσω ότι έχω πάθει έναν εθισμό ......
Back to the topic : Πενθέας , μυθικός βασιλιάς της Θήβας. Γιός της κόρης του Κάδμου, Αγαύη και του Εχίονα. Δεν αναγνώριζε το θεό Διόνυσο και για τιμωρία του, κατακρεουργήθηκε απο τη μητέρα και τις αδέλφές του.
>Βλέπε : Βάκχες > Ευριπίδης
Το διάλεξα γιατί κάτι έχω μ' αυτό το έργο! ..... αποθημένο ας πούμε...
Taf

pentheas
Μωρέ να! πολύ μου κακοφαίνεται που βλέπω αυτό το αρχαίο όνομα με λατινικούς χαρακτήρες. Πως και δε το έγραψες με ελληνικούς?

(humor!.... έτυχε βρε Avallon , απλά έτυχε....)
Taf

pentheas
Απλά συνηθισμένοι από ένα αγγλοκρατούμενο ιντερνετ, που πολύ λίγα συστήματα δέχονται ελληνικά. ![]()
Where There Is Light..... There is Darkness....
Δε μας λες για πιο λόγο διάλεξες αυτό το nickname?

Carpe Diem
ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
ΚΥΒΟΣ ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
4 ΠΛΕΥΡΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΠΑΝΩ,ΚΑΤΩ,ΔΕΞΙΑ).
4 ΓΩΝΙΕΣ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ).
1 ΟΨΗ.
ΣΥΝΟΛΟ 7. (ΣΑΣ ΛΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ)
ΚΥΒΟΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.
4 ΠΛΕΥΡΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΠΑΝΩ,ΚΑΤΩ,ΔΕΞΙΑ).
4 ΓΩΝΙΕΣ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ).
4 ΟΨΕΙΣ.
3Χ4 = 12 ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ.
ΚΥΒΟΣ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ..! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΝΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ CUBE 2. ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΥΝΗΜΑ.
ΚΥΒΟΣ... ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ.
ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ.
ΣΤΟΧΕΥΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ...ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΕΛΣΟΣ...
"ΝΑ ΚΥΒΙΣΩ ΤΗΝ ΛΙΘΟ ΜΟΥ".
ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ SITE ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Είμαι καινούρια στο forum, το διαβάζω τώρα τελευταία και γιαυτό δεν θα βρείτε πουθενά ακόμα μυνήματά μου.
το δικό μου το nickname είναι γραμμένο σε λατινικούς χαρακτήρες γιατί το πήρα από το e-mail μου (για να μην έχω να θυμάμαι διαφορετικές λέξεις κάθε φορά)-το τι σημαίνει δεν είναι τόσο δύσκολο: marie το όνομα μου στα γαλλικά και aries: το ζώδιό μου.
Αυτάααααα......
Υ.Γ.: Επισης η οικογενεια μου και μερικοι φιλοι μου με φωναζουν και Denia και η αδερφη μου Διονουσα!
Στην αρχή χρησιμοποιούσα το όνομα μου Δανάη αλλά λόγω J.R.R Tolkien το άλλαξα σε Aredhel!
Aredhel (Αρέδελ):Κόρη του Υψηλού Βασιλέα των Νόλντορ Φινγκόλφιν, και αδελφή του Τούργκον, του Φίνγκον και του Αργκον. Γοητεύτηκε από τον Έολ και απέκτησε μαζί του τον Μαεγκλιν, το Ξωτικό που σφράγισε τη μοίρα της Γκοντόλιν.
Ai! laurië lantar lassi súrinen,yéni únótimë ve rámar aldaron!
Grafw greeklish giati h prwth mou epafh me ypologistes htan me LINUX opou ta ellhnika einai se embryako stadio.
Oso gia thn ypografh moy einai to φ h' alliws h xrhsh tomh. O ari8mos ths armonia ths fyshs. To meseo kokalo ka8e daxtylou mas einai 1.618... fores megalhtero apo to akriano kai to eswteriko 1.618... fores megalhtero apo to meseo
1.61803398874989484820458683436564...

AAAA ksexasa na pw oti h analogia ayth yparxei mono sta wraia daxtyla kai en genei se oti wraio yparxei sthn fysh ( kakioula xixixi )
1.61803398874989484820458683436564...

Σε έχρισε κανένας συντονίστρια στο ΔΙΚΟ μου topic;;;;;;
Γιατί παρενοχλείς το κάθε μέλος που κάνει ένα post;;;;;![]()
ΚΑΚΟ ΝΙΝΙ!!!!![]()

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums ![]()