- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
συζήτηση κάνω δεν παρενοχλώ...

Σε πήραμε χαμπάρι!![]()
Δελεάζεις τα μέλη, ειδικά τα καινούργια δίνοντας τους καραμελίτσες ….
Μην την πιστεύετε, έχει σκοτεινούς σκοπούς! ![]()
![]()

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums ![]()
Που είναι οι καραμελίτσες που λέγατε;
Α, κατάλαβα!!! Αν θέλετε ηλεκτρολόγο για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης μπορώ να βοηθήσω.

he comes out from the sea, because the 'great deep', the water,
typifies...the secret doctrine.
M. P. Blavatsky, Isis Unveiled
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Νορβηγια και ηθελα να διαλεξω ενα ονομα που να εχει καποια σχεση
οπως το VIKING.Οι VIKING ΗΤΑΝ οπως γνωριζετε επιδρομεις απο
τις Σκανδιναβικες Χωρες και ηταν εμπειροι ναυπηγοι και γενικα
παρολο που ζουσαν απο την καλλιεργεια της Γης ηταν και ανθρωποι
της Θαλασσας και διεσχιζαν μεγαλες αποστασεις με τα Καραβια που
ειχαν φτιαξει για να εξερευνησουν διαφορες χωρες καθως και για να
εμπορευτουν.
"Γλαυκώπις" από το "Γλαυκώπις Αθηνάα", ένα προσωνύμιο της Θεάς Αθηνάς. Μου άρεσε από παιδί οτιδήποτε είχε σχέση με την εν λόγω θεά. Παιδιά μην με κράξετε, νομίζω ότι χρησιμοποιώντας αυτο το ψευδώνυμο παίρνω κάτι από την λάμψη της. Δεν είναι νομίζω κακό να θαυμάζεις κάτι...
~ΗΩ ΣΚΟΤΟΣ ΕΜΟΝ ΦΑΟΣ~
Παντα με εντυπωσιαζαν αυτου του ειδους οι ιστοριες
Ο λογος που διαλεξα αυτο το ψευδωνυμο για εδω συνοψιζεται στα οσα ειπε η Φωτεινη η αλλιως Lothlorien.παντα μου αρεσαν και μενα αυτες οι ιστοριες και εχω ψευδωνυμα που σχετιζονται με δαση και φυση σε διαφορα chat rooms η σε καποια emails μου.ισως να εχει σχεση και το οτι ειμαι αιγοκερως(δλδ ζωδιο της γης)οποτε τα δαση τα ξωτικα,νεραιδες κλπ ασκουν μια ισχυρη ελξη στον χαρακτηρα μου![]()
.οσο αφορα το γιατι εγραψα το ψευδωνυμο με ελληνικους χαρακτηρες,η εξηγηση βρισκεται στο οτι χανει πολυ σαν εννοια να το γραψεις με greeklish ,αλλη αισθηση εχει Το ξωτικο και αλλη αισθηση To kswtiko.Αυτα περι του ψευδωνυμου μου![]()
![]()
Λοιπόν έχω μια περίεργη συνήθεια, διαβάζω λεξικά ελληνικά και αγγλικά. Εκεί (σε αγγλικό, γι' αυτό και οι LATINIKOI χαρακτήρες)βρίκα μια λέξη που μου άρεσε ο ήχος της και πρός μεγάλη μου έκπληξη, είδα πως μου ταίριαζε και η εξήγηση, μιας και ο καλύτερος μου φίλος συχνά πυκνά με αποκαλεί Αλογάκι της Παναγίτσας.
Δεν είναι εμφανησιακή η ομοιότητα, αλλά έχω τον ανθρωποδιώχτη.
Δεν κρατώ άντρα δίπλα μου για μεγάλο ή μικρό χρονικό διάστημα. Δεν τα βγάζουν πέρα μαζί μου...
Είναι μια κατάρα, να λέω ότι στραβό βλέπω και να γκρινιάζω με το κάθετι...
Έτσι το απέκτησα, το φορτώθηκα... ήρθε το άτιμο για να μείνει και όπως δηλώνει καθημερινά: ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!
Σιγουρα ,αλλα περιμενεις να το παραδεχτει καποιος απο τους οπαδους της συγκεκριμενης θρησκειας(Χ.ο);
Ασε ,
θα σου απαντησει με οτιδηποτε ασχετο για να σου "αποδειξει" οτι δεν ειναι ακριβως τελετες ,αλλα "θεοπνευστα μυστηρια" ή οτι ειναι "θεοπνευστες" αποκαλυψεις δια μεσω της"θειας λειτουργιας"??
"Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth,
back again, into, under, far in between, through it, and above. "(Gia Carangi)
Κατάλαβα πως είσαι νιόπαντρη, να ζήσετε λοιπόν!
Εγώ δεν έχω πάει Μύκονο, έχω πάει όμως Σαντορίνη. Όσο για τα clubs, τι να σου πώ? Ακούω gothic, δεν έχω τόσο διευρυμένουσ μουσικούς ορίζοντες!
Χρυσός Κλώνος, όπως προείπε κι η x-files, δεν θα λάβεις απάντηση που να σε διαφωτίσει...
quote:
Τηε είχε απατήσει πολλές φορές, snoopy. Όμως, φαινόταν με αυτό τον τρόπο πως κι οι Θεοί των Ελλήνων είχαν πάθη, δεν είχαν υποβαθμίσει τον έρωτα.
Φίλε, filosofos3, δεν έχω άγνοια ούτε πρόβλημα στη μετάφραση. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα κι έχω διαβάσει και την "Αγία Γραφή". Δηλαδή εσένα σου φαίνονται όλα φυσιολογικά με αυτό το μύθευμα? Δεν σου βρωμάει κάτι με αυτό το βιβλιαράκι? Δε μπορείς να δείς μύθους παρμένουσ από άλλες μυθολογίες?
Ο κατακλυσμός του Νώε για παράδειγμα είναι πιστή αντιγραφή του κατακλυσμού του Δευκαλίωνα των προγόνων μας.
Τα ονόματα των δαιμόνων των Εβραίων είναι ονομασίες θεοτήτων άλλων λαών. Μήπως αυτό έγινε για να μαντρωθούν οι Εβραίοι?
Και γιατί πρέπει να πιστέψω στη μυθολογία ενός λαού που ακόμα και στο ιερό τους βιβλίο παρουσιάζονται δυνάμει φονιάδες πατεράδες (Αβραάμ), σύζυγοι που πουλούσαν τις γυναίκες
τουσ (Αβραάμ, Ισαάκ), αιμομίκτες (Λώτ) και μ@λ@κίες για άμωμες συλλήψεις από μια παρθένα....
Μη λέμε ότι θέλουμε,ρε παιδιά! Είμαστε Έλληνες και πιστεύουμε στη μυθολογία ενός άλλου λαού γιατί μερικοί μάγκες μας τον επέβαλλαν ετσιθελικά...
Με κάλυψες πλήρως φίλε μου

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
quote:
Dying_Incubus
Μέλος 1ης ΒαθμίδαςGreece
74 Μηνύματα Απεστάλη: 24/07/2005, 00:43:32
--------------------------------------------------------------------------------
x-files, επιτέλους βρήκα ένα άτομο να μπορώ να συννενοηθώ και να μη με παρεξηγεί!!! Χεχε!
Κατάλαβα πως είσαι νιόπαντρη, να ζήσετε λοιπόν!
Εγώ δεν έχω πάει Μύκονο, έχω πάει όμως Σαντορίνη. Όσο για τα clubs, τι να σου πώ? Ακούω gothic, δεν έχω τόσο διευρυμένουσ μουσικούς ορίζοντες!
Χρυσός Κλώνος, όπως προείπε κι η x-files, δεν θα λάβεις απάντηση που να σε διαφωτίσει..
Μήπως χέζουμε λίγο το θέμα ή είναι η ιδέα μου...

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
Όσο για το αν χέζω το θέμα, ίσως το έκανα άθελα μου. Απλά κάνω και λίγο χαβαλέ γιατί όταν μιλάς και πολύ στα σοβαρά παρεξηγείσαι...
Η θρησκεία , η όποια θρησκεία , μπορεί να γίνει όργανο στα χέρια της πολιτικής εξουσίας.Δεν είναι χριστιανικό φαινόμενο μόνο αλλά ισχύει γενοικά για όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικ'α συστήματα, Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα η εκπαίδευση ως προς τις θρησκευτικές ιδέες να μην ακουθεί τον τρόπο που η κάθε θρησκεία προτείνει αλλά την εκδοχή που βολεύει την εκάστοτε πολιτεία.
Η ΕΠΙΒΟΛΗ πχ του χριστιανισμού είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ πράξη. Ο χριστό δε μίλησε για επιβολή. "Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν..." είχε πει. Επειδή όμως οι πολιτικές εξουσίες κατέχονται από ανθρωπους που δε βρίσκονται και στο υψηλότερο διανοητικό και πολιτισμικό επίπεδο και οι οιοίοι φοφβούνται το "άλλο" , φοβούνται τη σύγκριση και την αντιπαράθση ιδεών, διότι δεν έχουν όπως είπα τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τέτοιες ιδέες και συλλήψεις στο φιλοσοφικό πεδίο, κλείνουν τη ροή πληροφόρησης που αφορά υψηλότερες νοηματικές συλλήψεις είτε αυτές προέρχονται από την εγχώρια θρησκεία είτε αποό τις άλλες. Δεν είναι τυχαίο ότι στα σχολικά βιβλία παρουσιάζονται οι άλλες θρησκείες με λανθασμένο τρόπο, αποσπασματικά και με αλλοίωση των διδασκαλίών τους. Φυσικά αυτό δε συμβαίνει μόνο στυα σχολικά βιβλία αλλά γενικά στα βιβλία που κυκλοφορούν. Το ίδιο ισχύει και για την κρατούσα θρησκεία, η οποία επισής διαστρεβλώνεται. Έτσι όταν αντιδρούν πολλοί άνθρωποι σε αυτό που τους παρουσιάζουν ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ διότι αυτός δεν τον έχουν γνωρίσει ποτέ, αλλά στο μόρφωμα που τους παρουσιάζεται και το οποίο επιβάλλετεαι και κυριαρχεί στην κοινωνική ζωή.
Για τις τελετές που είπα προηγουμένως υπάρχει διαφορά από τελετή σε τελετή. Το να κάνεις μια τελετή μυστική και να σε θυσιάσει ή να σε ακρωτηριάσει ή να σε βιάσει κάποιος είναι κάτι που γίνεται στο υλικό επίπεδο και δεν έχεις πολλά περιθ΄ώρια αντίδρασης, ειδικά αν είσαι σε απομονωμένο μέρος. Στις χριστιανικές τελετές δεν υπάρχει ισχυρή επίδραση στο υλικό πεδίο. Στα άλλα πεδία που εενεργοποιο΄'υνται δυνάμεις από άγνοια επίσης δεν υπάρχει ισχυρή επίδραση από τις χριστιανικές τελετές ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. Δε συμβαίνει το ίδιο στη μαγεία. Αν δε θέλεις να παρακολουθήσεις οποιδήποτε χριστιανική τελετή, πχ μια λειτουργία σηκώνεσαι και φεύγεις και δε σου λέει κανένας τίποτε και δεν έχει καμμιά άλλη επίπτωση. Δεν μπορεί όμως κανείς να το κάνει αυτό όταν κάνει μια μαγική τελετουργία και να πει "α δε μ αρέσει αυτή η τελετή λέω να σταματήσω" ή να βγεί από έναν μαγικό κύκλο ενώ έχει επικλήσεις σε οποιεσδήποπε οντοτητες. Όπότε δεν υπάρχει αντιστοιχία. Ο Βούδας σωστά έλεγε ότι δεν είναι οι τελετές πουοδηγούν στη σωτηρία και το ίδιο λέει και ο χριστιανισμός. Απόδειξη όλοι οι ερημίτες που δεν είχαν πατήσει για πολλά χρόνια σε εκκλησία και όμως έγιναν αγιοι σε αντίθεση με πολλούς που εκκλησιάζονταν τακτικά. Και το ίδιο είχε πει και ο Χριστός:"Δε θα μπει στη βασιλεία των ουρανών εκείνος που μου λέει "Κύριε,Κύριε" αλλά αυτός που πράττει το θέλημα του Πατέρα μου του εν ουρανοίς" (Ματθ.Ζ 21-23) ακόμη και αν έχει κάνει θαύματα στο όνομά του και αν έχει διδάξει τη διδασκαλία του και αν έχει προφητεύσει στο όνομά του!
Όσον αφορά το επίπεδο συζήτησης ποιος ήταν αυτός που προσέβαλλε το άλλον Dying_Incubus;
quote:
Φίλε, filosofos3, δεν έχω άγνοια ούτε πρόβλημα στη μετάφραση. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα κι έχω διαβάσει και την "Αγία Γραφή". Δηλαδή εσένα σου φαίνονται όλα φυσιολογικά με αυτό το μύθευμα? Δεν σου βρωμάει κάτι με αυτό το βιβλιαράκι? Δε μπορείς να δείς μύθους παρμένουσ από άλλες μυθολογίες?
Ο κατακλυσμός του Νώε για παράδειγμα είναι πιστή αντιγραφή του κατακλυσμού του Δευκαλίωνα των προγόνων μας.
Τα ονόματα των δαιμόνων των Εβραίων είναι ονομασίες θεοτήτων άλλων λαών. Μήπως αυτό έγινε για να μαντρωθούν οι Εβραίοι?
Και γιατί πρέπει να πιστέψω στη μυθολογία ενός λαού που ακόμα και στο ιερό τους βιβλίο παρουσιάζονται δυνάμει φονιάδες πατεράδες (Αβραάμ), σύζυγοι που πουλούσαν τις γυναίκες
τουσ (Αβραάμ, Ισαάκ), αιμομίκτες (Λώτ) και μ@λ@κίες για άμωμες συλλήψεις από μια παρθένα....
Παντως εγώ δεν αποκάλεσα μ@λ@κίες ό,τι πιστεύεις αν πιστεύεις οτιδήποτε. Εσύ όμως το έκανες!Και δεν το έχεις πάρει πίσω ακόμη.Και προσβλήθηκες ότι σε είπα σατανιστή; Αφού τον βλέπεις σαν πιο λογικό τότε τιμη σου έκανα!
Και εκτός αυτού το να δηλώνει καποιος ότι δεν είναι σατανιστής δεν είναι και απόδειξη. Ειδικά για τους σατανιοστές δεν υπάρχει δεύσμεσυση στο να ψευσθούν. Το αντίθετο μάλιστα.
Τις γνώσεις τις κρινω από αυτά που γράφεις τα οποία συμπλέουν απόλυτα με το σατανισμό τον οποίο θεωρείς λογικότερο από το χριστιανισμό. Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι δε γνωρίζεις σε βάθος κανένα από τα δύο και ότι συντάσσεσαι λόγω άγνοιας με το πρώτο.
Αν είχες διαβάσει μυθολογίες αλλων λαών της ίδας εποχής θα έβλεπες ότι γίνονται τα ίδα και χειρότερα φόνοι μικρών παιδίών, γονέων, αιμομιξίες και γενικά οτιδήποτε. Όπότε το επιχείρημά σου θα έπρεπε να εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες μυθολογίες. Δηλαδή βρωμάνε όλες έτσι όπως το θέτεις. Και επειδή αναφέρονται εγκληματικές πράξεις τι σημαίνει αυτό; Ότι απορρίπτουμε και τα γεγονότα; Μα γιαυτό το λόγο έγραψαν και αθυτές τις πράξεις για να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν τα έγραψαν για μίμηση.
Αυτό ηταν το επίπεδο των ανθρώπων τότε. Αν εσύ αυτό νομίζεις ότι συνέβαινε μόνο στου Εβραίους έχεις παντελή άγνοια της ιστορίας και της μυθολογίας των άλλων λαών. Να σου πω για τις αιμομιξίες των ελλήνων θεών; Για τους άνδρες ερστές του Δία, του Απόλλωνα και του Διόνυσου; Για τις μητρογαμίες των Περσών (ιστορικό γεγονός), για τις αδελφογαμίες των αιγυπτίων, για το ότι μερικες φυλές έτρωγαν τους ηλικιωμένους, ή θυσίαζαν τα παιδιά τους;Μήπως δεν έχεις διάβάσει την ιστορία του Περσέα ή τη θεωρείς συμβολική; Νομίζω οτι είναι παιδαριώδες να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα.
Μ@λ@κία λοιπόν είναι το να υποκρίνεσαι άγνοια από τη μια όλων αυτών που θα έπρεπε να ξέρεις αφού έχει διβάσει ολλά όπως είπες, και από την άλλη να τα παρουσιάζεις ως εμφανιζόμενα μόνο στους Εβραίους παραποιώντας και το κέιμενο όσον αφορά την πώληση της γυναίκας του η οποία δεν υπάρχεισ το κέιμενο πουθενά. Το "δυνάμει φονιάς" αλήθεια πως εφαρμόζεται στον Αβραάμ και δεν έφαρμόζεται στο Αγαμέμνονα; Απορώ... Αν θεωρείς μυθολογία την Παλαιά Διαθήκη τότε σύγκρινέ την με τη μυθολογία των ελλήνων και με το πως συμπεριφέρονται οι έλληνες θεοί και οι άλλοι θεοί των άλλων θρησκειών.
Αν τη θεωρείς πραγματική τότε σύγκρινέ την μετην ιστορία των άλλων λαών. Αν φυσικά γνωρίζεις οτιδήποτε από τα δύο, γιατί μάλλον δεν έχεις ιδέα από οτιδήποτε από αυτά.
Νομίζω ότι το εσωτέρικα τελικά εξυπηρετεί προπαγανδιστικούς σκοπούς και μόνο κατά του χριστιανισμού.
Όλα είναι τέλεια
quote:
Aσε που σου λεω καλυτερα .Ευτυχως που απο αρχες ως μεσα Αυγουστου την"κανω" για Μυκονο και Σαντορινη -στην κυριολεξια- και εκει θα δεχτω την "εξ αποξαλυψεως αληθεια "
Άντε με το καλό να έρθετε.....στην Μύκονο.....Μυκονιάτης speaking.... Ένα θα σου πώ, τόσο κόσμο το νησί μας εχεί να δεί κάτι χρόνια και μιλάω για πληρότητα δωματιών 98%....Τρομερή κατάσταση....
Good girls go to heaven....BAD gιrls go to MYKONOS!!!!![]()
![]()
![]()
Ας επανέλθουμε στο θέμα μας όμως
Φιλοσοφος3:
quote:
Αν είχες διαβάσει μυθολογίες αλλων λαών της ίδας εποχής θα έβλεπες ότι γίνονται τα ίδα και χειρότερα φόνοι μικρών παιδίών, γονέων, αιμομιξίες και γενικά οτιδήποτε. Όπότε το επιχείρημά σου θα έπρεπε να εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες μυθολογίες. Δηλαδή βρωμάνε όλες έτσι όπως το θέτεις. Και επειδή αναφέρονται εγκληματικές πράξεις τι σημαίνει αυτό; Ότι απορρίπτουμε και τα γεγονότα; Μα γιαυτό το λόγο έγραψαν και αθυτές τις πράξεις για να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν τα έγραψαν για μίμηση.
Δηλαδή φίλε μου συμφωνείς ότι πρόκειται για μυθολογία η ΠΔ απο ότι κατάλαβα...???... αν όντως έτσι είναι πώς μπορείς να στηρίζεις την πίστη σου σε μυθεύματα και μάλιστα κάποιου άλλου λαού???? Όσο για τις εγκληματικές πράξεις και τα συναφή που αναφερόμαστε συνέχεια είναι γιατί υποτείθεται πως η ΠΔ αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα
(και ξανατονίζω ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ)
οπότε πρέπει να μας δίνει καποια παραδείγματα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή και σε ρωτώ φίλε μου φιλόσοφε3 πές μου ένα αυτούσιο απόσπασμα που να αναφέρεται σε αγάπη και όχι σε μίσος και τσακωμούς....
Όσο για το επίπεδο των λαών εκείνη την εποχή, βλέπουμε την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά που άφησε ο λαός των Εβραίων...μια θρησκεία με σκοπό τον έλεγχο του μυαλού και της ανθρώπινης βούλησης με μόνο στόχο την εξουσία!!!
Απο την άλλη οι Έλληνες δεν άφησαν τίποτα πίσω τους!!!!!
Μα καλά πλάκα μας κάνεις???? Συγκρίνεται το ένα επίπεδο με το άλλο????
Μπορείς να βάλεις στο ίδιο καζάνι τον πολιτισμό των Ελλήνων με αυτον των εβραίων???? ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!
Αν εσύ προτιμάς να πιστεύεις τους μύθους τους δικαίωμα σου αλλά μην αρχίζεις να συγκρίνεις το ένα με το άλλο γιατί δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει μέτρο σύγκρισης.
Και στο κάτω κάτω δεν το βρίσκω λογικό να λατρεύω και να προσκυνω έναν φιλόσοφο ενός άλλου λαού(Τον Χριστό εννοώ)...και γιατί να μην λατρεύω του εκατοντάδες φιλόσοφους του δικού μου λαού που είναι και όλας ιστορικά υπαρκτά πρόσωπα με χειρόγραφη κληρονομιά που ακόμη και μετά απο 5000 χρόνια θεωρούνται πολύ μπροστά απο την εποχή μας!!!!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:.
Μα γιαυτό το λόγο έγραψαν και αθυτές τις πράξεις για να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν τα έγραψαν για μίμηση.
![]()
Και οταν διέταζε ο θεός τον Ιεζεκιήλ να τρώει σκατουλάκια σε σχήμα βολβού και αυτό παράδειγμα προς αποφυγή είναι?
(Ιεζεκιήλ,κεφ Δ', εδάφια 8-17)

W.Chorchil
Edited by - actr on 24/07/2005 16:16:22
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Όταν μίλησα για τον Σατανισμό ότι είναι ανώτερος από τον Χριστιανισμό, εννοούσα οτι δεν έχει προβεί σε μαζικές σφαγές όπως ο Χριστιανισμός. Δηλαδή, κάνατε χειρότερα εγκλήματα κι από την θρησκεία που μισείτε πιό πολύ απ' όλες.
Δεν πιστεύω σε ΚΑΜΙΑ θρησκεία κι αίρεση και δεν συμφωνώ με καμία τους.
Φυσικά κι ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε από κανένα θεό ή δαίμονα ή δεν ξέρω κι εγώ τί!
Το αν γνωρίζω μερικά πράγματα, το ξέρω καλύτερα από εσένα που στο κάτω κάτω δε μου δίνεις την εντύπωση που υποδηλώνεις με το ψευδώνυμο σου. Ένας φιλόσοφος είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα και δεν ταμπελώνει με τόσο μεγάλη ευκολία.
Φυσικά και γνωρίζω και για τις ανθρωποθυσίες που έκαναν λαοί που πίστευαν σε άλλες θρησκείες, για τις μητρογαμίες και για τις αιμομιξίες των Ελλήνων Θεών. Τουλάχιστον όμως αυτοί οι λαοί μας έδωσαν κάποια πράγματα πόσο μάλλον ο ελληνικός.
Ο Εβραϊκός τι μας έδωσε...?
quote:
Αν τη θεωρείς πραγματική τότε σύγκρινέ την μετην ιστορία των άλλων λαών. Αν φυσικά γνωρίζεις οτιδήποτε από τα δύο, γιατί μάλλον δεν έχεις ιδέα από οτιδήποτε από αυτά.
Όσο για αύτο το τελευταίο που είπες, ότι και να σου απαντήσω θα είναι λίγο....