- Clash of the Titans (2010) - - Κινηματογράφος -
Clash Of The Titans - Official Trailer [HD]
New Clash of the Titans International Trailer

Αλλά,επειδή μιλάμε για ταινία,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ας περάσουμε μια ώρα ευχάριστα...
Απο την αλλη, μια τετοια ταινια μπορει να ειναι απλα "διασκεδαστικη" και να ευχαριστηθεις ενα διωρο με την παρεα σου, χωρις κατ' αναγκη να στηριζεται αυτουσια στην ιστορια που εξιστωρει!
Αμα ειναι προσιτα δομημενη... θα ειναι καλη!

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (known as Percy Jackson & the Lightning Thief in the UK and Australia) is an upcoming Pagan fantasy-adventure film directed by Christopher Columbus. The film is an adaptation of The Lightning Thief, the first novel in the Percy Jackson & The Olympians series by Rick Riordan. It will star Logan Lerman as the titular Percy Jackson alongside an ensemble cast which includes Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Jake Abel, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Sean Bean and Pierce Brosnan. It is set to be released on February 12, 2010.
A teenager named Percy Jackson (Logan Lerman) discovers that he's the demigod son of the Greek god, Poseidon. (Kevin McKidd). He embarks on a journey across modern-day America with his friends Annabeth Chase (Alexandra Daddario), the demigod daughter of Athena, and Grover Underwood (Brandon T. Jackson), a satyr, to save his mother (Catherine Keener), return Zeus' (Sean Bean) stolen lightning bolt, and prevent a war between the gods
http://www.youtube.com/watch?v=xko1Mx5w4tg

quote:
trexagireve -Κι όμως, φίλε μου elo, χιλιοειπωμένη η ιστορία και γνωστή...Αλλά, ο άνθρωπος, πως λέει "μπανανόφλουδα, πάλι θα πεσω";...
Να σου πω φίλε μου.
Αν πάω και την δω την ταινία και βγει μάπα…![]()
Ε, τότε θα παρακαλούσα να είχα πατήσει μπανανόφλουδα..![]()
Τώρα για τα άλλα δεν χρειάζονται σχολιασμό..![]()

In anticipation of my resurrection...
ενα παραδειγμα για τον Περσυ Τζακσον, ειναι οτι διαδραματιζεται στο Μανχαταν, οτι οι Ολυμπιοι εχουν κατοικια την κορυφη του Empire State Bulidng (!) και αλλα κουλα (στη κυριολεξια)! αυτο, κυριως τραβαει το ενδιαφερον της νεολαιας και μαλιστα περισσοτερο των ξενων και ισως της ελληνικης νεολαιας που δεν ξερει την ελληνικη μυθολογια

Όμως, εντάξει.
Ας υπάρχει ένας σεβασμός σε ένα μύθο που αποτελεί μέρος της ιστορίας ενός λαού...

quote:
Τελικα την ειδε κανεις? παιζεται στην Ελλαδα εδω και 3 μερες. ειναι καλη να παει κανεις να την δει? την προτεινει δηλαδη?
Την είδα την ταινία την ημέρα του Πάσχα σε 3D.
Εάν κάποιος παραβλέψει το γεγονός ότι η ταινία είναι σε μικρό βαθμό πιστή με την ελληνική μυθολογία μας και την δει μόνο ως μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα. ![]()
Προσωπικά πήγα "προετοιμασμένος" οπότε δεν είχα πρόβλημα με τις υπερβάσεις που είδα να εκτυλίσσονται. ![]()

Οποιος ξερει τον μυθο θα καταλαβει τι εννοω...

Η ταινία έμπαινε κατ'ευθείαν στο ψητό χωρίς πολλά φρου-φρου και ανούσιες καθυστερήσεις. Η δράση ήταν πλούσια χωρίς να μεσολαβεί παρά πάνω από ένα 10-λεπτο ή 15-λεπτο μέχρι την επόμενη στιγμή έντασης, μάχης και αγωνίας. Αυτό με κράτησε στη θέση μου πωρωμένο από το σπουδαίο θέαμα που παρακολουθούσα αφού η συνεχής δράση σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά εφέ και τους εντυπωσιακούς χαρακτήρες της ελληνικής μυθολογίας και του κόσμου του φανταστικού εγγυόνταν ένα ιδανικό υπερδιασκεδαστικό μείγμα.
Αυτό είναι το νόημα μιας ταινίας πρώτα απ'όλα. Να περνάς καλά όταν τη βλέπεις και εγώ αυτό το έζησα καθ'όλη τη διάρκεια του CLASH OF THE TITANS.
Οι Δίας, Αδης, Περσέας, Ακρίσιος, Ιω, Πήγασος, Μέδουσα και ένα σωρό μυθικά πλάσματα άρτια δουλεμένα μέσα από την τεχνολογική υπεροχή της σημερινής εποχής είναι μια εγγυημένη διασκέδαση όταν προσφέρονται στην κατάλληλη δοσολογία.![]()

quote:
Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αδιάφθορος μέχρι το τέλος μου, όσο σύντομο κι αν είναι αυτό
και δεν ειπα ποτε οτι εισαι διεφθαρμενος. δεν σε ξερω.

ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...
quote:
Ρε φίλε, θέλεις να βρει το ρητό σου εφαρμογή.
Ανακάλυψε τον εαυτό σου επιτέλους.
Δέξου οτι είσαι ένας κομπλεξικός στρούγκας που θέλει να το παίξει "απελευθερουμένος" και "Ηπαναστάτς" (επαναστάτης).
Σου είπα και πριν, τις μαγκιές στο χωριό σου φίλε, σ' εμένα δεν περνάνε αυτές οι κοτσάνες, σας ξέρω, σας γνωρίζω, που και που σας δέρνω κι' όλας (όταν κάνετε αταξίες όπως στην συναυλία του Iggy Pop).
Σε εμένα πας να πουλήσεις φούμαρα?
Διάλεξες λάθος άνθρωπο, πελάτης της παράταξής σας δεν έγινα ποτέ, ούτε και τώρα θα γίνω πελατάκι.
quote:
Στο χωριο μου φίλε σκοτωθηκε ο πρωτος φανταρος το 1940 την ωρα που φυλαγε σκοπια απο τους ιταλους ομοιδεατες σου!
Ε και?
Αυτό σε καθιστά εσένα κάτι το ξεχωριστό, κάτι το ηρωικό ας πούμε?
Ρε φίλε άνοιξε τις μπουκαπόρτες σου, βγάλε έξω τις ρόδες σου, μείωσε λίγο ύψος, ευθυγραμμίσου και προσγειώσου στην πραγμματικότητα.
Άντε γιατί είσαι νέο παιδί και σε βλέπω να καταλήγεις σαν τον κωλοπαιδαρά τον Μαρίνο, άντε αγόρι μου σύνελθε.
Άν θες να σου πω και την σύντομη ιστορία του ηγέτη της ελληνικής αναρχίας που έμενε σε μια βιλάρα που δεν φαντάζεσαι, "ο ανάρχας"!
Έτσι όμως είναι ο κόσμος, πολλές φορές άδικος και απάνθρωπος.
Ο καθ' ένας προωθεί την δική του δικαιοσύνη εις βάρος του διπλανού του.
Μα έτσι βρήκα αυτόν τον κόσμο.
Έναν κόσμο που σβύνει την δίψα του με αίμα αθώων παιδιών.
Και τα παιδιά του κόσμου θα πάψουν να υποφέρουν όταν ο κόσμος πάψει να καθοδηγείται απο παιδιά.
Ο αδιάφθορος.
Καληνύκτα σε όλους.
εισαι φοβερος!!!
ο δικος σας ξερεις που μενει? Μην σου πω θα ταραχθεις!!!
Οσο για μενα αυτοπροσδιοριζομαι χωρις ντροπη. Ενας απλός ανθρωπος ελληνας υπηκοος ανευ θρησκευματος και πιστευωντας ακραδαντα στον θεό και στους ανθρωπους. Ελληνες-Αλβανους-Βουλγαρους-Αμερικανους-Τουρκους-Εβραιους κ.α. ΔΕΝ πιστευω ομως σε ανθρωπους σαν ΕΣΕΝΑ. Ρηχους-Ψευδεπιγραφους-ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ-κολημενους.
Και κατι αλλο μελετησε λιγο κοινωνικη ανθρωπολογια και διεθνολογια και ασε τις μπαρουφες που σου λενε οι υποτακτικοι του μαγκα σας που αντι για το μυαλο χρησιμοποιει μονο γκλοπ για να μαθεις την ιστορια οπως ειναι και οχι οπως στη μαθανε στο σχολειο σου. Αθηναιε Ενδοξε ελλην.
κριμα φιλε. πολυ κριμα. καταντια.

Πέραν του γεγονότος ότι είναι διπλό, δεν φαίνεται πως η στόχευσή του αφορά μία δημιουργικού τύπου συζήτηση, αλλά απεναντίας αποτελεί πόλο έλξης των τάσεων χωριστικότητας των ανθρώπων, που εκφράζονται μέσα από αντιθέσεις που δεν οδηγούν σε έναν υγιή διάλογο.
Έχει αναφερθεί πολλάκις, πως θέματα τέτοιας στόχευσης ή τέτοιας εξέλιξης και κατάληξης, στα forums του ESOTERICA είναι παντελώς εκτός της αποδεκτής θεματολογίας.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!