- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Macedon είσαι...ελεύθερο πουλί,ή...![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το αποτέλεσμα αυτής της "δημοκρατίας" που έχουμε, όχι η λύση.
Υπέροχες αναρτήσεις...!!!
Φανταστικά όμορφα λόγια,υπερ της δημοκρατίας και της ελευθερίας.βρε σείς,με κάνετε και αναλύομαι σε λυγμούς,με την παθιασμένη επιχειρηματολογία σας,δια την αποκατάσταση της "παρεξηγημένης" δημοκρατίας μας.
Αυτής της υπέροχης δημοκρατίας που:
Μου έκλεψε το "κομπόδεμα",με την κρατική απάτη του χρηματιστηρίου.
Μου επέβαλε το χαράτσι για να καλύψει τις απάτες των στελεχών της.
Μου επέβαλε στην συνείδησή μου,ότι οι πολιτικοί μένουν ατιμώρητοι και εγω πρέπει να τους ξαναψηφίζω να με ξανακλέβουν.Επιτρέπει να με ψεκάζουν με χημικά.
Επιτρέπει στις ομάδες διαφωνούντων να καταστρέφουν το μαγαζί μου.
Επιστρέπει στις ομάδες καταστολής να κτυπούν τον παπού μου,που διαμαρτύρεται για την κλοπή της σύνταξής του.Επιβάλλει την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στα παιδιά μου.
Επιβάλλει στο παιδί μου να ζήσει με 500 ευρώ τον μήνα πρώτο μισθό.
Επιβάλλει την αποδοχή των λαθρομεταναστών,παραβλέποντας τον κίνδυνο του φανατισμένου ισλαμισμού.Απαγορεύει την καλλιέργεια σπόρων.
Απαγορεύει την διατήρησει παραγωγής τροφίμων στον ιδιωτικό μου κήπο.
Απαγορεύει την εκμετάλευση του φυσικού μου πλούτου.
Φορολογεί την μισθωτή εργασία,χειρότερα και απο φεουδάρχες.
Φορολογεί τον άστεγο.
Φορολογεί ακόμη και το νερό της βροχής.Προστατεύει τους κλέφτες πολιτικούς και τραπεζίτες.
Προστατεύει δια νομοθεσίας,όλο το σύστημα έντεχνης κλοπής,μέσω τόκων.
Προστατεύει και φρουρεί,τους εκπροσώπους όλων των ανωτέρω.Δεν εξαλείπτει το έγκλημα,ενω μπορεί.
Δεν εξαλείπτει την λαθρομετανάστευση ενω μπορεί.
Δεν εξαλείπτει την φτώχεια,ενω μπορεί.Μετα απο όλα αυτα και άλλα ακόμη που βαρυέμαι να γράφω,να μου λείπει αυτη η δημοκρατία.
Δεν την θέλω,δεν την μπορώ.
Προσβάλλει την νοημοσύνη μου!!!Υ.Γ
Οση έχω,εννοείται...!!!
Καλή σας μέρα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/06/2012 23:06:58
quote:Άρρεν!;
quote:
34 οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν...
Macedon είσαι...ελεύθερο πουλί,ή..
Πώς γίνεται και βρίσκομαι πάντοτε μ' αυτούς που κυνηγιούνται;

macedon
[/quote]Doctor
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το αποτέλεσμα αυτής της "δημοκρατίας" που έχουμε, όχι η λύση.
Καλή σας μέρα
------------------------------------------------------------
- H πιο σοφή σκέψη που είδα γραμμένη ,από τότε που είμαι στο esoterica.![]()
![]()
![]()
TO ΕΝΝΟΩ!!!!!
quote:Σκέψη με ορθή κρίση!!
JekyllΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το αποτέλεσμα αυτής της "δημοκρατίας" που έχουμε, όχι η λύση.
Καλή σας μέρα

quote:
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το αποτέλεσμα αυτής της "δημοκρατίας" που έχουμε, όχι η λύση
Δεν μας λές και την λύση Ντοτόρο και άσε τις καλημέρες και τις καληνύχτες!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Άρρεν!

quote:Ε, το ζητάει ο οργανισμός σου κι εσένα...
Πώς γίνεται και βρίσκομαι πάντοτε μ' αυτούς που κυνηγιούνται;

macedon
quote:quote:
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το αποτέλεσμα αυτής της "δημοκρατίας" που έχουμε, όχι η λύσηΔεν μας λές και την λύση Ντοτόρο και άσε τις καλημέρες και τις καληνύχτες!!
Θα σου δώσω δύο λύσεις:
1) Στήριξη σε κόμματα που είναι εκτός βουλής
2) Έμπραξκτη απαξίωση της "δημοκρατίας" με απωχή ή λευκή ψήφο.
Καλημέρα!
quote:
Θα σου δώσω δύο λύσεις:
1) Η ΧΑ ήταν και είναι εκτός βουλής, προς το παρόν. Σωστός.
2) Εμπρακτη απαξίωση στην δημοκρατία, σύμφωνα και με την γνώμη σου, είναι η ΧΑ.
Που ακριβώς διαφωνείς;

Για να δούμε την απάντησή σου Dr Jekyl!!
Και είπες αποχή?
Δηλαδή μας ζητάς να διαιωνίσουμε την "δημοκρατία"?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν έχουμε π.χ. 100 ψηφοφόρους, ψηφίσουν όλοι κι ένα κόμμα πάρει 20 ψήφους, τότε παίρνει το 20%.
Αν έχουμε αποχή 30% και από τους 70 που ψηφίσουν οι 20 ρίξουν λευκά και άκυρα, το παραπάνω κόμμα με 20 ψήφους παίρνει το 40% και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ποιον εξυπηρετεί η αποχή.

macedon
Έτσι όπως τα έχουν κάνει με το υπάρχον εκλογικό σύστημα, το ίδιο ισχύει ακόμα και όταν ψηφίζεις εξωκοινοβουλευτικό κόμμα!
Όσο μεγαλύτερο ποσοστό έχουν τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, τόσο μικρότερο ποσοστό χρειάζεται το πρώτο κόμμα για να βγάλει αυτοδυναμία...
Μονά -Ζυγά, δικά τους δηλαδή...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:quote:
Θα σου δώσω δύο λύσεις:
1) Η ΧΑ ήταν και είναι εκτός βουλής, προς το παρόν. Σωστός.
2) Εμπρακτη απαξίωση στην δημοκρατία, σύμφωνα και με την γνώμη σου, είναι η ΧΑ.
Η Χ.Α. μπήκε στη βουλή (υπάρχουν φωτογραφίες αν θες
Έμπρακτη απαξίωση σύμφωνα με τη γνώμη μου (όχι τη γνώμη σου για το ποια είναι η γνώμη μου), είναι το να μη συμμετέχουμε σε μια δημοκρατία που κατα τα δικά σας λεγόμενα δεν είναι δημοκρατία.
quote:Επομένως, αναγκάζεσαι να συμμετέχεις στο σύστημα που μισείς επειδή το σύστημα σε εκβιάζει. Οκ.
Η αποχή θα είχε νόημα αν το ποσοστό των κομμάτων υπολογιζόταν με βάση τους εγγεγραμμένους κι όχι με βάση τα έγκυρα ψηφοδέλτια.Αν έχουμε π.χ. 100 ψηφοφόρους, ψηφίσουν όλοι κι ένα κόμμα πάρει 20 ψήφους, τότε παίρνει το 20%.
Αν έχουμε αποχή 30% και από τους 70 που ψηφίσουν οι 20 ρίξουν λευκά και άκυρα, το παραπάνω κόμμα με 20 ψήφους παίρνει το 40% και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ποιον εξυπηρετεί η αποχή.
Πάντως (για να αποδώσουμε και τα δίκαια) ισχύει ότι από το να βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, καλύτερα να ψηφιστεί η Χ.Α. και να βγει κάποιο άλλο πρώτο κόμμα, με κάποιο απίστευτο πάλι δημοκρατικό ποσοστό του 15-20%...
αρκεί να μη βγει πρώτη! Αλλά σαν δεύτερο ή τρίτο κόμμα.. εντάξει. Ίσως να έκανε και καλό. Ίσως... ένα πικρό 'ίσως', βαμμένο στα κόκκινα.
Τώρα όμως macedon που μας είπες ποιον εξυπηρετεί η αποχή, καλό θα ήταν να μας απαντήσεις και εσύ και οι λοιποί συμφορουμίστες ποιον εξυπηρετούν οι εκλογές;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/06/2012 22:18:45
quote:
ποιον εξυπηρετούν οι εκλογές;
Αλήθεια δεν ξέρεις?
Τόσο "μελάνι" έχει χυθεί αυτές τις μέρες.
Τους τραπεζίτες Ντοτ,τους τραπεζίτες!!
Τους Ροτσιλντ,Ροκφέλερ,Σινκλαίρ και Σία.
Τους παγκόσμιους κυβερνήτες!
Βγάλε τα μαύρα γυαλιά και θα τούς δείς κι εσυ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μπορεί κάποιοι να μην λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα όσα λέει, και εγώ πριν 16-17 χρόνια[πιτσιρικάς] όποτε τον άκουγα τότε το έκανα για χαβαλέ[άγνοια βλέπεις].
Όμως όλα όσα εκείνος έλεγε από το 92 εως σήμερα, και οι περισσότεροι τ'ακούγαμε για να περνάει η ώρα χωρίς να δίνουμε σημασία, όλα μα όλα έχουν βγεί αληθινά.
Τι να πεί κανείς, από τότε μίλαγε ο άνθρωπος για τρωκτικά που κατέχουν τις θέσεις και λυμαίνονται τα δημόσια ταμεία, και για διαπλεκόμενα συμφέροντα με τα δημόσια έργα και τις δημόσιες χρηματοδοτήσεις.
Μπορεί να μην βρίσκαμε οι περισσότεροι λόγους να λάβουμε στα σοβαρά τα όσα έλεγε, αλλά αυτό είναι δικό μας πρόβλημα. Αυτά που εκείνος έλεγε και λέει, ήταν και είναι σοβαρά και τα έχουμε βρεί μπροστά μας.

Και η μάνα μου που είναι 82 χρονών διαπιστώνει τα προβλήματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να τα λύσει κιόλας.
Παρεμπιπτόντως, το εθνικιστικό κίνημα είχε επισημάνει τα προβλήματα αυτά, τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, την διαφθορά του συστήματος και την πορεία προς τη χρεωκοπία από το 1979. ![]()

macedon
;