- John Titor: Φάρσα ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο JOHN ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αλλα απο οτι ειδα θα βγει και ταινεια αμα δεν εχει βγει ειδη.
A critical view of Linear Apocalyptic Thought, and how Linearity makes a sneak appearance in Timewave Theory's fractal view of Time...
ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ?
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Αν αυτοι που το γραφαν διαβαζαν πραγματικα τι εγραψε ο titor, τα μισα post δεν θα υπηρχαν γιατι ο titor λυνει ολα τα παραδοξα. Αλλα βαριουνται ακομα και να διαβασουν.
Και αν καταλαβαιναν και τι διαβαζαν και ειχαν και λιγο μυαλο το αλλο 1/4 των Post δεν θα υπηρχαν.
Ο ανθρωπος εγραψε καποια πραγματα στο forum του time travel institute απο 11/'00 ως 03/'01. Οτι εχει γραψει με οριζοντα μεχρι τωρα, εχει βγει και ειναι against all odds, δεδεμενου οτι οι "προβλεψεις" εγιναν προ-911 και φαινοντουσαν υπερβολικες για ακομα και τα πιο τραβηγμενα γουστα.
Και ομως βγηκαν.
Εσεις ομως, χωρις να τον διαβασετε, μπορειτε να πειτε οτι ειναι απατη για να σας φαει τα λεφτα (!). Οχι οχι. Εβραιος ειναι - Σιονιστης. Σαν τον Γκελερ και αυτος. Ολοι για να σας "γελασουν".
Μ'αρεσει που οι Ελληνες νομιζουν οτι ειναι ξυπνιος λαος. Εμεις τελικα πρεπει να ειμαστε μαλλον οι πιο ηλιθιοι γιατι ενω ειμαστε ηλιθιοι εχουμε την εντυπωση οτι ειμαστε και πιο εξυπνοι.
Αυτα ειναι....
"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
quote:
No one can find any record of any Andrew Carlssin existing anywhere before December 2002
Σε αυτές τις ιστορίες που όλοι οι ''μεγάλοι'' θελουν να τις βγάλουν γρήγορα από το προσκήνιο προσάπτοντας ψυχονοητικά προβλήματα στους πρωταγωνιστές, αυτό που πάντα τους προδίδει είναι ότι δεν μπορούν να τους βρουν στα αρχεία τους. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι οι μυστικές υπηρεσίες όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και άλλων κρατών που έχουν και καλύτερες, βρίσκουν και ψύλλο στα άχυρα! Αδυνατούν όμως να αποδείξουν αυτό που προσπαθούν να μας πασάρουν. Κάτι πρέπει να μας λέει αυτό.Ας μην απορρίπτουμε τα πάντα.
Για εμένα μέχρι αποδείξεως του εναντίου όντως συμβαίνουν αυτά τα χρονοταξίδια. Και εγώ αν ήμουν 200 χρόνια μπροστά θα το έκανα το ταξιδάκι για 350 εκατομύρια δολλάρια.

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2002
ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΛΟΓΩ
ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ BUSH ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ TITOR
ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ...ΤΑ ΜΜΕ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΛΟΓΩ BUSH ,ARA ENA ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΡΗΓΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο BUSH ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ...ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΙΡΑΝ Κ.Τ.Λ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ TITOR.ENA ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ 9/11 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ;Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ BUSH EINAI H ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ BUSH ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ''ΝΤΕΡΜΠΙ''..ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
Ο Bush
O Kerry
Tα media
Αυτη τη στιγμη εχω δει στο internet ισα με 10 διακυρηξεις αντιστασης (και μια ενοπλης αντιστασης) κατα του κρατους απο πολιτες που δεν αντεχουν αυτη την κατασταση.
Ηδη εχουν γινει επεισοδια που τα media συγκαλυψαν.
http://www.americanfreepress.net/html/waco.html
Αυτό δείχνει το πόσο μακριά μπορεί πάει η κυβέρνηση για να κρατήσει τη θέση της. Τους καθάρισαν εκεί μέσα και παιδιά και ενήλικες ήταν μακελιό. Είναι ικανοί και για πολύ χειρότερα και ελπίζω να μήν αρχίσει νεά γρίππη "WACO" εκεί κάτω με αλλό 4 χρόνια BUSH.
Προφανώς υπάρχουν πολλά Σενάρια:
Είτε είναι ένας Χαρισματικός Άνθρωπος με πολύ αναπτυγμένη διαίσθηση & προβλέπει το Μέλλον (Νοστράδαμος
Είτε είναι Άνθρωπος που γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ όλα τα Σχέδια των Μυστικών Κέντρων Αποφάσεων τα οποία είναι προ-Συμφωνημένα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
quote:
Aνθρωπο του Μέλλοντος το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί άν ο καθένας θα μπορούσε να ταξιδέψει στο Παρελθόν & να το αλλάξει όπως θέλει τότε το Σύμπαν & ολόκληρη η Ιστορία του θα γινόταν "ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ"
Αν υποθέσουμε ότι λέει αλήθεια τύπος, ποτέ δεν είπε οτι ήρθε να αλλάξει το μέλλον με πράξεις που θα έκανε στο δικό μας παρόν. Αν διαβάσεις όλα τα πόστ του John Titor θα δεις οτι δεν είναι τοσο εύκολο να επηρεάσεις το μέλλον. Και αν το ταξίδι στο χρόνο ήταν εφικτό ΔΕΝ θα μπορούσε ο καθένας να το κάνει, λόγω ευαισθησίας του θέματος εκείνοι που θα ταξίδευαν στο παρελθόν θα ήταν ακόμα πιό λίγοι και απο τους αστρονάυτες.Δηλαδή δεν είναι όπως το "Back to the future", αλλάζεις κάτι και έρχεσαι στο μέλλον για να το τσακκάρεις.
Παραδείγματος χάρη αν σκοτώσεις τον Βush δέν θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
quote:
Aνθρωπο του Μέλλοντος το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί άν ο καθένας θα μπορούσε να ταξιδέψει στο Παρελθόν & να το αλλάξει όπως θέλει τότε το Σύμπαν & ολόκληρη η Ιστορία του θα γινόταν "ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ"
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΙ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ
Βλέπω οτι συμφωνείτε επίσης οτι το Παρελθόν είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αλλάξει ... σε αυτό είμαι κι'Εγώ πέρα για πέρα βέβαιος!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πιθανότατα πρόκειται για Ψυχικό ή Αστρικό Ταξίδι & όχι για Σωματικό γιατί άν πρόκειτο για Σωματικό δέν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να είναι Αδύνατο να αλλάξει την Ιστορία έστω κι'άν πέσει θύμα ο ίδιος
Τί θα γινόταν άν ταξίδευα Εγώ στα 1980 όταν ο Μπούς βρισκόταν σε κάποιο ράντζο στο Τέξας & τον σκότωνα χωρίς να υπολογίσω καθόλου την ζωή μου

Ίσως να έχεις Απόλυτο δίκιο αλλά το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση.
Προφανώς άν έχεις ασχοληθεί με το θέμα της ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ έστω σάν Αναγνώστης όπως Εγώ είναι κατανοητό οτι τα Πνεύματα μπορούν να επιτρέψουν στον Άνθρωπο τόσο τολμηρά ταξίδια αλλά μόνο υπο αυστηρότατους όρους. Άν τους Όρους αυτούς παραβεί η Ανθρώπινη ψυχή θα υποστεί ολοκληρωτική Τιμωρία.
Υπο αυτές τις προυποθέσεις είναι δυνατόν να επιτραπεί στον Άνθρωπο Ταξίδι στο Παρελθόν μόνο & μόνο για να εκπληρώσει κάποιον σκοπό μετά απο Συμφωνία & Τίποτε άλλο (πχ. να αποκαλύψει στους κάποιους Ανθρώπους του Παρελθόντος 2-3 γεγονότα του Μέλλοντος!) & στην συνέχεια να επιστρέψει στον προορισμό του!
Μόνο με αυτήν την προυπόθεση μπορώ να δεχτώ επίσκεψη του John Titor απο το Μέλλον!
ΕΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ
ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ
ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ