ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΤ) και άλλα θέματα, στο tsolkas.gr - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΤ) και άλλα θέματα, στο tsolkas.gr - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

tsolkas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
misfit138Νέο Μέλος
12/01/2006, 12:55:39
Ελεος!
Τι ακυρο πειραμα ειναι αυτο;

Καλο ειναι πριν ασχολειθεις με κατι να το κατεχεις.

matthias16Μέλος
01/02/2006, 00:19:07
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Η ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ Κ ΟΛΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΑΠΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΖΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ "ΓΕΝΗΘΕΙ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΜΑΖΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΗΤΟ!!!!ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.(ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΟΝΙΑ)

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Κ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ
"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ"........

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

tsolkasΝέο Μέλος
27/02/2006, 13:06:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(Μη εγωιστικου περιχομενου)

Καλω και "προκαλω", οποιονδηποτε Φυσικο (η μη Φυσικο), Καθηγητη Πανεπιστημιου, Καθηγητη Μεσης Εκπαιδευσης, Φοιτητη, κ.λ.π, "εαν εχει τα κοτσια" να μου αποδειξει στο site, http://www.tsolkas.gr/ , ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ, κανω λαθος. Και εγω, μεσα απο αυτο το "ταπεινο" forum θα ζητησω, ΔΗΜΟΣΙΩΣ συγγνωμη και θα παραδεχθω, ανεπιφυλακτα, ο,τι αυτα που γραφω, ειναι πραγματι "βλακειες".
Εχει κανεις τα "κοτσια" (κατα προτιμηση, απο τους Πανεπισημιακους) να μου απαντησει?
Εδω θα φανει, ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, γνωριζει Φυσικη και οχι να μας "πουλανε μουρη" να το κανουν "γαργαρα"
και να "κρυβονται", πισω απο μεγαλοσχημους τιτλους, κ.λ.π
Αθανατο "ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ"!!!!!!!!!, σε "σιχαθηκα".!!!!!!

Με εκτιμηση,

Χρηστος Α. Τσολκας

ΡΕΣΣΤΘ

Cosmos2001Μέλος
27/02/2006, 18:36:05
Αντί να καλείς και "προκαλείς", θα σε συμβουλέυσω να υποβάλεις τις εργασίες σου σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό (διεθνές κατά προτίμηση, ώστε να ξεφύγεις και από το ελλαδιστάν).

Άντε και με νόμπελ.

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
28/02/2006, 01:31:20
quote:

Αθανατο "ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ"!!!!!!!!!, σε "σιχαθηκα".!!!!!!

Με εκτιμηση,

Χρηστος Α. Τσολκας

ΡΕΣΣΤΘ

Γιατί δεν μετακομίζεις;;;;;;;;;;

"Οσο μαθαίνω τους θεούς πιστεύω στους ανθρώπους"

28/02/2006, 10:56:22
quote:
Γιατί δεν μετακομίζεις;;;;;;;;;;

Καλό!!!

matthias16Μέλος
05/03/2006, 02:24:51
ΠΡΟΣ tsolkas

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ FORUM ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΙΣ Μ@..... ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ?

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

alvaradezΝέο Μέλος
13/03/2006, 05:29:24
asimantoi!!!!!!!pos tolmate kai ta vazete me ton master tsolka????????

den fovaste????????????

min ton prokalite tha mas stilei kamia kainouria periergi nea theoria kai tha psaxnomaste........

master tsolka please dose apantisi sto erotima::::

6 xronia sto dimotiko,6 xronia sto gimnasio,6 sto panepistimio ta alla 6 pou pigan??????????????????

13/03/2006, 06:49:27
alvaradez
Για τη συμμετοχή σου στις συζητήσεις των forums είναι απαραίτητη η χρήση της ελληνικής γραφής κι όχι των greeklish.

Ευνόητο είναι επίσης, πως το περιπαιχτικό περιεχόμενο του μηνύματός σου, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συμμετοχή.
Είδομεν...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

26/06/2006, 19:28:31
Το θέμα αυτό έχει μετονομαστεί σε:
"ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΤ) και άλλα θέματα, στο tsolkas.gr"

από "ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΤ)" που ήταν η αρχική του ονομασία.

Σκοπός της μετονομασίας αυτής είναι, να μπορέσει να γίνει εδώ συζήτηση και για άλλα θέματα που βρίσκονται στο συγκεκριμένο site και για τα οποία το μέλος tsolkas βάζει νέες ανακοινώσεις.
Σύστασή μου είναι, εφόσον αφορούν έναν συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο με κάποιο σαφές περιεχόμενο, όποια ανακοίνωση να αναγράφεται εδώ.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!