- Ανακοίνωση: "Καινούργιος Συντονιστής - AitheroVamon" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Προβαίνουμε σήμερα στην απλά τυπική ενημέρωση/επισημοποίηση για τον AitheroVamon και τον συντονιστικό του ρόλο. Πρόκειται για μία, πολύ δημιουργική θεωρούμε, πτυχή της συμμετοχής του AitheroVamon η οποία είναι σίγουρα προφανής για τους ενεργά συμμετέχοντες/ουσες στις Συζητήσεις της Κοινότητας Διαλόγου του Esoterica και την οποία αυτοβούλως ανέλαβε ο ίδιος πολύ πριν του το προτείνουμε και από την πλευρά μας.
Πιστεύουμε πως τις δράσεις τέτοιου τύπου (συντονιστικού), ο φίλος AitheroVamon τις επιτελεί πάνω απ'όλα με ειλικρινή και συνειδητή διάθεση προσφοράς, το οποίο υπήρξε άλλωστε πάντα το κεντρικό κριτήριο για την Ομάδα των Συνεργατών του χώρου, και χαρακτηρίζονται από σημαντική διορατικότητα, μεγάλη αποτελεσματικότητα, ορθά ισορροπημένη πρωτοβουλία και αυθεντικό -μη τυπολατρικό/στερεοτυπικό- σεβασμό προς τους άλλους, μαζί με εμφανή διάθεση εμβάθυνσης στους διανθρώπινους συσχετισμούς. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει έως τώρα και του ευχόμαστε από καρδιάς -οι Συνεργάτες του Εsoterica- και προσωπικά από πλευράς μου, Καλή και Ανανεωμένη Συνέχεια!
Το παρόν θέμα είναι "ανοιχτό" για συμμετοχή και θα παραμείνει ενεργό για δύο εβδομάδες περίπου.![]()
![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Aitherovamon σου εύχομαι "καλά ξεμπερδέματα" στις "διαμάχες"!
ΣΗΜ:
Και το είχα προφητεύσει...συνομωσιολόγος ών!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εξαιρετική επιλογή, θα έλεγα...

macedon
οχι βέβαια για τον "τίτλο",
αλλά για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει τόσο καιρό (μέσα & έξω) από το χώρο των forums του esoterica.gr.
Όντας μέλος των forums απο το 2002, να τους ευχαριστήσω πάνω απ'ολα
για την ευκαιρία κι αυτό το "εισιτήριο" που μας χάρισαν...
ως γνωστόν σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι
Ας το συνεχίσουμε...
Υ.Γ
ΝΙΚΟΜΑΧΕ, λεγε λεγε, θα πέσεις και κάπου μέσα ![]()
macedon, θα έλεγες... (αυτα τα αποσιωπητικά σου με τρομάζουν) ![]()

Edited by - AitheroVamon on 05/03/2013 20:51:16
σιδεροκέφαλος εύχομαι!!
Σ' ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά για τις πάμπολλες φορές που το άγρυπνο μάτι σου ήταν εκεί και βοήθησε ώστε να προλάβουμε ή να διορθώσουμε δυσχερείς καταστάσεις.
Για τα εμπνευσμένα και επίκαιρα θέματα που έχεις ανοίξει εκφράζοντας το πνεύμα αναζήτησης του ESOTERICA.
Για την πλούσια συμμετοχή σου και τις ενδιαφέρουσες απόψεις σου.
Για τις καίριες και ξεκάθαρα ειλικρινείς σου παρεμβάσεις όπου έχεις πει τα πράγματα με το όνομά τους και χωρίς περιστροφές.
Για την αυστηρότητα όπου χρειαζόταν αλλά και το πυροσβεστικό πετυχημένο χιούμορ σου.
Για τη συνεργασία μας.
Καλή συνέχεια ![]()

οχι μόνο έχεις το 999 αλλα κι ενα ακόμα καβάτζα

Όλοι την χρειαζόμαστε, ειδικά σ' έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο όπως ο συντονιστικός.

quote:
macedon, θα έλεγες... (αυτα τα αποσιωπητικά σου με τρομάζουν)
Τυπογραφικό λάθος. Διορθώνω:
"Εξαιρετική επιλογή θα έλεγα." ![]()

macedon
Oh no!
He is one of them!
![]()

Και τελικά ποια έιναι ακριβώς η διαφορά διαχειριστή-συντονιστή;
Επίσης, λεξικογραφικά και γενικώς:
moderator
administrator
"And you will know the truth, and the truth will set you free!"![]()

----------------------
"Common privileges of moderators include: deleting, merging, moving, and splitting of posts and threads, locking, renaming, stickying of threads, banning, suspending, unsuspending, unbanning, warning the members, or adding, editing, removing the polls of threads.[15] "Junior Modding", "Backseat Modding", or "Forum copping" can refer negatively to the behavior of ordinary users who take a moderator-like tone in criticizing other members."
Και για αυτό δε ζητούσα ποτέ απο κάποιους συντονιστές να κάνουν αλλαγές σε μηνύματα κλπ γιατί θεωρούσα οτι μόνο οι διαχειριστές είχαν αυτήν την εξουσιοδότηση. Νομίζω είναι αρκετά κατατοπιστικό το wiki-άρθρο απ' τη στιγμή που ισχύει το ίδιο και εδώ.
Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ λίγο σε ένα απο τα πράγματα που ανέφερε ο Regulus για να επαληθευτεί/διαψευστεί. Δεν το έκανα στο άλλο θέμα για να μη γεμίσει σκουπίδια, ούτε νομίζω αξίζει να ανοίξει καινούριο θέμα αφού μια απάντηση αρκεί.
quote:Δε ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω γιατι δε το 'χω ψάξει πολύ, έτσι κι αλλιώς είμαι προσεχτικός γενικά, με όλες τις συνομιλίες που γίνονται με μεσολάβηση όπου και να γίνεται αυτό (είναι θέμα λογικής). Αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι όντως έτσι. Πιστεύω βέβαια οτι κάποιος που θέλει να βρει κάτι, το βρίσκει, σε όποια πλατφόρμα και να ναι, δεν είναι δηλ. οτι αν η πλατφόρμα είναι παλιά κινδυνεύεις, ενώ αν ειναι καινούρια εισαι μέσα στην ασφάλεια, εντούτοις είναι καλό να ξέρουμε τι ισχύει.
regulus
πως πχ. ότι τα password κινούνται και αποθηκεύονται σε plain text και επομένως είναι προσβάσιμα ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ PASSWORD ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!!! Το ξέρουνε αυτό τα μέλη;
Θα μου πεις ότι λέω ψέμματα και τώρα; Η έκδοση του snitz που χρησιμοποιείτε είναι παλιά και δεν την ανανεώσατε σε αυτό το σημείο, αλλά την τροποποιήσατε ώστε να είναι προσβάσιμα όλα. Επίσης ως διαχείριση έχετε και ΟΛΑ τα email. Και ΟΛΑ τα IP και ΟΛΗ τη βάση δεδομένων με ΟΛΑ τα μηνύματα που ποστάρονται και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ. Και θα μπορούσες να πεις ότι βάσει των στοιχείων (που θα τα παρουσίαζες) λέω ψέμματα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Μιλάς σαν να είσαι απλό μέλος. Σαν να μην τα έχεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Και προστατεύεις την αναισχυντία και την προσβολή επιλεκτικά προς χριστιανούς και μόνο.Πείσε λοιπόν και τα άλλα μέλη ότι λες αλήθεια! Γιατί φάνηκε πλέον ο ρόλος του καθενός.
Και θα ήθελα να μάθω επι τη ευκαιρία με αφορμή και το πρόσφατο γεγονός, αν υπάρχουν κάπου καταχωρημένα τα προ-edit μηνύματα (σε αυτή τη περίπτωση εγώ θα έχω καμιά δεκαριά pro-edit για κάθε μου ποστ γιατι κάνω edits μέχρι και δυό ώρες μετά)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/03/2013 12:03:05
quote:
Δεν το έκανα στο άλλο θέμα για να μη γεμίσει σκουπίδια (...)
Ωραίο αυτό! Και έτσι λοιπόν, σκέφτηκες ότι είναι πρέπον να λερώσεις λίγο σε αυτό το θέμα...
Πέταξες αρχικά ένα αχαρακτήριστο:
" Oh no!
He is one of them! "
και εν συνεχεία άρχισες τα γνωστά "παιγνιδάκια".
Κοίταξε, επειδή γενικώς θεωρώ ότι πολύ σπάνια έχεις κάποια σοβαρή συμβολή στην Κοινότητά μας -αν πραγματικά έχεις, ότι επίσης συχνά-πυκνά ασκείς διαβρωτική δράση και επειδή δεν επιθυμώ να σπαταλήσω ούτε τον ελάχιστο επιπλέον χρόνο για γελοιότητες τέτοιου τύπου, θα σου πρότεινα να εφαρμόσεις το βασικό "τακτ" που απαιτείται για ένα τέτοιο ειδικό θέμα, αν κατανοείς και όσο κατανοείς την έκφραση.
Θα σου υπενθυμίσω τέλος ότι ο παρών χώρος προσφέρεται, και περισσότερο αφιερώνεται, μόνον για Συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη θεματολογία μας και ότι "οι πλασματικοί χαρακτήρες μπορούν να έχουν μόνον πλασματικά αιτήματα".

----------------------
quote:Θα μπορούσες απλά να πεις οτι τα διαψεύδεις όλα αυτά που λέει ο Reg. και να τελειώνει εκεί το θέμα, χωρίς την υπόλοιπη ανάφορα σε εμένα επι προσωπικού. Αλλά είπαμε, καλοπροαίρετη η κριτική, αρκεί να μπορείς και να τη δεχτείς.
επειδή δεν επιθυμώ να σπαταλήσω ούτε τον ελάχιστο επιπλέον χρόνο για γελοιότητες τέτοιου τύπου
Και στο ζήτημα του Regulus θεωρώ οτι συμπεριφέρθηκε όπως ακριβώς έπρεπε (το ίδιο και η Αμαλία παρεμπιπτόντως).
quote:quote:Θα μπορούσες απλά να πεις οτι τα διαψεύδεις όλα αυτά που λέει ο Reg. και να τελειώνει εκεί το θέμα, χωρίς την υπόλοιπη ανάφορα σε εμένα επι προσωπικού. Αλλά είπαμε, καλοπροαίρετη η κριτική, αρκεί να μπορείς και να τη δεχτείς.
επειδή δεν επιθυμώ να σπαταλήσω ούτε τον ελάχιστο επιπλέον χρόνο για γελοιότητες τέτοιου τύπου
ΜΑ δε μπορούν να διαψευστούν όσα έγραψα αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde γιατί είναι αλήθεια - το ξέρει και ο Admin αυτό φυσικά- και μπορώ να τα αποδείξω ανά πάσα στιγμή! Πολύ εύκολα! Γιαυτό και αποφεύγει να τα διαψεύσει (δε μπορεί να κάνει κάτι άλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση) και λυπάμαι αν τα μαθαίνεις από εμένα πρώτη φορά. Θα έπρεπε να ήταν γνωστά από καιρό κανονικά. Δε λέω να βγάλει και τελάλη.
quote:Όταν λες μπορεις να το αποδείξεις, τι ακριβώς εννοείς; Μπορείς ας πούμε να βρεις τον κωδικό τον δικό μου, του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ, ή οποιουδήποτε μελους;
ΜΑ δε μπορούν να διαψευστούν όσα έγραψα αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde γιατί είναι αλήθεια - το ξέρει και ο Admin αυτό φυσικά- και μπορώ να τα αποδείξω ανά πάσα στιγμή! Πολύ εύκολα!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/03/2013 22:55:24
quote:Admin το παρόν θέμα, είπες και ο ίδιος οτι θα το κλείσεις. Επομένως ούτως ή άλλος, στον κάδο των αχρήστων θα καταλήξει.
Ωραίο αυτό! Και έτσι λοιπόν, σκέφτηκες ότι είναι πρέπον να λερώσεις λίγο σε αυτό το θέμα...
Πάντως κάποια στιγμή θα ανοίξω ένα θέμα, για να ανοιχτούμε όλοι (και έτσι να μη γεμίζουμε "βρωμιές" όλα τα θέματα). Σε αυτό το νέο θέμα, αφού θα είμαι ο θεματοθέτης, θα ορίζω εγώ τι ειναι λέρωμα και τι όχι (μέσα στα πλαίσια των κανόνων πάντα). Οπότε θα σε απαλλάξω απ' τη μιαρή παρουσία μου εδώ. Αλλά αυτό θα το κάνω μόνο αφού πέσουν λίγο τα πνεύματα.