- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
στους κεφτεδες ριχνουν κρασι η μπυρα ;;;;;
Τίποτα από τα δύο... αλλά να θέλεις να τους κάνεις λίγο "πικάντικους"... τότε συνιστώ ανεπιφύλακτα ΚΡΑΣΙ!!!!![]()
![]()
![]()
Τσελεμεντέ! πίσω και σε έφαγα!!!![]()
![]()
quote:
μυητηρια και συνομωτηρια (και κομωτηρια ισως?)
Και από σήμερα, αλλά για μόνο λίγες παραστάσεις ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ!!!
endorama χώθηκες και εδώ???![]()
![]()
![]()
Κάνε το τέστ αλλιώς δεν έχει πίτα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη (είπαμε σκέτο!!!!)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:ποιο τεστ? πατροτητας?
Κάνε το τέστ αλλιώς δεν έχει πίτα!!!

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
των ημερών η gatekeeper να έχει βελτιωθεί
Mετα απο 7 σελιδες μυητηριου ειναι τραγικο
ακου εκει
quote:κοτζαμ αντρας 1.80 31 ετων,78 κιλα, καρκινος γοητευτικος με αισθηση του χιουμορ , οικονομικα ανεξαρτητος (δεν εχουμε φραγκο και μας φτανει) με βαρκα 4μετρη αθλητικος, καστανομαλης, καστανοματης, εγγαμος με κορη δυμετρη (σχεδον)....ξανθια πρασινοματα ..... υπηρετησα στον στρατο, πληρωνω φορους,συνομωτω τι αλλο να κανω δηλαδη να στειλω φωτο????
η gatekeeper
(Το παραπανω κειμενο να θεωρηθει βιογραφικο σε οποια ενδιαφερεται)
hope εισαι απαραδεκτη και ανεπιδεκτη μαθησεως
ειναι η τριτη καμπανα που τρως
τι θα κανω με εσενα
μηπως εισαι ξανθια???
διοτι αν εισαι ξανθια ειναι γενετικο το προβλημα...
απαραδεκτη τσκ τσκ.
απαραδεκτη....
προτεινω στερηση μαστιγωματος για δυο εβδομαδες και εγγραφη απολογια
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
Μιας και έχω αναλάβει να σκέφτομαι αντί του gatekeeper νομίζω ότι αυτό πρέπει να το προσέξεις ιδιαιτέρως gatekeeper
μου αρεσει που θεωρεις οτι σκεφτεσαι κιολας....
quote:
ίσως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το προσόν αυτό και μας φανεί χρήσιμη κατά την διάρκεια της μυητικής διαδικασίας. Άλλωστε η εκμετάλλευση ανήκει στις αρετές που καθημερινά αναπτύσσουμε.
quote:
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι θα ειναι επικυνδηνη κατα το τετραπλο φιλι
ειδικα στο τεταρτο μερος αυτου
Τέλος πάντων αν νομίζεται ότι έσφαλα είμαι έτοιμη να πληρώσω…… αλλά παρακαλώ να ξανασκεφτείς το είδος της τιμωρίας και να λάβεις σοβαρά υπόψη σου την καλή μου διαγωγή και τα γενετικά μου προβλήματα (διοτι αν εισαι ξανθια ειναι γενετικο το προβλημα...
Διάβασα το βιογραφικό σου και ομολογώ ότι το βρήκα υπέροχο φανταστικό ανεπανάληπτο (όχι δεν γλύφω…) ένα μικρό ψεγάδι βρίσκω στο ζώδιο μόνο αλλά … κανείς βρε παιδί μου δεν είναι τέλειος.![]()
![]()
quote:
Τέλος πάντων αν νομίζεται ότι έσφαλα είμαι έτοιμη να πληρώσω…… αλλά παρακαλώ να ξανασκεφτείς το είδος της τιμωρίας και να λάβεις σοβαρά υπόψη σου την καλή μου διαγωγή και τα γενετικά μου προβλήματα (διοτι αν εισαι ξανθια ειναι γενετικο το προβλημα...Διάβασα το βιογραφικό σου και ομολογώ ότι το βρήκα υπέροχο φανταστικό ανεπανάληπτο (όχι δεν γλύφω…) ένα μικρό ψεγάδι βρίσκω στο ζώδιο μόνο αλλά … κανείς βρε παιδί μου δεν είναι τέλειος.
εκτιμωντας τα καλα σου λογια και την εμπρακτη μετανοια που εδειξες σε συγχωρω
α) γιατι εισαι ξανθια και ειναι ενδιαφερον ειδος
β) δεν θελουμε να φανουμε οτι ειμαστε κοινωνικοι ρατσιστες
γ) μας ερεσει το γλυψιμο και γιατι να το κρυψωμεν αλωστε
Η Αρχή και το Μυητήριο σας προσκαλούν την Παρασκευή 5/12 και ώρα 00:00, στο πρώτο της επίσημο συνέδριο με θέμα: "Οργάνωση Παγκόσμιου Οργίου".
Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στην μπυραρία DIVER, Δαβάκη 65, πλησίον Πλατείας Δαβάκη, Καλλιθέα, τηλ: 210 95 30 040.
Κατά την είσοδο σας ζητήστε το τραπέζι του Μυητηρίου.
Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για την παρουσία σας ή την απουσία αυτής μέσω e-mail.
η Χάρυβδη.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 18:09:07
Αγαπητοί Επίτροποι, μέλη, ματάκιδες και λοιποί,
Η Αρχή και το Μυητήριο σας προσκαλούν την Παρασκευή 5/12 (πρός Σάββατο) και ώρα 00:00, στο πρώτο της επίσημο συνέδριο με θέμα: "Οργάνωση Παγκόσμιου Οργίου".
Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στην μπυραρία DIVER, Δαβάκη 65, πλησίον Πλατείας Δαβάκη, Καλλιθέα, τηλ: 210 95 30 040.
Κατά την είσοδο σας ζητήστε το τραπέζι του Μυητηρίου.
Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για την παρουσία σας ή την απουσία αυτής μέσω e-mail.
η Χάρυβδη.
Αγαπητε αρχεπιτροπε και ιδρυτη της Αρχης
φιλε gatekeeper
χαρηκα οταν εμαθα οτι με κανατε επιτημο μελος της αρχης
και ιδαιτερος χαρηκα οταν εμαθα για τους σκοπους ιδρισεως της Αρχης
Σκοποι καθ ολα ιεροι και προς την σωστη κατευθηνση
θελω να σας διαβεβαιωσω οτι θα ειμαι πνευματικα μαζι σας
και θα προσευχομε για την επιτευξη και την ευοδωση του αγωνα που κανετε να προβαλεται στον κοσμο τα καλα της παγκοσμιοποιησης και να εμφυσησεται στα νεα παιδια τα οφελη της συνευρεσης και της ανταλαγης
γενετικου υλικου..
δεν θα ειμαι μαζι σας στην πρωτη σας συναστηση αν και πολυ θα το ηθελα διοτι οι τυποι με τα ροζ και τα καπελακια δεν με αφηνουν εδω και πολλα χρονια να συμετασχω σε τετοιες εκδηλωσεις
αδερφικους χαιρετισμους
mats-moyts-mats-moyts
αγιος πατερας
john-paul II
Edited by - drumx13 on 04/12/2003 17:32:56
συντροφε geekeper....(ναι ετσι το εγραψε)
Γλιγορα το αποφασισατε και δεν θα μπορεσω να ερθω διοτι η δαφνη επιμενει αυτο το σαββατοκυριακο να παμε στους Αγ. θεοδωρους...
θα ηθελα να τονισεις στα μελη το ποσο επεκαιρο (παλι ετσι το εγραψε) ειναι το μυνημα του εκ-συγχρονισμου σε τετοιες καταστασεις
και ποσο σημαντικος ειναι ο εκ-Συγχρονισμος γενικοτερα
σε φιλω
μματς μμοτθ ματσ μου...τσ (ναι ναι παλι ετσι το εργαψε)
κωστας

Κορίτσια, αφήσατε κάβα για την άλλη φορά ή τα 'πιατε όλα;;;
Για τ' αγόρια δε ρωτάω... ![]()
ΜΟΣΑΔ

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 18:16:02
Με ευχαρίστηση δηλώνω, ότι οι εργασίες του πρώτου συνεδρίου της Αρχής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Την κάβα την αδειάσαμε (λυπάμε Zadok έχασες), φάγαμε τα πάντα (και τον μάγειρα), κλείσαμε το μαγαζί (μετά το πέρασμα μας θα κάνουν ένα μήνα να ξανανοίξουν, αν το καταφέρουν ποτέ), γνωριστήκαμε από την καλή, την ανάποδη, την έξω και την έσω, αποφασίσαμε πάνω στον εδυματολογικό κώδικα του επόμενου συνεδρίου με πρόταση του Ξιφοκράτορα... κόκκινο δερμάτινο μαξιλάρι, χειροπέδες (ουπς! κατάπια το κλειδί!), μαύρο στριγκ με κόκκινα φτερά από Ινδιάνα κότα. Και με συμπληρωματική πρόταση του μέλους hoper, την κότα για τους πολύ πορωμένους.
Μετά από αυτήν την επιτυχία, η Αρχή επιφυλάσατε για την δραματική συνέχεια του συνεδρίου.
Τα πρακτικά σε μορφή e-mail, sms, κασέτες ήχου και εικόνας, είναι εξαιρετικά ζουμερά και πικάντικα. Για την απόκτηση τους επικοινωνίστε με την Χάρυβδη... και αν τα βρούμε στην τιμή, είναι δικά σας.
Με επιτροπικούς και μετασυνεδριακούς χαιρετισμούς,
Η Χάρυβδη σας.
επισης να πω μπραβο για το ομορφο μερος και περιβαλλον,στην mantis,αλλα και ενα μεγαλο Ευχαριστω στον Ανθρωπο που θα ηθελα να βλεπαμε πιο συχνα...
σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,απο τα βαθη της υπαρξης μου
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
κατι ξερει
η mosad