ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

zip58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/06/2011, 19:39:33
Φίλε, και κάτι άλλο : αυτές τις διευκρινήσεις παραπάνω δεν τις κάνω για την αφεντιά σου - μην κολακεύεσαι. Τις κάνω για τους υπόλοιπους αναγνώστες και για τους υπεύθυνους του χώρου - άσε που πιστεύω δηλ. πως για τους τελευταίους δεν χρειάζονται κιόλας. Αλλά δεν πειράζει. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί μου και να συζητάς για μένα ... χωρίς εμένα. Εν αντιθέση με το "φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα", εγώ είμαι της άποψης πως "δεν υπάρχουν αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα". Γκε κε ; ή είναι κι αυτό "σοφισμός" ;

http://www.youtube.com/watch?v=carV2qTXC58

Edited by - zip on 10/06/2011 19:45:45

10/06/2011, 19:49:23
Τι ωραία που είναι όταν η αλήθεια λάμπει τόσο έντονα.Μιλάμε δεν έχω ξαναδεί τέτοια αποστωμοτική απάντηση,ποτέ ξανά.

Για αυτό είνα πάντα καλύτερα όταν μιλάμε,να μιλάμε με ειλικρίνα και ξεκάθαρες προθέσεις,όχι με ειρωνία, πονηριά και δόλο.Απλά πράγματα.

10/06/2011, 19:53:27
quote:

Φίλε, και κάτι άλλο : αυτές τις διευκρινήσεις παραπάνω δεν τις κάνω για την αφεντιά σου - μην κολακεύεσαι. Τις κάνω για τους υπόλοιπους αναγνώστες και για τους υπεύθυνους του χώρου - άσε που πιστεύω δηλ. πως για τους τελευταίους δεν χρειάζονται κιόλας. Αλλά δεν πειράζει. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί μου και να συζητάς για μένα ... χωρίς εμένα. Εν αντιθέση με το "φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα", εγώ είμαι της άποψης πως "δεν υπάρχουν αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα". Γκε κε ; ή είναι κι αυτό "σοφισμός" ;

http://www.youtube.com/watch?v=carV2qTXC58

Edited by - zip on 10/06/2011 19:45:45

Το ύφος σου και το ήθος σου δεν αντέχω Ζιπάκο.
Σου έχει γίνει συνήθειο να κουβεντιάζεις με ένα σινάφι του επιπέδου σου, και απαντάς με φιλοσοφίματα και βρισιές, στην απουσία σοβαρών επιχειρημάτων.

Εγώ να ασχοληθώ μαζί σου?
Προφανώς θα αστειεύεσαι.
Προχώρα ακάθεκτος οδηγώντας τυφλούς
Δεν θα ακολουθήσω το “βηματισμό” σου.

Να είσαι καλά.

10/06/2011, 20:05:48
quote:
gianipseftis

Εγώ να ασχοληθώ μαζί σου? Προφανώς θα αστειεύεσαι. [Καθόλου δεν αστειεύομαι. Εδώ και 2 σελίδες αυτό κάνεις. Και εξακολουθείς. Και θα εξακολουθήσεις ... Γιατί ; Γιατί το λέω εγώ!* Μόλις πάψω να το λέω, κι εσύ θα σταματήσεις ... χε,χε,χε ]
Προχώρα ακάθεκτος οδηγώντας τυφλούς [ Μεγάλε sorry, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τυφλοί ]
Δεν θα ακολουθήσω το “βηματισμό” σου. [ Aφ' ενός δεν σου το ζήτησα, αφ' ετέρου και να ήθελες να με ακολουθήσεις, δεν μπορείς παλικάρι μου. Είμαι πολύ γρήγορος για σένα ... ]

*έλα να παίξουμε ...

*το Εαρινάκι που το παίζει και μάγος που είναι ; έλα βρε ... έλα να σε παίξω λίγο ...

Edited by - zip on 10/06/2011 20:58:38

10/06/2011, 22:42:53
quote:
*έλα να παίξουμε ...

Πρώτον, δεν έχει τα κότσια να σε αντιμετωπίσει(κοτούλα,αμέσως να το σκάσει),και δεύτερον μιλάτε σε διαφορετική γλώσσα,εσύ μιλάς ειλικρινά και ξεκάθαρα,ενώ αυτός μιλάει ειρωνικά και με βρόμικα υπονοούμενα,γιατί νομίζεις θύμωσα τόσο πολύ μαζί του?Αν προσέξεις τα περισσότερα γραπτά του, είναι τίγκα στη βρομιά,απ'όλα τα καλά έχουν μέσα:ειρωνία,χλευασμό,κοροιδία,υπεκφυγή και άλλα πολλά.

Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον που σκέφτεται μόνο πως να σου βγεί απο πάνω στην κουβέντα.Είναι χάσιμο χρόνου.Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του,απλά μου κάτι εντύπωση τόση κακία,τόση αρνητικότητα.

Επίσης,δεν υπάρχει πιό ωραίο πράγμα απο την αλήθεια.Με το εγωισμό πεσμένο,μπορείς να μάθεις πάρα πολλά πράγματα σπουδαίας σημασίας,ακόμα και μέσα απο ένα forum,αυτό που είπες για το αλληλοσυμπλήρωμα ήταν όλα τα λεφτά,και αξίζει κάποιος να διαβάσει το τόπικ μόνο για αυτό.

Sorry που γίνομαι σπαστικός,αλλα αισθάνομαι την ανάγκη να το τονίσω αυτό,με τόσα άχρηστα γραπτά,είναι σημαντικό να ξέρουμε οτι έχουμε κάτι γνήσιο στα χέρια μας.

Edited by - alex22 on 10/06/2011 22:56:40

10/06/2011, 23:02:00

Το ύφος σου και το ήθος σου δεν αντέχω Ζιπάκο.
Σου έχει γίνει συνήθειο να κουβεντιάζεις με ένα σινάφι του επιπέδου σου, και απαντάς με φιλοσοφίματα και βρισιές, στην απουσία σοβαρών επιχειρημάτων.

Εγώ να ασχοληθώ μαζί σου?
Προφανώς θα αστειεύεσαι.
Προχώρα ακάθεκτος οδηγώντας τυφλούς
Δεν θα ακολουθήσω το “βηματισμό” σου.

Απάντηση ενήλικου και όχι πιθήκου...ξεκάθαρη και ειλικρινής!
Τα υπόλοιπα τα "μπλάμαπλάμπλά" εγώ τ'ακούω βερεσέ...
Μπράβο Φίλε Γιάννη!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
10/06/2011, 23:05:35
Aφ' ενός δεν σου το ζήτησα, αφ' ετέρου και να ήθελες να με ακολουθήσεις, δεν μπορείς παλικάρι μου. Είμαι πολύ γρήγορος για σένα ... ]

Αυτό κι'αν δείχνει αυτογνωσία...μεγάλε ένας εσύ και και μετά το κενό..κατασυγκινήθηκα τώρα..μπρρρρ...
Βάλε τώρα το κουνιστό το ...κεφαλάκι σου να γελάει...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
10/06/2011, 23:22:15
quote:
Εαρινός
Αυτό κι'αν δείχνει αυτογνωσία...μεγάλε ένας εσύ και και μετά το κενό..κατασυγκινήθηκα τώρα..μπρρρρ...
Βάλε τώρα το κουνιστό το ...κεφαλάκι σου να γελάει.

Σε παρακαλώ Εαρινέ!!!
Ο Ζιπ κάνει εξαιρετικές προσπάθειες να βελτιώσει τη νοημοσύνη
του!Ακολουθεί πιστά την διατροφή που του είχα συστήσει,ώστε να
προοδεύσει το μυαλό του.
Τι νομίζεις οτι κάνει ο Notirk στο βαπόρι στην Βραζιλία?
Το φορτώνει μπανάνες για τον Ζίπ και συνοδοιπόρους!!

Πές μου και κάτι άλλο.
Τι θέλεις να κάνω με τον Αλεξ?
Να παίξω με το μυαλό του ή να τον αφήσω?
Οτι πείς θα κάνω!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/06/2011, 23:28:03
quote:
Σε παρακαλώ Εαρινέ!!!
Ο Ζιπ κάνει εξαιρετικές προσπάθειες να βελτιώσει τη νοημοσύνη
του!Ακολουθεί πιστά την διατροφή που του είχα συστήσει,ώστε να
προοδεύσει το μυαλό του.
Τι νομίζεις οτι κάνει ο Notirk στο βαπόρι στην Βραζιλία?
Το φορτώνει μπανάνες για τον Ζίπ και συνοδοιπόρους!!

Πανέξυπνο!Πάρε μια μπανάνα για επιβράβεψη.(Τα θές και τα λές αυτά? Είσαι σοβαρός? Αν είναι να πείς εξυπνάδα,please προσπάθησε περισσότερο,γιατι με αυτά δεν γελάμε καθόλου.Είναι άστοχες βλακίες.)

quote:
Πές μου και κάτι άλλο.
Τι θέλεις να κάνω με τον Αλεξ?
Να παίξω με το μυαλό του ή να τον αφήσω?
Οτι πείς θα κάνω!

Πρώτα απ'όλα να μου απαντήσεις για τους 4πλούς λογαρισμούς,σταμάτα να το αποφεύγεις. Οσο για τα παιχνίδια,δεν νομίζω οτι σε συμφέρει.Βασικά σε προκαλώ εγω ο ίδιος,θα χει πλάκα.

Edited by - alex22 on 10/06/2011 23:31:00

10/06/2011, 23:30:32
quote:
Αλεξ
Οσο για τα παιχνίδια,δεν νομίζω οτι σε συμφέρει

Στον Εαρινό απευθύνθηκα!!
Πότε απέκτησαν φωνή τα...ραδίκια??

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/11/2003, 23:37:36
αρε κυριακο.....

βαστατε με.....

ασε με κατω ρε...

δε θα με κατεβασεις;;;; θα σου δειξω εγω....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

υ.γ ραντεβου στο "κουλα fm"

30/11/2003, 23:45:59
Καλό μας Μήνα και Καλή μας Εβδομάδα και ακόμη Καλύτερη μας Νύχτα!!!!

σας ζηλευω,με την καλη εννοια.

συνηθως δεν ειμαι τοσο αυθορμητος και ουτε λεω πολλα.

θελω να σας πω ευχαριστω που με ανεχεστε και δεν με εχετε βρισει ακομη με τα ανοστα αστεια μου.

συνηθως ειμαι μοναχουλης και δεν βγαζω ευκολα τις σκεψεις μου :)

καλο βραδακι παιδια και συγνωμη αν σας φερνω σε δυσκολη θεση με καποια ανοητα πραγματα που λεω

drumx13Μέλος
01/12/2003, 00:00:42
quote:
μια και η συνεδρία καθίσταται "λευκή", μήπως να εισέλθω κι εγώ;;;

ENOEITE KAΛH MOY OTI ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ
ΧΙΛΟΙ ΚΑΛΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ

αμφιβαλω για το λευκο που αναφερεσαι
διοτι διακρινω μια προσπαθεια απο καποια μελη να γινει το πραγμα λιγο ροζ (ωραιο χρωμα)
αλλα και λιγο κοκκινο...

παντως ολα θα παιχτουν τελικα σε μαυρο φοντο
και μισοσκοταδο

παρακαλω τα μελη να κρατησουν τα προσχηματα... εως την παρασκευη

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

01/12/2003, 00:37:05
quote:
Με απωθεί η υποκρισία και οι κολακείες

μετα απο την δηλωση σου ,μπορουμε να σου πουμε τα παντα

αυτό μπορεί να θεωρηθεί και "τρίποντο", αγαπητέ ξιφοκράτορα, οπότε δε θα συμφωνήσω περί του ατυχούς χιούμορ.

29 κατασκευαστές πλυντηρίων πάντως συνιστούν Zadok, αυτοί ξέρουν (γιατί αν δεν παινέψεις... )

Κακοτάτη Χάρυβδη, νομίζω μόνο ότι η Ματζίκα ντε Σπελ θα λείψει την Παρασκευή (εκτός κι αν κάνει αίτηση εν τω μεταξύ)

Gatekeeper, αυτό δεν είναι ροζ, κατακόκκινο είναι αλλά ξέρω ότι δε σ' αρέσει η απόχρωση, οπότε κάνω ότι δεν βλέπω...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 02/01/2004 18:19:01

elpidaΜέλος
01/12/2003, 11:53:57
quote:
Δόντια έχω τα μπροστινά, κάτι σαν Μπαγκς Μπάννυ και όχι οτιδήποτε άλλο σε Μπάννυ

Μιας και έχω αναλάβει να σκέφτομαι αντί του gatekeeper νομίζω ότι αυτό πρέπει να το προσέξεις ιδιαιτέρως gatekeeper, ίσως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το προσόν αυτό και μας φανεί χρήσιμη κατά την διάρκεια της μυητικής διαδικασίας. Άλλωστε η εκμετάλλευση ανήκει στις αρετές που καθημερινά αναπτύσσουμε.

quote:
παρακαλω να μα στειλει περαιτερω στοιχεια οπως περιφερια στηθους(και τα δυο μαζι) περιφερια μεσης και περιφερια γοφων υψος και πλατος ετσι ωστε να δωσουμε παραγγελια στην J ATMANI για την ενδυμασια σου

Νομίζω ότι αυτή η δήλωση κρύβει κάτι κατά του μέλους J.ATMANI.
Τι πας να κάνεις καλέ να την μπερδέψεις? Πως θα φτιάξει το ένδυμα άμα σαν περιφέρεια στήθους έχει και τα δύο μαζί, τι το πέρασες σαμπουάν? Προτείνω να μας πει για το κάθε ένα ξεχωριστά για να δούμε επίσης εάν είναι σωστή και ισομερής η κατασκευή της μίας και όπως είναι γνωστό ελαττωματικά πράγματα και πρόσωπα δεν γίνονται αποδεκτά ειδικά εάν έχει επέλθει το πέρας την εγγύησης.

Ελπίζω με την πάροδο των ημερών η gatekeeper να έχει βελτιωθεί στο θέμα της τσιγκουνιάς του και η συνάντηση να μην γίνει σε κανα σουβλατζίδικο αλλά σε κάτι πιο γκλαμουράτο και με λιγότερες μυρωδιές, όχι τίποτα άλλο αλλά μέσα εκεί θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο τετραπλό φιλί και αυτό νομίζω δεν είναι πρέπον και σαφώς εμείς πρέπει να τηρούμε το τυπικό κατά γράμμα (όπου μας συμφέρει φυσικά)

01/12/2003, 18:43:27
Μανος εγω ειμαι εκτος Μυητηριου,λυπαμαι αλλα το πλυντηριο θα πρεπει η να το βαλεις μονος σου η να πεις σε καποια απο τις υπολοιπες...

δεν ξερω αν θελει καποια να αναλαβει τον μανο,καθοτι ειμαι "λιγουλακι" μουτζουφλης,γεροπαραξενος,ανιαρος,κρυος,ασχημος,τραβατε με και ας κλαιω,ολα τα στρουμφακια μαζι...

παει στα αζητητα θα μεινω,δεν θα γνωρισω την χαρα του ερωτα,καμια δεν θα με αποπλανησει,ωστε να με βαλει στο πλυντηριο,μπας και φυγει καποιο απο τα κουσουρια μου...

...ααααχχχχ(μεταφραση βαθυς αναστεναγμος)...

ουφ ειμαι απελπιθμενοθ...

mantis πριτς ...δε θελω να με αναλαβεις ,θα με ξεχασεις μεσα στο πλυντηριο...

01/12/2003, 20:15:55
Αγαπητή zadok,....

quote:

Κακοτάτη Χάρυβδη, νομίζω μόνο ότι η Ματζίκα ντε Σπελ θα λείψει την Παρασκευή (εκτός κι αν κάνει αίτηση εν τω μεταξύ)

... καλύτερα, γιατί δεν θα δεχτώ ανταγωνισμο και θα δείξω το πρόσωπο που αντιστοιχεί στο όνομα μου...

Καλέ μου Ξιφοκράτορα... μου φαίνεται ότι φάσκεις και...

quote:

παει στα αζητητα θα μεινω,δεν θα γνωρισω την χαρα του ερωτα,καμια δεν θα με αποπλανησει,ωστε να με βαλει στο πλυντηριο,μπας και φυγει καποιο απο τα κουσουρια μου...

..... αντιφάσκεις...

quote:

mantis πριτς ...δε θελω να με αναλαβεις ,θα με ξεχασεις μεσα στο πλυντηριο...

.... ειδικά όταν λές:

quote:

...ααααχχχχ(μεταφραση βαθυς αναστεναγμος)...

ουφ ειμαι απελπιθμενοθ...

... αποφάσισε λοιπόν!... αφού είσαι απελπισμένος... θα κάτσεις στο πλυντήριο... και μην ανισυχείς το δικό μου έχει fuzzy logic... όπως και το αφεντικό του...

Το σκοτεινό καταγώγιο που θα μας στέγαζε δυστυχώς έκλεισε ... έχω βγεί πρός αναζήτηση άλλου μέρους στέγασης της συνομωσίας του παγκόσμιου οργίου... μήπως να διαλλέξουμε κάτι πιο φανερό???? Οι μπύρες σας αρέσουν???

Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη σας.

Edited by - Mantis on 01/12/2003 20:21:05

01/12/2003, 20:43:39
... αποφάσισε λοιπόν!... αφού είσαι απελπισμένος... θα κάτσεις στο πλυντήριο... και μην ανισυχείς το δικό μου έχει fuzzy logic... όπως και το αφεντικό του...

δηλαδη ;;;,ειμαι και λιγο μπονταλας ,εννοεις πως θα με αναλαβεις ;;;;

ελπιζω να ξερεις την ποσοτητα μαλακτικου που θα πρεπει να ριξεις,..μην μπω στο πλυσιμο και στο στεγνωμα και μεινω μισος...

ουφ δυσκολη αποφαση,να μεινω στα αζητητα η να αφησω να με ξεχασεις στο πλυντηριο...αν τελικα θελεις οντως να αναλαβεις ενα τοσο δυσκολο προβλημα...οπως ειναι ο μανος...

να με παρεις κιμα να με καμνεις κεφτεδες,...τελικα νομιζω πως ειναι η μοναδικη λυση στο να αποφυγεις εναν μπουμπουνα ,που φασκει και αντιφασκει

01/12/2003, 21:01:00
quote:

...τελικα νομιζω πως ειναι η μοναδικη λυση στο να αποφυγεις εναν μπουμπουνα ,που φασκει και αντιφασκει

Καλέ μου Ξιφοκράτορα όπως επιθυμείς... την Παρασκευή θα κάνω πως δεν υπάρχεις...

Μπύρες κανείς???? Απαντήστε.... είναι κανείς εδώ??? Μέλη?! Επιτροπή?!
Ματάκιδες?! Λοιποί?!???!?!?!!?.... κανείς... μόνη μου τα λέω... μόνη μου τ' ακόυω!

Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη (σκέτο! αφού είμαι μόνη μου εδω μέσα!).

01/12/2003, 21:07:07
στους κεφτεδες ριχνουν κρασι η μπυρα ;;;;;

αν ειναι μυθος.....δεχομαι:)))))))))