ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OANNHSEA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/11/2006, 18:44:04
quote:
ο Μικυ Μαους ηταν ελληνικης καταγωγης μεταναστης

Οποιος ξανακλέψει θέμα του περιοδικού μου χωρίς την έγκριση του εκδότη θα φάει μύνηση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνενοηθήκαμε Τζόνυ??

Lost in Necropolis

La ville de la mort

wendigoΜέλος
17/11/2006, 20:38:50
quote:
Μας μπινελίκωσε, μπαϊλντιασε και αφού το ευχαριστήθηκε συκώθηκε και έφυγε...
Θα ξαναγυρίσει όταν τον ξαναπιάσουν τα ψυχολογικά του...

Αναρωτιέμαι αν και την επόμενη φορά θα του πούμε τρυφερά για τον Βολταίρο...
Δεν συμφωνώ με την υπερβολικά ήπια αντιμετώπισή του από τον -πάντα προσεκτικό, ομολογουμένως- Dying Incubus. Επιπλέον όλα τα post του παιδαρά πέρα από υβριστικά (οπότε θα έπρεπε να τα είχε φάει ο μαύρος Χάρος) είναι ακόμα και τώρα γεμάτα από λεξούλες και εκφρασούλες που όταν τις γράφει άλλος δεν προλαβαίνει να φύγει μόνος του από το φόρουμ.
Η τακτική του να υπομένουμε κάθε πίθηκα που μπινελικώνει ασύστολα, μην του χαλάσει η ζαχαρένια και μας πει κακούς, μήπως είναι λίγο "μπόσικη" ρε παιδιά;

ΥΓ: Το γνωστό ρητό του Βολταίρου, στην πραγματικότητα δεν το είπε καν ο Βολταίρος! Αυτό που σίγουρα έχει πει είναι:
"Ένα πνευματώδες ρητό δεν αποδεικνύει τίποτα".
Προσωπικά δεν θα υπερασπιζόμουν μέχρι θανάτου το δικαίωμα οποιουδήποτε καθικιού να πει οποιαδήποτε ανοησία του κατέβει στο σάπιο του κεφάλι.
Αλλά, πάλι, έχω παλιοχαρακτήρα.

No Method, No Guru, No Teacher

cultΜέλος
18/11/2006, 00:34:34
hendrix,η ταινια που εψαχνες μερικες σελιδες πιο πανω λεγεται the arrival,με τον charlie sheen ,παραγωγης '96.Τωρα παω να συνεχισω το oblivion.
p.s. με το gothic 3 εχει ασχοληθει κανεις;
18/11/2006, 03:58:40
OBLIVION ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!

18/11/2006, 11:39:59
quote:
με το gothic 3 εχει ασχοληθει κανεις;

Οχι ακομα (κλαιει)..

Εχω ασχοληθει με τα GOTHIC I και GOTHIC 2 και μπορω να πω οτι ειναι παιχνιδαρες και οτι μου τρεχουν τα σαλια οταν σκεφτομαι οτι ο κοσμος του GOTHIC 3 θα ειναι εξιδου ζωντανος,με πολλες περισσοτερες επιλογες και οπλυ μεγαλυτερος απο τον κοσμο του GOTHIC 1 και GOTHIC 2.

Και για να γελασετε,την πρωτη φορα που μπηκα στην περιοχη των ορυχειων στο GOTHIC 2 ειχε τοσο σκοταδι που δεν ειδα το καστρο και ακολουθωντας το ποταμι κατεληξα στον πυργο με τις σαυρες (με τον earth dragon)εχοντας θερισει οτιδηποτε υπηρχε στο δρομο μου,εχωντας φρικαρει με τα τερατα που αντιμετωπιζα,απελπισμενη αφου μου τελειωναν τα health potios και μετα οταν ξημερωσε βλεπω που ηταν το καστρο των paladins,ποσο κοντα στην αρχικη μου θεση και τραβουσα τα μαλλια μου!

beyondΜέλος
18/11/2006, 16:19:01
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ..
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ..ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΝΑΖΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

π.χ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ(ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ) ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ...

ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΕΤΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΕΤΟΙΟΙ...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ...ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...

ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ...
ΓΕΝΙΚΩΣ

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

19/11/2006, 11:13:43
quote:
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ..
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ..ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΝΑΖΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

π.χ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ(ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ) ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ...

ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΕΤΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΕΤΟΙΟΙ...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ...ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...

ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ...
ΓΕΝΙΚΩΣ

Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα.

Με τα παραμυθια και την αγυρτεια κανενος ειδος ανωτεροτητα ή προοδος δεν υποστηριζεται.

DrillgrΜέλος
19/11/2006, 16:30:13
Εγω παιδια διαβαζω το topic και εχω χασει την μπαλα...Δηλ. ο ολλος χαμος γινεται για ποιο λογο? Απο δρουζα ξενινησαμε και η καταληξη δεν ξερω ποια ειναι!

PS: Το gothic 3 τζαματο παιχνιδι αλλα κουρσουμι απο απαιτησεις, θελει πανω απο 1.5gb ram για να μην lagαρει...

.::Greek Motorola Community::.

19/11/2006, 18:34:57
Που πηγε ο δειλος ΧΧΧ123??? ξεφουρνιζει κατι και σηκωνεται και φευγει???

Αν διαβαζεις αυτα που λεω:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΨΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙς ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ...

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ THUNDERCATS...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΣΕΛΙΝΙΑΚΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑΣ... ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ... ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕ ΧΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ...ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ...

Συγγνωμη απο τους διαχειριστες για τα γραφομενα μου, αλλα ο κυριος με εξωθησε στα ακρα... αλλα δεν συνεχιζω...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

20/11/2006, 08:02:32
PREDATOR,
Γιατί εξαγριώθηκες τόσο; Άμα είναι να μας εξαγριώνει έτσι όποιος κάνει τον θεό... στο τέλος δεν θα είχαμε νεύρα ούτε ένα καφέ να ποιούμε.