- Χριστιανισμός: "ο μη μεθ'εμού... φωτιά και τσεκούρι" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
...πάνω που μιλούσα για λάσπη... καταπληκτικός συγχρονισμός...
...απορώ και πάλι...
...πως κάποιος μπορεί να έχει το copyright για έναν πίνακα ζωγραφικής (που ως αδαής αποκαλεί "εικόνα") του 1900?
...και επειδή η άγνοια δεν είναι ευλογία...
Το όνομα του πίνακα είναι: "The Gates of Dawn"
και το όνομα του δημιουργού/ποιητή/ζωγράφου είναι: Herbert Draper
...δεν τίθεται θέμα ταύτισης, ούτε καν απλής ομοιότητας... και πως θα μπορούσε άλλωστε...
...ηλίου ή πρεσβυωπίας?
.
.
.
The She Mantis... panem et circenses

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Την ψυχραιμια μου συνηθως καταφερνω να την διατηρησω . Περασα ομως στο παρελθον και απο αλλα σταδια.
Παντως αν χρειαστει επιθεση μαλλον πρεπει να γινει αλλα οχι λεκτικα.
Προσωπικα αναλογα την περιπτωση εξεταζω τα μεσα.
Βασικη αρχη ομως για οτι κανουμε ειναι το σωστο και το δικαιο.Εκει θα βασιστει και η υπερασπιση του εαυτου μας.
Φιλικα
Miss Mantis και να με συγχωρείτε δηλαδή, καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν το γνωρίζατε, αλλά θα ήθελα να σας το επισημάνω.
"The She Mantis"
Οι λέξεις "the" και "she" που χρησιμοποιείτε στην υπογραφή σας χρησιμοποιούνται συνεχώς από εμένα.
Ξέρετε λόγω της συχνής αλληλογραφίας με εξωτερικό...
καταλαβαίνετε τι θέλω να πω φαντάζομαι, τις χρησιμοποιώ συνέχεια... δεν ξέρω εάν είναι σωστό αυτό που κάνετε.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τις έχετε κατοχυρώσει κάπου?
Απλά γύρω μας γεννιούνται και οι βροχές. Και ξεπλένουν τα πάντα θαρρείς.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΌΙΕΣ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ, αχ υπάρχουν κι οι καταρράχτες... Ψηλά το κεφάλι, οι δήθεν δυνατοί χτυπούν συνήθως τους φαινομενικά αδυνάτους,
αλλά
κατά βάθος
δυναμικούς πλήρεις υγιείς και γαληνεμένους.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
quote:
Miss Mantis και να με συγχωρείτε δηλαδή, καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν το γνωρίζατε, αλλά θα ήθελα να σας το επισημάνω."The She Mantis"
Οι λέξεις "the" και "she" που χρησιμοποιείτε στην υπογραφή σας χρησιμοποιούνται συνεχώς από εμένα.
Ξέρετε λόγω της συχνής αλληλογραφίας με εξωτερικό...
καταλαβαίνετε τι θέλω να πω φαντάζομαι, τις χρησιμοποιώ συνέχεια... δεν ξέρω εάν είναι σωστό αυτό που κάνετε.Θα ήθελα να σας ρωτήσω τις έχετε κατοχυρώσει κάπου?
Miss Pyramid, τις χρησιμοποιείται μόνο τώρα ή τις χρησιμοποιούσατε στο και παρελθόν?
Γιατί θα πρέπει να υπολογίσω αναδρομικά τι σας οφείλω για την ψυχική οδύνη που περάσατε βλέποντας με να τις χρησιμοποιώ...![]()
Αχ καλή μου pyramid, σε κάτι τέτοια αναφερόμουν όταν έλεγα:
"...αν και την λάσπη την καταλαβαίνω... αντιλαμβάνομαι τα αίτια της και τους λόγους ύπαρξης της... δεν είναι πάντα η κακία... συνήθως είναι ζήλια... και σε αυτούς που με "λερώνουν" επειδή ζηλεύουν, δεν αφήνω τον εαυτό μου να ξεσπάσει... αξίζουν τον οίκτο μου και ουχί την οργή μου... ατελή πλάσματα είναι, όπως όλοι μας, και δεν μπορούν να αντικρύσουν το Φως και να το αγκαλιάσουν..."
...από την μια το "φτύσιμο", από την άλλη οι ζέστες... κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό...
.
.
.
The She Mantis...beati pauperes spiritu

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
quote:
...πάνω που μιλούσα για λάσπη... καταπληκτικός συγχρονισμός......απορώ και πάλι...
...πως κάποιος μπορεί να έχει το copyright για έναν πίνακα ζωγραφικής (που ως αδαής αποκαλεί "εικόνα") του 1900?
...και επειδή η άγνοια δεν είναι ευλογία...
Το όνομα του πίνακα είναι: "The Gates of Dawn"και το όνομα του δημιουργού/ποιητή/ζωγράφου είναι: Herbert Draper
...δεν τίθεται θέμα ταύτισης, ούτε καν απλής ομοιότητας... και πως θα μπορούσε άλλωστε...
...ηλίου ή πρεσβυωπίας?
Μεταφραση της λεξεως αδαης
πηγη Μικρο Ελληνικο λεξικο
Τεγοπουλος-Φυτρακης
Αδαης:αμαθης,απειρος,ανηξερος.
Σου παραθετω λιγα απο τα θεματα της Ατμας περι τεχνης στο φορουμ των Εικονων.Καπου εδω μεσα ειναι και η εικονα του Herbert Draper.
Atma + the Art of Imagination ... 1 2 3
ΑΤΜΑ 69 3142 14/06/2005 02:01:53
by: ΑΤΜΑ
]Ι[ Mother of the World temple 1 2
ΑΤΜΑ 51 4968 01/06/2005 21:43:48
Aσπρομαυροι Συνειρμοι...Σιωπηλες Εικονες 1 2 3
ΑΤΜΑ 71 13631 31/05/2005 23:18:31
by: Conqueror
PORTALS(@_@) ΑΤΜΑ 25 1271 25/05/2005 14:33:43
Halloween tarot deck ^Q_Q^ ΑΤΜΑ 5 136 06/04/2005 00:23:29
Ryche meeting Tara ryche 15 603 29/03/2005 04:35:13
BUDDHA TEMPLE 1 2
ΑΤΜΑ 38 25850 29/03/2005 04:22:24
...3D ... ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ... 1 2
ΑΤΜΑ 46 6644 12/03/2005 01:44:37
by: manos
ΟΙ ΘΕΕΣ ΤΟΥ FIBONACCI ΑΤΜΑ 4 688 14/02/2005 18:48:22
ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ... ΑΤΜΑ 24 1352 28/01/2005 14:34:16
by: mariha2912
*_* Gendron tarot deck *_* ΑΤΜΑ 5 333 10/01/2005 01:27:05
" *L* o* V*e*n*o* t*W*a*r*" ΑΤΜΑ 6 853 03/01/2005 17:04:34
...ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΦΩΣ... ryche 12 2517 26/11/2004 20:56:44
Moon Garden(((tarot _deck))) ΑΤΜΑ 12 220 25/11/2004 03:18:43
Alex Grey...the Healing Art ΑΤΜΑ 9 950 06/10/2004 19:32:28
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ... ΑΤΜΑ 9 897 27/09/2004 02:31:14
Lord Ganesha temple ΑΤΜΑ 12 1604 09/09/2004 20:43:50
by: ΤΑΟ
ΑΛΧΗΜΕΙΑ... 1 2
ΑΤΜΑ 34 1722 23/08/2004 20:48:37
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ* * * * * * * 1 2
ΑΤΜΑ 36 1194 28/07/2004 12:28:15
by: Avallon
SHIVA TEMPLE ΑΤΜΑ 21 270 16/07/2004 23:55:47
ΜΑΝΤΑΛΑ ΑΤΜΑ 4 227 14/07/2004 23:42:18
"ΤΗΕ LORD OF THE RINGS"...tarot deck ΑΤΜΑ 4 155 27/06/2004 23:43:54
Οδοιπορικο στην Αιγυπτο... ΑΤΜΑ 8 148 19/06/2004 17:23:04
by: simori
Number Symbolism in arts~~plus: Sacred Geometry... ΑΤΜΑ 0 150 20/05/2004 00:28:42
"Ον λογικό & άλογο against the wind" ΑΤΜΑ 1 125 14/05/2004 16:27:55
~_~ Fantastical ~_~.... tarot deck ΑΤΜΑ 14 205 05/05/2004 16:24:40
~*~Μedicine Woman~*~.... tarot deck ΑΤΜΑ 14 130 05/05/2004 05:19:33
+++++Golden Tarot deck+++++ ΑΤΜΑ 0 97 19/04/2004 04:55:54
Μark Ryden,the blood + the meat show... ΑΤΜΑ 16 6527 05/02/2004 23:57:09
CHAKRAS TAROT DECKS ΑΤΜΑ 5 276 01/02/2004 03:46:06
by: Zadok
Atma in a silent trip with...Gustav Klimt ΑΤΜΑ 10 375 23/01/2004 04:20:29
ALEISTER CROWLEY -Thoth tarot deck ΑΤΜΑ 12 419 03/01/2004 23:34:18
by: spirit
H ATMA, ο GIGER +το MATRIΧ... ΑΤΜΑ 11 380 17/12/2003 03:16:55
by: simori
Atma +... the Goddess tarot ... ΑΤΜΑ 4 169 12/12/2003 04:56:57
Αtma in a dorianart dream.... 1 2
ΑΤΜΑ 39 320 05/12/2003 01:47:13
Atma in a dreamland...with Boris Vallejo ΑΤΜΑ 11 4207 02/12/2003 01:17:05
by: reptilesalonica
Atma featuring Jully Bell ... ΑΤΜΑ 0 126 01/12/2003 03:39:14
Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΑΤΜΑ 29 1115 06/11/2003 15:11:56
Μαλλον ολα αυτα δηλωνουν Γνωση και οχι Αγνοια.
Στα παραθετω ολα αυτα επειδή η άγνοια δεν είναι ευλογία![]()
quote:
...ηλίου ή πρεσβυωπίας?
πρεσβυωπιας σιγουρα...χρειαζεσαι!!μιας και η λεξη copyright δεν αναγραφεται πουθενα στο post της Ατμας,παρα ειναι μια δικη σου επινοηση για να δημιουργησεις θεμα οτι δεχεσαι λασπη ενω μονη σου την πετας...και στην μουρη σου και στους αλλους.
Συνελθε!Δε λεω ειναι και ο αυτοεξευτελισμος μια μορφη τεχνης αλλα
απεχει απο τα δικα μας καλλιτεχνικα γουστα(αυτα των δημιουργων).
Οσο για την ζηλια..(ακουσον,ακουσον) σου ευχομαι να μην συναντησεις ποτε την Ατμα γιατι τοτε θα νιωσεις πραγματικα τι εστι ο ορος...

Ryche..
cleaning-the Savoura-mode..
Edited by - ryche on 29/06/2005 02:49:22
Edited by - ryche on 29/06/2005 03:01:00
άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου...
άσχετο...
δε μου λέτε αγαπητή pyramid..? έχετε συνειδητοποιήσει ότι το nick που χρησιμποιείτε αναφέρεται στις πολύ γνωστές σε όλους μας πυραμίδες της Αιγύπτου?
πως τολμάτε αλήθεια να το χρησιμοποιείτε χωρίς την έγγραφη έγκριση του κράτους της Αιγύπτου?
ακόμα χειρότερα δε, γνωρίζετε πως μια πυραμίδα απεικονίζεται στο δολλάριο των ΗΠΑ? από εκεί έχετε κάποια έγκριση? βίζα? διαβατήριο? ταυτότητα????????
όχι, τίποτα άλλο αλλα θα μας βάλετε σε μπελάδες με την "υπερδύναμη" (τρομάρα της κι "αυτηνής")...
θα έχουμε "βομβαρδισμούς", κινητοποίηση των "μυστικών υπηρεσιών", ενεργοποίηση των "δορυφόρων" και ίσως να καταλήξουμε στον Tρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μ'αυτά και μ'αυτά...
τι αφελείς κινήσεις είναι αυτές αγαπητή pyramid?
ευτυχώς ... in G(od) we trust... ![]()
προσέχετε που φτύνετε αγαπητή Mantis... έτσι δημιουργείται λάσπη![]()
![]()
![]()
Galadriel

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι
Miss Mantis τι να πω υποκλίνομαι στην ευγένειά σας είστε μιά κυρία, αλλά λόγω ότι και εγώ δεν πάω πίσω, σας επιτρέπω να τις χρησιμοποιείτε. Το θέμα θεωρείται λήξαν.
Miss Galadriel δεν μπορώ παρά να σας ευχαριστήσω για την επισήμανση, δεν το είχα σκεφτεί αυτό...... και τώρα τι κάνω?
Χμ..Χμ..Χμ......
Το βρήκα θα είναι το μυστικό μας, μην το πείτε βρε παιδιά σε κανέναν pleaseeee και από μένα ότι θέλετε![]()
![]()
![]()
Να πάρει η ευχή φοβάμαι και αυτόν τον παλιοΜπους.
Καλή μου Αφροδίτη κανένας θυμός, ούτε έχω καμμία διάθεση να δοκιμάσω τις αντοχές μου ούτε να κουράσω το νευρικό μου σύστημα.
Μόνο χιούμορ κάνω.
Ξέρεις δεν γίνεται να το παίζω κυρία, φιλόσοφος, υπεράνω, εσωτεριστής, ψαγμένη και με κάθε ευκαιρία να ειρωνεύομαι, να πετάω διάφορα "γαλλικά" και διάφορα ακαταλαβίστικα έτσι για να υποδείξω την ανωτέρα γνώση μου, γι΄αυτό χρησιμοποιώ μόνο χιούμορ.
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας, δεν είμαι τίποτα το ιδιαίτερο ούτε καμμία ευφυία όμως δεν είμαι τυφλή, ποιός ξέρει ίσως να την έχω δει Δον Κιχώτης και να παλεύω με ανεμόμυλους.
Και κάτι τελευταίο, εάν με δείτε στο δρόμο με την πανοπλία μου καβάλα στο άλογό μου, μην ζηλέψετε, ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να φτάσετε την μεγαλειότητά μου.
Α! και να μην ξεχάσω επειδή η Miss Galadriel καραδοκεί να μου κάνει επισημάνσεις
δηλώνω ότι έχω το copyright λόγω μετενσάρκωσης.![]()
quote:
Το βρήκα θα είναι το μυστικό μας, μην το πείτε βρε παιδιά σε κανέναν pleaseeee και από μένα ότι θέλετε
Χεχεχεχε (σατανικό γέλιο).... ![]()
Δυστυχώς καλή μου pyramid (καλέ, παρεπιμπτόντως ποιανού μετενσάρκωση είσαι? Του Τουτανχαμών?!) έμαθα και ‘γω το μυστικό σας... άρα θα πρέπει να ... «δωροδοκηθώ» και ‘γω... κανόνισε λοιπόν ώστε να έρθουμε σε μία .... «κατανόηση» τα δυο μας! ![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Μα για κάτσε να δω καλύτερα.... Μάλιστα, μάλιστα...
Λοιπόν, Miss oneiric1 είπατε κάτι για Τουταγχαμών, βεβαίως σας ξέφυγε, εννοούσατε Κλεοπάτρα φαντάζομαι.
Εκτός και εάν δεν σας ξέφυγε ακριβώς....
εντάξει, εντάξει το καταλαβαίνω είναι λογικό...
εάν ήταν η ζήλια ψώρα....
Κοιτάξτε επειδή είμαι μεγαλόψυχη και ότι λέω το λέω πάντα με αγάπη, άσχετα εάν εσείς δεν το καταλαβαίνετε κ.λ.π. κ.λ.π.....
Θα κάνω μία παραχώρηση.
Ειρήνη να σου πω, μην πεις το μυστικό και εγώ δεν θα πω ότι ένοιωσες αυτό το τσίμπημα της ζήλειας και προσπάθησες να με μειώσεις.![]()
ούτε του παπά δεν το λέμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
Miss Mantis τι να πω υποκλίνομαι στην ευγένειά σας είστε μιά κυρία, αλλά λόγω ότι και εγώ δεν πάω πίσω, σας επιτρέπω να τις χρησιμοποιείτε. Το θέμα θεωρείται λήξαν.
Ω! Μα τι λέτε Miss Pyramid!... με σκλαβώσατε...
...τόσο... που θα "πλέξω" ένα εγκωμιαστικό 2στοιχο (και ουχί δύστυχο)...
"Μες απ' του χρόνου την άχλη
η Miss Pyramid προβάλει
η πανοπλία της αστράφτει
τύφλα να 'χουν οι illuminati
Δεν είναι ο Δον Κιχώτης,
δεν είναι ο Τουταγχαμόν,
είναι η Miss Pyramid,
που κόβει και ράβει σαν μηχανή του γκαζόν..."![]()
![]()
quote:
Να πάρει η ευχή φοβάμαι και αυτόν τον παλιοΜπους.
...μπα εγώ τον άφησα να πνηγεί σε ένα άλλο τόπικ... κάν' το και εσύ μπορείς! ![]()
.
.
.
The She Mantis... in humorus mode...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ...ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ...ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΕΙ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΜΑ.
ΠΩ! ΠΩ!! ΛΑΑΑΣΠΗ!!!!!!

όταν μένουν στάσιμοι, τα νερά βαλτώνουν, γίνονται λάσπη...
κι όμως κάποτε, κάποιος, αυτήν την λάσπη την μαζεύει, την καθαρίζει με αγάπη την αφήνει να στεγνώσει λίγο...
μετά στον τροχό περιδινιζόμενη αρχίζει και υψώνεται, ανοίγει...
τα χέρια του ικανού αποτυπώνονται πάνω της...
και όταν ο αέρας την στεγνώσει
και η φωτιά την μετουσιώσει
ο Ικανός έχει δημιουργήσει ένα Κύπελλο που όλοι πίνουμε...
κι ευχαριστούμε τον θεό γι'αυτό...
Galadriel

in God we trust
αφού έχεις τα φτερά
τι χρειάζεται η δόλια;΄
-Ούτε να σε ακουμπά-.
Και τη λάσπη τη ρημάδα
με βιασύνη και ορμή
πέρασε την, πριν ζαλάδα
σε σκορπίσει σε αυτή.
΄Ετσι λέω κάθε μέρα
και στα σύννεφα πετώ,
να κοιτάζω το πιό πέρα
και τα μίση ν΄αγνοώ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Λησμονάμε τον θυμό
με το φως σου να υπογράφεις
και εγώ το προτιμώ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η μετενσάρκωση της Κλεοπάτρας (και ουχί της Κλεοπιπίτσας) είμαι εγώ. Είναι γνωστό άλλωστε στους Αιγυπτιακούς κύκλους! Εδώ να σημειώσω πως μου έχουν πει επίσης ότι είμαι και η μετενσάρκωση της Grace Kelly αλλά παίζει και να είμαι η μετενσάρκωση της «τρελής κυρά-Σμαρούλας» από τα Κάτω Πετράλωνα οπότε ας μην το κάνουμε θέμα παρακαλώ!![]()
Οτι ζούλεψα, ζούλεψα! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε! Με ολόκληρη πυραμίδα έχω να κάνω! ![]()
![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Το είπα δυνατά για να το πιστέψω.
Σήμερα νόμιζα ότι θα ήταν μιά άσχημη μέρα, είπα να μπω να δω τι γίνεται και ως δια μαγείας μου φτιάχτηκε η μέρα.
Βρε παιδιά με συγκινήσατε, αποδοχή από όλους, κατανόηση ΚΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.
Miss Galadriel ευχαριστώ τα μάλα.
Miss Mantis, Miss Αφροδίτη τα στιχάκια ήταν υπέροχα.
(Mantis η τελευταία πρόταση είναι όλα τα λεφτά)
Mr pixeldream δεν σας κατάλαβα επακριβώς, δεν έχουμε βρεθεί σε πολλά topic και δεν γνωρίζω ακόμα το ύφος γραφής, εάν θέλετε σπάστε τα και ξαναρίξτε.
Επειδή το θέμα αναφέρεται στην λάσπη θα ήθελα να πω κάτι που μου την έχει δώσει, μου την έχει πάρει και γενικώς άστα να πάνε.
Προσωπικό δεδομένο βέβαια αλλά τι να κάνω εάν δεν ηρεμήσω θα βομβαρδίσω κανέναν και δεν θα φταίω.
Για να μην πολυλογώ,
συνεργάζομαι με έναν τύπο εδώ και 1 χρόνο, πέρυσι Νοέμβριο μου ζητάει προσφορά για κάτι του δίνω τιμή. Θέλει να βγάλει μίζα, συμφωνώ, μου λέει θέλει μεγαλύτερη μίζα συμφωνώ ξανά.
Όμως δεν είχα καταλάβει, την μεγαλύτερη την θέλει από το κέρδος μου, λεω όχι, δεν παίρνω την δουλειά.
Ως εδώ καλά, έλα όμως που μαθαίνω ότι λέει διάφορα για μη επαγγελματισμό, υψηλές τιμές χωρίς αντίστοιχη υψηλή παροχή υπηρεσιών κ.λ.π. και ούτε λίγο ούτε πολύ με λέει απατεώνα.
Τι να κάνω? τι να κάνω? Δεν έκανα τίποτα, τον λυπήθηκα, δεν ήθελα να του καταστρέψω το όνομά του στην αγορά, την σχέση του με τους πελάτες του, εν ολίγοις το βούλωσα.
Μου ξαναζητάει τώρα προσφορά, μου ξαναζητάει μίζα / του δίνω, συμφωνώ.
Μου αρχίζει τα περίεργα, μήπως να αυξήσουμε λίγο την τιμή, μήπως να βάλουμε τον τάδε σκηνοθέτη στην προσφορά, μήπως να το κάνουμε έτσι, μήπως αλλιώς?
Το ξέρω ότι θα μου την φέρει, δεν θέλω όμως να χάσω και την δουλειά για βλακείες, τι να κάνω?
Να του δώσω αυτό που θέλει και να τον δουλεύω και εάν μου την ξαναφέρει?
Μετά σου λένε φταίει ο φονιάς, όχι τίποτε άλλο αναιρώ και το πρώτο μου post.
Πέστε μου θα φταίω μετά εγώ να τον κάνω να μην ξέρει από που του ήρθε, να τρέχει σε γιατρούς, παπάδες, εκκλησίες, μάγισσες κ.λ.π. να βρει τι έπαθε?
Θα φταίω εγώ να μην μπορεί όχι να ορθοποδήσει αλλά ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του?
Θα φταίω εγώ εάν καταφέρει να σηκωθεί να μην έχει που να πάει γιατί δεν θα υπάρχει ούτε η εταιρεία του ούτε τίποτα?
Θεέ μου συγχώρα με για όσα γράφω, είμαι λίγο πριν την στροφή.
Για να καταλάβετε τι εννοώ, εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας που αυτό σημαίνει ότι για να έχω δουλειά πρέπει το όνομά μου στην αγορά να είναι καθαρό, γιατί δυστυχώς παρόλο που ζούμε στην Αθήνα ο κύκλος της κάθε δουλειάς είναι τόσο στενός και γνωστός που είναι σαν να ζούμε όλοι σε μιά αυλή.
Βρε παιδιά ήδη νοιώθω καλύτερα, έπρεπε να τα πω σε κάποιον γιατί θα έσκαγα.![]()
Για την Grace δεν θα μαλώσουμε σου το επιτρέπω, όμως στο ζήτημα Κλεοπάτρα επέτρεψέ μου, διατηρώ τις αμφιβολίες μου![]()
![]()
![]()
Εντάξει, για το άλλο θέμα που αναφέρεις δεν τρέχει τίποτα,![]()
Μου το λένε όλοι και όσοι δεν το λένε το βλέπω στα μάτια τους ![]()
Όπως όμως είπες πολύ σωστά και εσύ ας μην το κάνουμε θέμα, γενικώς, γιατί δεν το έχουν σε τίποτα διάφοροι να πιαστούνε από ότι λέμε και να δούμε σχόλια σε διάφορα σημεία. ![]()

Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα Fr. Nietzsche