ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

alex2288 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
20/08/2011, 20:55:36
Η γνώμη μου για σας εξακολουθεί να είναι η ίδια : Είστε σκουπίδια! Κι όταν λέω σκουπίδια, εννοώ ψυχής σκουπίδια, υπολείμματα, κατακάθια, που δεν έχετε ούτε ένα δράμι τσίπα πάνω σας, που δεν έχετε λόγο, μπέσα και αντρισμό. Μόλις σας στριμώξουν κάνετε σαν τρομαγμένες κότες και είτε θα επικαλεστείτε χιούμορ [ που ασφαλώς δεν έχετε και που να το βρείτε για να το κάνετε ; ], είτε θα τρέξετε να κατηγορείσετε τον άλλον πως είναι παραπονιάρης, μίζερος, διαστρεβλωτής, φαντασιόπληκτος κτλ. Δεν έχετε το θάρρος ούτε να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας, ούτε να ζητήσετε συγνώμη σαν έντιμοι άνθρωποι. Ζείτε μέσα στο ψέμα, μέσα στην αυταπάτη και θεωρείτε τους εαυτούς σας σοφούς. Στην πραγματικότητα είστε αυτό που λέω & το επαναλαμβάνω : σκουπίδια.

Edited by - zip on 20/08/2011 20:57:55

21/8/2011

20/08/2011, 21:00:10
Σε ρωτάω βρε καραγκιόζη :

Φαντασία μου είναι τα παραπάνω quotes που σου παρέθεσα με ΔΙΚΑ ΣΟΥ λόγια & με λόγια του φιλαράκου σου ; ε;

Edited by - zip on 20/08/2011 21:04:43

20/08/2011, 21:17:03
Εγώ αυτά βλέπω...

"ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΠΑΥΛΟ. Ο ΤΟΝΟΣ? Α ΡΕ ΠΑΥΛΟ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ? ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ".

Γνωρίζεσθε ???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
20/08/2011, 21:30:46
quote:
Εαρινός

Εγώ αυτά βλέπω...

"ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΠΑΥΛΟ. Ο ΤΟΝΟΣ? Α ΡΕ ΠΑΥΛΟ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ? ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ".

Γνωρίζεσθε ??? [ Σε νοιάζει ; ]

Κλασική απάντηση, κλασική συμπεριφορά. Στριμώχθηκε και τι άλλο να πει ; - Τι 'χα Γιάννη ; - Τι 'χες πάντα. Μια ζωή στην ίδια τάξη ...

20/08/2011, 21:32:25
quote:

Η γνώμη μου για σας εξακολουθεί να είναι η ίδια : Είστε σκουπίδια! Κι όταν λέω σκουπίδια, εννοώ ψυχής σκουπίδια, υπολείμματα, κατακάθια, που δεν έχετε ούτε ένα δράμι τσίπα πάνω σας, που δεν έχετε λόγο, μπέσα και αντρισμό. Μόλις σας στριμώξουν κάνετε σαν τρομαγμένες κότες και είτε θα επικαλεστείτε χιούμορ [ που ασφαλώς δεν έχετε και που να το βρείτε για να το κάνετε ; ], είτε θα τρέξετε να κατηγορείσετε τον άλλον πως είναι παραπονιάρης, μίζερος, διαστρεβλωτής, φαντασιόπληκτος κτλ. Δεν έχετε το θάρρος ούτε να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας, ούτε να ζητήσετε συγνώμη σαν έντιμοι άνθρωποι. Ζείτε μέσα στο ψέμα, μέσα στην αυταπάτη και θεωρείτε τους εαυτούς σας σοφούς. Στην πραγματικότητα είστε αυτό που λέω & το επαναλαμβάνω : σκουπίδια.

Edited by - zip on 20/08/2011 20:57:55

Πρελούδιο βλακείας...αν-ισορροπίας...

20/08/2011, 21:33:27
quote:

quote:
Εαρινός

Εγώ αυτά βλέπω...

Γνωρίζεσθε ??? [ Σε νοιάζει ; ]

Κλασική απάντηση, κλασική συμπεριφορά. Στριμώχθηκε και τι άλλο να πει ; - Τι 'χα Γιάννη ; - Τι 'χες πάντα. Μια ζωή στην ίδια τάξη ...

Γνωρίζεσθε???

20/08/2011, 21:38:42
Κάντε γυμναστική:

όχι πόλεμο!
20/08/2011, 21:39:36
Πάρε και μια απάντηση από τον Admin :

quote:
Admin, Απεστάλη: 28/06/2011 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=19&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10971

Δεν το βρίσκουμε καθόλου σωστό αυτό! Μα καθόλου σωστό! Αυτά ανήκουν στο Παρελθόν και βέβαια στην Ιστορία της Κοινότητας. Δεν αφορούν τωρινές καταστάσεις.

Φυσικά και η Ιστορία δεν διαγράφεται. Δεν υπάρχει όμως και κανένας λόγος το παρελθόν να αποτελεί αξεπέραστη τροχοπέδη για κάποιον και μάλιστα να προσπαθούμε συνεχώς να του το φοράμε ως "βαρίδι", θυμίζοντάς το και τονίζοντάς το με κάθε ευκαιρία.

Όπως, για παράδειγμα, συνέβει και με τους κατασκευασμένους -από άλλη πλευρά- λογαριασμούς, Spacegirl και AFRODIDE1984, που εκτός ότι δημιούργησαν πρόβλημα στον zip, θεωρούμε πως είναι και απαράδεκτοι λόγω του ότι εμπλέκουν και άλλους ανθρώπους επίσης -που δε συμμετέχουν πλέον καθόλου στον χώρο.

Εαρινός,

παραθέτεις μια φράση που προέρχεται από troll λογαριασμούς, που κατασκευάστηκαν με σκοπό να μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Με την ίδια λογική, αν αύριο εμφανισθεί ένα troll και γράψει πως είσαι π.χ πισογλέντης, τότε κι εγώ να πάρω στα σοβαρά τα λόγια του, έτσι ;

20/08/2011, 21:40:42
Όλη η απάντηση και τα συμπεράσματα είναι του καθενός συνδίκτυε...

"
Σαν θές την απάντησή μου Zip..θα στην πώ ειλικρινέστατα , μολονότι την κατέθεσα και πρίν...
Προσωπικά με πειράζει όταν εγώ με σκέψεις και συμπεριφορές ενόχλησα ή έβλαψα κάποιον συνάνθρωπό μου και ΑΝ ασχολιόμουν στην ζωή μου να βρώ τον μήτο της Αριάδνης ΓΙΑ ΚΑΘΕ τι έξω απο μένα , τότε θα είχα εκχωρήσει την ζωή μου σε μια ατελέσφορη και ατέρμονη διαδικασία επίλυσης εξισώσεων με πολλούς αγνώστους...που δεν θα οδηγούσε πουθενά και αυτό διότι τα παραδείγματα που επικαλείσαι είναι αμετρητα Zip...ακόμα και στην ίδια την ζωή δεν μετριούνται οι διπλοί-τριπλοί και τετραπλοί και η μάσκες -υποκρισία- αμέτρητες παντού...
Πολύ σοφή η ρήση...με τα πίτουρα και με τις κότες και νομίζω την γνωρίζεις φίλε μου...
Όχι δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρει και κείνο που παρατηρώ ολοένα και περισσότερο είναι ότι η όλη υπόθεση με αφήνει παγερά αδιάφορο , ας απασχολήσει αυτούς που ασκούν αυτό το "άθλημα" ... προσωπικά δεν θα πάρω μέρος και μόνο η ενάσχολήσή -μου- σε κάτι τέτοιο σε επίπεδο και μόνο συζήτησης με χαλάει ως άνθρωπο...
Ξανα-λέω ότι προσωπικά με ενοχλεί τι κάνω εγώ , τα υπόλοιπα είναι θέματα και προβλήματα των άλλων μη οφειλόμενα σε μένα ... εσένα ή οποιονδήποτε άλλο πέραν των ιδίων των επινοητών τους...και μερος του προβλήματος του οποιουδήποτε δεν πρόκειται να γίνω επ'ουδενί...
Ούτως ή άλλως κεντρικά εμένα δεν με ενδιαφέρουν πρόσωπα αλλα απόψεις-σκέψεις-ιδέες...διαφορετικά θα ήμουν σε κάποιο chat-room...
Ενδεχομένως να μην σου αρέσει το σκεπτικό μου αλλα αυτό είναι φίλε μου...

Επ'αυτού , έχω να παρατηρήσω το εξής...

" Δεν θα σε πειράξει αυτό ; Δεν θα αισθανθείς πως σε κορόϊδευε ; πως σε παραπλανούσε ";

..Τον εαυτό του παραπλανάέι και όχι εμένα και τον εαυτό τοτε εκθέτει και όχι εμένα , εσένα ή κάθε συνομιλητή του....

Και ασφαλώς εννοώ του καθενός -οποιουδήποτε- επιδίδεται σε αυτό το σπόρ...και σύ το γνωρίζεις -το σπόρ- , εγώ δεν είχα ποτέ και ΔΕΝ θα έχω διπλό και τριπλό λογαριασμό!!!

Είσαι ένα κρίμα σου ξαναλέω!!!

20/08/2011, 21:42:08
quote:
Εαρινός

Γνωρίζεσθε???

Σε νοιάζει ;

02/02/2004, 13:04:30
Κάποιος φίλος εδώ και αρκετό καιρό μου είχε μιλήσει για ένα πολύ παράξενο παιδικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε στην Ελλήνική αγορά πριν από λίγους μήνες .
Το περίεργο αυτό παιχνίδι για παιδιά εχει τον παράξενο τίτλο ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ.
Εχτές μου έφερε μια συσκευασία του παιχνιδιού αυτου και πραγματικά έμεινα έκπληκτος .
Δεν ξέρω αν το έχετε υποψιν σας αλλα πρόκειται για μια ΥΒΡΙΔΙΚΗ !! μορφή ζωής .
Γνωρίζεται το θέμα;

sparveriusΜέλος
02/02/2004, 13:14:08
Φίλε Φωτογράφε, κατά περίεργη σύμπτωση έπεσα πριν λίγη ώρα σε ένα άρθρο από το περιοδικό Focus που αναφέρεται σε αυτό το θέμα. Η εξήγηση που δίνει είναι πολύ πιο πεζή:

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=1340

"Τι ακριβώς είναι οι "θαλασσοψυχούλες";
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2001 02:00

Είναι πολύ μικροί θαλάσσιοι οργανισμοί οι οποίοι κυκλοφορούν στις ΗΠΑ από το 1960 με την ονομασία Sea-Monkeys. Από την πρώτη στιγμή γνώρισαν τεράστια επιτυχία και έγιναν μόδα όπου κι αν εμφανίστηκαν. Οι θαλασσοψυχούλες είναι ένα είδος γαρίδας που ζει στη φύση σε οικοσυστήματα με πολύ αλμυρό νερό, όπως στην Γκρέιτ Σολτ Λέικ, στη Γιούτα. Τα αβγά τους μπορούν να συντηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ξηρό περιβάλλον. Όταν τοποθετηθούν σε ζεστό και αλμυρό νερό, εκκολάπτονται. Πρόσφατα οι θαλασσοψυχούλες ήρθαν και στην Ελλάδα, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και προβληματισμό για το αν είναι φυσικά όντα ή παιχνίδι της γενετικής. Οι θαλασσοψυχούλες έγιναν διάσημες στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ως ένα ακόμα "θαυματουργό" επιστημονικό παιχνίδι. Ήταν η εποχή που ο άνθρωπος προετοιμαζόταν πυρετωδώς να κατακτήσει το φεγγάρι. Το μάρκετινγκ πλάσαρε το προϊόν καταλλήλως και οι θαλασσοψυχούλες καθιερώθηκαν ως ένα "ζωντανό" παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Οι πολυσυζητημένοι οργανισμοί είναι απλά μικρές διαφανείς γαρίδες που αγαπούν το αλάτι."

Φιλικά,
sparverius

02/02/2004, 15:45:10
Το γνωρίζω καλά το παιχνίδι.
Όταν το πρωτοείδα έπαθα ένα σοκ μπορώ να πω.
Κάνει θραύση πια και στην Ελλάδα μας.
Εγώ το γνώρισα στην Αμερική.
Τότε το μυαλό μου πήγε σε πολλά,και το θεώρησα κάτι σαν γεννετικό πείραμα.
Αργότερα έμαθα αυτό που είπε και ο φίλος μας:
quote:
Οι πολυσυζητημένοι οργανισμοί είναι απλά μικρές διαφανείς γαρίδες που αγαπούν το αλάτι."

Φιλικά,

Όσο για το όνομα του παιχνιδιού, δεν το βρίσκω (πια) παράξενο.
Είναι απλό:Ψυχούλες της θάλασσας.χαριτωμένο το βρίσκω ως όνομα αφού μάλιστα απευθύνεται σε παιδάκια.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

02/02/2004, 16:08:20
Aχ, τι μου το θύμησες τώρα αυτό!! Mου το είχαν φέρει πριν κάποια χρόνια (κ ναι, όντως δεν πλασάρεται ως "παιχνίδι με γαρίδες") κ απέτυχα παταγωδώς να δώσω ζωή στα δεν-θυμάμαι-τι-υποτίθεται-πως-ήταν κ έφαγα τη φρίκη της ζωής μου κ φορτώθηκα ένα σωρό τύψεις κ ενοχές...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

02/02/2004, 20:30:19
Αυτο που εχω εγω στα χερια μου λεει καθαρα στην συσκευασια οτι ειναι υβριδικη μορφη ζωης.
Α και δεν δεν μπορει να ζησει σε αλμυρο νερο χρειαζεται καθαρο νερο (εμφιαλωμενο η βρασμενο ) .
Αλλα δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται στις οδηγιες που υπαρχουν μεσα και που απευθυνονται σε παιδια ανω των 4 ετων λεει εν ολιγοις οτι αυτες οι ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ ειναι ΑΘΑΝΑΤΕΣ!!!
Να συνεχισω με λεπτομερειες απο την περιγραφη τι λετε;

02/02/2004, 21:19:14
Επειδή πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το θέμα, μήπως φίλε φωτογράφε θα μπορούσες εκτός από την περιγραφή κλπ να βγάλεις και καμιά φωτογραφία του κουτιού και του περιεχομένου;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

sparveriusΜέλος
02/02/2004, 21:57:28
Συμφωνώ με τη φίλη Ostria - αν μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία θα ήταν καλό. Και εννοείται να συνεχίσεις με την περιγραφή!

Εντούτοις λες ότι αποτελούν υβριδική μορφή ζωής. Ποια είναι τα δύο υβρίδια που την απαρτίζουν; Πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι αθάνατα;

Φιλικά,
sparverius

02/02/2004, 23:43:55
Αποσμασμα από το βιβλιαράκι με τις οδηγίες

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΩΝ
Ένα αληθινό θαύμα της φύσης.
Αν και μέσα σε μικρά αυγά αγέννητα ακόμα καίγεται ένας σπινθήρας ζωής για πολλά χρόνια.
Τα αυγά φυλάσσονται μέσα στα ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΖΩΗΣ , έτσι διατηρούνται για πολλά χρόνια .
Οι θαλασσοψυχουλες είναι αληθινοί ταξιδευτές του χρόνου κοιμούνται μέσα στην βιολογική τους χρονοκαψουλα για το ταξίδι τους προς το μέλλον.
Το όνομα που έδωσαν οι επιστήμονες σε αυτήν την φανταστική και σπάνια μέθοδο είναι ΚΡΥΠΤΟΒΙΟΣΗΣ που σημαίνει κρυπτή Ζωή.
Άλλες μορφές ζωής στον πλανήτη μας που είναι Κρυπτοβιοτικες στα σταδία ανάπτυξης τους είναι οι σπόροι φυτών ( σπόροι σταριού μέσα σε τάφους Αρχαίων Αιγυπτίων αναπτύχθηκαν μετά από 2000 χρόνια σφραγισμένα σε κανάτες).
Οι θαυμάσιες ζωντανές ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ και αυτές ανήκουν στην οικογένεια των ΑRTEMIA .
Συγγενείς είναι τα Αστακοειδη οστρακοειδή και κάποια είδη γαρίδων τα ΑRTEMIA δεν προέρχονται από την θάλασσα ζουν σε λίμνες και νεροτοπους όπου το αλάτι είναι πολύ αυξημένο και η μόνη μη μικροβιολογική ζωή που βρίσκεται εκεί είναι τα ARTEMIA .
Επειδή τα ψάρια λατρεύουν σαν τροφή τις γαρίδες brine για χρόνια τα επιλέγανε σαν αυγά η σαν ζωντανούς οργανισμούς να πουλιούνται για τροφή ενυδρείου.
Τώρα χάρη στις φανταστικές ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ και τα προσόντα τους έγιναν τα πιο δημοφιλή κατοικιδια ζωάκια που πουλήθηκαν ποτέ.
Οι ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ είναι ζωντανά όντα αντιδρούν σε μερικές συνθήκες όπως στο φως θερμοκρασίες και ρεύματα νερού .
Αυτές οι αντιδράσεις τους μας αφήνουν να τα απολαύσουμε σε διάφορες διασκεδαστικές φιγούρες .
Πιο απίστευτο είναι ότι βρήκαμε τρόπο να τις εκπαιδεύσουμε να παίζουν πραγματικά παιχνίδια ……με τους ανθρώπους !!!
Αν και οι θαλασσοψυχουλες είναι συγγενείς των γαρίδων brine είναι μοναδικές .
Δεν ξεκλειδώσαμε μόνο τα πιο βαθιά τους μυστικά αλλά βρήκαμε φόρμουλες για να μπορέσουν να ζουν και να τα απολαμβάνεις σε κανονικές συνθήκες σπιτιού κάτι που δεν είχε γίνει έως τώρα.
Μετά από πολλές διασταυρώσεις πετύχαμε το HYBRID SUPER AMAZING SEA MONKEYS .
Τα μόνα κατοικίδια που φτιάχνονται 100/100 από ανθρώπινα χέρια και ζουν πιο πολύ από κάθε άλλο είδος ΓΑΡΙΔΑΣ BRINE.

Παρακάτω θα σας πω πως περιγράφει το ¨ξαναζωντάνεμα τους ¨ αν πεθάνουν !!!!
Μέχρι εδώ μάλλον έχει ενδιαφέρον και να σκεφθείτε ότι απευθύνονται σε μικρά παιδιά

03/02/2004, 01:05:15
quote:
Αν και μέσα σε μικρά αυγά αγέννητα ακόμα καίγεται ένας σπινθήρας ζωής για πολλά χρόνια.
Τα αυγά φυλάσσονται μέσα στα ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΖΩΗΣ , έτσι διατηρούνται για πολλά χρόνια .
Οι θαλασσοψυχουλες είναι αληθινοί ταξιδευτές του χρόνου κοιμούνται μέσα στην βιολογική τους χρονοκαψουλα για το ταξίδι τους προς το μέλλον.

Έως εδώ μου θυμίζει και άλλα παιχνίδια(πχ παιχνίδι σε παιχνιδομηχανή με ζωάκι που πρέπει να ταίσεις και σου φωνάζει <πεθαίνω> αν το ξεχάσεις.)Αυτές οι οδηγίες χρήσης εξάπτουν την φαντασία των πιτσιρικάδων,και φυσικα τα κάνουν ανάρπαστα από τα ράφια των καταστημάτων.
quote:
Αν και μέσα σε μικρά αυγά αγέννητα ακόμα καίγεται ένας σπινθήρας ζωής για πολλά χρόνια

Κι αυτό εξηγείται απλά και το έδωσε ο φίλος μας sparverius:

quote:
Τα αβγά τους μπορούν να συντηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ξηρό περιβάλλον.

Περιμένουμε την συνέχεια φίλε μας.
Ποιος ξέρει πως τα βελτίωσαν ώστε να γίνουν κατοικίδια...(Πολλά περνάνε από το μυαλό μου)...

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

03/02/2004, 02:20:11

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!