- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ή ΑΛΛΙΩΣ...
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ!

Αφορμή για την εξέταση αυτής της υπόθεσης είναι το εξής γεγονός:
Βλέπω κατά καιρούς, να γράφονται στις συζητήσεις διαφόρων ειδών αναφορές, πως κάποιος είπε κάτι (μέσα ή έξω από εδώ), κάποιος το πήρε με έναν άλφα τρόπο και παρεξηγήθηκε, ο άλλος αποκαλεί τον παρεξηγημένο ανόητο ή και κακεντρεχή, τα "στολίδια" αλλάζουν χέρια και σημασίες, μέχρι που η κατάσταση οδηγεί σε ένα πραγματικό χάος.
Το έχω δει να γίνεται σε συζητήσεις στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ λόγου χάρη, σε συζητήσεις περί απόψεων σε γενικά θέματα, αλλά κυριότερα - και αυτό στάθηκε η σημαντικότερη αφορμή που το θίγω - σε λόγια που είτε με κακή σκοπιμότητα, είτε κατά λάθος, αποδίδονται σε διάφορα μέλη πως τα είπαν.
Συγκεκριμένα, νιώθω προσβεβλημένη από την αναφορά του μέλους dragon rider για εμένα, σχετικά με την υπόθεση Endorama, καθώς και με την συγκατάθεση του μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ, στην απόδοση φημών, γύρω από την ταυτότητα του μέλους dragon rider, αλλά και στην υποτιθέμενη σύστασή μου (!!!) στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ, πως "δεν πρέπει να είναι μαζί του".
(Ίσως να είναι και από τις λίγες φορές, που με βλέπετε να αναφέρομαι προσωπικά σε κάτι που με ενόχλησε, αλλά για μερικά πράγματα, δεν αρκεί να κουνήσεις το κεφάλι με κατανόηση και να πεις "άστους να λένε ότι θέλουν, αφού δεν μπορείς να πείσεις κανέναν ότι δεν είσαι ελέφαντας").
Ωστόσο, θα μιλήσω πρώτα για το "σπασμένο τηλέφωνο" πιο γενικά και με κύρια σκοπιμότητα να συνειδητοποιήσουμε όλοι, πως μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα.
Κάθε λόγος που εκφέρουμε, χρωματίζεται από το πλαίσιο της συζήτησης που έχει τοποθετηθεί και από τη δική μας οπτική επάνω στα πράγματα. Ο αποδέκτης του λόγου μας, αντίστοιχα τον χρωματίζει με τα δικά του χρώματα, που εμπεριέχουν τον βαθμό κατανόησής του (και εδώ μπαίνει το θέμα της ευθύνης αυτού που μιλάει, ώστε να προβλέψει εάν γίνεται, την πιθανότητα παρερμηνείας των λεγόμενών του). Τις περισσότερες φορές και εφόσον κάτι λέγεται μέσα σε μια μεγάλη συζήτηση, δεν είμαστε σε θέση να θυμηθούμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί. Παρόλο που, ακόμα και μία λέξη εάν προσθέσουμε ή αν παραλείψουμε, ή αν αλλάξουμε, το νόημα μπορεί να αλλάξει τελείως.
Κρατώντας στη μνήμη μας την αποτύπωση του λόγου που μας είπε ο άλλος, κάποια στιγμή τη μεταφέρουμε κάπου αλλού. Επειδή είναι πρακτικά αδύνατο, να μεταφέρουμε αυτούσιο και όλο το πλαίσιο της συζήτησης που έγινε η αρχική αναφορά, το νέο πλαίσιο στο οποίο τοποθετούμε την αναφορά, μοιραία κινδυνεύει να αλλάξει το νόημά της. Εάν προσθέσουμε σ' αυτό και το γεγονός, ότι η μεταφορά των λεγομένων του άλλου, πιθανότατα δεν είναι ακριβής, είναι ευνόητο πως δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις.
Όλα τα παραπάνω, αποτελούν ωστόσο μια γενική αναφορά στο θέμα, που καλό είναι να την έχουμε υπόψην μας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, πιστεύω πως λύπει η αθωότητα, που θα έδινε στο συγκεκριμένο γεγονός της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ και του dragon rider, το ελαφρυντικό για την προσβολή αυτή. Προκαλώ ανοιχτά το μέλος ΑΦΡΟΔΙΤΗ (για την οποία έχω ακόμα την ελπίδα, πως η απόδοση φημών σε εμένα, έγινε λόγω παραδρομής) να τοποθετηθεί συγκεκριμένα, αντικειμενικά και με ειλικρίνια επάνω στο θέμα αυτό. Όσον αφορά τον dragon rider, είμαι πολύ περισσότερο επιφυλακτική, αν και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, να του μεταφέρθηκαν από την ΑΦΡΟΔΙΤΗ, λόγια που δεν ειπώθηκαν και με αυτό το δεδομένο να τοποθετείται.
Είναι φανερό, πως όταν φτάνει κάποιος στο σημείο να θίγει προσωπικά την αξιοπρέπεια του συνομιλητή του, πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο αυτό πρόσωπο με πρόσωπο.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ENDORAMA;
Θα περιμένω τη δημόσια τοποθέτηση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ σχετικά με το τι ακριβώς έχει ειπωθεί,που περιέχει τη λέξη ENDORAMA
Εκτός από το γεγονός της προσβολής που δέχομαι όμως, το θέμα είναι, γιατί στην όλη υπόθεση έχετε αποδόσει στους συντονιστές, την εισβολή στον ιδιωτικό χώρο της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, για το πως θα χειριστεί τα προσωπικά της!
Για ποιό λόγο το κάνετε αυτό;
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
η απάντηση αντί άλλου δεν πιστεύω πως έχει λόγο ύπαρξης...
ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ RYCHE...ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ...ΕΙΜΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ.
quote:
και πάλι, απαντάς αντί άλλου (του μέλους Δύναμη Βριλ δηλαδή) ως προς το σχόλιο μου για την αναφορά στο παρελθόν και το ότι αυτό λειτουργεί εμπρηστικά...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ;
ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο VRIL ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
quote:
εξάλλου έχουμε υποχρέωση να αποδεχόμαστε το παρελθόν (τόσο το δικό μας όσο και των άλλων) ώστε να έχουμε γερές βάσεις για την δημιουργία του παρόντος και του μέλλοντος... η εμμονή όμως σ'αυτό το παρελθόν (και ειδικά σε ορισμένα σημεία του) μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά...
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑΦΗΣ.
quote:
σε βρίσκω λοιπόν λιγάκι ετεροχρονισμένο...
ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ;
quote:
π.χ. όταν διαμορφώνεις τα περίφημα ερωτήματα σου στους υπεύθυνους του φόρουμ θα ήθελες μία απάντηση από αυτούς ή από μένα? δεν θυμάμαι να το έχεις "καλοδεχτεί" σε προηγούμενες δημοσιεύσεις από άλλα μέλη...
quote:
θέλει προσοχή αγαπητέ αυτό το παιχνίδι...
ΝΑΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ADMIN...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CBT NUGGET;
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΩ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Edited by - dragon rider on 16/02/2006 18:20:14
quote:
Εκτός από το γεγονός της προσβολής που δέχομαι
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.
quote:
γιατί στην όλη υπόθεση έχετε αποδόσει στους συντονιστές, την εισβολή στον ιδιωτικό χώρο της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, για το πως θα χειριστεί τα προσωπικά της!
Για ποιό λόγο το κάνετε αυτό;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;
Ή
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΣΑΜΕ;
quote:
ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ RYCHE...ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ...ΕΙΜΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ.
μια χαρά λοιπόν για σένα... εγώ πάλι συνεχίζω να έχω αποδείξεις ακριβώς για το αντίθετο
quote:
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ;
εγώ όχι... εσένα όμως σε βρίσκω λιγάκι ζορισμένο
quote:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑΦΗΣ.
χμ.. ναι.. τον τάφο του Ινδού μου θυμίζει αυτό...
quote:
ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ;
εσένα?
quote:ΝΑΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...
το οποίο είναι ποιο? έχεις την κρίση, το θάρρος, την ικανότητα να το πεις?
quote:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ADMIN...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CBT NUGGET;
πως.... φυσικά κατάλαβα... όλα καλά βρε ![]()
quote:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΩ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
χαίρομαι... θα το θυμάμαι το συγκεκριμένο σου ποστ... ελπίζω το ίδιο και για σένα...
quote:
ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
με τι/ποιον/γιατί ακριβώς με απειλείς?
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:
Συγνώμη αγαπητή μου Οστρια αλλά αυτά τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… Τέτοιες καταστάσεις και χειρισμοί από τη μεριά του χώρου που μας φιλοξενεί αφορούν όλους!! Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό? Όταν έγραψα στον αποχαιρετιστήριο τόπικ μου ότι ένα μέλος με πίεσε να σβήσω ένα ποστ εκβιάζοντάς με ότι θα ανεβάσει το ψυχολογικό μου προφίλ για να γελάσουν κανείς δεν αναρωτήθηκε ούτε ποιο είναι αυτό το μέλος ούτε από πού και ως που κάποιοι εδώ μέσα δημιουργούν και ΜΕΛΕΤΟΥΝ το ψυχολογικό μας προφίλ!
Ολοι σίγησαν σαν να ήξεραν σαν να ήταν κοινό μυστικό, άλλοι κάνοντας ότι δεν κατάλαβαν και άλλοι λέγοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει αυτό το πράγμα…
Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα αφορούν όλους!
Κατά την γνώμη μου αγαπητή Avallon δεν είναι το ίδιο. Αλλά και παρόμοιο να είναι, καλό θα ήταν όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να βγαίνει ο "παθών" και να αναφέρει ξεκάθαρα ποιός του είπε, τι.
Γιατί μόνο τότε μπορούν να ζητηθούν συγκεκριμένες ευθύνες από συγκεκριμένα άτομα, μέσω του φόρουμ τουλάχιστον. Ολες αυτές οι γενικότητες, κάποιος, κάπου, κάποτε, εμένα τουλάχιστον ως παρατηρητή με αφήνουν αδιάφορη, επειδή αφ ενός δεν μπορώ να ξέρω αν όντως ισχύουν, και εφ όσον δεν βγει ο άλλος να πει "για μένα λέει", δεν μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από το να μου προκαλέσουν την αρρωστημένη περιέργεια και να σου στείλω προσωπικό μήνυμα για να μάθω σε ποιόν αναφέρεσαι και να αρχίσω να ρωτάω γύρω "ποιόν εννοεί η Avallon"(ως παράδειγμα αναφέρω). Αυτό δε, είναι ένα παιχνιδάκι που το παίζουν πολλοί στο internet (ρίχνω άδεια ή μισοάδεια για να τραβήξω την προσοχή) και όσοι έχουν λίγη πείρα, γνωρίζουν και να τα αποφεύγουν.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Δεν πρέπει να ξέρουν όλοι πως μια μερίδα του forum μπορεί να επέμβει στην προσωπική τους ζωή;
Συγνώμη βρε dragon rider, μπορείς να μου πεις πώς έμαθαν όλοι αυτοί ότι τα έχετε με την Αφροδίτη;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Ολες αυτές οι γενικότητες, κάποιος, κάπου, κάποτε, εμένα τουλάχιστον ως παρατηρητή με αφήνουν αδιάφορη, επειδή αφ ενός δεν μπορώ να ξέρω αν όντως ισχύουν, και εφ όσον δεν βγει ο άλλος να πει "για μένα λέει", δεν μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από το να μου προκαλέσουν την αρρωστημένη περιέργεια και να σου στείλω προσωπικό μήνυμα για να μάθω σε ποιόν αναφέρεσαι και να αρχίσω να ρωτάω γύρω "ποιόν εννοεί η Avallon"(ως παράδειγμα αναφέρω).
Eχεις δίκιο... Όμως αν κάποιος με ρώταγε εκείνη τη στιγμή σε ποιόν αναφέρομαι θα ανέφερα αμέσως το όνομά του... Δεν είχα κανένα κόλλημα για κάτι τέτοιο... Το ότι δεν το ανέφερα εξ αρχής ήταν θέμα στρατηγικής... και όχι για να πιάσω ψάρια όπως μου είπες προσβάλλοντάς με αλλά για να να δω τι παίζει... Και κατάλαβα πολλά ξέρεις όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δε μου έστειλε προσωπικό μήνυμα για να ρωτήσει ποιόν εννοώ... Εσένα δε σου λέει τίποτα αυτό
Ολα αυτά τα μέλη που έστελναν μηνύματα υποστήριξης και με προέτρεπαν να παραμείνω στο esoterica δε μου έστειλαν ούτε ένα μήνυμα - έστω από περιέργεια - να με ρωτήσουν για αυτό το θέμα λεπτομέρειες...
quote:
Αυτό δε, είναι ένα παιχνιδάκι που το παίζουν πολλοί στο internet (ρίχνω άδεια ή μισοάδεια για να τραβήξω την προσοχή) και όσοι έχουν λίγη πείρα, γνωρίζουν και να τα αποφεύγουν
Μην υποτιμάς το Iq μου αγαπητή Οστρια...

quote:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;
Ή
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΣΑΜΕ;
Ειλικρινά θα με ενδιέφερε κι εμένα να ακούσω πότε είπε κάτι τέτοιο η Διαχειρίστρια ή κάποιος Συντονιστής στην Αφροδίτη.
Αλλιώς, dragon_rider θα εκλάβω τα σχόλια σου ή αποτέλεσμα παρανόησης ή ως μια προσπάθεια για να
απέναντι σε ένα χώρο ή σε κάποιους ανθρώπους.
Όπως μου κάνει εντύπωση πως ένας Συντονιστής/Διαχειριστής θα μπορούσε να μάθει τα προσωπικά του κάθε μέλους.
Σίγουρα δε νομίζω να οφείλεται σε τίποτα μαντικές του ικανότητες.
Μήπως οφείλεται στην δημοσίευση αυτών των προσωπικών από τα ίδια τα μέλη?

In anticipation of my resurrection...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ;
ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΗ ΜΝΗΜΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ...ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΙ...
ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΙΣΩ...
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΚΑΦΕ ΑΜΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΘΑ ΠΙΩ ΓΑΛΛΙΚΟ Ή ΤΣΑΙ.
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΜΠΕΖ ΜΠΛΟΥΖΑ. Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.
ΜΠΟΡΕΙ...ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ;
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑ.
TOΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΝΩ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΣΑΓΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΩ ΜΕΝΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ...
ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ Η ΝΑ ΦΥΓΩ. ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ...
ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ PIXELDREAM KAI ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΓΗ, ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΕSOTERICA...
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΠΕΡΝΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΩ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΜΑΛΙΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΜΕΝΑ.
ΙΣΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΄Η ΤΟ ΧΑΔΑΚΙ.
΄Η ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ...
ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΩΝΑΝΕ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ.
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ.
ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΜΑΛΙΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ,
ΚΥΡΙΑΚΗ, 7 ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΣΑΓΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ...
-ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ;
ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΄Η ΟΧΙ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΑΡΑΤΑ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ. ΛΙΓΗ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΤΥΧΩΣ...
ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩ, ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΥΨΗ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...
ΑΛΛΑ Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ...
ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ PIXELDREAM ΤΗΣ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
KI ENA ΣΩΡΟ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ, ΛΕΝΕ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΥΑΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ...ΕΥΧΟΜΕΝΗ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗ ΦΤΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ...
ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΛΑΘΗ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΜΑΛΙΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΑ...
ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΑ. ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΔΑΥΤΕΣ. ΚΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ,
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΝΑ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ.
ΑΠΛΟ ΜΟΙΑΖΕΙ...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.
-ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΥΔΩΡ, ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΡΗΓΜΑΤΑ.
ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ;
΄Η ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ;
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΙΣΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ ΞΑΝΑ...
-ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ- ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΧΘΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΑΓΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...-
ΤΩΡΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑΣ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ.
ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΒΛΕΠΩ...
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ; Ε ΚΑΙ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ; ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ; ΑΥΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ...ΚΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ...
ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ.
Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.
ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΑΝΤΕ ΦΑΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ...
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ;
ΘΑ ΜΕ ΔΟΞΑΖΑΤΕ;
ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ...
ΜΠΡΑΒΟ...
ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...
ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΕΝΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=